Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruçluyum zaten tartılıp yazacağımalışkanlık haline gelmesi açısından iyi olur diye düşünmekteyim. oruçluysan iftara doğru tartılabilirsin yok beslendim ben dersen tartılma moralin bozulmasın
Senin de kutlu olsun canımHerkesın geçmiş anneler gunu kutlu olsun bu arada şimdi geçmiş mesajları okuyum
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun menun güzel suyu da 3 litre içmeye çalışIyu gecelee kizlar iftarda 1 kase corba biraz nohut yemegi kucuk tabak yogurtlu topalak koftesi yedim bugun cok acikmistim. Leslie 1 mil yapabildim oglanin atesi var halsiz biraz. Zaman buldukca siteye girmeye calisiyorum![]()
canım Afiyet olsun, hos geldinİyi akşamlar hanımlar
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost
5 zeytin
Domates, salatalık, kapya biber
Yeşil çay
İftar
1 kase ezogelin çorba
Fırında sebze ( biber, havuç, soğan evde bunlar kalmıştı )
Yarım kase yoğurt
2 Çatal makarna
Ara:
1 kuru incir +1 ceviz
Su: 1lt oldu sahura kadar oturuyorum 2,5 lt ye tamamlarım
Spor: 2 mil Leslie + 1 saat ev işi yemek: 210+60= 270 puan
Yawrukush
CEYDOS
Afiyet olsun canım yine de masum bir kaçamak sayılır tatlandırıcı varmışkızlar menüme ek yapmam lazım hemen 3 tatlı kaşığı irmik helvası stevia ile şerbeti hazırlanmış. dedim ya midem gurul gurul bugün günü sonlandırmazsam evi tüketebilirim gibi hissediyorum. Veeeee helvayı kızım yaptı ilk kez tatmam gerekiyordu.
gel anam beraber yanarız ne olacak böyle giderse ben bu haftada çukurdayım. durumum vahim. spor cezamı yapıyorum akşam sadece salata yiyorum ama nafile. bak sabah gene 2 yumurta + peynir yedim. nedir derdi çözemedim bu vücudun. incelme var mı evet var. bir etek başlamıştım 68-69 kg kadardım büyük geldi söktüm.64 kilo halimle örmeye başladım dün gece gene giydim üstümden düşüyor bugün gene söktüm. 3. oldu pes dedim eee kilo aynı değişen ne
Bir yerde okudum demir atarken vucut boyle yaparmış. Aslında ıyı bir seymiş sıkılalırmış vucut ve kiloyu sabitlermiş yanı çok yesene mesela bır ıkı gun tartıda kılon değişmezmişÇe yer
Bu puanlı spor yarışması için spor puanlarına nerden bulabilirimBu hafta cumaya kadar puanli spor yarismamiz var canim, es yarismamiz yok :)