• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu günkü nenum:
9:00 Sabah: 1 dilim tb ekmegi, 1 haşlanmış yumurta, tereyagi,peynir, ayva receli.
13:00 Oglen: 1 tabak dere oğlu patates püresi salatalik, 1 kucuk domates, 1 tb ekmegi.
17:00 Aksam: 2 kase yogurt.
Arada: 2 dilim havuç 4-5 hurma, 4-5 tane erik.
Spor: 100 suguat- 300 puan.
5000 adim-250 puan
2 saat temizlik- 360 puan
Toplam- 910 puan.

CEYDOS CEYDOS
Sorma sormaaas benim de İştahım çok acıktı kendimi çok zor tuttum
gözümün önünden ne tostlar geçti ne pastalar ne tatlılar kendimi çok şükür tutabildim
Takimda olmasam çok zordu.
Teşekkür ederim canım hafta sonu iki gündür çok yedim gibi hissediyorum Hemen Göbeğim çıktı toparlanmam lazım
O yüzden Bugün iftarda haşlanmış yumurta yiyoruz ve eksileri kapıyoruz 😍😍😍

Iyu gecelee kizlar iftarda 1 kase corba biraz nohut yemegi kucuk tabak yogurtlu topalak koftesi yedim bugun cok acikmistim. Leslie 1 mil yapabildim oglanin atesi var halsiz biraz. Zaman buldukca siteye girmeye calisiyorum:KK51::KK51:
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun menun güzel suyu da 3 litre içmeye çalış

İyi akşamlar hanımlar

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost
5 zeytin
Domates, salatalık, kapya biber
Yeşil çay

İftar
1 kase ezogelin çorba
Fırında sebze ( biber, havuç, soğan evde bunlar kalmıştı )
Yarım kase yoğurt
2 Çatal makarna

Ara:
1 kuru incir +1 ceviz

Su: 1lt oldu sahura kadar oturuyorum 2,5 lt ye tamamlarım

Spor: 2 mil Leslie + 1 saat ev işi yemek: 210+60= 270 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
canım Afiyet olsun, hos geldin

kızlar menüme ek yapmam lazım hemen 3 tatlı kaşığı irmik helvası stevia ile şerbeti hazırlanmış. dedim ya midem gurul gurul bugün günü sonlandırmazsam evi tüketebilirim gibi hissediyorum. Veeeee helvayı kızım yaptı ilk kez tatmam gerekiyordu.
Afiyet olsun canım yine de masum bir kaçamak sayılır tatlandırıcı varmış

Çe yer
gel anam beraber yanarız ne olacak böyle giderse ben bu haftada çukurdayım. durumum vahim. spor cezamı yapıyorum akşam sadece salata yiyorum ama nafile. bak sabah gene 2 yumurta + peynir yedim. nedir derdi çözemedim bu vücudun. incelme var mı evet var. bir etek başlamıştım 68-69 kg kadardım büyük geldi söktüm.64 kilo halimle örmeye başladım dün gece gene giydim üstümden düşüyor bugün gene söktüm. 3. oldu pes dedim eee kilo aynı değişen ne

Back
X