• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kurufasulyeyi suyunu süzdürüp ekmeksiz yeseydin keşke ikiside karbonhidrat içeriyor.o baklava ne ola orada olmamış. üstelik sahurda hem ekmek hem poğaça var :işsiz:
tatlım menülerini hiç beğenmez oldum. sabah güzel tamam, öğlen patates kızartması birde ekmek sağlıklı beslenmede yeri yok, akşam kurufasulye yanına pilav yemek zorunda değilsin. suyunu süz tanelerini ye.
Kuru nun suyunu suzdum de yedim ama cok yedim bu hafta esim yine gunduz ve zorlanacagim
Canim 3bard ayran var, ekmek var azda olsa patates ,pilav var.
Goze az gozukuyor ama hepsi karbonhidrat oyuzden 200 zip zip cezasi geliyor.
Yarın yapsam

kurufasulyeyi suyunu süzdürüp ekmeksiz yeseydin keşke ikiside karbonhidrat içeriyor.o baklava ne ola orada olmamış. üstelik sahurda hem ekmek hem poğaça var :işsiz:
tatlım menülerini hiç beğenmez oldum. sabah güzel tamam, öğlen patates kızartması birde ekmek sağlıklı beslenmede yeri yok, akşam kurufasulye yanına pilav yemek zorunda değilsin. suyunu süz tanelerini ye.
yemeklerin suyunu tüketmiyorum canım . ekmek 2 parmak kadardı . ben tatlı ihtiyacım için ap acı %80 kakaolu bitter aldım geldim . akşam babam gitmiş baklava almış , şu nefsimi terbiye edmedim gitti ne iradesiz çıktım böyle. neyse özgecim kesmiş cezamı , listede olmadığım için çok etkilemiyorum takımı da kendime ettim gene :işsiz::bicak:

Canim baklava,pogaca olmmamis 300zip zip cezasi geldi🤣
biliyorum canım , yaparım başım üstüme :)
Kizlar menulerinizi bozmayim ne olur , 1pogaca yiyeceginize ya da ekmek, salata yiyin,sebze yemegi yiyin..Sonra bir hafta derece aliyoruz bir hafta sonuncu oluyoruz...Ekstra dikkat lutfen...
ben listeyi etkilemiyorum diye saldım heralde biraz hiç hesapta yoktu irademi kaybettim yine :skandal:

incebellihatun incebellihatun aramiza hosgeldin canim insallah hep beraber verecegiz kilolarımızı bende emziriyorum suyumu 3 litreden asagi icmemeye calsiyorum ve her ogunumde dolu dolu salata yiyorum yagsiz cok şükür sutumu pek olumsuz etkilemiyor diyet . fakat simdi oruc tutttugum icin sutumde azalma oldu oda oructan dolayi normaldir. senin bebegin ne kadarlık

bulgur pilavı olmasaymış daha iyi olurmuş ama ilk gün diyelim buna. spor hareketlerinin puanlarını hesaplarsan listeye dahil edebilirim senide
Bulgur pilav yenilebilir ama ben pek sevmiyorum ilk defa soğan yerine taze yeşil soğanlı yaptım çok güzel oldu
2-3 kaşık yedim gerisi eşim yedi
Tıka basa doymadan biraktim iki öğün sahur ve iftar

akşamları bu kadar yoğun yemesen daha fazla kilo vereceksin. birde ben salata yemeyi bırakmak zorunda kaldım çoook gaz yaptı bana
harika olmuş çok beğendim
Salatanın içine zeytinyağ at limon ohh
Soğan varsa gaz yapar 🙄soğan atma bence domates salatalık marul blber olsun

Kendimi tanitirsam eğer, bu güzel takimdan geçen yaz mezun olmuştum 😊😊 İsmim Filiz.
Öğretmenim, şu sıralar online derslerle ödev göndermekle ve MEB'in verdiği online eğitimlere katılmakla geçiyor zamanım. (Ve çok zaman alıcı aslında)
İki kızım var Allah bağışlasın 🤗. Biri birinci sınıf. Ona ödev yaptırmak çooook zorr 😅
Bu kadar aklıma gelenler
Karantina da kilo alan elbet çok olmuştur ama veren de var
Mesela Zeynep sever Demirel karantinaya bol bol spor yaparak 1 ayda iğne ipliğe döndü
Bol bol spor spor spor

Merhaba arkadaşlar bugün uğrayamadım çok yorucu bir gündü.. kiloyuda yazamadım hakkınızı helal edin hemen kilomu bildireyim menülerimi ilerleyen saatlerde yazacağım bebişim durmuyor

Cuma 63,8
Pzt 63,8

Sabitim.. muhtemeln wc ye çıkamadığımdan
o ne demek bugün önemli değil kontrol tartısı cuma gecikmesin yeterki tatlım. hümamı öp benim için.
Hayırlı akşamlar
Yoğunluktan birşey yiyemedim pek
Akşam 5te bi Türk kahve 10 badem iki bitter
İftar saatinde bi dolu tabak susuz kuru fasulye yoğurtlu kereviz salatası
3.5 litre su
Leslie 45 dk 315puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
ooo az olmuş bir öğüne toplanmış. böyle vücudun çalışmayabilir.
Kuru nun suyunu suzdum de yedim ama cok yedim bu hafta esim yine gunduz ve zorlanacagim

Yarın yapsam
hayır canım yok öyle eşim evde vs kabul etmiyorum:sinirli: kendini tutmayı başaramazsan ileride verdiğin kilolar eşim evde diyerek hep geri döner. hayır demeyi bileceksin.
Nasıl hesaplanıyor 🙄
takımın 1. sayfasında spor puanları var canım oradan yaptığın sporu bulup hesaplayabilrisin
yemeklerin suyunu tüketmiyorum canım . ekmek 2 parmak kadardı . ben tatlı ihtiyacım için ap acı %80 kakaolu bitter aldım geldim . akşam babam gitmiş baklava almış , şu nefsimi terbiye edmedim gitti ne iradesiz çıktım böyle. neyse özgecim kesmiş cezamı , listede olmadığım için çok etkilemiyorum takımı da kendime ettim gene :işsiz::bicak:

biliyorum canım , yaparım başım üstüme :)

ben listeyi etkilemiyorum diye saldım heralde biraz hiç hesapta yoktu irademi kaybettim yine :skandal:
kızmamız liste için değil ki senin hayaline kavuşabilmen için.

İftardan sonra neler yaptım
Yeşil kahve içtim
Gözde sporu tekrar yaptım ama bı tür
20 mekik attım
Yani 10 dakika sporu yeniledim
Cuma 85 göreceğimi hissediyorum
hadi hayırlısı inşallah canım
sahur
2 yk tahin 1 cay kaşığı pekmez
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmegi

akşam
8 kaşık etli patlıcan yemegi
1 tabak yogurtlu semizotu salatasi

ara elma

su 3 litre sahura kadar tamamlanacak

spor 30 dk leslie 210 p
1 saat ev işi temizlik 180 P
toplam 390 P

cokofesttt cokofesttt
hep beğeniyorum zaten menülerini bugünde beğendim.
Bulgur pilav yenilebilir ama ben pek sevmiyorum ilk defa soğan yerine taze yeşil soğanlı yaptım çok güzel oldu
2-3 kaşık yedim gerisi eşim yedi
Tıka basa doymadan biraktim iki öğün sahur ve iftar
ben severim ama diyette pek uygun görmüyorum.
Salatanın içine zeytinyağ at limon ohh
Soğan varsa gaz yapar 🙄soğan atma bence domates salatalık marul blber olsun
yoktu canım iki günde soğansız yedim.
Bu gece de iki yumurta ylyeceglm Ceyda ablamın menüleri takip ediyorum 😁😁
yahaha düşüp kalma bir yerde sonra benim bünyem kaldırıyor yumurtalı yaşamı ama sen alışık değilsin.

Back
X