• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Screenshot_20200515-160059.webp
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.5
Fark 1 .300 gr
Yüzde 1.73 🤗😍😍😍

selam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
Kıyamam sana bennn yaa 🤗🤗🤗 çubuk kraker, leblebi'den başka çözüm de gelmiyor aklıma Deryacim.
Kızın nasıl karşıladı kardeş haberini? Söylediniz mi küçük hanima 😊? Öptüm çok, iyi bak canım kendine 😘

biliyorum ama sonuçlar acısından önemli. diyet öncesi giydiğim bir ev elbisem vardı. tam oturuyordu üstüme. dün onu giydim eşim hemen vay be hayatım bu elbiseyi giyince ne kadar çok kilo verdiğin belli oluyor dedi ben mest tabi. elbise üstümde güel mi duruyor hayır annesinin giysisini giymiş çocuk gibiyim :KK70:
bende yumurta yiyecektim sabah ama kızım smothie yaptı ondan yana kullandım oyumu.

tabiki et ve salata ikisi bir arada nefis diyet menüsüdür.
Kıyafetlerin bol gelmesi kadar keyifli birşey yok canim gerçekten. Darısı başımıza ☺️☺️
Bende şimdilik tam tersi bol gelenler darbolmaya başladı o yüzden bir an önce önlem almak lazımdı 😄😄😅

Ankarada yim canim . Buraları düşük riskli bölge gösteriyor ama böyle giderse çoğalacak. 😢

Benim 3 yıl oldu çocuk bezi kullanmam. Salgın olmasaydı k d giderdim aslında yakında bi özel hastane var ama yine de korkuyorum.hakkimda hayirlisi napalim.

Bizim sokakta aynı böyleydi. Cadde üstünde oturuyorum çocuklarını alan alışverişe mağazaya getirmiş. Bende çocuklarla bina önünde yürüdük 30 dk sonra.eve çıktık.
İnşallah cogalmaz. Hangi hastaneye gitmişler? Bir de kalabalık miymis hastane canım? Temas edenlere hep test yapiyolar mi? Ben de Ankaradayim merak ediyorum durumları. Bu kadar sormam o yüzden ☺️☺️

Eki Görüntüle 2635506
Geçen cuma 74.8
Bugün 73.5
Fark 1 .300 gr
Yüzde 1.73 🤗😍😍😍
geçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
Geçen hafta 68.4
Bugun 67. 6
Fark 0.8
Yuzde 1.16
harikasın düzenli istikrarlı.
Eki Görüntüle 2635511
harikasın düzenli istikrarlı
Geçen perşembe 68.8
Bugün 67.8
Fark 1 kilo
Yüzde hesaplamayı da çoktan unuttu bu vatandaş 😂😂
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush (Özge'cim merak ediyorum challenge sonucumuzu 😊)
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.
Geçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7

Eki Görüntüle 2635516

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.
Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 70,9
Fark: 0,7
Yüzde: 0,97

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına

Kilo bildirimi
Pazar günü: 69,2
Bu Cuma : 69,2

Sabitim, bu hafta beni mazur görün kızlar ısınma turuydu diyelim çok daha iyi olacak 🥰🥰🥰 bol eksili bir gün olsun takım için 😍
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Canim takimin bugunku yuzdesine gore bu hafta ya da haftaya listeye dahil edecegim seni olur mu :)

Back
X