- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim, aminHoşgeldin canımBenin’in hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş tebrik ederim
Selam canım iyiyim ben diyete ayak uydurmaya çalışıyorum düzeni oturtamadım hala
Süper canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim, aminHoşgeldin canımBenin’in hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş tebrik ederim
Selam canım iyiyim ben diyete ayak uydurmaya çalışıyorum düzeni oturtamadım hala
Süper canım![]()
Kıyamam sana bennn yaaselam cnaim, iyiyim sukur hersey yolunda. Evden calismaya devam. cok bulantim oluyor onun haricinde iyiyim canim. Sen nasilsin?
Kıyafetlerin bol gelmesi kadar keyifli birşey yok canim gerçekten. Darısı başımızabiliyorum ama sonuçlar acısından önemli. diyet öncesi giydiğim bir ev elbisem vardı. tam oturuyordu üstüme. dün onu giydim eşim hemen vay be hayatım bu elbiseyi giyince ne kadar çok kilo verdiğin belli oluyor dedi ben mest tabi. elbise üstümde güel mi duruyor hayır annesinin giysisini giymiş çocuk gibiyim
bende yumurta yiyecektim sabah ama kızım smothie yaptı ondan yana kullandım oyumu.
tabiki et ve salata ikisi bir arada nefis diyet menüsüdür.
İnşallah cogalmaz. Hangi hastaneye gitmişler? Bir de kalabalık miymis hastane canım? Temas edenlere hep test yapiyolar mi? Ben de Ankaradayim merak ediyorum durumları. Bu kadar sormam o yüzdenAnkarada yim canim . Buraları düşük riskli bölge gösteriyor ama böyle giderse çoğalacak.
Benim 3 yıl oldu çocuk bezi kullanmam. Salgın olmasaydı k d giderdim aslında yakında bi özel hastane var ama yine de korkuyorum.hakkimda hayirlisi napalim.
Bizim sokakta aynı böyleydi. Cadde üstünde oturuyorum çocuklarını alan alışverişe mağazaya getirmiş. Bende çocuklarla bina önünde yürüdük 30 dk sonra.eve çıktık.
geçen hafta 74,2 kg gelmiştin canım ama yinede fark güzel 74,8 bir önceki haftanın kilosu
harikasın düzenli istikrarlı.Geçen hafta 68.4
Bugun 67. 6
Fark 0.8
Yuzde 1.16
birinci sayfada yüzde hesaplaması mevcut oradan kopy çekebilirsin. fark harika tebrik ederim.Eki Görüntüle 2635511
harikasın düzenli istikrarlı
Geçen perşembe 68.8
Bugün 67.8
Fark 1 kilo
Yüzde hesaplamayı da çoktan unuttu bu vatandaş
CEYDOS
Yawrukush (Özge'cim merak ediyorum challenge sonucumuzu
)
pes valla vermediğin hafta yok nazarım değmesin.Geçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7
Eki Görüntüle 2635516
CEYDOS
Yawrukush
kız o menülerle nasıl veriyorsun çözemedim. ama tebrik ederim.
üzüldüm senin adına
1. sayfada yüzde hesabı var canım harbiden unutulmuş takım. ama eksin güzel tebriklerEki Görüntüle 2635535
400 Gr eksideyim aslında dün daha fazlaydi giden anlamadim.yuzdeyi nasıl hesapliyorduk hatırlayamadım
fark harika canım senide tebrik ederim.Selamlar kizlar hemen kilo bildirimimi yapip, gecmisi okuyup,listemizi hazirlayayim
Pazar:70.1
Bugun:69.4
Fark:700
Yuzde:1.00
Eki Görüntüle 2635540
Tartiyi ters cekmisim![]()
Canim bu hafta daha duzenli katilsan ve haftaya listeye girsen uygun olur mu senin icin?Ben sana bırakıyorum kaptanim sen almak istersen listeye gireyim bu hafta daha düzenli girerim buraya da