1. sayfada sabit olarak var, yarışma ilanında puanları paylaştım arada da kaptanımız paylaştı. sonra sen bana bu puan işi nedir diye sordun bende açıklamasını yaptım. biri hülya olmuş haberimiz yokYok yapmadim Onlar nerde yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. sayfada sabit olarak var, yarışma ilanında puanları paylaştım arada da kaptanımız paylaştı. sonra sen bana bu puan işi nedir diye sordun bende açıklamasını yaptım. biri hülya olmuş haberimiz yokYok yapmadim Onlar nerde yazıyor
yemesen daha harika sonuçlar gelecek geçmiş geleceğin aynasıdır ben hatırlıyorum pazartesi kilondan aşağı düşememişsin amageçen cumartesi kilom 73.100
Bugünkü kilom 72.600 gram
Fark 500 gram
Bu akşam daha çok dikkat edicem salata çorba köfte
ekmek hiç yemeyi düşünmüyorum
Bittim ben bu oklava emojilerine
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. @erciyes111
2. @Milana firuze
3. @Beklenen2
4.
Yawrukush
5.
Birgaripanne
6.
CEYDOS
7.
Melek Ada
8.
AppLesma
9.
Arrietty_
10.
Melegimkorusun
11. @Aycaokurcan
12.
fyzanur
13. @deniz diyette
14. @luges
15.
asena87
16. @MigiMadid
17.
Gonulmeyvesi
18. @cokofesttt
19. @AyTerapisii
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
![]()
FitFiliz @fmad @hsbaharmert @matilda34 @Meryem1306 @mifihafa @Periannem @plasticwoman @Puuff
Bu daha başlangıçChallange'i sen kazandin, onunde saygiyla egiliyorum kuzum :))
yemesen daha harika sonuçlar gelecek geçmiş geleceğin aynasıdır ben hatırlıyorum pazartesi kilondan aşağı düşememişsin ama
puanlama yapmamışsın o zaman bu sana ders olsun . ben bolca yollarım o zaman sana oklavaBittim ben bu oklava emojilerine![]()
özlemisim onları
Hem spor yapıyorum ki ben kaptişimyürüyorum. Yakında da jillian yapicam bi test edeyim benim dizleri
![]()
Haftayada varimmmmm :)Bu daha başlangıç(çok çabuk havaya giriyor di mi ben de
haftaya tozunu yutarmışım
![]()
Sayili gun bir sekilde gececek artik canimKıyamam sana bennn yaaçubuk kraker, leblebi'den başka çözüm de gelmiyor aklıma Deryacim.
Kızın nasıl karşıladı kardeş haberini? Söylediniz mi küçük hanima? Öptüm çok, iyi bak canım kendine
![]()
iyi günler kizlar
geçen cuma 74,3
bu cuma 73,3
fark -1 kg
yüzdelik 1,34
haftaya hedefim 72,7
Eki Görüntüle 2635360
Regl 5 gün kala
15 Mayıs 2020. Kilom :86,9
Evet canim bende liste disindayim beraberiz :)Listedişi devam ediıyprum değil mi![]()
Canim bu hafta gozum uzerinde, lutfen menulerini duzene sok, listedesin , listenin sorumlulugu var bunu daha once konusmustuk..Gecen cuma da bu cuma da 80.7 sabitim sukur![]()
![]()
Canim herkes kendini paraliyor kilo vermek icin, kolay kilo verme diye bir sey yok.Kizlar yaaa...
Gercekten temiz yiyorum.
Aç uyuyorum ,
3 litre içiyorum suyu
ekmek makarna pilav tüketmiyorum
tatlı çok uzun zamandır yemiyorum
arada bir gerçekten düşük kalorili besleniyorum
3 haftadır çok düzenli spor yapıyorum
ama şu an baktığım zaman diyete başlayalı 5 hafta olmuş
haftada Ortalama 1 kilo vermişim
O da zorlama ile sıkma ile inatla
Yani bu diyetsiz sporsuz kilo verdim diyenler nasıl veriyor Ben anlamıyorum
benim metabolizmam mı yavaş yoksa onların kimi hızlı
Ya da YouTubeKi'daler yalan mı söylüyor![]()
Kilon cok guzel ama keske takima daha aktif gelsen, sohbetlerede katilsan ne guzel olur canim..Kizlar merhaba birkac gunden beri yazamiyorum kusura bakmauin cok yogunum 2 cocukla ugrasiyorum malum. Kilo bildirimi icin hemen yazayim eedim guncel kilom 77
Efsane bir donus yaptim diyorsunEki Görüntüle 2635404 Eki Görüntüle 2635405
Herkese selam.
An itibariyle geri dondum.
Kilom iyi masallah wc cikmamama ragmen.
Herkese guzel sonuclar...
18.04.2020 :60.9
Bugun :60.0
Fark :0,9
Yuzde: :1,48
/4 :0,37
Menulerin egzerisizlerin cok guzel , kilo vermen gerek bu durumda canim, nerede yanlis yapiyoruz?Geçen cuma: 67.7
Gu gun: 67.6
Fark: 0.1
Yuzde: 0.14
Gelicek hafta hedef: 67.0
Çok uzgunum.
Canim izne ayirdik seni, bizi tamamen birakma, liste disinda devam et..Merhaba takin
Dun ki menum
Ton salatasi marul icine sardim yanina brezilya findigi
Aksama dogru burger ekmegi buyuklugunde Ton sandevic
Su 2 l
Spor 45 dk inliners ile acik havada cardio. 45 dk da 410 kalori yaktirdi
Bugun menu
Sabah cici bebe ve sut
Akssm
Firinda baharatli tavuk
Su Simdilik 1 L
Spor yok
Cocuk odasi boyadim. Ranza yapiyorum saatlerdir
Kilo ile malesef basa dondum
Izne cikmak istiyorum
Yawrukush
Feyzos sahalara yine dondun, hayirli olsun listen bir tanem..15mayis kilo bildirimim
Geçen cuma : 56.0
Bugün :55.9
Fark: -100 Gr.
Yüzde : % 0.1
Bu yuzdeyle takımı kötü etkileyeceksem listeye haftaya girsem de olur :) ama bütün hafta boyunca 57 ye çıkınca bu 55.9 a mutlu oldum ben .Eki Görüntüle 2635478
Yawrukush
CEYDOS
Evet canim o surec biraz sancili oluyor, umarim cabucacik gecer sende keyfini cikarirsin bu guzel zamanlarin Deryacim :)umarim canim, biraz rahatsiz geciyor simdilik ama bir aya gecer insallah 3. ayi bitirince.
Geçen hafta 68.4
Bugun 67. 6
Fark 0.8
Yuzde 1.16
Geçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7
Eki Görüntüle 2635516
CEYDOS
Yawrukush
Kaptanim sende gel artik listeye , gozlerimiz yollardaGeçen hafta : 64,1 kg
bu hafta : 63,9 kg
fark : 02, kg
yüzde: % 0,31
Eki Görüntüle 2635531 Eki Görüntüle 2635528 Eki Görüntüle 2635529
Canim gectigimiz hafta takima cok aktif ugrayamadin, bu hafta aktif ol , onumuzdeki cuma listeye alalim canim..Eki Görüntüle 2635535
400 Gr eksideyim aslında dün daha fazlaydi giden anlamadim.yuzdeyi nasıl hesapliyorduk hatırlayamadım
Ellerine saglik kaptanim, ucundan kiyisindan 4.lugu yakaladim, bu hafta 1.lige talibim :)
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
1. @erciyes111
2. @Milana firuze
3. @Beklenen2
4.
Yawrukush
5.
Birgaripanne
6.
CEYDOS
7.
Melek Ada
8.
AppLesma
9.
Arrietty_
10.
Melegimkorusun
11. @Aycaokurcan
12.
fyzanur
13. @deniz diyette
14. @luges
15.
asena87
16. @MigiMadid
17.
Gonulmeyvesi
18. @cokofesttt
19. @AyTerapisii
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
![]()
FitFiliz @fmad @hsbaharmert @matilda34 @Meryem1306 @mifihafa @Periannem @plasticwoman @Puuff
Tebrikler canim, senin menulerin duzene girerse kilolari rahatca veriyorsun..geçen cumartesi kilom 73.100
Bugünkü kilom 72.600 gram
Fark 500 gram
Bu akşam daha çok dikkat edicem salata çorba köfte
ekmek hiç yemeyi düşünmüyorum
Kucuk abla oluyor bidik, ne heyecanlidir :))Sayili gun bir sekilde gececek artik canimSoyledik canim kizima . Nasil mutlu oldu. Bekleyemiyor surekli soruyor ne zaman gelecek diye
![]()
Sen istedikten sonra olur canim..Geçen cuma: 57.4
Bu hafta: 57.9
+500 kızlar kusura bakmayın geç yazdım. Artı çıkacağımı bildiğim için geç gönderdim. Umarım önümüzdeki hafta daha iyi olur.

oy oy nedne böyle oldu canım menülerini yediklerini bir gözden geçir.Geçen cuma: 57.4
Bu hafta: 57.9
+500 kızlar kusura bakmayın geç yazdım. Artı çıkacağımı bildiğim için geç gönderdim. Umarım önümüzdeki hafta daha iyi olur.
gönül çok istiyor özgecim ama görüyorsun yerimde sayıyorum şu zinciri kırarsam dönüş yapacağım.Kaptanim sende gel artik listeye , gozlerimiz yollarda
Ellerine saglik kaptanim, ucundan kiyisindan 4.lugu yakaladim, bu hafta 1.lige talibim :)