• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni merak,menumu paylasayim hemen😛

13 00:2kk peynir,1 sucuklu yumurta
18 30:taze fasulye 1 tabak-sebzeli karabugday 5 dolu yemek kasigi-1 bardak ayran
20.30:ince dilim kavun-5 findik

Gun icinde: 2 lt su,10 bardak cay,1 neskafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz:
3500 adim
200 merdiven
150 jj

Puanlama yapilmiyordur herhalde bugun.

Valla kavun findik falan hep bu izin surecinde cikti ortaya hatirlayanlar bilir sadece 2 ogun yerdim😛😛😛

Seviliyorsunuz
💕
menün harika güzel bir dönüş yaptın canım. spor puanı bugün hesplama spor yarışması yarın başlıyor.
Bugun ne yedim
Oglen
1 kase mercimek corbasi
Ikindi
1 salatalik
Aksam
1 porsiyon Patlicanli tavuk sote
3 kasik p pilavi
5 6 catal salata
1 dilim tb ekmegi
Spor
10000 500 p
Su 7 bardak
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
pilav varsa ekmek yememelisin böyle dengelemen lazım

Son düzenleme:
Arkadaslar yarismamiz bitti, bu hafta yuzdemiz guzeldi fakat diger takimlarinda yuzdesi oldukca guzeldi, bu sebeple 6. olduk.
Kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Listeye donen @Melegimkorusun , @fyzanur , @asena87 tekrar hosgeldiniz kizlar.:KK36:
@AppLesma mezunumuz, tekrar tebrik ediyorum. :halay:
Arrietty_ Arrietty_ canim senide izne ayirdik guzelce dinlenip, toparlanmani diliyorum diyet acisindan..
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin yapip , odulleri bitirelim lutfen.
Bugun bende odul yapacagim, oglumun dogum gunu.:anne:
Firsat buldukca gelecegim kizlar, ilerleyen saatlerde takim ici eslestirme de yapacagim..
kaptanim oglunuzun dogum gunu kutlu olsun ailenizle beraber nice mutlu huzurlu saglikli yillari olsun insallah 🥰❤️

Geçen hafta:63,8
Bu hafta:63,2
Fark:0,6
Yüzde:0,94
Gelecek hafta için hedef kilo:62,7

Eki Görüntüle 2635516

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
tebrikler canim harikasin 👏🏻 senin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺

hayirli akşamlar kızlar

bugun ne yedim
sahur
1 tabak yeşillik
1 ince dilim yufka boregi
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tk tahin

iftar
1 kase az şehriyeli corba
3 tane suda haşlanmış yagsiz icli kofte
serbetsiz 2 dilim ev yapımı baklava

su 2,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P
bugün yorumsuz günümüz afiyet olsun
Olabilir, az yediğimi sanip cok yiyor olabilirim bunyeme göre
Bir de porsiyon azaltmayi deneyim bu hafta.
kızım ne diyorsun daha neyini azaltacaksın ben kadar yiyorsun azaltma sakın
Ceza yok ama ödül de yok 😂
ben ödülün dibine vurdum bugün 12 gibi tempolu yürüyüş yapacağım o kadar yedim yani.

bugün yorumsuz günümüz afiyet olsun
kızım ne diyorsun daha neyini azaltacaksın ben kadar yiyorsun azaltma sakın
ben ödülün dibine vurdum bugün 12 gibi tempolu yürüyüş yapacağım o kadar yedim yani.
sagol kaptanim 🤣 yorumsuz gun diye abartmadan yaptik bi kac kacamak😁

tebrikler canim harikasin 👏🏻 senin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺
Canim biberon kullanma ama

Yalniz 6 takim birinci olmusama iki kisinin arti kilo almasina ragmen diger kisiler asiri kilo vermis Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
takımın ortalama yüzdesi önemli yarışmada. takımdakiler kilo veriyorlar onların yüzdeleri hesaplanıp toplam alınıyor.alınan o toplam yarışmacı sayısına bölünüyor. kilo verenlerin yüzdesi kilo vermeyenlerin yüzdesini kapatmıştır. bizde öyle oluyor.

Kızlar arastirdigim kadarıyla kadınlar kulübünde Chole Ting hakkında hiç bilgi yok. Bu yüzden konu açtım. Haftaya chole ting 2 week shred) karın ve bel) ve basen haraketlerim videosuna başlayacağım. Benimle başlamak isteyen varmi? 14 gün boyunca düzenli yaparsan çok belli oluyor incelme. Kendime arkadaşlar arıyorum 😁 hem spor puanlarımız katlanır 😂
Videoyu izledim sinav cekebiliyor musun ve sorum su sinav cekenler nasil cekiyor ben 3 u zor yapiyorum

Basen 130
Bel 100
Gogus 113
Olculerim bunlar canim

Bugün yorumsuz gunmuydu ben de kaçamak hakkımı yarına saklamistim tüh:))
1 öğün kaçamak hakkınız var canım. ama bugün herkes yoğun bir haftadan çıktığı için ben yorum yazmamayı tercih ediyorum. ama tabi bu ödül kullananları not etmiyorum anlamına gelmesin hemen listeliyorum.yarın ödül hakları yok . ödülünü bugün kullanmayanlar yarın bir öğün ödül yapabilirler.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
Kaptanlarım oncelikle sizlere cok tesekkur ederim . 5 aydir Benim kahrimi cektiniz. Arkadaslarim destekleriniz icinde sizlere tesekkur ederim.
Hepiniz hakkınızı helal edin .
Cok cok tebrik ederim arkadasim, geldin ve harika azimle devam ettin. Insallah hep boyle istedigin kiloda kalirsin bundan sonra 🥰🥳🥳

Back
X