• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında Ben hemen hergün yürüyüş yaptım. hatta arada leslıe de yaptım ama yazamadım.
İyi geceler
Sahur 2 dilim yumurtali ekmek kalmasin diye yedim peynir zeytin salata cay 2 catal kazandibi 1 parca yaz helvasi

İftar
2 kepce hazir mantar corbasi 1 tabak manti 1 kase salata

Ara 1 kucuk kase bol karisik meyveli magnolya 1 buyuk kupa nescafe

Ara 1 buyuk fincan turk kahvesi 1 avuc kiraz birkac erik

Su 2 lt yi gecti
Spor saymadim ama az da olsa karisik biseyler yaptim yine su almaya gittim. Birde 2 damacana suyu pazar arabasi ile getirdim izmir bugun acayip sicakti uzerimde de feracem le gelene kadar bayagi ter attim.

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
yorumsuz gün afiyet olsun. ödül yapılmış magnolya ve yaz helvası ödüle gidiyor.

Canim salata ve doya doya zayifla kitabima goz atiyorum ve sonuc bu. Haftaya hedefim 6li sayilari gormek insallah.
umarım devam eder kilo vermen.hadi hayırlısı diyelim 6 ları bende görmek istiyorum sende.
15 mayıs menüsü

Sahur
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
3 zyetin
Yarım ceviz
Bir fincan bitki çayı
2 dilim ekmek

İftar
Bir kase şehriye çorbası
5 inegöl köfte
Bir kase salata
Su

Günlük sporum

15 dk yürüyüş
20 dk leslie
Puan 200

İçtiğim su 1.5 litreye yakın sahura kadar içmeye devam
bugün yorumsuz gün afiyet olsun.

Ben de menümü yazayım:)))
Sahur: menemen, KK kadar peynir, 5 zeytin, iki dilim kadar lavaş ekmek

İftar: çorba, salata, haşlanmış tavuk, 3 kaşık kadar karnabahar, 3 kaşık yoğurt

Ara: Elma, ayran
Su: 3 litre
yorumsuz gün afiyet olsun.
Bugünkü menüm sahur
Yulaf lapası 1 adet muz 1 hurma koydum içine
Iftar
Yarım kaseden az çorba
5 6 yk mantar 2 çatal kadar kızartma
Şu 2 lt
Spor
30 dk tempolu yürüyüş 120 puan
50 ip atlama 100 puan
Toplam 220
yorumsuz gün afiyet olsun

Bugünkü menum
Sahur
Tarçınlı muzlu yoğurt (4-5 kaşık yoğurt, yarım muz, bir çay kaşığı tarçın)

Iftar
Bir hurma, Bir kase yayla çorbası, bir dilim börek, tavuk sote, salata, bir bardak ev yapımı limonata

Ara bir dilim şerbetli tatli
Su 2 litre

Bugün abarttım iyice yarın kaldığım yerden devam 😉
Bu arada spor yarışmasında 1. Olduğumu görünce hem şaşırdım hem mutlu oldum hiç beklemiyordum CEYDOS CEYDOS kaptanım ellerine sağlık tablo için. takımimiz da iyiydi bu hafta herkesi tebrik ediyorum kızlar ramazanın son haftasını güzel geçirip kilolarimizi verelim inşallah söyle 66 lari görsem ayyy nasıl güzel olur bayram hediyesi resmen😍😍

Bugünkü menum
Sahur
Tarçınlı muzlu yoğurt (4-5 kaşık yoğurt, yarım muz, bir çay kaşığı tarçın)

Iftar
Bir hurma, Bir kase yayla çorbası, bir dilim börek, tavuk sote, salata, bir bardak ev yapımı limonata

Ara bir dilim şerbetli tatli
Su 2 litre

Bugün abarttım iyice yarın kaldığım yerden devam 😉
Bu arada spor yarışmasında 1. Olduğumu görünce hem şaşırdım hem mutlu oldum hiç beklemiyordum CEYDOS CEYDOS kaptanım ellerine sağlık tablo için. takımimiz da iyiydi bu hafta herkesi tebrik ediyorum kızlar ramazanın son haftasını güzel geçirip kilolarimizi verelim inşallah söyle 66 lari görsem ayyy nasıl güzel olur bayram hediyesi resmen😍😍
yorumsuz gün afiyet olsun. hadi o zaman azmet bu hafta görelim seni kiloda.

tebrikler canim harikasin 👏🏻 senin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺
Evet canım iki ayım dolacak.. evet azalıyor sütüm ama yetiyor çünkü kilo alımı normal.. bide şunu fark ettim canım iftarla sahur arasında ben 3 lt den fazla su içmeye çalışıyorum ve 3-4 gün 2,5 lt civarı içebildim ozamanlar sütüm azaldı.. şimdi iki gündür 3 lt nin üstüne çıkıyorum ve sahurda güzel yiyorum süt yapıcı şeyler iki gündür göğüslerim baya dolu.. eğer bebeişinin kilo alımı iyise hiç başlama derim mamaya canım.. 😘 bol bol suyunu iç.. yediğin çok çok etkilemiyor ama su çok etkiliyor gerçekten

14.05.2020

Sahur

3 yk yulaf
1 çb süt
Bir haşlama yumurta

İftar

1 kase tarhana çorbası
1 yt etli patates
3 yk pilav
2 yk yoğurt

Ara

5 erik

Yatmadan
1 sb kefir

2,5 lt su

15.05.2020

Sahur

4 yk yulaf
1 çb süt
2 kuru incir
6 çekirdekli siyah üzüm
1 tk tahin
Dere çotu
1 haşlama yumurta
1 dilim peynşr
Marul salatalık domates

İftar

1 kase mercimek çorbası
1 adet ızgara çipura
Salata
1 dilim pide

Ara

2 dilim trileçe
1 külah dondurma (kendime ödül yaptım biraz fazla oldu ama dedim dibine vurayım bugün o_O ekmekte yemiyorum normalde çünkü )
5 erik

Yatmadan (burda yatmadan diyorum ama sahura kadar yatmıyorum zaten 😂 sağolsun Hüma Bilge uyumadığı için )
1 sb kefir

Su
3,5 lt

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

tebrikler canim harikasin 👏🏻 senin bebiste iki aylıktı değilmi benim sütüm akşama dogru iyice azaliyor ramazan oncesi dolaba sut sagip koymustum onunla idare ettik bu zamana kadar sutum yetmediginde . sanirim bundan sormada mama takviyesi verecegim hic mama kullanmadik ama doymuyor hisediyorum sen ne yapiyorsun bebisle diyetin bebegin sutunu cok etkiliyor mu bu arada kizmi erkekmi seninki ☺
Canım senin bebek kaç aylık bu arada söylemeyi unuttum benim kız bebek.. akşamaları kolik ağrılarınız oluyormu gaz sancıları bştmeyen ağlamalar

Back
X