• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun iki dilim yedim cezalar da bir yere kadar bu arada ceza verirken yaptigim sporlara yonelik 1 set olursa sevinirim
spor herkes yapıyor ama yediklerinden dolayı cezada alıyor. burası bir takım ve yarışmacılardan biride sensin şartları kabul ederek katıldın. daha fazla dikkat etmen gerektiğini artık fark etmelisin. yoksa zayıflama grupları da var bunlara dahil olup istediğin rahatlıkta kilo vermende mümkündü.

spor herkes yapıyor ama yediklerinden dolayı cezada alıyor. burası bir takım ve yarışmacılardan biride sensin şartları kabul ederek katıldın. daha fazla dikkat etmen gerektiğini artık fark etmelisin. yoksa zayıflama grupları da var bunlara dahil olup istediğin rahatlıkta kilo vermende mümkündü.
Chole denen egzersiz e basladim daha fazla yapmak icin dedim baskanim asiri derece wc ye cikartiyor 2 defa ciktim bugun 3 cuyu bekliyorum

Chole denen egzersiz e basladim daha fazla yapmak icin dedim baskanim asiri derece wc ye cikartiyor 2 defa ciktim bugun 3 cuyu bekliyorum
ne kadar güzel senin adına sevindim. bende bitki çayı ile çözdüm gibi bakalım iyi gidiyor şimdilik .
CEYDOS CEYDOS maksat egzersizi daha fazla yapmam
protein oranını arttır egzersizini yap. karbonhidratla yaptığın spor hiç bağdaşmıyor. sen diyorsun ki ben 5 dilim ekmek yiyip 6 set egzersiz yapayım. ama bir anlamı yokki kilo vermeye çalışıyorsun sabit tutmaya değil.

Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ben sabaha kadar nobet tuttum kuzumun basinda, tilki uykusu uyudum.
Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
Gece 1 kez azicik geciktim ilacina 2 saat harap olduk..
Firsat buldukca gelecegim..

ne kadar güzel senin adına sevindim. bende bitki çayı ile çözdüm gibi bakalım iyi gidiyor şimdilik .
protein oranını arttır egzersizini yap. karbonhidratla yaptığın spor hiç bağdaşmıyor. sen diyorsun ki ben 5 dilim ekmek yiyip 6 set egzersiz yapayım. ama bir anlamı yokki kilo vermeye çalışıyorsun sabit tutmaya değil.
Haklisin

Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
acil şifalar canım dualarımız seninle.

:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1.GRUP ===> @fyzanur & @Aomine Daiki

2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> @fmad & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & @Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===> Yawrukush Yawrukush & @Aycaokurcan
7.GRUP ===> @deniz diyette & @asena87
8.GRUP ===> @gonul Meyvesi & matilda34 matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS CEYDOS & @erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & @Beklenen2
11.GRUP ===> @mifihafa & @cokofesttt
12.GRUP ===> @luges & @Milana firuze

13.GRUP ===> @Tansss & Kozmogirl17 Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
Ellerine saglik kaptanim, iyi ki varsin. :KK200:

CUMARTESI MENUM
SABAH 10DA

1 haslanmis yumurta
3 kasik biberli domates
1.5 kk peynir
Her zamanki avuc ici kadar pita ekmegim
1 yemek kasigi fistik ezmesi

OGLEN 14.30DA
Firinda patlicanli kofte (1 yemek tabagi)
Avuc ici kadar pita ekmegi

ARA 16DA
Filtre kahve
Pestil (avuc ici kadar) ,3 ceviz

AKSAM 20DE (yemek yiyemedim Aras hasta diye)
1 mandalina

GECE 2DE
Avuc ici kadar tavuk gogsu cok acikmistim.

SU: Sayamadim 1-1bucuk litre arasi olmustur tahminim.
SPOR: Yarim saat Arasi bisikletle site icinde gezdirirken yuruyus,(120) yemek hazirlama, ev isi, pek bir sey yapamadim...60dk (120)
TOPLAM: 240 CEYDOS CEYDOS

Düzeltme
:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1.GRUP ===> @fyzanur & @Aomine Daiki

2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the_queen
3.GRUP ===> @fmad & @Melegimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & @Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharmert
6.GRUP ===> Yawrukush Yawrukush & @Aycaokurcan
7.GRUP ===> @deniz diyette & @asena87
8.GRUP ===> Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi & matilda34 matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS CEYDOS & @erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & @Beklenen2
11.GRUP ===> @mifihafa & @cokofesttt
12.GRUP ===> @luges & @Milana firuze

13.GRUP ===> Birgaripanne Birgaripanne & Kozmogirl17 Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
Çok güzel bı uygulamaymis bu motive edici.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi :KK54:

ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ

***@Derya_the_queen yeni eşin @AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.

*** matilda34 matilda34 yeni eşin Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.

*** Birgaripanne Birgaripanne yeni eşin Kozmogirl17 Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.

*** Kozmogirl17 Kozmogirl17 yeni eşin Birgaripanne Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.

***@Milana firuze yeni eşin @luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.

***@MigiMadid yeni eşin @Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani
Aaa ne cezası vercem şimdi kıyamam.bi kopya versen CEYDOS CEYDOS

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canim

Back
X