- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
Yurtdışında mıydın canım sen öyle hatırlıyorum ama neredeydinYok gulum malesef burada oyle bir ilac vermek yasal degil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdışında mıydın canım sen öyle hatırlıyorum ama neredeydinYok gulum malesef burada oyle bir ilac vermek yasal degil..
menün güzel olmuş canım. sporda ev işleri dahil değil bu haftaCUMARTESI MENUM
SABAH 10DA
1 haslanmis yumurta
3 kasik biberli domates
1.5 kk peynir
Her zamanki avuc ici kadar pita ekmegim
1 yemek kasigi fistik ezmesi
OGLEN 14.30DA
Firinda patlicanli kofte (1 yemek tabagi)
Avuc ici kadar pita ekmegi
ARA 16DA
Filtre kahve
Pestil (avuc ici kadar) ,3 ceviz
AKSAM 20DE (yemek yiyemedim Aras hasta diye)
1 mandalina
GECE 2DE
Avuc ici kadar tavuk gogsu cok acikmistim.
SU: Sayamadim 1-1bucuk litre arasi olmustur tahminim.
SPOR: Yarim saat Arasi bisikletle site icinde gezdirirken yuruyus,(120) yemek hazirlama, ev isi, pek bir sey yapamadim...60dk (120)
TOPLAM: 240CEYDOS
spor cezası verilebilir canım. 100 mekik 100 jumping vb.Aaa ne cezası vercem şimdi kıyamam.bi kopya versenCEYDOS
Cok tesekkur ederim canim.Yurtdışında mıydın canım sen öyle hatırlıyorum ama neredeydin![]()
Tamam canim sil onu sen 120 oluyor :)menün güzel olmuş canım. sporda ev işleri dahil değil bu hafta
spor cezası verilebilir canım. 100 mekik 100 jumping vb.
ERTELENMİŞ CEZA LİSTESİ
***@Derya_the_queen yeni eşin @AppLesma ya dün tatlı yediği için ceza kesmelisin. 2 gün ödül yaptı olmaz.
***matilda34 yeni eşin
Gonulmeyvesi bol karbonhidratlı cumartesi menüsü nedeniyle ceza almalı top sende.
***Birgaripanne yeni eşin
Kozmogirl17 içtiği kola ve ekmek yoğunluğu nedeniyle ceza kesmelisin.
***Kozmogirl17 yeni eşin
Birgaripanne sabah kahvaltıda çok ekmek yediği ve üstüne birde poğaça yedi için cezalandırılmalı.
***@Milana firuze yeni eşin @luges iki gün ödül yaptı cezalandırılmalı.
***@MigiMadid yeni eşin @Puuff düzensiz menülerine düzgün öğün cezası vermelisin. sağlıklı yemekler cezası yani
evet mercimekte karbonhidrat sağlıklıama sen yanında birde ekmek yiyorsun ekstra ekstra karbo alıp çoşturmanın anlamı yok. her öğünde illa alacaksın diye bir yaptırımda yok. oruçlu olunca sadece menülerin yeri saati değişiyor. yine 67 ye kadar düşersin sonra durma dönemin başlar geçen sefer olduğu gibi.Bazı karbonhidratlar sağlıklı değil mi ama kaptann mesela mercimek çorbasını sıfır yağ ile pişirdim
Proteğin ve potasyumu da oldukça fazlaa
Dolma biberi sadece bir tane yedim
Yarım da çiğ köfte
Bir dilim çavdarın da sadece köşesi kopuk yanii bence çok sağlıksız değildi menüm![]()
matilda34 işte ceza vermen gerkeen menüm canım ayrıca dün 30 dk leslie yaptım insan oruçlu olunca haliyle tam kısamıyor
![]()
Yaa ceydoş maşallah menüne bakıyorum hep az hep az16 mayıs 2020 dün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
akşam : 2 adet ev yapımı ekmeksiz hamburger köftesi
su : 1500 ml
spor : 200 jc : 600 puan
7791 adım :390 puan
toplam : 990 puan
Merhaba sevgili eşim:)bende 83. 600 le giriş yaptım bu haftaya insallah canım birincilik bizim olur.Selamlarr sevgili eşimm
İnşallah bu hafta birinci oluruz
Ben az önce tartıldım
Cuma 72.600 gramdım
Bugün 72.100 gram olmuşum
Fark 500 gramCEYDOS
Bugün çok yorulduumm hava çok sıcaktı ev temizlerken su içinde kaldım hiç halim kalmamıştı ama 11 dk da leslie yaptım
Üzerine de temiz bi duşş oh miss
İftara az kaldı tarhana çorbası yapacam sadece
Sen neler yaptın bugünn![]()
evet mercimekte karbonhidrat sağlıklıama sen yanında birde ekmek yiyorsun ekstra ekstra karbo alıp çoşturmanın anlamı yok. her öğünde illa alacaksın diye bir yaptırımda yok. oruçlu olunca sadece menülerin yeri saati değişiyor. yine 67 ye kadar düşersin sonra durma dönemin başlar geçen sefer olduğu gibi.
Merhaba sevgili eşim:)bende 83. 600 le giriş yaptım bu haftaya insallah canım birincilik bizim olur.
Bende bugün ev detoksu yaptım ne kadar kullanmadığım eşya varsa onları ayikladim yaniiftar hazırlığındayım.cezan varmış vermek bana dustu 100 mekik vereyim sana olur mu
Ben diyetisyene başladım canım buraya gelmeden önce.onun verdigi akşam yemeğinde 1 dilim ekmek ve 2 kaşık bulgur pilavı veya tambugday makana ve 1 kepçe corba var mesela karbonhidrat olarak gerisi sebze veya et yemeği yogurt salata ben bunu uyguluyorum yani aslinda 3 porsiyon karbonhidrat var.aslinda senin menünde beyaz pirincse dolma olmamış sadeceBazı karbonhidratlar sağlıklı değil mi ama kaptann mesela mercimek çorbasını sıfır yağ ile pişirdim
Protein ve potasyumu da oldukça fazlaa
Dolma biberi sadece bir tane yedim
Yarım da çiğ köfte
Bir dilim çavdarın da sadece köşesi kopuk yanii bence çok sağlıksız değildi menüm![]()
matilda34 işte ceza vermen gerkeen menüm canım ayrıca dün 30 dk leslie yaptım insan oruçlu olunca haliyle tam kısamıyor
![]()
ben diyet öncesi hiç yemekle işi olmayan acıktığını bile fark etmeyen biriydim. bu nedenle arada bir yediklerimi stok yapıyordu vücudum. ama diyet döneminde beslenmeye başladım eh bu durum bana eksi kilo olarak geçmeye başladı. yani gece yediğim tek öğün yerine hayatımda şu an 2 yada 3 öğün var. fazla bile yiyorum. dün gece hazımsızlıktan ölüyordum. kahve bitmeyen enerjimin kaynağı olabilir.Yaa ceydoş maşallah menüne bakıyorum hep az hep aznasıl dayanıyorsun bir söyleyiver
ben bu kadar yersem ellerim mütemadiyen titrer
birde bu jc ne demek ? Ben gündüz bir posta yaptım spor daha ne yapsam diye düşünüyorum ☺☺
Spor konusunda sende beni destekleyebilirsin canım kolay gelsin sanadaTamam canım iftardan sonra çekerim inşallah sanada kolay gelsin![]()
kendime bile yumuşamıyorum yavrum size haksızlık olmaz mı? karbonhidrat bunu yükseltmez ama dengeleyecek başka besinler koymalısın yerine. eşimde test ettim ekmeği bol yediği oruç günlerinde daha bir halsiz ve bitkin geçiriyor. oysa bir gece meyveli smothie ve yumurta ile sahur yaptı ertesi gün o kadar dinçti ki.Ekmek yedim sayılmaz bir lokma tabak sünnetledim sadece gaza getirmeniz çok güzel ama biraz daha yumuşak olsan kaptan
Daha çok dikkat etmeye çalışıcam inşallahoruçlu olunca aç kalma süresi biraz fazla uzadığı için insanın kan şekeri düşüyor
Ramazanı şerif ayından sonra daha da düzene girer inşallah