• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
Sizlere gecenin geri kalaninda iyi dinlenmeler. :KK200:
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Çok geçmiş olsun.

CEYDOS CEYDOS ceza hakkında fikrim yok. Bu sefer sen ver. Bir dahakine örnek alıp bende veririm.
Haftalık sporu ne zaman hesapliyorsun. Videoda tek tek hesaplamam lazım. Düzenli yapıyorum. Sen o gün hepsini bir girersin. Haftaya da her gün spor puanımı hep yazarım
spor cezası vereceksin eşler yarışması olduğu zaman sistem böyle. bir hareket belirle ve onu eşine duyur.

Kahvaltı
Mantarlı omlet
3 top peynir
1 domates
2 br çay
Akşam
Sebzeli tavuk sote
1 tabak salata
2 br meyve suyu
1 br kahve
1,5 lt su😭 su içmeyi hep unutuyorum.
25 dk spor (sonra hesaplayıp yazicam)
mifihafa mifihafa CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
ilk defa menü düzgün suyuda arttırırsan güzel olacak

***DUYURU***

Guzel arkadaslarim CEYDOS CEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan:p , asena87 asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...:KK200:
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..:KK36:

***DUYURU***

Guzel arkadaslarim CEYDOS CEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan:p , asena87 asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...:KK200:
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..:KK36:
asena87 asena87 ilk tebrik benden gelsin canım hayırlı olsun. birlikte güzel günlerimiz devam edecek diye düşünüyorum.

Pazar günkü menum
Sahur
1 tane Tam buğday unlu akıtma, domates, salatalık, bir dilim peynir, dört zeytin

Iftar (çok çeşit oldu 🙄)
Bir kuru kayısı, yarım kase mercimek çorbası, bir kepçe et sote, iki kaşık bulgur pilavı, iki kaşık zeytinyağlı barbunya, iki kaşık havuç tarator

2 litre su
Sporumu yarından itibaren yapicam
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bende 30 yaşındayım iki oğlum var benimde hedefim 60 kilo olmak şuan 63.6 kilodayım inşallah beraber haftayı güzel tamamlarım bu arada annemle yaşıtsın 🥰annemide mi gruba soksam az kilo verse 🤣
Annen ne kadar genç maşallah ☺️

7 yıl maşallah eee tabi ki artık başkaları da kaymağını yesin o kadar güzelse olduğunuz yer.
ben seni mahçup etmeyeyimde tatlım malum uzun bir durağan dönemdeyim kırmaya çalışıyorum zincirleri ama olmuyor bir türlü.
yok canım keyifliydi kim kime çıkacak faslını heyecanlı buldum diyebilirim.
Çok da güzel bir yer değil aslında ama sakin, olaysız, kayseriye yakın diye diye 7 yıl kaldık 😁
Kırılacak o zincir kaptanım yakındır 😁

Iyi sahurlar arkadaslar, biz bugun dunden daha kotuyuz..3 saatte bir atesi cikiyor Arasin, hicbir sey yapamadim bugun, atesten uyumadida dogru durust gunduz uykusunu..
Yaa çok üzüldüm kaptanım, doktora götürme durumunuz yok mu

***DUYURU***

Hayirli olsun yeni kaptanım asena87 asena87 😍

Annen ne kadar genç maşallah ☺

Çok da güzel bir yer değil aslında ama sakin, olaysız, kayseriye yakın diye diye 7 yıl kaldık 😁

Canim 3 gun atesini dusuremezsek ya da daha kotuye giderse durumu gidecegiz doktora..
Cok sagol eksik olma kuzum..

Annen ne kadar genç maşallah ☺

canım yozgatta uzak değil ki. kayseriye gene yakın. 1 ay oldu yav ben kırılıcam yakında kilo kırılmadı. hiç adetim değilken yürüyüşe bile başladım kırılsın diye.

sahur yapsaydın keşke daha kötü olursun bu akşam ihmal etme tek öğünle kilo vermen durur.
bu hafta aktif olmalısın hadi bakalım spor ve papatessiz menüler bekliyorum senden.

asla olmaz.birincisi eşleşmeleri ben isimlerimizi kağıtlara yazıp kavanoza atıp kura ile belirledim. ikincisi senin motivasyonun artmalı kendin için değilsede eşin için bu hafta dikkat etmelisin. hadi feyzoş yaparsın sen
Haklısın kaptanım 🤩 tamam olacağım inşallah

Canım önemli değil benim için bu hafta motivasyonum iyi🤗 sen ders çalışmana devam et canım

Diyete ayak uydurmaya çalışıyorum hipoglisemi atakları yaşıyorum hala o yüzden beslenmeyi düzenlemeye çalışıyorum bu sabah low carb gibi beslendim acıkmayayım hemen diye ama yine açıktım ☺️ Ama diğer günlere nazaran çok daha iyiydi karbonhidratı az da olsa azalttım🤗🤗 spor da Leslie , yürüyüş ve mekik falan yapıyorum bugün iyiydi
Aaaa bir hastalığın falan mı var canım

İyi akşamlar herkese
Pazar menüm

12:00
80gr tonbalığı+ 1 yumurta ile pizza tabanı yaptım üzerine domates sos yaptım ve kasar peyniri ekleyip fırınladım

15:30
3 yemek kaşığı yoğurt + 3 kayısı+ 6 badem + tarçın

18:30 çok açıkmıştım bir Ara öğün yaptım 🙈
1 tane yulaflı bar ( 92 kalori)

21:00
5-6 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 3yk kadar basmati pirinçten pilav

Su: 3 lt
Spor: 45 dk Leslie: 315p
Karın hareketi ( mekik falan): 140*3= 420p
Bacak hareketleri: 80* 2: 160 ( en düşük çarpanı aldım)
Toplam: 895puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS fayfeyfiy fayfeyfiy
Ben şimdi o kadar utandım ki :(
Harikasın eşim
... ben ....
bana ceza vermeye hazırlan

Kaptanım çok geçmiş olsun
Hastaneyi falan aradınız mı
Ateş düşürücü harici bir şey tavsiye ediyorlar mı

Umarım çabuk toparlar :(

***DUYURU***

asena87 asena87 wuhuuu hayırlı olsuuuun 🥰

Back
X