• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar
Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.1
Sanırım ben bir hafta kilo verip diğer hafta alıyorum. Birkaç haftadır durum böyle 😂
muhteşem cumaya kadar bu fark dahada büyüyecek.
Selam kızlar
Cuma: 69,2
Pazartesi: 68,5

Regl ödemim azaldı sanırım ondan bu kadar fark 🥰
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
nasıl yapıyorsunuz fark muhteşem.
Gecen cuma 80.7
Bugun 81.1 ile gune uyandim ama wc ye cikamadim daha
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @Kozmogirl17
şaşırmadım canım. birde benden esneklik istiyorsun. hadi bu hafta toparla kendini menülerine dikkat et yapabilirsin.

Ahh ahhh aç kalmadan kilo veremeyenlerdenim.
Haftasonu cok yiyorum. Bu alışkanlığımdan vazgecmeliyim canim .
Cumaya 59.9 da olsa gelirim insallah :KK43:
Bende hafta sonu cok tuketiyorum
Psikodiyet izliyicem 🙆 Büşra Gunes mi canim birsuru geldi hangisi .
That sugar izliyordum en son ,yarim kaldi oglan durmadi.
Sanirim evet sorucevap seklinde yanitliyor bakayim donerim

muhteşem cumaya kadar bu fark dahada büyüyecek.
şaşırmadım canım. birde benden esneklik istiyorsun. hadi bu hafta toparla kendini menülerine dikkat et yapabilirsin.
Peki kaptanim daha cok oturtmaya calisiyorum vaz gecemiyor insan bazen sekeri de bir biraksam

***DUYURU***

Guzel arkadaslarim CEYDOS CEYDOS kaptanimla her seye yetisemedigimiz icin,takim uye sayimizda masallah her gecen gun arttigindan:p , asena87 asena87 arkadasimizdan bize yardimci olmasini rica ettik, sagolsun bizi kirmadi, takimimizin yeni kaptan yardimcisi kendisi...:KK200:
Hepimizin adina kendisine cok tesekkur ediyorum,diliyorum ki takimimiz icin cok guzel olsun..:KK36:
asena87 asena87 ilk tebrik benden gelsin canım hayırlı olsun. birlikte güzel günlerimiz devam edecek diye düşünüyorum.
Hayirli olsun yeni kaptanım asena87 asena87 😍
asena87 asena87 wuhuuu hayırlı olsuuuun 🥰
asena87 asena87
Hayırlı olsun kaptan eşim. 😍😘
Takimimiza ugur getireceginden eminim, insallh da bu hafta listeye girebilirim 😃

Herkese selam.
tesekkur ederim kizlar,Özge ve Ceyda'nın yukunu biraz azaltmak amacli yola ciktik bakalim,hayirlisi...
guzel gunler dilerim herkese💕💕💕

Merhabalar
Yeni katıldım. Açıkçası ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum
Aciklarsaniz sevinirim
Hosgeldin takima,ben de bu gece kaptan yardimcisi oldum🙊 umarim senin icin guzel olur.
Takima girdigimde sadece kilo vermek amacli gelmistim,sonra farkettim ki takimin basarisina etki ettigin icin aslinda daha kararli baslamaliymis insan.
Tecrube ettim,paylasayim istedim senle de😀 tekrar hosgeldin
CuMa 60.6
Bugun 60.7
Ya eşim bu hafta senin hedef 59,9
Benim de 59.50
Mutlaka yapmaliyiz,duzene girmek adina bir seyler yapalim dusunelim de💕
Selam kızlar
Cuma: 57.9
Pazartesi: 57.1
Sanırım ben bir hafta kilo verip diğer hafta alıyorum. Birkaç haftadır durum böyle 😂
Yaa cok guzel💕 ben de istiyorum.
Selam kızlar
Cuma: 69,2
Pazartesi: 68,5

Regl ödemim azaldı sanırım ondan bu kadar fark 🥰
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
Hazir regl bitmisken bu gazla hizli ilerle canim 😊
Ben de kullanici adimi melek yapicam. 😂Melekler takır takır kilo veriyor 😂😂
Masallah😘😍
Hahahaha cok mantikli🤗
Plan yapalim bu hafta,ben egzersizlere de ara vermistim baslayacagim

tartılı ama fotoğrafsız kilo bildirimi var. :KK71:
Bende ceydoş neden komik emojisi koydu diyordum 🙈🙈 şimdi farkettim yanlış yazdığımı 😂
Geçen hafta sabit kalınca birde regl sonuna geldim ödemler gitti 🥰 ama suyu önceye göre baya arttırdım birde bana Leslie iyi geliyor yürüyüşte o kadar terlemiyorum akşam yatarken karnım gurulduyordu. 😂😂😂

tartılı ama fotoğrafsız kilo bildirimi var. :KK71:
olur böyle az farklar gözümüzü korkutmasın.
günaydın canım. enerjik gördüm seni. benim daha afyonum patlamadı ama mesajları yazmaya çalışıyorum.
4 saatlik uykuyla duruyorum aslinda :) takimimiz bana enerji veriyor 😍

Bende ceydoş neden komik emojisi koydu diyordum 🙈🙈 şimdi farkettim yanlış yazdığımı 😂

Geçen hafta sabit kalınca birde regl sonuna geldim ödemler gitti 🥰 ama suyu önceye göre baya arttırdım birde bana Leslie iyi geliyor yürüyüşte o kadar terlemiyorum akşam yatarken karnım gurulduyordu. 😂😂😂
o guruldamaya bayılıyoruz işte. sabah kalkınca eksiler öyle geliyor.

Hosgeldin takima,ben de bu gece kaptan yardimcisi oldum🙊 umarim senin icin guzel olur.
Takima girdigimde sadece kilo vermek amacli gelmistim,sonra farkettim ki takimin basarisina etki ettigin icin aslinda daha kararli baslamaliymis insan.
Tecrube ettim,paylasayim istedim senle de😀 tekrar hosgeldin

Ya eşim bu hafta senin hedef 59,9
Benim de 59.50
Mutlaka yapmaliyiz,duzene girmek adina bir seyler yapalim dusunelim de💕

Yaa cok guzel💕 ben de istiyorum.

Hazir regl bitmisken bu gazla hizli ilerle canim 😊

Hahahaha cok mantikli🤗
Plan yapalim bu hafta,ben egzersizlere de ara vermistim baslayacagim
Tamam canim kilomuzun yakin olmasi avantaj oldu bize.
Ben leslie yapiyirum 30 veya 45 dakika.
Sen hangi egzersizleri yapiyorsun

Tamam canim kilomuzun yakin olmasi avantaj oldu bize.
Ben leslie yapiyirum 30 veya 45 dakika.
Sen hangi egzersizleri yapiyorsun
Izne ayrilmadan once(1 ay once)
Disari cikarsam adimim vardi,300 ustu merdiven olurdu.
200 civari jumping jack,leslie1,squat,mekik ve popo hareketleri yapardim.
Gobek ve popo uzerine calisirim yine🤗

Izne ayrilmadan once(1 ay once)
Disari cikarsam adimim vardi,300 ustu merdiven olurdu.
200 civari jumping jack,leslie1,squat,mekik ve popo hareketleri yapardim.
Gobek ve popo uzerine calisirim yine🤗
Cok güze canim, yine yaparsin evdeyiz disari cikamiyoruz. Benim de basen problemim var,

Cok güze canim, yine yaparsin evdeyiz disari cikamiyoruz. Benim de basen problemim var,
Iste surekli evdeyiz bu beni tembellestirdi izne de cikinca buradan.
Gun icinde kilo vermek icin jj hazir vucut hareketlenmisken de mekik,popo tarzi videolari rutin haline getir.
Basen icin kilit hareketleri belirle inan 1 ay hergun yapsa insan sorunlu bolge azaliyor sekilleniyor.
Ama devaminda da hep yapmak gerek.

Iste surekli evdeyiz bu beni tembellestirdi izne de cikinca buradan.
Gun icinde kilo vermek icin jj hazir vucut hareketlenmisken de mekik,popo tarzi videolari rutin haline getir.
Basen icin kilit hareketleri belirle inan 1 ay hergun yapsa insan sorunlu bolge azaliyor sekilleniyor.
Ama devaminda da hep yapmak gerek.
👍👏
Kesinlikle cok doğru💪💪
Aksam iyi menü ve sporlarla görüşmek üzere 😇

AppLesma AppLesma selammm :) eş olmuşuz bu hafta canım seninle. Tanışalım önce. 82 doğumluyum ben, dizlerimin potansiyeli var sorun çıkarmaya 😄😄 öğretmenim, iki kızım var. Ankara'dayim. :KK52: Sen peki ?
Merhaba canim ankara dayim 3 çocuk annesiyim 40 yaşındayım.gruba 4 aralıkta 85.20 olarak basladim cuma günü 65.90 olarak mezun oldum.
Benimde dizler kötü. Ip atlamalı ,jj hareketlerini yapamam idrar kaçırıyorum afedersin 😰

Back
X