Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik iyi de hem surekli evde olup hem de kilo almamak cook zor canimCanim bebis nasil sen nasilsin iyimisiniz aman kilolara dikkat fit anne olucaksin
Ben de kullanici adimi melek yapicam.Melekler takır takır kilo veriyor
Masallah![]()
evham yapma ne olur. ama yinede sen bir sağlık kuruluşuna haber ver ne olur ne olmaz test yaptır madem bu kadar kötü ağrın baktırmanda fayda var.Merhaba hanımlar dün gece şiddetli başağrısı ile uğraştım. Sokağa çıkma kısıtlaması yüzünden hastaneye gidemedim.ambulansida çağırmak istemedim adimiz koronali çıkar . Sabaha kadar uyuyamadım. Şimdide uzanıyorum . Kafamın icin de sanki taş var
Aslında çok başım ağrımaz. Ramazandan önce yine böyle olmuştum. Stres kaynaklı mi bilmiyorum .evham yapma ne olur. ama yinede sen bir sağlık kuruluşuna haber ver ne olur ne olmaz test yaptır madem bu kadar kötü ağrın baktırmanda fayda var.
o da muhtemel. ama coronanınki ağrı kesici ile geçmiyormuş diye duydum içtin mi hiç.Aslında çok başım ağrımaz. Ramazandan önce yine böyle olmuştum. Stres kaynaklı mi bilmiyorum .
Epidural doğum yapınca drlar ağrı icin kahve iç demişlerdi. Kahve içtim agrım hafifledi uyumaya zorladım kendimi. Bugün de ağrırsa gece 112 ile acile . Korona çıkar mi bilmemo da muhtemel. ama coronanınki ağrı kesici ile geçmiyormuş diye duydum içtin mi hiç.
harikasın canımselam kizlar
cuma kilom 73,3
bugun kilom 73,0
fark -300 gram
çıkmaz teyzenin testide tam sonuç vermemişti zatenEpidural doğum yapınca drlar ağrı icin kahve iç demişlerdi. Kahve içtim agrım hafifledi uyumaya zorladım kendimi. Bugün de ağrırsa gece 112 ile acile . Korona çıkar mi bilmem![]()
Inşallah cnmçıkmaz teyzenin testide tam sonuç vermemişti zaten
1,2 kg muhteşem hadi bakalım cumaya harika sonuçlar bekliyorum sendenGüncel kilo 88.8
Cumaya tahminim 86 olurum1,2 kg muhteşem hadi bakalım cumaya harika sonuçlar bekliyorum senden
çok iyi yakaladın neredeyse beni.Cuma 65.90
Pazartesi 65.70![]()
sağlık uzun ve mutlu yaşları olsun canım. tabi ki iki çatal kızının pastasından yemelisin.
menün çok güzel spor puanıda eklersen listeye dahil edebilirim.17 nisan menum.
Sahur: 1 poğaça.
Iftar: 1 kofte 1 parca tavuk( kucuk) 1 kase salata yarim dilim ekmek.
Su:2.25 ml
Spor 500 ip atlama 100 suguat 5000 adim.
luges