silkelen daha da verdiğinde giysilerin üstünde duruşunu hayal et. işe yarıyor inan.ah keşke o inme hevesimi geri kazansam
Kendimi beğenmiyorum ama faaliyet de gösteremiyorum şu an hevesim yok hiç ya grup yine biraz topluyor ama gelemiyorum bile
sıcaklarda en sevdiğim yer marketler ve oradaki derin donduruculardı bu yaz ne yapacağım bilmiyorum. ellerim sıcaktan şişince dolaplara sokar serinletirdim. şimdi corona var elleyemem zaten burada anons ediyorlar ilk dokunduğunz ürünü satın alınız diye atarlar beni dışarı.Aa bide şikayet..sopa istiyorlar ama almışlar ultimatomu düzelmişler
aferin onlara.. sorma ellerim ayaklarım sürekli suya sokuyorum..
Suyun çok güzel artmış canım bu sıcak havalarda.. vücudunda ödemde birikir onu atmak içinde bol bol iç.. sahurda poğaça olmasa hepsi on numara![]()
mükemmel daha ne olsun.19.05.2020
Sahur
2 yapda yumurta
Salatalık
Domates
1 dilim beyaz peynir
İftar
1 kse mercimek çorbası
1 yt taze fasulye
Ara
1 muz
4-5 erik
Yatmadan 1 sb kefir
Su 3,5 lt
20.05.2020
Sahur
4 yk yulaf
1 tk tahin
1 cb süt ile yulaf lapası
İftar
1 kase yayla çorbası
1 yt sebzeli et haşlama
2 yk pilav
Yatmada 1 sb kefir
Su 2,5 lt
@fyzanurCEYDOS
Yawrukush
bezle bağla diyeceğim ama bence zıplamaları daha iyi onlarda harekete geçince hem sütün bollanır,hemde göğüs kaslarında hareket ettiği için toparlanma olur.Goguslerim buyuk oldugundan atlama yapince savruluyor![]()
pek güzel olmuş tebrikler.Günaydın babes☀
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee
Dünkü (20 Mayıs menüm)
1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal
Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma
1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay
2,5 litre Su
Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)
CEYDOS
Yawrukush
@AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini![]()
işe yaramasına sevindim o iki hareket mükemmel düzlüyor.birde süperman hareketini ekle setlerin içine ileride dahada etkili olur.biraz ara verdim canım ama bayağı düzelme var gibi . düzenli yapmıştım 3 hafta iyi geldi . şimdi ramazandan dolayı kendimi güçsüz hissediyorum çok fazla yapamıyorum , titreme geliyor zorlayamıyorum . ramazan da bitti gibi , artık iyice başlayacağım , tamamen düzleşsin istiyorum . olacak gibi.
marketten hazır alıyorum canım , üzerinde kahvaltılık sos yazıyor . içinde ceviz ,zeytinyağı,domates sosu,biber gibi şeyler var . seviyorum ben :)
menülerin güzel olmuş canım , tartı da durumlar nasıl . ne kadar eksilerdesin bu hafta :)
sopa istiyorlar ama almışlar ultimatomu düzelmişler