- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Hiçte devede kulak değil. Emek emek veriyoruz resmen. Büyük başarı yaptığımız. Bende buraya gelmeden once 3 kilo verdim. Sanki 50 kilo olmuş gibi ikide bir zayıfladım ya ben diyorum. Eşim hani nerede diyorCuma 74.4
Bugun 74.6
Sanırım çok gec yedım ondan karnım şiş yattım belliydi artı çıkacağım ama panik yok cuma ya kadar umarım 73 u gorurum. Eger gorursem belkı 1 yıldır gormedıgım rakamı gorecegım. Bugun aralıklı oruca başlıyacagım. 12 ve 6 da yemek videolarda baya işe yarıyor diyorlar hem sağlıklıymış. Zaten sabah çok erken yemek yiyenlerden değilim. Kızlar Bayramımız mubarek olsun sız bana çok ıyı geldiniz. Hiç tanımayan kişilerin birbirine destek olup hiçbir karşılık beklemeden bunları yapması. Allah razı olsun. Bugun spora da başlıyacagım. 4 kılo çok farkettı giysiler de. 68 olsam ne kadar zayıf olacagım vee eşim hiç kılo muhabbeti yapmaz ama bence o da farkettı 4 kılo devede kulak ama benım için çok buyuk başarı. Sağolun![]()
Ya o 3 dört kiloyu da vermeseydik
Bende yıllarca kendi kendime yapmaya çalıştım.ama burası bana da çok iyi geldi ilk 4 gününde + ciksam da :) bu hafta iyi olacak insallah.
Zirvedeki yalnızlığı yaşarız insallah bu hafta sevgili eşim