• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar

Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler

sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahini 🤦🏼‍♀️ aksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye 😫bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek

Son düzenleme:
selam kizlar

Bebegimin sutu yine iki gundur cok az ozellikle yatacak zaman sütum olmuyor bebegide uyutamiyorum ac kaldigi icin . eşimde sna hakkimi helal etmem bu cocugu ac koyarsan dedi cok zoruma gitti o yuzden bugun bir kase tahin yedim 100 gram vardir 1 tatli kasigida pekmez koydum 1 dilim ekmekle yedim süt yapar dediler

sabah 2 haslanmis yumurtayla salata yemiştim oglende yine 1 haslanmis yumurta salata peynir elma yedim simdi de bu tahini 🤦🏼‍♀️ aksam ne yemeliyim sizce hem sut yapan hem kalorisiz ne vardir ki emzirmesem günü o bir kase tahinla kapatacagim ama vicdanim rahat degil yine sutum olmayacak da uyumayacak diye 😫bilgili anneler varsa yardim alsam super olur
kafamda deli sorular bi diyorum ki birakiim diyeti ek gidaya baslasin oyle devam ederim diyorum sonrada diyorum ki saglikli besleniyorum benimki diyet degil diyorum ne zormus anne olmak kuzum akşam açlıktan agladikca icim parcalandi cok suçlandım belkide biraz daha porsiyonlarimi artirmam gerek
Canim bol su ic icmisken 2 bardak 2 bardak ic sonra salata tuket fazla baharatli olmasın
Netten arastir bakalim bir de

selam kizlar

Senin canin birsey cekmis iyi dusun ve onu ye yoksa sutun cogalmaz tabi bu benim dusuncem

Youtubeden baktım ama bir sürü değişik twist hareketi çıkıyor acaba doğru olanı nasıl link atar mısınız
Ben daha önceden twist disk almıştım. Onun üzerinde yaptım. Ayaklarım tam sagdayken kollarimla bedenimi tam sol yapacak şekilde. Olabildigince 180 derece oluyorsun yani

Canim harika anlatmissin cok tesekkur ederim, aklima cok yatti.zaten beni de düşündüren bu tükürükteki olay nasil oluyor kismiydi. Beni aydinlattin, gerçekten icime sindi dediklerin 💜
Yiyip yiyip kilo almayan grupta olmayi cok isterdim, ama yiyince hemen sistiğim için değişik çözümler arıyorum 😂😂😂
Kuzum diş hekimi bir arkadaşımla da konuştuk
Daha küçük parçalar halinde emilmesi gerekiyor o yüzden ince bağırsak
Ağız çok çok minimal dedi o da :)
Sevindim ♥️

Bence güzel menü, patatesli poğaça 1 olsaymiş daha iyiymiş ama napalim 😊😊
Baklava kalıntılari en şerbetli yerinden farketmedik sanma Feyzoşcum 😂😂 ama spor yetmiştir bence onları eritmeye
Ahahahha ya öyle ama 1 tane falan yedim yani gerçekten :(

Cuma 59.9
Pazartesi 59.8
Bugün 59.5
:KK76:
Ne guzelmissin sen 59lar benden hic gitme :dua:
@Puuff
Aaaa öyle deme gitsin 58 gelsin 🤩🤩🤩
Harikasın kuzum
Ben bugün de 59.9 dum
Hedef kaçtı ama ben 58 dedim ama boyun uzun sanki senin

olmuş canım spor puanlarının toplamınıda verseydin işim daha kolay olurdu.
vay spora gel harika menünde olmuş
oh sporda yapılmış. ketoya uygun yediklerin endişe etme.
afiyet olsun kısır için özellikle.
o eksi cumaya geşecek.
sporun saati yok canım. ama puanları toplu yazarsan güzel olur.

harika bir araştırma canım. ama yapılmasa daha iyi olur. bu tarz davranışlar alışkanlık haline gelmekte ben çok korkarım. 17 yaşında bir genç kızın bulimia olup intihar ettiğine bizzat şahit olmuş, hastane ile iletişime geçerek komadaki bedeninin yerden toplanmasını bizzat yaşamış biri olarak az yiyelim içimizde kalsın mantığındayım ben.
Ben de çok müsaitim canım o yüzden ben de yapmıyorum
Ama neler neler görüyoruz hastanede

Allah yardımcıları olsun :(

15 dk leslie ceza olsun o baklava tabanı için. arkadaşında getirse yememelisin kuzum. bir hedefe ulaş önce.
hadi bakalım birileri yazmadığı bişeyler yemiş kaçamak var bunun altında
etiketleme için kişi ismini yazarken CEYDOS CEYDOS gibi @ işareti koyarak yazarsan etiketleme olur. sadece eşin için etiket koyman yeterli olacaktır. bu hafta yok gerçi ama haftaya olacak.
tamam canım ekledim.
Gerçekten mi 😭

Afiyet olsun.
Pilav,muz ve cerez birlesince kilo vermeni engelleyebilir.ama nirmal duzenine gore daha duzenli bir menudur bu eminim.

Naptin arti ciktigin icin hirslandin mi😀menun sporun cok guzel canim afiyet olsun.
Bu hafta iyi bir eş olamiyorum cok halsizim niyeyse🤗

Afiyet olsun canim.cesit olarak az yemissin aslinda ama cok da saglikli degil.
Biraz daha proteine agirlik ver bence.
Kahvalti disinda protein yok neredeyse,daha iyi olmaz mi

Afiyet olsun canim.sporun eksik kalmis ama menun bence ornek bir emziren menusu😀
Ornek olmali herkese🤩

Anaa sporun iyi ama menun hep karbonhidrat,miktarlari az olsa da.
Yani 60 kilo olmasan cok daha buyuk tepki alirsin biliyorsun degil mi🤩🤩

Afiyet olsun canim normalde guzel menu de o kuruyemislerin kuru meyvelerin miktarlari belli degil pek emin olamadim😀
Bir de canim su spor az sanki be🤩

Sporun suyun guzel olmus canim.
Miktar da onemli ama borek pilav puding😌

Ben de 2,3 aydir diyette meyve yemedim.
Bazen kivi cilek...
Ama bu iki uc gun cok iyi olmadi bence cunku bugun de arti ciktim cok uzuldum😔

Spor haric guzel olmus canim.
Afiyet olsun🤩
Haklısın kaptanım, aldım bile 15 dk Leslie 😢

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@Beklenen2 :rapci::rapci::KK9::KK9:200IA En Büyük TÜRKİYE
@Puuff :KK9::KK9:10 DK DANS
CEYDOS CEYDOS ODUL :rapci:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
fayfeyfiy fayfeyfiy :rapci::rapci:ODUL :KK9:15 DK LESLIE250IA :nazar:
@cokofesttt ODUL :rapci::KK9::KK9:15 DK LESLIE:nazar::nazar:
Yawrukush Yawrukush ODUL :rapci::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
FitFiliz FitFiliz :rapci: :rapci:200IA En Büyük TÜRKİYE :nazar::nazar:
@erciyes111 ODUL :rapci::KK9::KK9:10DK A MUAF:nazar::nazar:
asena87 asena87 En Büyük TÜRKİYE10DK DANS:nazar::nazar:
M MaviFeslegen :rapci::rapci::KK9::KK9:250 IA:nazar::nazar:
Birgaripanne Birgaripanne :rapci:10DK AODUL :KK9:10 DK DANS15DK LESLIE:nazar:
@Melegimkorusun :rapci: 200IA:KK9::KK9:200IA En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@mifihafa ODUL 200IA:KK9::KK9:100IA En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@Kozmogirl17:rapci::rapci::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE15DK LESLIE :nazar:
@Aomine Daiki ODUL MUAF:KK9: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@Milana firuze :rapci::rapci::KK9::KK9:ES CEZASI
En Büyük TÜRKİYE
@Aycaokurcan :rapci::rapci:En Büyük TÜRKİYESPOR?:nazar::nazar:
@melek ada :rapci::rapci::KK9::KK9:15DK LESLIE100IA :nazar:
@matilda34 :rapci::rapci::KK9::KK9:15DK LESLIE
@fyzanur :KK9:200IA15 DK LESLIE200IA :nazar:
@deniz diyette ODUL :rapci::KK9:SPOR?200 IAEn Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar:
@AppLesma ODUL :rapci::KK9:200IA200IA En Büyük TÜRKİYE
luges luges ODUL 10DK D:KK9::KK9:15DK LESLIE:nazar::nazar:

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
😢

İi akşamlar 😊

Sabah: 1 salatalık, 5 cherry domates, azıcık Z.yağli kuru domates, 1 wasa, dereotlu lor, 1 çay kaşığı bal, zeytin , beyaz peynir çaay 😄

2 kaşık mercimek çorbası, iki yudum haşhaşlı ekmek
Chiali tarçınlı kuru kayısılı pudding (yarım kase) Türk kahvesi

Akşam 4te yarım tabak etli taze fasulye

Son olarak da çay + 1 kare bitter

Yürüyüş 1 saat

Su 3 lt

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fayfeyfiy fayfeyfiy

Ayrıca yemediklerimden bahsedecek olursam taş kadayıf 😥
Harikasın eşim maşallah

Ben dün menümü yazmamıştım

Kahvaltı 12.00
2 dilim ekmek
Peynir (ekmek peynir yedim)
1 zeytin

20.00
Çekirdek 1 avuç içi
2 parça tavuk
Pirzola (mangalda)
2 yk pilav
Salata

Maalesef ki akşam tatlı ve kahve :( çok üzgünüm :(

Gün içinde çok yoruldum spor yok

15 dk Leslie ceza 250 zıp da var

CEYDOS CEYDOS ya kaptanım şu 15 dk Leslie yi çevirsek olmaz mi zıplamaya falan 😢

FitFiliz FitFiliz Yawrukush Yawrukush
asena87 asena87

Kahvaltı 12.00
2 dilim ekmek
1 zeytin

20.00
Çekirdek 1 avuç içi
2 parça tavuk
Pirzola (mangalda)
2 yk pilav
Salata

Maalesef ki akşam tatlı ve kahve :KK43: çok üzgünüm :KK43:

CEYDOS CEYDOS ya kaptanım şu 15 dk Leslie yi çevirsek olmaz mi zıplamaya falan 😢

asena87 asena87
Çok garip geldi canım menün. Yani aralar çok boş, sanki daha sık yiyormuşsun gibi kalmış aklımda. keşke kahve&tatlıyı şöyle saat 3 gibi hüpletseymişsin 😄 yine de kilo verdirir bence bu menün. Moral bozmaya gerek yok 😊😊 ama yarın ikimiz de tatlı yemeyelim 👍 dondurma planlıyordum yarın yerim diye (diğer öğünlerden kısçaktım) , hem ben de vazgeçmiş olurum. Ne dersin?

selam kizlar

çok üzüldüm canım biraz araştırma yapsan konuyla ilgili güzel olacak.
Ben daha önceden twist disk almıştım. Onun üzerinde yaptım. Ayaklarım tam sagdayken kollarimla bedenimi tam sol yapacak şekilde. Olabildigince 180 derece oluyorsun yani
yokkk o kadarı beli çok zorlar. alt beden sabit squat konumunda üst beden hareketli yapmak daha mantıklı. benimde aletim vardı onda üst bedeni sabit bırakıp alt bedeni hareket ettiriyordum ben.

Kahvaltı 12.00
2 dilim ekmek
1 zeytin

20.00
Çekirdek 1 avuç içi
2 parça tavuk
Pirzola (mangalda)
2 yk pilav
Salata

Maalesef ki akşam tatlı ve kahve :KK43: çok üzgünüm :KK43:

asena87 asena87
tamam değiş tonton .
gördüm farklı kullanımlarıda var ama dediğim gibi bu şekilde beli gerçekten zorlar.

çok üzüldüm canım biraz araştırma yapsan konuyla ilgili güzel olacak.
yokkk o kadarı beli çok zorlar. alt beden sabit squat konumunda üst beden hareketli yapmak daha mantıklı. benimde aletim vardı onda üst bedeni sabit bırakıp alt bedeni hareket ettiriyordum ben.
tamam değiş tonton .
gördüm farklı kullanımlarıda var ama dediğim gibi bu şekilde beli gerçekten zorlar.
Zorladı gerçekten zaten :)

Back
X