Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hiç yemek yememissinErken uyandim ama asiri yogun bir is vardi detoksumu istedigim gibi yapamadim.bakalim sonuc verecek mi sut sisirir genelde ama.
15.30: 1 dilim kepek ekmek,3 kk peynir,1 kasik yogurt,1 haslanmis yumurta...
Sonrasinda 1 lt süt-yesil cay detoksu
Gun icinde:2.5 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi
Egzersiz:
5000 adim 250 puan
180 merdiven 54 puan
50 jj 150 puan.
Toplam 454
B Beklenen2 canim zip zip ne idi cezayi yapmadim bilmedigim icin ama yarin yapacagim anlatirsan
Yawrukush bugun ve yarin da yogunlugum olacak canim bilgine...
iyi olmana sevindim canım menünde güzel olmuş.
stres olmuşsun rahatlamaya çalış.
bakacak kişi belli oldu mu ailenden birimi olacak?
o kadar kusur kadı kızında bile olur bir küp hiçbir şey değiştirmez.menün güzel olmuş.
bizde etçiliz. bende yeşillikle beslenenlere o gözle bakardım.
çok yoğunsun bu dönemde canım. sporun menün güzel
Guya detoksun amaci oydu.yesilcayli sut icmek tum gun.Canim hiç yemek yememissingerçi 1 lt süt varmış menün güzel olmuş canım inşallah yarın eksiyi görürüz. Zıp da bildiğin zıplama iste
ıpsiz ip atlama gibi bisey
![]()
teşekkür ediyoruz sen ve senin gibi fedakar arkadaşlarımıza .Meslek liseleri ve halk eğitim öğretmenleri fabrika işçisi gibi çalıştı gerçekten. Okul müdürlerimiz bile yapılan maskeleri paketleme vs birçok alanda çalıştı. Her il kendi maskesini kendi üretti. Diğer ülkelere bu tarz dayanışmayla fark attik zaten. Bende gururla çalıştım. Bir an önce bu illet hastalık biter inşallah tüm dünyada
kız diyetisyen değilim ne diyeyim çok ihtiyaç dahilindeyse ufacık olur.Ilk defa olmaaazzz sekersiz icmen lazim demeeyen biri
Çikolatayı bıraktım ben ya 1 küp şekerim de olsun dimi![]()
harika olmuş canım neden spor puanlarını hesaplamıyorsun?
yarın o 55 listeye yazılacak.28 mayıs menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen : 6 kaşık tavuk sote
yoğurt
1dilim ekmek
yarım domates
ara : 1 kare bitter
2 badem
1incir
akşam : peynirli yumurtalı yulaflı omlet
yoğurt
ara : 1 kuru erik
5 fındık
sütlü kahve
su : 1.5 litre
spor : uzun tempolu yürüyüş
Yawrukush
CEYDOS @erciyes111
çok güzel olmuş canım bugün aferini aldın benden.
canım en yüksek değerinin karbonhidrat olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama azaltman şart.İyi akşamlar kızlar bugünki menüm 892 kalori (az geldi)
Su: 1.5 lt
Spor: yok( vakit bulamıyorum ki ev koşturmacası , akşam da ofis işleri mesaisi )
Eki Görüntüle 2641126
olsun detoksun faydasını göreceksin bence.Erken uyandim ama asiri yogun bir is vardi detoksumu istedigim gibi yapamadim.bakalim sonuc verecek mi sut sisirir genelde ama.
15.30: 1 dilim kepek ekmek,3 kk peynir,1 kasik yogurt,1 haslanmis yumurta...
Sonrasinda 1 lt süt-yesil cay detoksu
Gun icinde:2.5 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi
Egzersiz:
5000 adim 250 puan
180 merdiven 54 puan
50 jj 150 puan.
Toplam 454
B Beklenen2 canim zip zip ne idi cezayi yapmadim bilmedigim icin ama yarin yapacagim anlatirsan
Yawrukush bugun ve yarin da yogunlugum olacak canim bilgine...
ilk gün hep zordur belki yarın daha iyi olur devam edersin.Bugünkü menüm sabah
2 yumurta bol yeşillik
Öğle
1 kase salata
Akşam
5 yk yoğurt 2 salata ile cacık 1 çatal makarna
Ara
3 yeni dünya 2 bardak çay 1 bardak yeşil çay
Su 3lt
Spor
200 bisiklet 600 puan
45 dk leslie 315 puan
50 mekik 150 puan
Toplam 1015 ve başım çok ağrıyor ve halsizim anca 1 gün dayanabildim yarın yapamayacağım
CEYDOS
Yawrukush
asena87
neyse en azından emin ellerde olacak canım.Bakarsa kayınvalidem bakacak.. başkada kimse yok.. olmazsa süt iznim bitmeden ücretsiz izne ayrılacağım.. süt iznim bittiğinde ayrılacağım zatende sadece 9 ay erken olur
Süpersin vallaolsun canım ben azıcık çözdüm.tablo için teşekkür ettin menünü beğendiğim için mutlu oldun. feyzayada 55 için dualarını ilettin nasıl ama
İlk işe başlayış çok zor oluyor gerçektenBen iyiyim ama bugün yolculuk yaptım 4 saat kadar o etkilermi bilmiyorum.. bide moralim çok bozuldu. 23 haziranda doğum iznim bitiyor ve bugün idari izinler kaldırıldı. Ben eylüle kadar devam eder diye düşünmüştüm.. haberi duyduğumdan beri ağlıyorum Hüma Bilge yi nasıl bırakacağım diyeannesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.
Güzel gün olmuş canım yarın eksi gelir artıkDün giremedim kusura bakmayın başım akşamdan beri feci ağrıyor ve bugünde devam ediyor. Kafamın içinde pinpon topu var sanki
27.05.2020
Sabah(11:00)
2 yumurtayla Domatesli yumurta
1 dilim peynir
Ara(16:30)
1 elma
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 Büyük dilim somon
Salata
Su 2,5 lt
Spor 50 squat :150 p
28.05.2020
Sabah (10:30)
1 adet yağda yumurta
1 dilim peynir
(15:30)
1/2 kase mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
19:00
4 yk etli patlıcan
Su 2,5 lt
Spor 50 squat. 150 p
Melegimkorusun
CEYDOS
Yawrukush
Inanki onemli olan bebeginin sutu aylar gectikce zayiflarsin zaten kilolari bir anda almadikki bir anda verelim acele etme yavas verilen kilo daha faydali ahh ara sira kacamaklarim olmasa kilo kilo veririm ama ben acele etmek istemiyorum ayda 2 3 kilo versem yeter vucuda hissettirmeyeceksin kendi kendine eriyeceksin korumaya gecmemek lazimselam kizlar hayırlı aksamlar
sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
bol bol yesillik
2 yemek kaşığı tahin 1 cay kasigi pekmez
öğlen
1 kase corba
bol salata
1 haşlanmış yumurta
akşam
1 porsiyon ızgara tavuk
salata
1 dilim kepek ekmegi
su 3,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P
dun yedigim bir kase tahinden sonra cok sukur bol bol sütüm geldi suyumuda en az 3 litre icmeye özen göstereceğim yarin tarti gunu bu haftadan cok ümitli degilim ama hayirlisi bakalim![]()
Harika menu canim gelsin yarin eksilerMenüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık
Ara sade türk kahvesi
Öğle 1 yeşil elma 1 salatalik 3-4 dal maydonoz 1bardak kefir bızzt
Ara kiraz 2 ceviz yeşil çay
Akşam 1 tabak kurufasulye 3 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 240 puan yürüyüş
İlaçlar iyi geldi bugün öğleden sonra baya iyiydim çok şükür
CEYDOS
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim kendini ac birakma, emzirirken zaten fazla fazla gidiyor kilolar merak etme..
Bol su ic, sutunu arttiracak seyler ye, mesela benim sutumu, et ve bulgur pilavi cok arttiriyordu..
Tahin yiyebilirsin oldukca saglikli, az pekmez ilavesi ile, hic uzme kendini, aksamda et-sebze yemegi, salata, yogurt yiyebilirdin guzelce, ac birakma lutfen kendini...
Dis hekimi arkadasi bilmez miyiz, masallah diyeyimm :))
Haklisin canim kim bilir ne kadar surecek bu hastalik..
Derslerin seyreklesti demek, okullarin kapanmasinada az kaldi filizim..
Cocuklarda online egitimden bunaldi, aslinda velilerde bunaldi, olmadi bu yontem bence :)
Emeklerine saglik, hakkiniz odenmez...![]()
Canim nasil oldun seni merak ettim, iyi misin?
Vaay vayy vaaayyy , harika :)
Kesinlikle tam az önce bunu düşündümNe çok reklam olmaya başladı yaw sitede, sizi de rahatsız ediyor mu? Çok gözüme takılıyor benimm
Canım eşim harikasın maşallahBugünkü menümü yazmaya gelmiştim, birikmiş konular
Sabah klasik kahvaltı, saat 11 de
Sonra saat 2 gibi yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm (240 puan)
Saat 3 çay tabağı kadar yoğurt bir iki çatal sebze
Kahve + kuru kayısı
Saat 5e doğru da kabak pizza
En son bir de çay fasli + 1 kare bitter, 4 badem
Su 3 lt
Vee finito bakalım yarın tartı nasıl olacak
CEYDOS
Yawrukush
fayfeyfiy