- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Sen bitanesin yaBen de yarın dondurma yicem, yani umarım (iyi bi eksi görürsem). Bugün Feyzoşa sözüm var diye tuttum kendimiBuzlukta beni bekliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bitanesin yaBen de yarın dondurma yicem, yani umarım (iyi bi eksi görürsem). Bugün Feyzoşa sözüm var diye tuttum kendimiBuzlukta beni bekliyor
![]()
insallah canim benim insallahhh dedigin gibi onceligimiz bebeklerimiz . ayda iki kiloyada raziyim o bile yeter artikInanki onemli olan bebeginin sutu aylar gectikce zayiflarsin zaten kilolari bir anda almadikki bir anda verelim acele etme yavas verilen kilo daha faydali ahh ara sira kacamaklarim olmasa kilo kilo veririm ama ben acele etmek istemiyorum ayda 2 3 kilo versem yeter vucuda hissettirmeyeceksin kendi kendine eriyeceksin korumaya gecmemek lazim
Rabbim yardimcin olsun canim insallah bütün sinavlarindan başarılı olursun yuksek notlar alman dileğiyleBir de sınav tarihlerim belli oldu
Bana dua edin bütsüz geçeyim hepsini inşallah ♥
Olmadı canım ya , sabit çıktım , işten eve gidince tekrar tartilacagim . Şimdi yapayimda bildirimi eve geç gidersem yetisemem belki . İşe geldim simdi .teşekkür ediyoruz sen ve senin gibi fedakar arkadaşlarımıza .
kız diyetisyen değilim ne diyeyim çok ihtiyaç dahilindeyse ufacık olur.
harika olmuş canım neden spor puanlarını hesaplamıyorsun?
yarın o 55 listeye yazılacak.
çok güzel olmuş canım bugün aferini aldın benden.
canım en yüksek değerinin karbonhidrat olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama azaltman şart.
olsun detoksun faydasını göreceksin bence.
ilk gün hep zordur belki yarın daha iyi olur devam edersin.
neyse en azından emin ellerde olacak canım.
Bende iyiyim canim, tam hastanede yakalamisim seni, nasil gecti randevun?Canm teşekkür ederim.sen nasıl sin. Ben iyiyim çok şükür. Kontrol icn doktr a geldim. Sıra bekliyor um
Cok gecmis olsun canim, insallah daha iyisindir..Merhaba kaptanim iki gündür feci baş ve kulak ağrısı çekiyorum korkudan Dr a da gidemiyorum.agri kesicilerle idare etmeye çalışıyorum ama mideme bulantida yapıyor migren gibi bişi noldu bana anlamadım.senin detoks sonucun ne oldu peki
Cok sevindim gulum, bende iyiyim cok sukur, arada gel sohbete, cok ozletme, Allaha emanet..Ve aleyküm selam kaptann iyiyim çok şükür bir detoks kampına girdim bugün 3.günüm çok hafiflemiş hissediyorum
Siz nasılsınız![]()
Ellerine saglik kaptanim..Geçen Hafta Neler Başarmışız Bir Hatırlayalım.
Verilen kiloya göre küçükten büyüğe sıralanmış liste (sadece 15 - 22 mayıs arası)
İSİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA VERILEN KG YÜZDE Kozmogirl17
75,6 76,8 -1,2 -1,59% @1delimavi 86,0 86,7 -0,7 -0,81% FitFiliz
67,8 67,8 0,0 0,00% bnnu
67 67 0,0 0,00% mifihafa
70,9 70,8 0,1 0,14% asena87
60,0 59,8 0,2 0,33% Aomine Daiki
63,2 63,0 0,2 0,32% AppLesma
65,9 65,7 0,2 0,30% fyzanur
55,9 55,6 0,3 0,54% B Beklenen2 73,5 73,2 0,3 0,41% erciyes111
67,6 67,2 0,4 0,59% CEYDOS
63,9 63,5 0,4 0,63% Milana firuze
67,6 67,1 0,5 0,74% Yawrukush
69,4 68,9 0,5 0,72% Birgaripanne
80,7 80,2 0,5 0,62% matilda34
83,6 82,9 0,7 0,84% deniz diyette
60,6 59,9 0,7 1,16% cokofesttt
63,6 62,9 0,7 1,10% luges
73,3 72,5 0,8 1,09% A Aycaokurcan 75,2 74,4 0,8 1,06% Melek Ada
57,9 57,0 0,9 1,55% fayfeyfiy
61,2 60,3 0,9 1,47% @Meryem1306 74,8 73,7 1,1 1,47% Melegimkorusun
69,2 68,1 1,1 1,59% Puuff
90,0 87,4 2,6 2,89%
Canim tarti inisli cikisli oluyor her zaman, moralini bozma, bas agrin nasil oldu?Kızlar dün menümü yazamadım akşam erkende oğlanla uyumuşum bugün sabah tartıda 68 geldim canım sıkıldı baş ağrım tuttu valla. Kaçamakta yapmıyorum low carb bozulacak diyebakalım yarın ne olacak neyse dünkü menüm
10:00
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
12:30
Low carb ekmekle ton balıklı sandviç, yeşil çay
15:30
1 porsiyon low carb mousse , şade Türk kahvesi
18:00
Kremalı kahve
20:00
Kıymalı kabak yemeği, cacık
Su: 2-2,5 litre
Spor: 5000adım: 250
400 zıp zıp: 800
50 jj: 150
Topl: 1200puan
Yawrukush
CEYDOS
asena87
Aomine Daiki
Cok sevindim iyi olmana, gununde guzel olmus canim :)Menüm
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin domates salatalık
Ara sade türk kahvesi
Öğle 1 yeşil elma 1 salatalik 3-4 dal maydonoz 1bardak kefir bızzt
Ara kiraz 2 ceviz yeşil çay
Akşam 1 tabak kurufasulye 3 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor 240 puan yürüyüş
İlaçlar iyi geldi bugün öğleden sonra baya iyiydim çok şükür
CEYDOS
Yawrukush
Kozmogirl17
Canim nasil oldu basin?Dün giremedim kusura bakmayın başım akşamdan beri feci ağrıyor ve bugünde devam ediyor. Kafamın içinde pinpon topu var sanki
27.05.2020
Sabah(11:00)
2 yumurtayla Domatesli yumurta
1 dilim peynir
Ara(16:30)
1 elma
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 Büyük dilim somon
Salata
Su 2,5 lt
Spor 50 squat :150 p
28.05.2020
Sabah (10:30)
1 adet yağda yumurta
1 dilim peynir
(15:30)
1/2 kase mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
19:00
4 yk etli patlıcan
Su 2,5 lt
Spor 50 squat. 150 p
Melegimkorusun
CEYDOS
Yawrukush
Bugun baska arkadaslarimda bu habere uzulmusler, cok haklisiniz ama babannenin bakma durumu varmis, oyle demissin gulum, hayirlisi olsun, uzme canini..Emin ellerde olacak kuzun..Ben iyiyim ama bugün yolculuk yaptım 4 saat kadar o etkilermi bilmiyorum.. bide moralim çok bozuldu. 23 haziranda doğum iznim bitiyor ve bugün idari izinler kaldırıldı. Ben eylüle kadar devam eder diye düşünmüştüm.. haberi duyduğumdan beri ağlıyorum Hüma Bilge yi nasıl bırakacağım diyeannesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.
Canim caylari sekersiz icemiyorsan maden suyu ic mesela, hem mineralli, hem sekere gerek yok, ayran icebilirsin ya da..Guzel birgun olmus :)Iyi akşamlar.
Sabah
2 ceviz domates salatalık 1 dilim peynir 2 kaşık lor
Ikındı
4 tane ızgara köfte
2 dilim.ekmek
2 dilim.karpuz
Ara
2 çay
1 yeşil çay
Şekersiz içemiyorum. 1 er küp atıyorumşekersiz icecegime hiç içmiyorum cogu zaman
2 litre su
Spor
50 squat cezam vardı
100 mekik
300 twist
Yarım saat fitness
Toplam:1650
Guzel birgun olmus canim..Yine menu yazıp çıkıcam ne yazık ki.
Sabah: 9:00 1 ck kaymak 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Oglen: 1 dilim ekmek, 1 tabak et sote.
Ara: dut, 5 bardak şekersiz cay, 1 bardak kahve.
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik, 100 suguat, 1 dk plank, 6000 adim.
Toplam: 910 puan.
CanimmmmÖzlemişim canımm
maşallah sana Özge'cim![]()
Guzel birgun olmus canimcim :)Bugünkü menümü yazmaya gelmiştim, birikmiş konular ☺☺
Sabah klasik kahvaltı, saat 11 de
Sonra saat 2 gibi yürüyüşe çıktım 1 saat yürüdüm (240 puan)
Saat 3 çay tabağı kadar yoğurt bir iki çatal sebze
Kahve + kuru kayısı
Saat 5e doğru da kabak pizza
En son bir de çay fasli + 1 kare bitter, 4 badem
Su 3 lt
Vee finito bakalım yarın tartı nasıl olacak
CEYDOS
Yawrukush
fayfeyfiy
Ahahahahh kahvemin yanina bugun baklavami aliciiiiiiiim canim benim :))
Adimlarini, ev islerinide yaz gulum, ben onlarida egzersiz sayip menu tablomuza isliyorum :)Adım sayarım var ortalama 5 bin oluyor ama ayrı yapamıyorum açıkcası bacaklarımda sanki ağrı var regl dönemim yaklaştı omu etkiliyor bilemiyorum
Guzel birgun olmus canim..
Begendim canim yuruyusunu, menunu :)28 mayıs menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen : 6 kaşık tavuk sote
yoğurt
1dilim ekmek
yarım domates
ara : 1 kare bitter
2 badem
1incir
akşam : peynirli yumurtalı yulaflı omlet
yoğurt
ara : 1 kuru erik
5 fındık
sütlü kahve
su : 1.5 litre
spor : uzun tempolu yürüyüş
Yawrukush
CEYDOS
erciyes111
Gec de olsa aksam 20.00ye kadar paylasim suremiz gulum listemizi, mutlaka yeniden tartil olur mu Feyzos.Olmadı canım ya , sabit çıktım , işten eve gidince tekrar tartilacagim . Şimdi yapayimda bildirimi eve geç gidersem yetisemem belki . İşe geldim simdi .
Guzel olmus canim..
Insallah 66lara uyanirsin canim :)Bugünkü menum
Sabah
Bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek, bir tk bal
Ara
Bir bardak rezene çayı, yedi badem
Öğle
Bir dilim ekmek, bir tk labne
Ara
Bir bardak sütlü kahve
Akşam
Iki kase yoğurt çorbası
Ara
3 tane yeni dünya
Su 2. 25 litre
Spor 200 bisiklet hareketi=600
CEYDOS
Yawrukush
fyzanur
asena87
Insallah yarın 66 lari görürüm amin ☺
Canim ev kosturmacasi ve isi hareket sayiyorum, menu tablomuza isleyecegim..İyi akşamlar kızlar bugünki menüm 892 kalori (az geldi)
Su: 1.5 lt
Spor: yok( vakit bulamıyorum ki ev koşturmacası , akşam da ofis işleri mesaisi )
Eki Görüntüle 2641126
Merak ettim canim sonucu, umarim faydasini gorursun :)Erken uyandim ama asiri yogun bir is vardi detoksumu istedigim gibi yapamadim.bakalim sonuc verecek mi sut sisirir genelde ama.
15.30: 1 dilim kepek ekmek,3 kk peynir,1 kasik yogurt,1 haslanmis yumurta...
Sonrasinda 1 lt süt-yesil cay detoksu
Gun icinde:2.5 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi
Egzersiz:
5000 adim 250 puan
180 merdiven 54 puan
50 jj 150 puan.
Toplam 454
B Beklenen2 canim zip zip ne idi cezayi yapmadim bilmedigim icin ama yarin yapacagim anlatirsan
Yawrukush bugun ve yarin da yogunlugum olacak canim bilgine...
Guzel birgun olmus canim..Bugünkü menüm sabah
2 yumurta bol yeşillik
Öğle
1 kase salata
Akşam
5 yk yoğurt 2 salata ile cacık 1 çatal makarna
Ara
3 yeni dünya 2 bardak çay 1 bardak yeşil çay
Su 3lt
Spor
200 bisiklet 600 puan
45 dk leslie 315 puan
50 mekik 150 puan
Toplam 1015 ve başım çok ağrıyor ve halsizim anca 1 gün dayanabildim yarın yapamayacağım
CEYDOS
Yawrukush
asena87
Canim pazartesi yaparsin bildirimi fakat annenlerde bozma menulerini, mantiya 50 squat cezasi geliyor..İyi geceler kızlar
Annemlerde olduğum için yemek saatlerini ve yemekleri ayarlamak zor oluyor
Sabah 9.00: kavun, peynir, domates, salatalık
16.00: bir kase mantı, salata( kayserili ve malatyalı gelinlerimiz yaptı yemesem ayıp olacaktı)
20.00: bir parça tavuk, cacık
Ara: kavun, karpuz
Su:1,5 litre
Spor: 10.000 adım, 200 jj
Toplam= 1100
Birgaripanne
CEYDOS
Yawrukush yarın kilo bildirimi yapamayacam maalesef annemlerin tartısı bozuk. Eve gidince yaparım.
Canim neden agriyor acaba basin, menulerinden olabilir mi?Kızlar ben de menümü yazıp gideceğim geçmişe yarın bakarım çok kötü başım ağrıyor bugün 3 kere ağrı kesici aldım fayda etmedi
12:00
Biraz lor peyniri, low carb ekmekcik, tereyağında mantar sote biraz, domates, salatalık
16:00
8-10 fındık
2 kare %85 kakaolu bitter çikolata
20:30
Kıymalı kabak, yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: maalesef yok. Ağrıdan birsey yapamadım
Yawrukush
CEYDOS
asena87
Aomine Daiki
Canim cok sevindim sutunun artmasina tahini salatalarina ekle, humus yap, kahvaltida 1 yemek kasigi tahin-pekmez ye.selam kizlar hayırlı aksamlar
sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
bol bol yesillik
2 yemek kaşığı tahin 1 cay kasigi pekmez
öğlen
1 kase corba
bol salata
1 haşlanmış yumurta
akşam
1 porsiyon ızgara tavuk
salata
1 dilim kepek ekmegi
su 3,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P
dun yedigim bir kase tahinden sonra cok sukur bol bol sütüm geldi suyumuda en az 3 litre icmeye özen göstereceğim yarin tarti gunu bu haftadan cok ümitli degilim ama hayirlisi bakalim![]()
Kolay gelsin Ozlemim ,ne isleri var evinizde..Iyigeceler
Iki gundur cok basim agriyor ilacla bikac saat iyi gidiyor sonra yine basliyor
Pazartesi insaat basliyor evin icinde baya bi surucek ben cocuklarla kayinvalideme gecicem aksamdan aksama inip temizlik yapmayi planliyorum benim diyet yine tepetaklak gelicek ama dikkat edicem tabi
Bu arada yarin ki tarti beni cok motive edicek.
Gelelim persembe persembe ne yedigime
Sabah 11.00
1 dilim eksimaya ekmek
1 yumurta
2 3 catal kaşar
Sekersiz cay
Ara yok
Oglen 15.30
1 tbk etli nohut
2 ince dilim eksimaya ekmek
Ara yok
Aksam yok
Ara 21.30
3 4 dilim karpuz
Su 1.5 lt
Spor temizlik yaptim ama sayilmiyor
Canim iftar oncesi yazabilirsin kilonu sorun yok :)Ben geldiiim
Perşembe
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Yeşil çay
1 kayısı
İftar
1 yk zeytin yağı
Tarhana çorbası
Keşkek 4 yk falan
Yarım bardaktan fazla ev yapımı limonata (Şekeri azdı)
21.00
1 sıkım çiğköfte
Çilek 5-6 tane
Karpuz 1 dilim
Bir de şu hazır 9lu satılan tartlar var ya onlardanbaya tuttum kendimi ama en son dayanamadım
Kötü oldu
Spor
200 zıp ceza
50s henüz yapamadım çok yoruldum kaptanım bugün 1 saat babamla bir yerleri düzenledik otur kalk otur kalk yaptık sayılırsa
2800 zıp 5600 puan
Yawrukush
CEYDOS
asena87
FitFiliz
Ayrıca sabah tartılırken de 60.1 çıktım umarım dilerim
Bu gece yine sahur yaptım
Acaba iftar öncesi tartılsam olur mu
Listede değilim ya
Yoksa 5gibi bildirmem gerekiyor mu kesin
Gulum kolaylikla, guzelliklerle gecesin insallah sinavlarini, hic bute kalmadan...Bir de sınav tarihlerim belli oldu
Bana dua edin bütsüz geçeyim hepsini inşallah ♥

Tamam canim kolay gelsin, gunun guzel gecsin..29 mayis cuma kilo bildirimim
Sabit : 55.6
Eve gidince tekrar tartilacagim , ise geldim simdi .
Eki Görüntüle 2641237
Afiyet olsun kaptanim menune yorum yok mukemmelPERSEMBE MENUM
SAAT 12DE
Eki Görüntüle 2641240
SAAT 18.15TE
Eki Görüntüle 2641241
SU: 1.7 lt tarcinli, 1lt az kremali kahve, 350ml maden suyu
SPOR: 1 saat yuruyus(240), 10dk kosu (40), 100ia (200)
TOPLAM: 480CEYDOS
Tamam canım , aslında daha eksik hissediyorum , kalkar kalkmaz tartıldım ise geldim , a beklesem kesin inerdi diye düşünüyorum :) beslenmemi sporumu eksik etmedim çünkü , dur bakalım eve bir gideyim de :) senin de günün çok güzel geçsin inşaallah tatlım :)Gec de olsa aksam 20.00ye kadar paylasim suremiz gulum listemizi, mutlaka yeniden tartil olur mu Feyzos.![]()
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | ![]() | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 200IA ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
| @1delimavi | ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| MUAF | ||||||
|
| |||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
| A Aycaokurcan | |||||||
|
| 50S ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| ![]() ![]() |
Tebrikler Tansucum
Sagol canim..Afiyet olsun kaptanim menune yorum yok mukemmel
Tamam canim saat 20den once, daha az gelirse kilon mutlaka yeni bildirim yap , opuyorum...Tamam canım , aslında daha eksik hissediyorum , kalkar kalkmaz tartıldım ise geldim , a beklesem kesin inerdi diye düşünüyorum :) beslenmemi sporumu eksik etmedim çünkü , dur bakalım eve bir gideyim de :) senin de günün çok güzel geçsin inşaallah tatlım :)

Yok canım zaten diyet almayı hiç düşünmedim sadece ücretini merak ettim çok uçuk bence hiç gerek yokCanm online diyeti uygulamıyorum. Beslenme düzenimi değiştirdim. Kilo aldıracak besinleri tüketmemeye çalışıyorum. Diyet almanı tavsiye etmem ben 400 lira verdim ama uygulayamadım. Burda yazdıklarımı paylaşmak su içmeye dikkat etmek daha etkili bence. Yağsız tuzsuz öğünler oluyor diyette ve uygulanabilirliği sürdürülebilirliği çok yok.
Ayyyy Allah utandırmasın 55 i görsem yarın . Patates kızartması var neler neler var yarın yiyecem diye tuttum kendimi , bunun karşılığını versin bu vücut lütfen . İşten çıktım.sekreterle 30 dk parkta yürüdüm . Ordan çıktım 40 dk da eve yürüyerek geldim . Yeterrrrr o 55. Buraya gelecek![]()
Şimdiden afiyet olsun kaptanımBuarada yarinki odulu iple cekiyorum, Turkiye'den siparis vermistim, bayramda hicbir hazirlik yapmadim diye pestil , ceviz ve baklava geliyor, yarin deniz urunleri gunu yapip, ustune tatlilardan birer adet hupletecegim, simdiden haberiniz olsun :)
bknz: gunah cikartma![]()
Göğüsler fora olayına hayranımSu icona bayiliyorum, benimde hep yapmak istedigim sey Filizim, gogusler foraaaaaaaaaa, kahrolsun sutyenler
Dipnot: Yillarca bu sitede bu iconu beyaz bayrak sanip kullanmistim, sonra birgun takimdan bir arkadas bu sutyen yahu dedi, o gunden beri bozuntuya vermiyorum.....![]()
![]()
Menün çok güzel olmuş canım. Vitamin eksikliğin falan olabilir. Kan değerlerine de baktirabilirsin dicem ama bu dönemde de hastaneye gitmek ne kadar doğru işteDün annemdeydim ve menümü yazamadım
Sabah yarım dilim ekmek bi çatal peynir bir yumurta
Ara sütlü kahve iki kare bitter
Akşam bi kase çorba 80 gram tavuk iki dilim patates semizotu salata bi kaşık pilav
3 litre su
Spor yok ramazan bittiğinden beri çok halszi hissediyorum neden olduğunu bilmiyorum
Yawrukush
CEYDOS
asena87
Ücretsiz izin al bence canım en az bir yıl bebek anneyle olmalı bence.İnşallah canım.. Öyle yapacağım.. eğer dayanamazsamda ücretsiz izne ayrılacağım
Gayet güzel canım o 55 gelir merak etme28 mayıs menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
peynir
zeytin
öğlen : 6 kaşık tavuk sote
yoğurt
1dilim ekmek
yarım domates
ara : 1 kare bitter
2 badem
1incir