• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın güzel arkadaşlarım 😍 dün alintilarimi yazarken kız ağladı, onu uyuturken o kadar uykum geldi ki ben de hemen uyudum 😄 sabah kaldığım yerden devam ettim 😂

İnşallah bugün güzel bir gün olur hepimiz için ☺️ biraz daha durup tartilicam heyecan dorukta gerçi bayram kaçamaklari falan derken bu hafta eksi olsun her şeye razıyım ama 66.9 beni çok mutlu eder 😍

Günaydınlar yahu bunu ben de beyaz bayrak sanıyordum :KK31: ahahah yıllarca yanılmışım:KK70:

İlk kilo bildirimim
not: başlangıç olan 67 kg yaklaşık 10-15 gün önce tartılmıştım.

Boy: 1.70 cm
Geçen hafta : 67 kg
Bu hafta : 65.8 kg
Fark : 1.2 kg
Yüzde : 1.79

Fotoğraf çekmeyi unuttum ve kahvaltı , su, çay derken çok şey yedim, içtim .Zaten önemli olan bu hafta sonrası diye düşünüyorum bi düzene gireyim 🙂 65 lirakamları görmek sevindirici :KK71:

Kızlar ben de menümü yazıp gideceğim geçmişe yarın bakarım çok kötü başım ağrıyor bugün 3 kere ağrı kesici aldım fayda etmedi

12:00
Biraz lor peyniri, low carb ekmekcik, tereyağında mantar sote biraz, domates, salatalık

16:00
8-10 fındık
2 kare %85 kakaolu bitter çikolata

20:30
Kıymalı kabak, yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: maalesef yok. Ağrıdan birsey yapamadım
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 Aomine Daiki Aomine Daiki
Menün çok güzel olmuş canım. Bad ağrın için de geçmiş olsun inşallah bugün daha iyi olursun

selam kizlar hayırlı aksamlar

sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
bol bol yesillik
2 yemek kaşığı tahin 1 cay kasigi pekmez

öğlen
1 kase corba
bol salata
1 haşlanmış yumurta

akşam
1 porsiyon ızgara tavuk
salata
1 dilim kepek ekmegi

su 3,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P

dun yedigim bir kase tahinden sonra cok sukur bol bol sütüm geldi suyumuda en az 3 litre icmeye özen göstereceğim yarin tarti gunu bu haftadan cok ümitli degilim ama hayirlisi bakalim 🙈
Bol sütlü, bol eksili big gun olur inşallah senin için canım ☺

Ben geldiiim

Perşembe

Sahur

1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Yeşil çay
1 kayısı

İftar
1 yk zeytin yağı
Tarhana çorbası
Keşkek 4 yk falan
Yarım bardaktan fazla ev yapımı limonata (Şekeri azdı)

21.00
1 sıkım çiğköfte
Çilek 5-6 tane
Karpuz 1 dilim
Bir de şu hazır 9lu satılan tartlar var ya onlardan :( baya tuttum kendimi ama en son dayanamadım :(

Kötü oldu :(

Spor
200 zıp ceza
50s henüz yapamadım çok yoruldum kaptanım bugün 1 saat babamla bir yerleri düzenledik otur kalk otur kalk yaptık sayılırsa 😂😂

2800 zıp 5600 puan

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87
@Derya_the_queen

Ayrıca sabah tartılırken de 60.1 çıktım umarım dilerim
Bu gece yine sahur yaptım

Acaba iftar öncesi tartılsam olur mu
Listede değilim ya
Yoksa 5gibi bildirmem gerekiyor mu kesin
Yine oruca başlamışsın canım şevval ayı oruçları mi ben de düşünüyorum bir hafta tutsam çok iyi olur.

Bir de sınav tarihlerim belli oldu
Bana dua edin bütsüz geçeyim hepsini inşallah ♥️
Inşallah çooook güzel geçer sınavların canım başarılar diliyorum 😍

29 mayis cuma kilo bildirimim
Sabit : 55.6
Eve gidince tekrar tartilacagim , ise geldim simdi .
Eki Görüntüle 2641237
Canım kalkar kalkmaz tartılmak etkilemiş bence ama artıda değilsin en azından böyle düşün kilon çooook güzel 😍

Gecen hafta 80.2
Bu cuma 79.9
Fark 300
Yuzde 0.374
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @melek ada @AppLesma @Kozmogirl17 asena87 asena87
Tebrikler canım ☺

:KK53: :KK72:Karalahanam filiz vermis elimden geldigince herseyi bahcemde yetistirmeyi dusunuyorum insAllah
Bir masAllahinizi alir bidigim

Eklentiler

• 20200529_095705.webp
    20200529_095705.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 25
@Meryem1306 , Arrietty_ Arrietty_ , @plasticwoman , @angelnesss ,@Periannem , @nnurc nasilsiniz kizlar, hic gelmiyorsunuz ziyarete...
DeryaOnDiet DeryaOnDiet , tomrs tomrs tatli hamileler nasilsiniz :)
@Gonulmeyvesi , @MigiMadid sizede bir selam etmek istedim..
selam cnaim, iyiyim sukur. Is/hamilelik derken zaman geciyor. Bakiyorum Turkiye biletlerinin acilmasini bekliyorum , gidesim var bir taraftan da sicaktan korkuyorum yaniyordur simdi bizim oralar.
sen nasilsin canim? ogluslarin nasil? burda sonunda koronavirus engelleri kalkiyor, orda da durum ayni mi?

Yok canım zaten diyet almayı hiç düşünmedim sadece ücretini merak ettim çok uçuk bence hiç gerek yok

Insallah görürsün canım ☺

Şimdiden afiyet olsun kaptanım ☺

Göğüsler fora olayına hayranım 😁 ama benimkiler çok büyük onları hep toplamak zorundayım. Emzirme olayı bitsin kucultturecegim inşallah ☺

Menün çok güzel olmuş canım. Vitamin eksikliğin falan olabilir. Kan değerlerine de baktirabilirsin dicem ama bu dönemde de hastaneye gitmek ne kadar doğru işte 🙄

Ücretsiz izin al bence canım en az bir yıl bebek anneyle olmalı bence.

Gayet güzel canım o 55 gelir merak etme 😉
Aşırı d vitamini düşüklüğüm vardı kontrol için gidemedim mecbur kaldım eczaneden aldım kendim bacaklarım tutmuyor yürümekte zorluk çekiyorum düşünce

Bende iyiyim canim, tam hastanede yakalamisim seni, nasil gecti randevun?
her sey yolunda mi?

Cok gecmis olsun canim, insallah daha iyisindir..

Cok sevindim gulum, bende iyiyim cok sukur, arada gel sohbete, cok ozletme, Allaha emanet..

Ellerine saglik kaptanim.. :KK200:

Canim tarti inisli cikisli oluyor her zaman, moralini bozma, bas agrin nasil oldu?

Cok sevindim iyi olmana, gununde guzel olmus canim :)

Canim nasil oldu basin?
2 gununde guzel olmus kuzum..

Bugun baska arkadaslarimda bu habere uzulmusler, cok haklisiniz ama babannenin bakma durumu varmis, oyle demissin gulum, hayirlisi olsun, uzme canini..Emin ellerde olacak kuzun..

Canim caylari sekersiz icemiyorsan maden suyu ic mesela, hem mineralli, hem sekere gerek yok, ayran icebilirsin ya da..Guzel birgun olmus :)

Guzel birgun olmus canim..

Canimmmm:KK200:

Guzel birgun olmus canimcim :)

Ahahahahh kahvemin yanina bugun baklavami aliciiiiiiiim canim benim :))

Adimlarini, ev islerinide yaz gulum, ben onlarida egzersiz sayip menu tablomuza isliyorum :)

Guzel birgun olmus canim..

Begendim canim yuruyusunu, menunu :)
Evet öyle oldu😍her yolunda çok şükür iki kısımdan sonra oğlum olacak.💕

İyi geceler kızlar😊
Annemlerde olduğum için yemek saatlerini ve yemekleri ayarlamak zor oluyor 😔

Sabah 9.00: kavun, peynir, domates, salatalık

16.00: bir kase mantı, salata( kayserili ve malatyalı gelinlerimiz yaptı yemesem ayıp olacaktı)

20.00: bir parça tavuk, cacık

Ara: kavun, karpuz

Su:1,5 litre
Spor: 10.000 adım, 200 jj
Toplam= 1100
Birgaripanne Birgaripanne
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush yarın kilo bildirimi yapamayacam maalesef annemlerin tartısı bozuk. Eve gidince yaparım.
afiyet olsun canım. ne zaman dönüş yapacaksın?
Kızlar ben de menümü yazıp gideceğim geçmişe yarın bakarım çok kötü başım ağrıyor bugün 3 kere ağrı kesici aldım fayda etmedi

Biraz lor peyniri, low carb ekmekcik, tereyağında mantar sote biraz, domates, salatalık

8-10 fındık

Kıymalı kabak, yoğurt

geçmiş olsun canım. menün güzel olmuş.
selam kizlar hayırlı aksamlar

sabah
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
bol bol yesillik
2 yemek kaşığı tahin 1 cay kasigi pekmez

öğlen
1 kase corba
bol salata
1 haşlanmış yumurta

akşam
1 porsiyon ızgara tavuk
salata
1 dilim kepek ekmegi

su 3,5 litre
spor 30 dk leslie 210 P

dun yedigim bir kase tahinden sonra cok sukur bol bol sütüm geldi suyumuda en az 3 litre icmeye özen göstereceğim yarin tarti gunu bu haftadan cok ümitli degilim ama hayirlisi bakalim 🙈
menün güzel tartı yüzünü güldürsün.
Iyigeceler
Iki gundur cok basim agriyor ilacla bikac saat iyi gidiyor sonra yine basliyor
Pazartesi insaat basliyor evin icinde baya bi surucek ben cocuklarla kayinvalideme gecicem aksamdan aksama inip temizlik yapmayi planliyorum benim diyet yine tepetaklak gelicek ama dikkat edicem tabi

Bu arada yarin ki tarti beni cok motive edicek.

Gelelim persembe persembe ne yedigime

Sabah 11.00
1 dilim eksimaya ekmek
1 yumurta
2 3 catal kaşar
Sekersiz cay

Ara yok

Oglen 15.30
1 tbk etli nohut
2 ince dilim eksimaya ekmek

Ara yok
Aksam yok
Ara 21.30

3 4 dilim karpuz

Su 1.5 lt
Spor temizlik yaptim ama sayilmiyor
ekmek olmasa ne kadar güzel olacak hemencecik gidecek fazlalıklar

Bir de sınav tarihlerim belli oldu
Bana dua edin bütsüz geçeyim hepsini inşallah ♥
yavrum dualarım seninle.
Olmadı canım ya , sabit çıktım , işten eve gidince tekrar tartilacagim . Şimdi yapayimda bildirimi eve geç gidersem yetisemem belki . İşe geldim simdi .
eve dönünce tartıl canım.ilginç bir şekilde ben öğleedn sonraları sabah göre daha hafif olduğumu fark ettim.
29 mayis cuma kilo bildirimim
Sabit : 55.6
Eve gidince tekrar tartilacagim , ise geldim simdi .
Eki Görüntüle 2641237
not aldım yeni ölçümü bekliyorum.
PERSEMBE MENUM
SAAT 12DE

Eki Görüntüle 2641240

SAAT 18.15TE
Eki Görüntüle 2641241

SU: 1.7 lt tarcinli, 1lt az kremali kahve, 350ml maden suyu
SPOR: 1 saat yuruyus(240), 10dk kosu (40), 100ia (200)
TOPLAM: 480 CEYDOS CEYDOS
afiyet olsun gerçekten çok güzel görünüyor .
Gecen hafta 80.2
Bu cuma 79.9
Fark 300
Yuzde 0.374
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @melek ada @AppLesma @Kozmogirl17 asena87 asena87
aferin kızıma 200 gr bile olsa eksi geldi. ama daha fazla olmalı bu hafta tamam mı?

harikasın banu vallahi kıskandım.
:KK53: :KK72:Karalahanam filiz vermis elimden geldigince herseyi bahcemde yetistirmeyi dusunuyorum insAllah
Bir masAllahinizi alir bidigim
tansu böyle gösterip beni kıskandırıyorsun ya alacağın olsun. bende çok istiyorum kendi bahçemde sebze yetiştirmek keçilerimi sağmak tavuklarımın yumurtasını toplamak.
selam cnaim, iyiyim sukur. Is/hamilelik derken zaman geciyor. Bakiyorum Turkiye biletlerinin acilmasini bekliyorum , gidesim var bir taraftan da sicaktan korkuyorum yaniyordur simdi bizim oralar.
sen nasilsin canim? ogluslarin nasil? burda sonunda koronavirus engelleri kalkiyor, orda da durum ayni mi?
inşallah açılır canım. daha çok sıcaklar başlamadı. havalar bir ısınıyor bir soğuyor. bebeğin nasıl çok yediriyor mu sana ?
Inşallah canım şimdi tartılacağım artı cikcam korkusuyla cesaret edemedim rüyama bile girdi🤣
hadi eksileri görelim .bekletme bizi.

Geçen hafta 67.2
Bugün 66.7
Fark 0.5
Yuzde 0.74
çok güzel bir sonuç aldın canım tebrik ederim.
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 62.6
Fark -300
Yüzde 0.364
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
Eki Görüntüle 2641273
mezuniyete ne kaldı çok isikrarlı gidiyorsun tebrik ederim.
Evet öyle oldu😍her yolunda çok şükür iki kısımdan sonra oğlum olacak.💕
ne mutlu sana canım hayırlısı ile kucağına al.maviş hazırlıkları başladı mı?
Geçen cuma: 67.1
Bugun: 66.9
Fark:0.2
Yuzde: 0.29
Izine ayrılmak istiyorum.Eki Görüntüle 2641276 Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
aaa şaşırdım neden izne ayrılıyorsun canım. iyi gidiyordun.izinde bocalaman olabilir.

teşekkür ediyoruz sen ve senin gibi fedakar arkadaşlarımıza .
kız diyetisyen değilim ne diyeyim çok ihtiyaç dahilindeyse ufacık olur.
harika olmuş canım neden spor puanlarını hesaplamıyorsun?
yarın o 55 listeye yazılacak.
çok güzel olmuş canım bugün aferini aldın benden.
canım en yüksek değerinin karbonhidrat olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama azaltman şart.
olsun detoksun faydasını göreceksin bence.
ilk gün hep zordur belki yarın daha iyi olur devam edersin.

neyse en azından emin ellerde olacak canım.
Aynen kaptanım insanın içini o rahatlatıyor işte
İlk işe başlayış çok zor oluyor gerçekten 😔allah kolaylık versin canım. Ben ücretsiz izne ayrılmıştım tekrar işe başladığımda oğlum 2,5 yaşındaydı o bile o kadar zor gelmişti ki. Ama onlar için çalıştığımızı düşünüp moralimizi bozmayacağız hersey onlar için . 23 Haziran’a da var daha belli olmaz o zamana kadar ne olacağı sen iyi düşün iyi olsun 🤗
Kesinlikle. Şimdi daha iyiyim sakin kafaya kalınca 🤗 herkes nasıl atlatıyorsa bizde bu dönemi atlatacağız inşallah
Güzel gün olmuş canım yarın eksi gelir artık 🥰🥰 bas ağrın için de geçmiş olsun 🙏🏻
Teşekkürler canım inşallah görürüm güzel bir eksi

8-10 fındık

Kıymalı kabak, yoğurt

Menün çok güzel canım bu aralar herkeste bir baş ağrısı 🤕

Geçen cuma: 67.1
Bugun: 66.9
Fark:0.2
Yuzde: 0.29
Izine ayrılmak istiyorum.Eki Görüntüle 2641276 Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
Aman sakin ha sakin ayrilma
harikasın banu vallahi kıskandım.
tansu böyle gösterip beni kıskandırıyorsun ya alacağın olsun. bende çok istiyorum kendi bahçemde sebze yetiştirmek keçilerimi sağmak tavuklarımın yumurtasını toplamak.
inşallah açılır canım. daha çok sıcaklar başlamadı. havalar bir ısınıyor bir soğuyor. bebeğin nasıl çok yediriyor mu sana ?
hadi eksileri görelim .bekletme bizi.
InsAllah canim dualarimdasin bahceli bir ev nasip olur insAllah

Back
X