• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yavrularım bu hafta benim için çok yoğun geçecek o yüzden puanlı spor yarışması yapamayacağım. bir hafta mola verelim spora değil yarışmaya bir sonraki hafta yeniden devam ederiz. kendi aranızda challange kişisel yarışmalar yaparak günlük olarak motivenizi arttırabilirsiniz.
çünkü ben yoğunda olsam wc'ye girdiğim sürece Jumping ceydoşa devam edeceğim günlük beni kim geçecek?
Kolay gelsin kaptanım🥰

Eki Görüntüle 2641677

**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.

***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.

***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum. 💞💞💞

deniz diyette deniz diyette @fyzanur matilda34 matilda34 Melegimkorusun Melegimkorusun M MaviFeslegen Yawrukush Yawrukush fayfeyfiy fayfeyfiy asena87 asena87 @Aycaokurcan @cokofesttt @melek ada @AppLesma Birgaripanne Birgaripanne @Beklenen2 @mifihafa @luges @Kozmogirl17 CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111 Milana firuze Milana firuze @Aomine Daiki FitFiliz FitFiliz
asena87 asena87 ooo kaptanım eş olmuşuz

Cuma

Sahur

2 yumurtadan salçalı omlet
Peynir zeytin kuzu kulağı otu
2 ince dilim ekmek

İftar
Tarhana çorbası
Tavuklu fasulye yemeği
Kuzu kulağı
Yarım lavaş(baya inceydi otu sardım)

Maalesef ki sonra
3 küçük turta
Bir dilim baklava
Bayram şekeri
3 adet sarma
Bir kare bitter
Bir hobby
(Allah beni ıslah etsin)
Karpuz
Türk kahvesi

Ödül değil +8352826 kilo almak için çabalamışım

Spor olarak da sadece cezamı yapabildim
200 zıp

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87

Sahurda da annemin canı kötü şeyler çekti:( ama iftarla toparlayacağım inşallah💓

Tesekkur ederim🤗

Gecen hafta ki artidan sonra sevinemedim bile.

Tesekkur ediyorum.

Sende cok iyi kilo vermissin özgecim harika valla

Cok hislanmistim ama.

Ahahaaaahhhhaaaaaaa CEYDOS CEYDOS hic gulcegim yoktu valla.

2.lik yakismis matilda34 matilda34 bize.

Ceydos dustun elime yansın buralar😂😂😂😂

Canim esim matilda34 matilda34 cok iyi bi estin ytesekkurler
Canım benim sende enerjin ve kararliliginla bana sorumlu hissettirdin ve ikincilikle en çok senin payın var asıl ben sana teşekkür ederim💐💖

Yeni eşim matilda34 matilda34 selam canım. Bu hafta ben sabit geldim inanıyorum ki önümüzdeki hafta güzel bir eksi gelecek 🤗 ben ödül yapmıyorum. Bu hafta güzel sonuçlar alalım inş
Selam canım eminimki güzel bir sonuç alicaz bu hafta sen enerjini yüksek tut bu hafta kararlılıkla en iyisini yapmaya çalışalım hergun menunu yaz beni etiketle olur mu canım ben bu hafta memlekete gidiyorum ama senin için kendimi tutucam😊

Günaydın kızlar dün 8 de uyumuşum yine yorgunluktan 😕
Menümü yazayım öğlen gibi dönerim 😘
Toplam 915 kalori
Su:1.5 lt
Spor: ev işleri çocuk koşturması ( 1 dksı 3 puanmış ben hiç oturmadım ki 😁 ) ortalama 300 puan diyorum çünkü geçen günlere oranla ekstra işlerim de vardı
EB68E4CA-5F24-481F-8615-4E6896DFC31D.jpeg

Canım geçen dışarı çıkarken 2013 yılında.aldigim 40 beden pantolonu giydim ne kadar mutlu oldum anlatamam o beni daha da hırslandı .
Sakin pes etme az ver ama burayı bırakma
Bende 2014 teki pantolonumu giyene kadar zayiflamak istiyorum ama pantolonu normalde giymiyorum artik sadece hedefim oldugu icin
Afiyet olsun canım bugün cuma yorum yok😊
Saol kaptanim diger gruplar bayrama yenik dusmus
😘 kabul edilmistir. 2 öğün beslenme fikri onaylandı 👍
Belki bende kacamaklardan kurtulurum boylece
Cuma

Sahur

2 yumurtadan salçalı omlet
Peynir zeytin kuzu kulağı otu
2 ince dilim ekmek

İftar
Tarhana çorbası
Tavuklu fasulye yemeği
Kuzu kulağı
Yarım lavaş(baya inceydi otu sardım)

Maalesef ki sonra
3 küçük turta
Bir dilim baklava
Bayram şekeri
3 adet sarma
Bir kare bitter
Bir hobby
(Allah beni ıslah etsin)
Karpuz
Türk kahvesi

Ödül değil +8352826 kilo almak için çabalamışım

Spor olarak da sadece cezamı yapabildim
200 zıp

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87

Sahurda da annemin canı kötü şeyler çekti:KK43: ama iftarla toparlayacağım inşallah💓
MasAllah subhanallah :KK53:

Selam canım eminimki güzel bir sonuç alicaz bu hafta sen enerjini yüksek tut bu hafta kararlılıkla en iyisini yapmaya çalışalım hergun menunu yaz beni etiketle olur mu canım ben bu hafta memlekete gidiyorum ama senin için kendimi tutucam😊
Bu hafta da motiveyim. Güzel eksiler göreceğiz inş. Bu arada ben de Aydınlıyım. Memleket havası ne iyi gelir insana. Ege de bol bol yesillik ye ne güzel miss 🥰🥰

Birgaripanne Birgaripanne
M MaviFeslegen kizllllarrrr selam naber nasilsiniz bakalim 😍 kahvaltilar edildi miii. Neler yediniz kahvaltida
Sabah 7.30 da uyandirdi oğlum beni. Limonlu su içtim 2 bardak👏
E bende madem yarış basladi durur muyum, 30 dakika Leslie +15 dakika evi toparlama yaptim hemen 💪
Simdi yeşilçay içtim dinleniyorum.😇
Kocam uyuyor, kahvalti hazirlarim birazdan. Yediklerimi yazarim 💜

Kızlar günaydın nasılsınız? hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah ☺ dün benim kız hiç durmadı, girip çıkmak zorunda kaldım, yazamadım menümu. gece de kaç kere uyandığımı emzirdigimi hatırlamıyorum.
Cuma menü (bol kacamakli oldu)
Sabah (uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım)

2 yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir tk sürülen çikolata, iki dilim ekmek

Ara
Iki tane yeni dünya

Öğlen
Bir bardak sütlü kahve, biraz gofret ve birazcık fazla yulafli buskuvi

Akşam
Iki tane karnıyarık(patlıcanları fırında kozledim), salata, bir bardak ayran

Su 2.25 litre

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze

Kızlar günaydın nasılsınız? hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah ☺ dün benim kız hiç durmadı, girip çıkmak zorunda kaldım, yazamadım menümu. gece de kaç kere uyandığımı emzirdigimi hatırlamıyorum.
Cuma menü (bol kacamakli oldu)
Sabah (uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım)

2 yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir tk sürülen çikolata, iki dilim ekmek

Ara
Iki tane yeni dünya

Öğlen
Bir bardak sütlü kahve, biraz gofret ve birazcık fazla yulafli buskuvi

Akşam
Iki tane karnıyarık(patlıcanları fırında kozledim), salata, bir bardak ayran

Su 2.25 litre

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze
İyidir canim, ben de kahvalti hazırlayacağım da üşendim 😂 kanepede yayılıyorum.
Benim oğlan da bazen sık sık uyanıyor. Gün içinde bize basit gelen birsey, onlara sasirtici gelip gecesini etkileyebiliyor.
Size de güzel haftasonlari canim hemserim 😍

Back
X