- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Kız bu zirve değil bu arşı alaZirvede olacam demiştim ✌
Çok şükür Allaha. Bu benim.kilo vermemdeki ilk başarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu zirve değil bu arşı alaZirvede olacam demiştim ✌
Çok şükür Allaha. Bu benim.kilo vermemdeki ilk başarım.
Kolay gelsin kaptanımYavrularım bu hafta benim için çok yoğun geçecek o yüzden puanlı spor yarışması yapamayacağım. bir hafta mola verelim spora değil yarışmaya bir sonraki hafta yeniden devam ederiz. kendi aranızda challange kişisel yarışmalar yaparak günlük olarak motivenizi arttırabilirsiniz.
çünkü ben yoğunda olsam wc'ye girdiğim sürece Jumping ceydoşa devam edeceğim günlük beni kim geçecek?
Eki Görüntüle 2641677
**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.
deniz diyette @fyzanur
matilda34
Melegimkorusun M MaviFeslegen
Yawrukush
fayfeyfiy
asena87 @Aycaokurcan @cokofesttt @melek ada @AppLesma
Birgaripanne @Beklenen2 @mifihafa @luges @Kozmogirl17
CEYDOS
erciyes111
Milana firuze @Aomine Daiki
FitFiliz
Kız sen ne yapmışsın maşallah harika kilolar vermişsiiiinGuzel grubum 2. Olmuşuz tebrik ederim hepinizi![]()
Canım benim sende enerjin ve kararliliginla bana sorumlu hissettirdin ve ikincilikle en çok senin payın var asıl ben sana teşekkür ederimTesekkur ederim
Gecen hafta ki artidan sonra sevinemedim bile.
Tesekkur ediyorum.
Sende cok iyi kilo vermissin özgecim harika valla
Cok hislanmistim ama.
AhahaaaahhhhaaaaaaaCEYDOS hic gulcegim yoktu valla.
2.lik yakismismatilda34 bize.
Ceydos dustun elime yansın buralar
Canim esimmatilda34 cok iyi bi estin ytesekkurler
Selam canım eminimki güzel bir sonuç alicaz bu hafta sen enerjini yüksek tut bu hafta kararlılıkla en iyisini yapmaya çalışalım hergun menunu yaz beni etiketle olur mu canım ben bu hafta memlekete gidiyorum ama senin için kendimi tutucamYeni eşimmatilda34 selam canım. Bu hafta ben sabit geldim inanıyorum ki önümüzdeki hafta güzel bir eksi gelecek
ben ödül yapmıyorum. Bu hafta güzel sonuçlar alalım inş
Yazin ordayım canım kışın tekrar İzmir'e donucemkuşadasında mı yaşayacaksın bundan sonra ne kadar güzel.
aaa giden gidene valla şu sınav hayırlısıyla geçse bende gitsem artık
Kaptan dan bir cevap bekliyorum canım bende götürsem çok yere taşımam gerekicek 1 tane yere gitsem neyseCanım bende 1 hazirandan sonra babamın yanına gidicem memlekete nasil olacak tartımı yanında götüremem bi sekilde bisey ayarlamaya calisirim artık
Bende 2014 teki pantolonumu giyene kadar zayiflamak istiyorum ama pantolonu normalde giymiyorum artik sadece hedefim oldugu icinCanım geçen dışarı çıkarken 2013 yılında.aldigim 40 beden pantolonu giydim ne kadar mutlu oldum anlatamam o beni daha da hırslandı .
Sakin pes etme az ver ama burayı bırakma
Saol kaptanim diger gruplar bayrama yenik dusmusAfiyet olsun canım bugün cuma yorum yok![]()
Belki bende kacamaklardan kurtulurum boylecekabul edilmistir. 2 öğün beslenme fikri onaylandı
![]()
MasAllah subhanallahCuma
Sahur
2 yumurtadan salçalı omlet
Peynir zeytin kuzu kulağı otu
2 ince dilim ekmek
İftar
Tarhana çorbası
Tavuklu fasulye yemeği
Kuzu kulağı
Yarım lavaş(baya inceydi otu sardım)
Maalesef ki sonra
3 küçük turta
Bir dilim baklava
Bayram şekeri
3 adet sarma
Bir kare bitter
Bir hobby
(Allah beni ıslah etsin)
Karpuz
Türk kahvesi
Ödül değil +8352826 kilo almak için çabalamışım
Spor olarak da sadece cezamı yapabildim
200 zıp
Yawrukush
CEYDOS
asena87
Sahurda da annemin canı kötü şeyler çektiama iftarla toparlayacağım inşallah
![]()
Bu hafta da motiveyim. Güzel eksiler göreceğiz inş. Bu arada ben de Aydınlıyım. Memleket havası ne iyi gelir insana. Ege de bol bol yesillik ye ne güzel missSelam canım eminimki güzel bir sonuç alicaz bu hafta sen enerjini yüksek tut bu hafta kararlılıkla en iyisini yapmaya çalışalım hergun menunu yaz beni etiketle olur mu canım ben bu hafta memlekete gidiyorum ama senin için kendimi tutucam![]()
Kızlar tartım beni nasıl mutlu etti anlatamam. Yazmadan edemedim. Dün 68.1 di. Bugün 67.5bu 600 gr ne ödemiydi. Dün yatmadan beyaz çay içmiştim
matilda34
İyidir canim, ben de kahvalti hazırlayacağım da üşendimKızlar günaydın nasılsınız? hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun inşallah ☺ dün benim kız hiç durmadı, girip çıkmak zorunda kaldım, yazamadım menümu. gece de kaç kere uyandığımı emzirdigimi hatırlamıyorum.
Cuma menü (bol kacamakli oldu)
Sabah (uzun zamandır böyle kahvaltı yapmamıştım)
2 yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir tk bal, bir tk sürülen çikolata, iki dilim ekmek
Ara
Iki tane yeni dünya
Öğlen
Bir bardak sütlü kahve, biraz gofret ve birazcık fazla yulafli buskuvi
Akşam
Iki tane karnıyarık(patlıcanları fırında kozledim), salata, bir bardak ayran
Su 2.25 litre
CEYDOS
Yawrukush
asena87
Milana firuze