• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20200530_145919.webp

bnnu bnnu Canim merhaba.
Seni haftalik es yarismasina dahil etmemisim yeni farkettim,simdi duzelttim,eşin Kozmogirl17 Kozmogirl17
Dun gece paylasmistim detaylari oradan okursun💞

👏👏
Harikasin canim.
Saol canım inş Cuma da güzel bir eksi gelir 🤗
Aydın'da çalışmıştım (hatta ilk çalıştığım yer diyebilirim aslında) Nazilli'deydim. Aşırı sıcak bir şehir ☺☺ ama çok güzeldi turunç ağaçları yol kenarlarında, mis gibi 🤩🤩

Bir de ben kokoreçe orda alıştım :KK70:oncesinde yemezdim hiç. O yüzden cok özel bir yer 😃
Nazilli’de çok güzel büyük baya hersey var hiç ilçe gibi değil. Hatta Nazilli’ler hiç Aydınlıyım demez direk Nazilli derler 😂 ben hiç Aydın’da kokoreç yemedim . İlk İzmir Bornova’da yemiştim valiliğin oradaydı sanırım enfess.
Tariflerden anlamıştım yurt dışı olduğunu canım, hangi şehirdesin peki?
😂😂 Nürnberg deyim
Çok sevindim canım beyaz çay baya etki etmiş ozaman.bu hafta güzel bir eksi gelcek senden darısı başıma😊
Valla anlamadım sanırım beyaz çaydan 🙈😂😂 Cuma’ya güzel eksi olur inş olmasa bile bu sonuç benim keyfimi yerine getirdi Cuma çok canım sıkılmıştı çünkü o kadar dikkat edip sonuç alamamak çok sinir bozucu
Yaa çokta uzaktaymissin canım benim ailemde Aydın merkezde
EVet malesef 😔 ilk izmire atanmıştım ben çok mutlu olmuştum Aydın’a yakın diye. Şimdi hiç aklımda olmayan yerlere geldim 😔😔 Eşimin işi nedeniyle önce İstanbul sonra Almanya.

Bende 6.30 da kalktim kecilerle ilgilen kahvalti hazirla balkonu yika evi supur bulasiklar makineye buyuk olanlar elde camasir ser isim anca bitti
Spor yapacak vakit bulamadim daha bahce supurulecek camasirlar katlanacak aynalar silinecek is cok firsatim olursa yapicam bende tarcinli kahve icmeyi planliyorum dun aksamki yaptigim cok hafif ve lezzetli olmustu

Bende istiyorum ama kahve deil kumsal deniz gunes
Canım benim kapım her zaman açık çıkın çıkın gelin

Dünkü menüm
Sabah menemen bi dilim ekmek 8 zeytin bir dilim peynir bol limonlu maydonoz
Ara bir Türk kahvesi 8 badem 1 ceviz iki kare bitter
Akşam bi tabak tavuklu mantar 3 kalık bulgur pilavı salata iki kaşık yoğurt
3 litre su
Spor yok
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 A Aycaokurcan
Canım bence guzel ama kaptanlar bulgur pilavına kızıyor bende o yuzden bıraktım sana bir sey demezlerse bende koyayım diyetime. :KK70:

Canım bence guzel ama kaptanlar bulgur pilavına kızıyor bende o yuzden bıraktım sana bir sey demezlerse bende koyayım diyetime. :KK70:
iki dilim ekmeğe izin veriyorum canım. 1 dilim sabah yemiş, akşam yemeğinde sadece 3 kaşık bulgur yemiş o yüzden sesim çıkmadı + bu menü cuma menüsü o günü yorumsuz bırakıyorum.

Birgaripanne Birgaripanne
M MaviFeslegen kizllllarrrr selam naber nasilsiniz bakalim 😍 kahvaltilar edildi miii. Neler yediniz kahvaltida
Sabah 7.30 da uyandirdi oğlum beni. Limonlu su içtim 2 bardak👏
E bende madem yarış basladi durur muyum, 30 dakika Leslie +15 dakika evi toparlama yaptim hemen 💪
Simdi yeşilçay içtim dinleniyorum.😇
Kocam uyuyor, kahvalti hazirlarim birazdan. Yediklerimi yazarim 💜

Bugün çok geç uyandim ben. Normalde sabah uyanınca yarim saat ac karnına fitness yapıyordum. Bence bu çok etkili oluyor.. bel ağrısı nüksetti. O yüzden zıplamalı kardiyo hareketler yapamayacam. Yürüyüş ve yavaş leslie yapmayı planlıyorum bir süre.
Öğle yemek yemeden önce bende limonlu su içiyordum.bazan. bide akşamdan unutmazsam 2 tane cevizi bir bardak suya isliyorum. Sabah uyanınca ilk onu icip yiyorum. Bence cevizli suyu deneyin mide çok rahat ediyor.

canım 3 kaşık pilav bir dilim ekmeğe eşdeğer genelde akşamları ekmek yemiyorum düne özeldi 🥰
iki dilim ekmeğe izin veriyorum canım. 1 dilim sabah yemiş, akşam yemeğinde sadece 3 kaşık bulgur yemiş o yüzden sesim çıkmadı + bu menü cuma menüsü o günü yorumsuz bırakıyorum.
Zaten yerken bile seni düşünüyorum 🤣🤣

Tarçınlı kahveyi bende denedim sanki daha fazla tokluk verdi bana akşam saatlerinde tercih ediyorum o yüzden
Canim cekti o yuzden ama yapamadim onun yerine biraz uyudum
Saol canım inş Cuma da güzel bir eksi gelir 🤗

Nazilli’de çok güzel büyük baya hersey var hiç ilçe gibi değil. Hatta Nazilli’ler hiç Aydınlıyım demez direk Nazilli derler 😂 ben hiç Aydın’da kokoreç yemedim . İlk İzmir Bornova’da yemiştim valiliğin oradaydı sanırım enfess.

😂😂 Nürnberg deyim

Valla anlamadım sanırım beyaz çaydan 🙈😂😂 Cuma’ya güzel eksi olur inş olmasa bile bu sonuç benim keyfimi yerine getirdi Cuma çok canım sıkılmıştı çünkü o kadar dikkat edip sonuç alamamak çok sinir bozucu

EVet malesef 😔 ilk izmire atanmıştım ben çok mutlu olmuştum Aydın’a yakın diye. Şimdi hiç aklımda olmayan yerlere geldim 😔😔 Eşimin işi nedeniyle önce İstanbul sonra Almanya.
Mesleginiz ne acaba yurtdiisina atama yapiliyor mu
Bu arada beyaz cayi bende arastirayim
Canım benim kapım her zaman açık çıkın çıkın gelin
Ahhh ahhh nerde

Bugün çok geç uyandim ben. Normalde sabah uyanınca yarim saat ac karnına fitness yapıyordum. Bence bu çok etkili oluyor.. bel ağrısı nüksetti. O yüzden zıplamalı kardiyo hareketler yapamayacam. Yürüyüş ve yavaş leslie yapmayı planlıyorum bir süre.
Öğle yemek yemeden önce bende limonlu su içiyordum.bazan. bide akşamdan unutmazsam 2 tane cevizi bir bardak suya isliyorum. Sabah uyanınca ilk onu icip yiyorum. Bence cevizli suyu deneyin mide çok rahat ediyor.
Gecmis olsun canim, bel ağrısı cok zordur, arkadasimdan biliyorum.
Cevizlisu istah kesiyor mu.
Benim problemim tikanircasina yemek yemek.
Cok istahliyim. Ama artik karnim tok, yalanini hayatima gecirdim. Diyet yapıyorum deyince millet bozmaya çalışıyor ay al, bir tane tadina bak .......
simdi karnim tok, acikmadim diyorum, kimse israr etmiyor 😂😂😂

Bende 6.30 da kalktim kecilerle ilgilen kahvalti hazirla balkonu yika evi supur bulasiklar makineye buyuk olanlar elde camasir ser isim anca bitti
Spor yapacak vakit bulamadim daha bahce supurulecek camasirlar katlanacak aynalar silinecek is cok firsatim olursa yapicam bende tarcinli kahve icmeyi planliyorum dun aksamki yaptigim cok hafif ve lezzetli olmustu

Bende istiyorum ama kahve deil kumsal deniz gunes
günlerin koşturmakla geciyor
Şu kadar işin arasinda kilo alan metabolizmanin ağzına tüküreyim 😂😂

Gecmis olsun canim, bel ağrısı cok zordur, arkadasimdan biliyorum.
Cevizlisu istah kesiyor mu.
Benim problemim tikanircasina yemek yemek.
Cok istahliyim. Ama artik karnim tok, yalanini hayatima gecirdim. Diyet yapıyorum deyince millet bozmaya çalışıyor ay al, bir tane tadina bak .......
simdi karnim tok, acikmadim diyorum, kimse israr etmiyor 😂😂😂
Tokluk veriyor mu cok değil bir nebze bence ama sindirime iyi geliyor baya. Diyet yaparken en zoru bu bence. Bide yağ yakimi hızlandırıyor gebelikte ve emzirme döneminde çok kilo almayı engelliyor diye okumuştum. Genelde bu dönemlerde hiçbir şey önermezler ama cevizli su faydalı demekki.
Bende bazan kapsül olsada yutsam yemek yemesem derim.. Bazan da niye doyma diye birsey var ben daha yemek istiyorum.derim.. dengesiz beslenmek benimde sorunum. Oruç olsan asla yiyemiyecegin şeyi şimdi olurcesine istemek niye diye düşünüyorum.

Selam kizlar Menüm gelsin

Bugün tek öğün beslendim, sabah eşim geç uyandi. Ben de kahvalti etmemek için acıkmadım dedim gecistirdim 😂

Su, kahve, yesilcay, soda takildim...

Saat 17.00
1 kase mercimek corbasi
200 gr tavuk sote
Salata
1,5 kase yoğurt
2 kasik nohut yemeği
1 kase karpuz

Ara
5 kuru incir
5 badem
1 avuç sari leblebi
1 avuc kuru üzüm

Su 3 lt
Spor Leslie 2 mil sabah+2 mil aksam
500 kalori yakmışımdır 😂
Birgaripanne Birgaripanne
M MaviFeslegen
fyzanur fyzanur
😘😘😘

CEYDOS CEYDOS yirttin kiz yine 😂😂😂selam esim bnnu bnnu
Neler yapiyorsun
Ben bugun 200 ip atladim 50 de jj zor yaptim valla dizlerim cok acidi

Sahi Özlemcim bir ara doktora da gitmiştin dizlerin için sen, sonrasinda ne oldu tedavi filan oldun mu ben yokken? Zorlama bence geçmiş olsun. Annem çok çekiyo dizlerinden. Bana da aman kızım diyor dizlerine iyi bak 😃😃 biraz da o yüzden- psikolojik heralde -temkinliyim dizler konusunda.

Ben hemşireyim . Maalesef ben istifa edip geldim 9 yıl devlette çalıştıktan sonra. suan çalışmıyorum

Burda daha önce çalışmış sonra işten çıkmış sağlık çalışanlarına hak tanidilar geçenlerde. Yeniden işe dönebildiler ama diploması başka ülkeden olanları alıyorlar mı bilmiyorum. (Gerçi Suriyeli doktorlar filan var görev yapan, belki de alıyorlardır)

Yani şimdi covid var diye belki fırsat doğar Almanya'da da işe alıyor olabilirler burdan mezun olsan bile. Yani aslını bilemem tabi ama merak ettim araştırdin mi böyle birşey var mı diye canım?
Bir de ismin Melek mi😊?

Tokluk veriyor mu cok değil bir nebze bence ama sindirime iyi geliyor baya. Diyet yaparken en zoru bu bence. Bide yağ yakimi hızlandırıyor gebelikte ve emzirme döneminde çok kilo almayı engelliyor diye okumuştum. Genelde bu dönemlerde hiçbir şey önermezler ama cevizli su faydalı demekki.
Bende bazan kapsül olsada yutsam yemek yemesem derim.. Bazan da niye doyma diye birsey var ben daha yemek istiyorum.deSrim.. dengeAsiz beslenmek benimde sorunum. Oruç olsan asla yiyemiyecegin şeyi şimdi olurcesine istemek niye diye düşünüyorum.
Ben de arastirma yaptim, bizimki yeme bozukluğuymus .ya hep ya hic 😢 ortasi yok

Back
X