• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sizler de böyle misiniz kizlar
Yeme bozukluğu duygusal yemek yemek...
Ya diyet yapiyorum ya kilo aliyorum 😢
Bir gün cok yiyorum, diğer gün aç geziyorum. Yedim mi önünü alamiyorum, ama yemedigim de de gün boyu iradeli devam ediyorum....
Bir lokma yediğim de devamını yemeden birakmiyorum
illaki karnim sisecene kadar yiyeceğim
ben hiç aç gezemiyorum ya , hele stresliysem o hafta oooo sürekli yiyorum ve asla doymuyorum . bir gün yesem bir gün yemesem yine telafi eder , ben hep yiyorum . bu ara yine çok bunalımdayım sürekli yiyesim var

Iyi aksamlar.
Sabah
Peynir 4 dilim
Salatalık domates
2 etimek
1 kayısı

Akşam
Kabak sote( kabağı spagetti gibi yapıp 1 kaşık zaytin yağı ile tavada soteliyorum. Tadı çok güzel)
Közlenmiş patlıcan yogurtladim 1 kase

Ara
2 kuru incir
Nescafe
2 litre su
Yatarak bisiklet egzersizi 250 tane

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Birgaripanne Birgaripanne

Iyi aksamlar.
Sabah
Peynir 4 dilim
Salatalık domates
2 etimek
1 kayısı

Akşam
Kabak sote( kabağı spagetti gibi yapıp 1 kaşık zaytin yağı ile tavada soteliyorum. Tadı çok güzel)
Közlenmiş patlıcan yogurtladim 1 kase

Ara
2 kuru incir
Nescafe
2 litre su
Yatarak bisiklet egzersizi 250 tane

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Birgaripanne Birgaripanne
Harika birgun olmus esim , cok begendim.
Yarin sporuda arttir, bu haftada derece gelsin :))

Evde oldugum surece iyiyim :)))
Gerci is de fena degil kafam daha rahat.
Dort gozle son 2haftanin gecmesini bekliyorum

Sen nasilsin
Ne guzel zayifliyor grubun kizlari. Masallah
Iyi ol canim..
Bende iyiyim diyetim guzel gidiyor, kendimi iyi hissediyorum.
Kizlarda guzel kilolar veriyorlar.
Bekliyoruz seni ,arayi acma :)

Afiyet olsun kaptanım ben görünce bile tuhaf oluyorum hamsiyi ilk defa bu sene yiyen biri olarak banada çok uzak 😏
Gulum ben sadece deniz urunleriyle yasarim o kadar seviyorum her birini..
Ama dedim ya sevmeyeni cok :)
Nasilsin, egzersize adaptte olabildin mi?

Tamam canim daha yemiyecegim zaten bugun sondu ama bana cok masum bir kurabiye geldi genede bugun sondu. Valla bendi bilemedim hareket lerle mi zorladim bilemiyorum azar azar yide de yapmaya calisacagim. Bu arada gecenki ceza suguat imi yaptim yazmayi unutmustum
Beline buz koy, yaki varsa yapistir, agri kesici al canim ve agrin varsa egzersiz yapma ben muaf tutacagim seni egzersizden.
Acil sifalar..

Bugün ki menüm
Sabah
Bir yumurta 8 zeytin bir dilim peynir bir dilim ekmek yarım simit
Öğlen bi Türk kahvesi bir kare bitter 5 badem iki fındık
Akşam
Bi kase tarhana çorbası bi tabak susuz yaz türlüsü yoğurt
Ara iki avuç patlamış mısır
3 litre su
Bi kupa yeşil çay
45 dk leslie
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @Aycaokurcan
Guzel birgun olmus, misir olmasa daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel..

30 mayıs menüm
sabah : sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin

ara : 1 incir
4 badem

öğlen: 8 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
1 kepçe yoğurt çorbası

ara : 1 kivi

akşam : 3 kaşık pilav üzerine 5 kaşık et haşlama
salata
yoğurt

ara : 3 ceviz
5 çiğ badem
1 kuru erik
1incir

su : 1.5 litre
spor : yok (dün işte çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyordu )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
Menu guzel spor cezasina adimlama yazayim gulum, yarin iyi hissedersen yap olur mu..

Yok kiz ben bu tempoda olsaydim bugune kadar zayiflamistim zaten 1 aydir boyle

Canim bu mutfak tartisi yediklerimi tartmak icin
Bir de musteriye sut veriyorum ya emin olmak icin
güle güle kullan canım.
Az once bisiklet surmeden geldım. Olum teget geçti resmen bisiklet surdugum yol dalyan sulungur golu cevresı. Golun kenarında hep birileri olur içki içerler genelde. Biz gectık arkadaşla silahlı çatışma oldu. Adamın birini yaraladılar. Tam burası bisikletle gıderken çekmiştim. Belkı haberlere çıkar. Eki Görüntüle 2642109
nasıl güzel yerleri kötü olaylarla kirletiyorlar.
Menum
Sabah 2 dılım kepek ekmeği
2 yumurta
2 dılım peynir
10 zeytin 1 domates 1 salatalık roka

Ara nar suyu bır bardak

Akşam saat 16.00 yemeği bitiriyorum

Kabak yoğurtladım ve salata. Kabağı fırında yağ gezdirerek pişiriyorum varya tadı bal bal.
Spor malum bisiklet 1 saat
Su 2 litre gecıyor

Şimdi ıhlamur içtim yanında çok az leblebi yedım tamamen bitirdim yemeği

@cokofesttt Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
çok beğendim canım afiyet olsun

Canim ben cok seviyorum, yuvarlak sogan halkasi gibi oluyor, deniz urunu..
Seveni cok seviyor, sevmeyenide oluyor ama..
eşimle kalamar kavgası yapıp burnundan getirdiğimi bilirim. yemeğe gittik deniz mahsulleri hep.ben kalamar canavarı olarak kendime ısmarladım. kalamar geldi eşim aldı eline limonu üstüne sıktı abov sen misin sıkan ben açtım ağzımı yumdum gözümü yahu sen ne diye benim kalamarıma limon sıkıyorsun. ben o üstü çıtır offf içi yumuşacık dokuyu ağzımda hissetmek istiyorum. hemen ısmarladı yenisini ama trip atıcam ya yemedim ve 1 hafta bitirmedim sen benim kalamarıma limon sıktın diyerek.
İyi aksamlar
Bugun neler yedim
Yesil cay
1.5 lorlu yumurta 3 zeytin peynir domates salatalik
Ara nescafe biscotti kurabiye
Ara kiraz sapi cayi
Ogle
2 kepce ezo corbasi 3 kasik turlu patates siz 2 kasik yogurtlu pancar roka marul salata
Ara turk kahvesi 2 tuzlu kurabiye sivi yagli
Ara biraz kiraz bir avuc cigdem

Su 2.5lt icmeye devam
Spor
5 dk bel egzersiszi kalcam agriyor pek yapamadim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @luges
hımm olmayanı biliyorsun zaten. aaa birde kurabiye var olmamış.

Crew Dragon fırlatılışı canlı yayınlanıyor. Çocuklara izlettirmek istersiniz belki kızlar 👍🤞
işim vardı kaçırdım yoksa söylerdim çocuklara.
Afiyet olsun kaptanım ben görünce bile tuhaf oluyorum hamsiyi ilk defa bu sene yiyen biri olarak banada çok uzak 😏
of be kaçar mı kızım deniz ürünleri. yemek lazım.

eşimle kalamar kavgası yapıp burnundan getirdiğimi bilirim. yemeğe gittik deniz mahsulleri hep.ben kalamar canavarı olarak kendime ısmarladım. kalamar geldi eşim aldı eline limonu üstüne sıktı abov sen misin sıkan ben açtım ağzımı yumdum gözümü yahu sen ne diye benim kalamarıma limon sıkıyorsun. ben o üstü çıtır offf içi yumuşacık dokuyu ağzımda hissetmek istiyorum. hemen ısmarladı yenisini ama trip atıcam ya yemedim ve 1 hafta bitirmedim sen benim kalamarıma limon sıktın diyerek.
hımm olmayanı biliyorsun zaten. aaa birde kurabiye var olmamış.
işim vardı kaçırdım yoksa söylerdim çocuklara.
of be kaçar mı kızım deniz ürünleri. yemek lazım.
Ceydos disli , hayatta ne istedigini bilen kadinlari hep taktir ettim ama senden korkulur canim :))))
Balik restornlarinda muthis oluyor ben evde yaptigimda cok citir oluyor, az pisirsemde tam pismiyor..
Yinede disaridan hicbir sey yiyemedigimiz su gunlerde, gonul rahatligiyla yiyorum kendim yapinca..

Sahi Özlemcim bir ara doktora da gitmiştin dizlerin için sen, sonrasinda ne oldu tedavi filan oldun mu ben yokken? Zorlama bence geçmiş olsun. Annem çok çekiyo dizlerinden. Bana da aman kızım diyor dizlerine iyi bak 😃😃 biraz da o yüzden- psikolojik heralde -temkinliyim dizler konusunda.

Burda daha önce çalışmış sonra işten çıkmış sağlık çalışanlarına hak tanidilar geçenlerde. Yeniden işe dönebildiler ama diploması başka ülkeden olanları alıyorlar mı bilmiyorum. (Gerçi Suriyeli doktorlar filan var görev yapan, belki de alıyorlardır)

Yani şimdi covid var diye belki fırsat doğar Almanya'da da işe alıyor olabilirler burdan mezun olsan bile. Yani aslını bilemem tabi ama merak ettim araştırdin mi böyle birşey var mı diye canım?
Bir de ismin Melek mi😊?
Biliyorum canım saol. 3-5 yılda bir istifa eden memura böyle atama gündeme geliyor ama suan için Almanyadayız . Burada da dili iyice öğrendikten sonra denklik alıp çalışabileceğim. Şimdilik beklemede. Bu arada ben Aysun 🤗
30 mayıs menüm
sabah : sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin

ara : 1 incir
4 badem

öğlen: 8 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
1 kepçe yoğurt çorbası

ara : 1 kivi

akşam : 3 kaşık pilav üzerine 5 kaşık et haşlama
salata
yoğurt

ara : 3 ceviz
5 çiğ badem
1 kuru erik
1incir

su : 1.5 litre
spor : yok (dün işte çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyordu )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
Feyzoş akşam ki pilav ve son ara öğünün fazla geldi bana. O da kilon iyice düştü daha fazla vermek için bence bir tık azaltsan yediklerini çok daha kolay olacak sanırım 🤗
iyi akşamlar kızlar :KK49:
İyi akşamlar canım 🙋‍♀️
Haftasonu takim yine sessiz :)
Aynen öyle canım hava iyi olunca çocuğu dışarı çıkardık geç geldik yemek bulaşık derken ancak oturdum oğlanı yatırma sırası babasında bu akşam ondan bugün erken girdim siteye
CEYDOS CEYDOS , Melegimkorusun Melegimkorusun , FitFiliz FitFiliz , erciyes111 erciyes111 gelmissssss :))
Hosgeldiniz kizlar, bir yandan spacex' e bakiyorum bir yandan takima...
Hoşbuldum canım nasılsın ?

Bende 1 gun köfte ekmek yiyecem. Uzun süredir hayal ediyorum .
1 kereden birşey olmaz inşallah. Allahım vucuduma sadece sihat ve güç versin diye yiyorum deyip ye :KK70:
Ahahah cok guldum bu yoruma, kizz bu hafta sonuncu olmayalim :)
Baklavayi enerji niyetine yedim diye kandirayim bende kendimi...:KK70:

Biliyorum canım saol. 3-5 yılda bir istifa eden memura böyle atama gündeme geliyor ama suan için Almanyadayız . Burada da dili iyice öğrendikten sonra denklik alıp çalışabileceğim. Şimdilik beklemede. Bu arada ben Aysun 🤗

Feyzoş akşam ki pilav ve son ara öğünün fazla geldi bana. O da kilon iyice düştü daha fazla vermek için bence bir tık azaltsan yediklerini çok daha kolay olacak sanırım 🤗

İyi akşamlar canım 🙋‍♀️

Aynen öyle canım hava iyi olunca çocuğu dışarı çıkardık geç geldik yemek bulaşık derken ancak oturdum oğlanı yatırma sırası babasında bu akşam ondan bugün erken girdim siteye

Hoşbuldum canım nasılsın ?
Ne guzel birgun gecirmissiniz canim, biz evdeyiz yine :))

Back
X