Olur canim takipteyim ozamn menulerine etiketlersen sevinirim canimyırtmayayım fahri eşin olayım sen beni cezalandır bu hafta. olmaz mı?
Gittim canim gitmemmi o donem spora yuklenince cok agrim olmustu diz kapagim kaymis bayada bi zedelenmis digerindede varmis ama sol kadar kotu degilmis vitamin verdi gencsin daha henuz bisey yapamam dedi bukme dizini dedi ama nerde cocuklarla hep yerlerde uzerindeyim canim bencede dikkjat et bazen bana bi geliyor agri felc gelmis gibi kutuk gibi oluyor bacagim.Sahi Özlemcim bir ara doktora da gitmiştin dizlerin için sen, sonrasinda ne oldu tedavi filan oldun mu ben yokken? Zorlama bence geçmiş olsun. Annem çok çekiyo dizlerinden. Bana da aman kızım diyor dizlerine iyi bakbiraz da o yüzden- psikolojik heralde -temkinliyim dizler konusunda.
Burda daha önce çalışmış sonra işten çıkmış sağlık çalışanlarına hak tanidilar geçenlerde. Yeniden işe dönebildiler ama diploması başka ülkeden olanları alıyorlar mı bilmiyorum. (Gerçi Suriyeli doktorlar filan var görev yapan, belki de alıyorlardır)
Yani şimdi covid var diye belki fırsat doğar Almanya'da da işe alıyor olabilirler burdan mezun olsan bile. Yani aslını bilemem tabi ama merak ettim araştırdin mi böyle birşey var mı diye canım?
Bir de ismin Melek mi?