- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Tabagimdakilerin hepsini yedim gulum..
Borcamin hepsini yemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabagimdakilerin hepsini yedim gulum..
Borcamin hepsini yemedim![]()
ben izmire gelicem sen kaçacaksın demek peki öyle olsun. bende 30 km uzaktan sana merhaba diye bağırırım.
haziran sonu temmuz başı gibi ceyda yollarda serüveni başlıyor bende de. baskülümü yanımda gezdirmeyi düşünüyorum.her yaz yanımda olmamasının acısını çektim kontrol olmadığı için kontrolsüz beslendim. bu yıl öyle olmayacak.
dikkat ediyormusun bilmiyorum en çok aldığın besin karbonhidrat gruplarından bunu düşürmelisin. aslında senin bu tablon bu programı kullanmayan arkadaşlarımıza örnek olmalı çünkü benim dediğimi ispatlıyor.yediğimiz herşeyde karbo var siz üstüne ekstra ekmekle takviye yapıyorsunuz diyordum işte kanıt.
çok mutlu oldum canım senin için arada ödem atmak şart.
Eki Görüntüle 2641939
bnnu Canim merhaba.
Seni haftalik es yarismasina dahil etmemisim yeni farkettim,simdi duzelttim,eşinKozmogirl17
Selam eşim, banu ben, 28 yaşındayım, 7 aylık oğlum var
Canim bu hangi uygulama benimki boyle gistermiyir daDün yediklerim 868 kalori (yemek yemeye fırsat bulamadım)
Su: 1.5 lt
Spor: yine ev işleri kolturmacası 200 puan
Yawrukush
CEYDOS
Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2642320
Kendi uygulamami iyice arastirdim cikti aksam paylasirimDün yediklerim 868 kalori (yemek yemeye fırsat bulamadım)
Yawrukush
CEYDOS
Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2642320
bacaklarım hala aynı sadece zorluyorum boşlamak istemiyorum sporu sonra tekrardan başlamak zor gelirIyi ol canim..
Bende iyiyim diyetim guzel gidiyor, kendimi iyi hissediyorum.
Kizlarda guzel kilolar veriyorlar.
Bekliyoruz seni ,arayi acma :)
Gulum ben sadece deniz urunleriyle yasarim o kadar seviyorum her birini..
Ama dedim ya sevmeyeni cok :)
Nasilsin, egzersize adaptte olabildin mi?
Beline buz koy, yaki varsa yapistir, agri kesici al canim ve agrin varsa egzersiz yapma ben muaf tutacagim seni egzersizden.
Acil sifalar..
Guzel birgun olmus, misir olmasa daha guzel olurmus ama bu haliylede guzel..
Menu guzel spor cezasina adimlama yazayim gulum, yarin iyi hissedersen yap olur mu..
Oldum olası böyleyim bekarken bi aile dostu yemeğe çağırdı meğer kadın balık çorbası balık ızgara yapıcakmış bende sevmiyorum demeye çekindim kokusunda nefret ede ede yardım ettim eve geldim üç gün yattım şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ki sadece salata yedim kokusu bile mahvetmişti şimdi yeni yeni alışıyorumeşimle kalamar kavgası yapıp burnundan getirdiğimi bilirim. yemeğe gittik deniz mahsulleri hep.ben kalamar canavarı olarak kendime ısmarladım. kalamar geldi eşim aldı eline limonu üstüne sıktı abov sen misin sıkan ben açtım ağzımı yumdum gözümü yahu sen ne diye benim kalamarıma limon sıkıyorsun. ben o üstü çıtır offf içi yumuşacık dokuyu ağzımda hissetmek istiyorum. hemen ısmarladı yenisini ama trip atıcam ya yemedim ve 1 hafta bitirmedim sen benim kalamarıma limon sıktın diyerek.
hımm olmayanı biliyorsun zaten. aaa birde kurabiye var olmamış.
işim vardı kaçırdım yoksa söylerdim çocuklara.
of be kaçar mı kızım deniz ürünleri. yemek lazım.
BEnde düşünüyorum kabak detox çok duydum ama kabakla aram yokValla bravo.
Ben yapamazdim herhalde.
Ben de bir kac gun detoks gibi beslenmek istiyorum ama sirf su an buzdolabi dolu bozulacaklar diye kiyamiyorum.
Belki de dogrusu senin yaptigindir
Kiz biz sabittik ne ödulu![]()
Kanım çekildi resmen anneler çok dikkatli olmalı evlatlarımızı kimseye güvenip emanet edemiyoruz artıkEn iyisi evden çıkmamak var bugün de bizim orda 2 yaşında bi çocuk cesedi bulmuşlar poşete sarılı şekilde üzerine biraz toprak atmışlar Allah kahretsin bu canileri valla gerekten kendime gelemedim
canım İnan eskiden daha fazlaydı sadede bilinmiyorduResmen nasıl bi devirdeyiz korkuyoruz dışarı çıkmaya
Fat secret canım. Ayrıntılı rapor yapınca hepsi çıkıyorCanim bu hangi uygulama benimki boyle gistermiyir da
Yarar canım benimde yanlarım çok fazlaydı çok kötü bir görüntüm vardı ve şuan 12 cm civarı incelmişBu arada simitlerimde yumusama hissediyorum insAllah ilk once oralar erir
afiyet olsun kaptanım baklavalar çok güzel görünüyoCUMARTESI MENUM
SAAT 12.30DA (Domatesli,biberli,az kasarli 2 yumurta.Baklavalar odul)
Eki Görüntüle 2642311
AKSAM 19.15TE (Malesef cocuklari yika,yedir derken yemek saatim gecti..Firinda kabak-patlican-domates-biber ve soganli kofte yaptim)
Eki Görüntüle 2642312
Sari renkliler kabak,patates yok yemekte...
Eki Görüntüle 2642310
SU:1.5 lt, 500ml filtre kahve
SPOR:Cocuklari esim uyuttu bende tam 1 saat tempolu yurudum,cocuklarin saclarini kestim,yikadim,yemek yaptim,bulasik,ev toplama,yer silme,tum gun yemekten yemege oturdum desem yeri.. @1delimavi
bende o programı kullanıyorum memnunum ama bazı şeyler çıkmıyorFat secret canım. Ayrıntılı rapor yapınca hepsi çıkıyor
Ayni uygulama ben daha yeni kullanmaya basladim bugun gordum gunluk acinca cikiyormusFat secret canım. Ayrıntılı rapor yapınca hepsi çıkıyor
Darisi bana eteklerimi giymem lazim 1 er defa giydim artik geri giymek istiyorumYarar canım benimde yanlarım çok fazlaydı çok kötü bir görüntüm vardı ve şuan 12 cm civarı incelmiş
olmadı canım ikinci ödül cezai işlem uygulamalı eşin.İyi geceler kızlar bu ara Annemlerde olduğum için çok fazla giremiyorum. İki günlük menümü yazıp kaçacam
Cuma menü
Sabah: menemen, peynir, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Akşam: et sote, salata
Ara: tatlı(magnolia)
Su:1,5 litre
Spor:150 jj
Cumartesi:
Sabah: peynir, domates, bir dilim ekmek
Öğle: karpuz, bir dilim ekmek, peynir
Akşam: bir avuç karışık kuruyemiş, bir dilim Kıbrıs tatlı (olmadı biliyorum ama gelinin evine gittik ayıp olmasın diye yedim)
Su: 1 litre kadar
Spor:100 jj
amaca giden her yol mübahtır. cezalandırılmam kamçı bile gerektirse şu 3 kiloyu vermeme yarayacaksa kabul.Yeni kaptana eski kaptandan ceza
Ya siz ne tatlışsınız![]()

eskiden bende sokardım şimdi büyük kızımı sokabiliyorum sadece arada da eşim diyete niyetleniyor o kadar tek başımayım bu savaşta.Ay şu diyet yapıyorum diyimce ısrar edenler
Bak daha güzeli
ben çevredekileri de diyete sokuyorum
Şimdi onlar da girdi
Biri biraz cozuttu beni de bozduama olsun girdi yeniden
çok kötü berbat korkunç daha ne diyeyim.Kızlar benim bugünüm o kadar kötüydü ki
Yazmasam mı diyorum
Sahurda annemin canı patates kızartması çekti (ben de ders çalışıyordum hazırlayamadım evet ocağa bir yumurta konuşmadımüşendim
)
Ve patates kızartması (çok yemedim ama onla sahur yaptım yani)
Bir dilim ekmek
1 zeytin
Bir çatal peynir
İftar (babam anneme sen mantı yapmıyorsun vs vs diye takıldı dün annem de sinirlendi o kadar çok mantı yaptı ki 3 saat başına oturduk sonra da ben iftar saati ders çalışma çabasına girdim yine ayrı bir şey hazırlayamadım)
(NASIL DA KENDİMİ ACINDIRIYORUM DERS DERS DİYE.......)
1,5 tabak mantı (evet)
Komşumuzun kızı da annem tatlı seviyor diye tatlı yollamışondan yedim
ama güzel yedim
Hafif olmuştu ama rahat bir porsiyon yedim - profiterol(çikolatası çok azdı)
1 nescafe
1 avuç kabak çekirdeği
Çilek ve kayısı yedim sonra biraz da 12.30 gibi
Evet çok kötüydü spor yapacak halim yoktu ama dedim ki ben bu menüyle sporsuz gelirsem yanarım
45 dk Leslie
1000 zıp
50 squat yaptım
Bir de dün dedim iftar hafif olacak vs vs ama çok özür dilerim
Direkt ceza alayım menüyü yazmayım diyecektim ama ben hak ediyorum yüzümün kızarmasını.... yemeseymişim ....
Karnım zaten felaket
Yine sahur yaptım ama sahur hafif bu sefer
Yarın yazacağım nasılsa inşallah
Üzgünüm
Yawrukush
CEYDOS
asena87 eşim yolla ceza
![]()
yemek çok iştah açıcı olmuş ellerine sağlık.yumurta bitsin bende yapacağım bunları.bugün 3. günüm 5 güne uzatma kararını yarın alacağım.ara ölçümden sonra .birde idrar testi yaparım keto için sonuca göre.CUMARTESI MENUM
SAAT 12.30DA (Domatesli,biberli,az kasarli 2 yumurta.Baklavalar odul)
Eki Görüntüle 2642311
AKSAM 19.15TE (Malesef cocuklari yika,yedir derken yemek saatim gecti..Firinda kabak-patlican-domates-biber ve soganli kofte yaptim)
Eki Görüntüle 2642312
Sari renkliler kabak,patates yok yemekte...
Eki Görüntüle 2642310
SU:1.5 lt, 500ml filtre kahve
SPOR:Cocuklari esim uyuttu bende tam 1 saat tempolu yurudum,cocuklarin saclarini kestim,yikadim,yemek yaptim,bulasik,ev toplama,yer silme,tum gun yemekten yemege oturdum desem yeri.. @1delimavi
kader yoldaşıyız canım hepimiz. sağlıklı beslendiğim pek söylenemez ama karbonhidratları reddettiğim doğrudur.çokta faydasını gördüm o diyetimde varken gram kilo veremezdim.evet bunu yazman iiyi oldu. Fedakarlik yapmadan kilo verilmiyor. YalniZ degilim sen de benim gibisin
Seni cok takdir ediyorum. Sağlıklı beslenme olayin harika.
paylaş canım harika oluyor.bazen bende mi yapsam diyorum ama 3 öğün yumurta peynir paylaşmak yorucu çeşni yok.Yediklerimin fotografini cekip paylasmak yazmaktan kolay geliyor o yuzden fotoluyorum, yoksa tek tek yazmaya calistigimda hemen sIkIliyorum devam ettiremiyorum Ceydos , kendimce boyle bir yontem buldum..
Bugun insallah hicbir seyin kalmadan uyanirsin canim...
Insanlar iyice akillarini yitirdi..
Vicdansizlar...
Yazmamıştım ama ismim zinnetVerelim canım, nasılsın bu arada? Bebiş nasıl? Kuzum cinsiyeti tahmin etmeye çalıştığım sendin di mi ☺☺? Kız mı peki? Bildim mi doğru
Bir de araya zaman girince unutuyorum canım, ismini yazanlardan mısın yoksa yazmamışmıydın?
Guzeeel bir hafta diliyorum ikimize de
Bence menün cuma menüsü olmasına rağmen harika, benimkini hiç sorma
resmen
Aydın'da çalışmıştım (hatta ilk çalıştığım yer diyebilirim aslında) Nazilli'deydim. Aşırı sıcak bir şehir ☺☺ ama çok güzeldi turunç ağaçları yol kenarlarında, mis gibi
Bir de ben kokoreçe orda alıştımoncesinde yemezdim hiç. O yüzden cok özel bir yer
![]()
Teşekkürler cnmKüçücük bebeğinle çok iyi canım
Sütler gelsin, kilolar gitsin masallah canım ☺
Çok iyi canim tebrik ederim
Kaptanım menapozun etkisi bence ama kilon çok iyi
Yaa muhteşemsin canım ☺
Bu neeeeharika
Bu hafta kaptanlar sabithaftaya gider fazlasıyla kaptanım ☺
Allah kabul etsin canım ☺
Çok teşekkür ederim canım benim ☺
Tebrik ederim
Sabah şişkinliği gitmiş ☺ eşler değişti yine eş olmak dileğiyle canım ☺
Kaptanım çok iyisin maşallah ❤
Tebrik ederim canım ☺
Harikasin canim
Hepimizi tebrik ederim kızlar haftaya birinci olalım inşallah ☺
Çok iyi canim tebrik ederim
Ellerine sağlık kaptanim
Yumurta günü olmuş,☺
Afiyet olsun canım dondurmalı irmik hmmm en sevdiklerimden
Yaa o nasıl güzel bir mutluluk öyle dimi ben de bekletiyorum öyle bir kaç kıyafet o günler gelsin lütfen
Yeni eşim ❤ inşallah canım kilolar da aynı haydi bu hafta işi sıkı tutup 65 leri görelim ne dersin
Menün güzel canım afiyet olsun![]()
karbonhidratı kes deyince zaten kesilmiyor tabloda da görülüyor yediğimiz bir çok gıdada karbonhidrat mevcut bunun fazlasını ve ekmek türevi işlenmiş karbo içeren besinleri tüvücudumuza almayalım diyoruz.birde eğer ben karbonhidrattan vazgeçmem diyorsan menülerini ayırman gerekir kilo vermek için. protein ve karboyu beraber almamalısın. sebze ile alabilirsin ama sen çok karma menüler uyguluyorsun. miktarını yüksek buluyorum.hemen menüne geçiyorum.Evet yediğimiz herşeyde karbonhidrat var . Karbonhidratlar bizim vücudumuzda enerji verici olan besin grupları.
Ben protein diyetlerine karşıyım. Ben aslında tek tip beslenmeye karşıyım, vücudunun ihtiyaçlarını belirli oranda vermek lazım. Sadece karbonhidrat veya sadece proteine yüklenmek hiç doğru değil.
Karbonhidrat olarak ekmeği sadece kahvaltıda tüketmeye çalışıyorum. Onun dışında ne kadar az karb. Tüketeyim desem de menümde yüzdelik olarak karb başı çekiyor.
misal şehriye pilavı yoğurt ve kıyma. bu grupta kıymanın yanında ne yoğurt ne de pilav olmalı olması gereken salata.Dün yediklerim 868 kalori (yemek yemeye fırsat bulamadım)
Yawrukush
CEYDOS
Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2642320
o derece kötü oluyorsun aman ne kötü.bacaklarım hala aynı sadece zorluyorum boşlamak istemiyorum sporu sonra tekrardan başlamak zor gelir
Oldum olası böyleyim bekarken bi aile dostu yemeğe çağırdı meğer kadın balık çorbası balık ızgara yapıcakmış bende sevmiyorum demeye çekindim kokusunda nefret ede ede yardım ettim eve geldim üç gün yattım şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ki sadece salata yedim kokusu bile mahvetmişti şimdi yeni yeni alışıyorum