- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahaha erkekler bizim pişerken ne kokulara maruz kaldığımızı hiç düşünmüyorlar. ama sonuç gerçekten güzelCeydos benim icin 3 sushiyle durmak mucize resmen Akin 2 tabak yedi,zalim Akinnnnnn..
Esimde evden kacti kokudan ,pirinc sirkesi,balik kokusu![]()
Aa hic arastirmamistim ama karnabahar yerini tutuyor mu pirincin kuzum?
yahaha erkekler bizim pişerken ne kokulara maruz kaldığımızı hiç düşünmüyorlar. ama sonuç gerçekten güzel
Burgerin koftesini yapip, bol mayonezle, iceberg in icinde ye canim..meylim soğan burgere kayıyor benim
Aa hic arastirmamistim ama karnabahar yerini tutuyor mu pirincin kuzum?
Tutuyosa deneyeyim![]()
Hayırdır ne oldu boyle dediHahha eşin şok olmustur.
Ben hep bahsediyorum, 4.takimdaki kizlarla yumurta orucuna basladik, perşembe birsey yiyemem kizlarla yaris yapıyoruz diyorum
Alisti artik![]()
meylim soğan burgere kayıyor benim
50 tane nori aldim yeni ,benim buyuk oglan sushi delisi..Bence gayet guzel tutuyor.
Olsada yesem![]()
bugün evdekilere köfte yaptım onu cuma yapayım. onlar normal burger ben marul burger yerimBurgerin koftesini yapip, bol mayonezle, iceberg in icinde ye canim..
Ben yapcam bu hafta..
Sogan cok tatli yahu ,bana acayip tatli geliyor.Sogana bayiliyorum hele ki burgerde varsa.
Senin secimin daha iyi
Evdekilere Tam bugday ekmegiyle yapip kendim domates,marul,yesillikle yiyorum bende.bugün evdekilere köfte yaptım onu cuma yapayım. onlar normal burger ben marul burger yerim
1 tanesi nasıl doyuruyor ama özge denesen çok güzel buna da mayonez bas basabildiğin kadarSogan cok tatli yahu ,bana acayip tatli geliyor.
Kuru sogani ancak yemeklerin icinde birde kurunun yaninda yiyebiliyorum Ben..
Bunu da yazayim aklima, eminim doyuruculugundan Ceydasum, sadece sogan yerken sekerli bisey yiyor gibi oluyorum.1 tanesi nasıl doyuruyor ama özge denesen çok güzel buna da mayonez bas basabildiğin kadar
Kaptanim sogan dolmasini da denemelisinBunu da yazayim aklima, eminim doyuruculugundan Ceydasum, sadece sogan yerken sekerli bisey yiyor gibi oluyorum.
Buradaki soganlar sweet onion diye geciyor,Yani tatli sogan Turkiyedekiler gibi degil..Sanki tatli yiyorsun![]()
Gulum memleketimin soganlari mis gibi, buradakiler bir tanesi yarim kiloKaptanim sogan dolmasini da denemelisin
Dedğin gibi canım aman sütün olsun da kiloyu verirsin illaki. Bende hiç kısmadım hatta abartmıştım bile ama artık yavaş yavaş emzirmeyi sonlandırsak dahi olur diye iyice başladım diyeteCanım iyi yapmışsın ben hiç yememden kesmedim hatta sütüm olsun diye fazla bile yedim ama benim bebeğim beni çok koşturdu ondan da verdim büyük ihtimal. Emzirmek de kilo verdirdi . 7 aylık oldu şimdi kilo vermek istediğim için artık yemeleri azalttım, yoksa süt olsun diye yemeklerden hiç kesmedim sütlü tatlılar da yedim hep . Ben nasılsa kilo veririm yeter ki sütüm olsun o doysun
ooo tebrikler 26 yıl
Sürpriz bebekten ben de çekiniyorum . Bi 7-8 yıl düşünmeyiz sanırımmisal bugün o kadar yoruldum ki yemek yemeye vakit bulamadım
Ben de 2 hafta sonra işe başlıyorum babaannesi bakacak . Ona alışsın diye bize geliyor artık. Yabancıladı , onu alıştırayım derken mızlanmalar oynamalar sızlanmalar pert etti beni.
malesef yemek de yapamadım
Güllaç getirmişti kv. Yemesem de olmaz yesem olmaz, ben severim diye yapmış bir hevesle geldi ki sormaben de bir dilim yedim . Sonra dedim diyetteyim diye . Şu saate kadar başka birşey yemedim ama yapacak halim de yok ne yicem ben
!
Aaa chernobyl süperdi kesinlikle
Good place de güzel ben çerezlik izledim vaovv ben ne izledim olmuyorsun ama vakit geçiyor , bamileyken izlemiştim , yeni sezon yakın zamanda geldi hiç açmadım :)
Canım o kadar yoprgunum ki yine de 50 mekik yapmaya çalışıcam , gece yazarım menümle birlikte
Dizi takip etmek bazen yoruyor , ben bu ara filmlerden gidiyorum
Dayanamadım bu sabah tartıldım 100 gr eksik çıktım çok sevindim ama şu an ne yicem bilmiyorum yemek yapacak halim yok bir dilim güllaçla duruyorum
Aa eşim kolay gelsin ne zamana biter , yemek düzenin nasıl gidiyor![]()