• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklisin canim, dogrusunu yapiyorsun.
Her seyi kisinca, diyet bitince insan heh bitti simdi yiyebilirim diyor..
Hedef kilon kac Filizim?

Canim bu cuma izne cikarsan, 2 hafta izinli olmak zorundasin, 2 hafta sonra ne zmaan istersen takima donebilirsin.
Izin sadece 2 hafta olmak zorunda , sonra direk listeye girebiliyorsun canim..
Kuzunada cok gecmis olsun acil sifalar....
Önce 62 olup 63lerde oyalanicam biraz. Sonra dev artık ne kadar olursa. 57 çok isterim aslında ama o kiloda kalabilecegimi sanmam 😄

Yaa kızlar ben akşama kürdan kebabı yaptım. Pişirirken köfteleri çok acımıştım 2 tane yedim. Neyse şimdi aklıma geldi ben köfteye 2 kaşık Galeta ünü koydum. Low carb bozuldu 🙈😔😔 akşama da yemek o 😔 acayip keyfim kaçtı zaten anlamadığım bir gerginlik huzurluk var üstümde. İyice Sinir oldum yaptığıma.

Yaa kızlar ben akşama kürdan kebabı yaptım. Pişirirken köfteleri çok acımıştım 2 tane yedim. Neyse şimdi aklıma geldi ben köfteye 2 kaşık Galeta ünü koydum. Low carb bozuldu 🙈😔😔 akşama da yemek o 😔 acayip keyfim kaçtı zaten anlamadığım bir gerginlik huzurluk var üstümde. İyice Sinir oldum yaptığıma.
Bu diyette 0 karbonhidrat mi besleniyorsun canım yarın birdaha baslasan olmuyor mu öyle

Bu diyette 0 karbonhidrat mi besleniyorsun canım yarın birdaha baslasan olmuyor mu öyle
Max 100 kalori karbonhidrat alıyorum. Oda sebzelerin içinden falan. Beyaz un kesinlikle yok 😔 çok heveslenerek yapmıştım bayadır aklımdaydı. Bu sadece bugün kilo vermemi engeller ödem yapar büyük ihtimalle. Normalde haftada bir gün serbest gün oluyor o gün istediğini yiyebilirsin ben iki haftadır yapmamıştım neyse bugün olmuş olacak 🤷🏻‍♀️ Bu ara tartıdaki rakamı çok taktım kafama ben biraz fazla tez canlıyım 66ları ucundan görmek istiyordum. Nasip artık☺️

Max 100 kalori karbonhidrat alıyorum. Oda sebzelerin içinden falan. Beyaz un kesinlikle yok 😔 çok heveslenerek yapmıştım bayadır aklımdaydı. Bu sadece bugün kilo vermemi engeller ödem yapar büyük ihtimalle. Normalde haftada bir gün serbest gün oluyor o gün istediğini yiyebilirsin ben iki haftadır yapmamıştım neyse bugün olmuş olacak 🤷🏻‍♀️ Bu ara tartıdaki rakamı çok taktım kafama ben biraz fazla tez canlıyım 66ları ucundan görmek istiyordum. Nasip artık☺
Canım seni çok telaşlı gördüm bence canını sıkma ve kiloyu da takma ters tepmesin bide o bile etkiliyor bugunu unut ve yeniden başla.biraz baktım zor bı diyete benziyor ne zamandır yapiyorsun

images (8).webp
(Böyle de fark yok) 😂😂

Canım seni çok telaşlı gördüm bence canını sıkma ve kiloyu da takma ters tepmesin bide o bile etkiliyor bugunu unut ve yeniden başla.biraz baktım zor bı diyete benziyor ne zamandır yapiyorsun
Katılıyorum, hem low carb zaten no carb değil ki, sakin ol canım herşey yolunda bence de Melegimkorusun Melegimkorusun

Iyi aksamlar kizlar
Birazdan su orucumu sonlandiriyorum
76 saat olacak
Aslinda iyiyim ama aciktim :)
Sabaha kadar veya yarin Öglene kadar dur dedim kendime ama menu engel oldu desem :KK70:
Bozmaya niyetlendiginde hemen açıkmaya başlıyorsun 😀
Direk yemek yeme sakin çok hafif ve doğal şeyler. Kaç gün oruç tuttuysan o kadar gün hafif hatta sulu şeyler tuketmen lazim. Yoksa hem miden çok feci olur hemde ödem tutarsin

2 gundur kucuk oglum 6da kaldiriyor, hos 6da kaldirmadigi gunlerde de 6.30-6.45te kaldirirdi :)
Bende 12 ye kadar ilk ogunumu bekliyorum , o ilk kisim biraz zorluyor ama alistim..
Yani acken yemek fotosu gormek iyi olmuyor canim :)

Guzel bir gun olmus canimcim :)

Harikasin Tansu iste bu motivasyon canim...

Guzel egzersiz olmus canim, nasilsin bugun, diyetin nasil gidiyor?

Canim iyi misin, Allah yardimcin olsun kolaylikla hallolsun operasyonun..
Bizi haberdar et canim... B Beklenen2
Doktora mutlaka sor diyet yapman sorun olacaksa saglik iznine ayiririz gulum..
Muhim olan senin sagligin....
Acil sifalar..

Ne ara ogunu yaptin canim?

Canim takip et , eger yumurtadansa sende yeme..
Acil sifalar diyeyim gulum..
Saol kaptanim bakacagim artik ona gore azaltacagim aslinda inek peyniri de almistim dun ama dun yemedim bugun yedim peyniri
Bozmaya niyetlendiginde hemen açıkmaya başlıyorsun 😀
Direk yemek yeme sakin çok hafif ve doğal şeyler. Kaç gün oruç tuttuysan o kadar gün hafif hatta sulu şeyler tuketmen lazim. Yoksa hem miden çok feci olur hemde ödem tutarsin
Ogrendigim iyi oldu bende emzirme donemi bitince yapacagim ama oruc tutacagim tam olarak sahur da ve oructa 1 er hurma

Ve efsane menümü paylaşıyorum
Sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim.peynir

Ikındı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim.peynir

2 fincan nescafe
500ml maden suyu
2 litre su

Spor
15 lesli ceza
1 saat yürüyüş

Hayatımda en çok yumurta yediğim gündü
Sabah 9 gibi yedim. Ve ikindiye kadar hiç acikmama çok sevindim. Ama ikindi yedikten sonra bana bir bulantı geldi. Üzerine 2 kahve maden suyu ictim yine geçmedi. Uzun süre yumurta yemiyecem 😕
Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS

Eklentiler

• 20200603_090751.webp
    20200603_090751.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20200603_191839.webp
    20200603_191839.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 42
Saol kaptanim bakacagim artik ona gore azaltacagim aslinda inek peyniri de almistim dun ama dun yemedim bugun yedim peyniri

Ogrendigim iyi oldu bende emzirme donemi bitince yapacagim ama oruc tutacagim tam olarak sahur da ve oructa 1 er hurma
Sen tam peygamber orucu tutacaksin o zaman. Sünnet olani yapmak en iyisi.
Çok gariptir kaç güne niyet ettiysen ondan bir gün önce açlık düşüyor aklina

Karalahanama bakin
Bu da domatesim le kabagim
Ve ve tabi patatesim ciceklendi :KK54:
Karalahana böyle sariyormu gerçekten. Ben marasta calisirke. Fidesini almıştım. Yaprak yaprak büyüdü sadece 😂 dolapta bir yarım lahana var onu dikeyim bende

2 gundur kucuk oglum 6da kaldiriyor, hos 6da kaldirmadigi gunlerde de 6.30-6.45te kaldirirdi :)
Bende 12 ye kadar ilk ogunumu bekliyorum , o ilk kisim biraz zorluyor ama alistim..
Yani acken yemek fotosu gormek iyi olmuyor canim :)

Guzel bir gun olmus canimcim :)

Harikasin Tansu iste bu motivasyon canim...

Guzel egzersiz olmus canim, nasilsin bugun, diyetin nasil gidiyor?

Canim iyi misin, Allah yardimcin olsun kolaylikla hallolsun operasyonun..
Bizi haberdar et canim... B Beklenen2
Doktora mutlaka sor diyet yapman sorun olacaksa saglik iznine ayiririz gulum..
Muhim olan senin sagligin....
Acil sifalar..

Ne ara ogunu yaptin canim?

Canim takip et , eger yumurtadansa sende yeme..
Acil sifalar diyeyim gulum..
Tamam canım yarın sorayim şuan bisey yok cezamı bugün yapayım kimse yok odada cezalı cezalı ameliyata girmeyeyim😊

Back
X