- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Patateste dikmeni oneririmYa ne guzel. Bende balkona diktim
Domates salatalik ve cilek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patateste dikmeni oneririmYa ne guzel. Bende balkona diktim
Domates salatalik ve cilek
Anneme gosterdim cok hosuna gitti canim gunes almamis yada toprak yetersiz gelmisBirgaripanne
Arrietty_
Geçen yıl mutfakta yetiştirdiğim çeri domates. Ne kadar suladım.o kadar büyüdüyüzlerce çiçek açtı 4 ay yaşadı ve sadece 1 tane tuttu
Yanlış hesaplamadıysam 65gr karbonhidrat almışımkontrollerini yap benide haberdar et çok merak ettim.
Kendi uzadıkça saksısı küçük gelmeye başladı tabi. Güneşi de sabahları 2 saat alıyordu. Ben bir ara pencereden çıkıp apartman boyu gidecek sandimAnneme gosterdim cok hosuna gitti canim gunes almamis yada toprak yetersiz gelmis
Ama basarili
hiç olur mu öyle şey sadece kilo vermekle hayat mı geçer muhabbet onun üstüne kurulursa bir süre sonra sıkılıyor insan. renklenelim sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşalım. ne mutlu böyle paylaşımlar yapabiliyoruz.Kaptanlar kizmaz umarim bahce topigine cevirdik pardon cevirdim![]()
bende 33 çıktı ama dur girişleri paylaşayımYanlış hesaplamadıysam 65gr karbonhidrat almışım ☺
Bende baya abarta abarta yaptım 65gr çıktı. Gerçi ben ketojenik diyet yapmıyorum Benim için 100gr geçmemesi yeterli. Ben günlük 50-100gr tutmaya çalışıyorumMelegimkorusun senin verdiğin bilgilere göre bir giriş düzenledim değerlerin normal ketodan çıkmış olmuyorsun.20 ila 30 gr arası alabiliyorsun karbo ama bu 50 ye kadar çıkabiliyor diyor açıklamalar. sen 33 gr almışsın benim hesabıma göre biraz abartarak giriş yaptım üstelik.
Saol canımbende 33 çıktı ama dur girişleri paylaşayım
Patateste dikmeni oneririm
Millet ne derdinde biz ne dersindeyiz tansu.Kaptanlar kizmaz umarim bahce topigine cevirdik pardon cevirdim![]()
Canım benim ya aslında çok bir derdim yok, sadice eşimi ozledim biraz,derdini paylaşmak istersen gerek buradan gerekse özelden her zaman dinlerim canım sakın sıkılma olur mu?
Benim.cok hoşuma gidiyordu domatesim.Balkona boyle uzunlamasi olan saksiya Olur mu?
Kuzukulagi aldim onu ekecegim. Cok severim
M MaviFeslegen ya uzuldum. Bende hergun suluyorum yoksa sønuk kaliyor. Balkonum da baya gunes aciyor. Biri baya cicek acti. Cileklerimde oyle.
Salatalik ve obur domates sadece buyuyor
Maydonoz iyi fikir sabah kahvaltısına uyarmış gibi gelirdi bana da akşam açlık bastırmaya kurtarıcı olur haklısıniyi gözlemle canım olmadı alerji testi yaptır ihmal etme.
bilmem mi canım sisteme aykırı çocuk olarak her gün okulda ceza köşesinde kendi başıma ceza yapardım kreşte. şimdi düşünüyorum da almanlara göre fazla yaramazmışım.
hem okudum hemde izledim be yavrum ah jamie ah.
diyelim ama 1-2 kiloyla kalsın lütfen çünkü hepimizin sonu o olacak.
maydanozu dene.
iki kaşık galeta tüm köftede ketosise girmezsin endişe etme makrolarını hesapla öyle bak birde.karbo eksik kaldıysa hiç sıkıntı olmaz.
ay maşallah iyi dayandın.
ay çok güldüm valla
2 yumurtan eksik kalmış 6 olacak gün boyu omlet olarak dene birde tereyağ ve peynirli.
ikinci tabakta önden yeniş bişey var o neydi ?
ne kadar güzel nazar değdireceksin haberin olsun.
hani su ve spor yok mu canım?
balkonum bile yok bir sebze ekecek.
pastaya ne desem bilemedim menün güzel ah o pasta olmasaydı.
çok zor oluyor bilirim. kaç aydır görmüyorsun?Canım benim ya aslında çok bir derdim yok, sadice eşimi ozledim biraz,
O kadar. geri kalan çoğu sey her zamankinden bile iyi hata ama şimdi virus yizunden ayri kalmaya devam etmek zorundayiz.
Çok teşekkür ederim ceydoş bu hangi uygulama canım buortalama değerlerle yani gramajlarını tam bilmediğim için girişlerim böyle oranlarda aşağıda.Melegimkorusun Eki Görüntüle 2644093
Eki Görüntüle 2644094
Eki Görüntüle 2644095
Maşallah canim benim hic sabrım yok böyle seylere çiçek bile yetistiremiyorum.Milana firuze
Canim ilk fotodaki yer elmasi zencefil de diyorlar
Ikinci fotodaki buyumus hali patatesin hatta tuttmus ama filizi uzadikca toprak atmak gerekiyormus o yuzden cuval da yetistiriyorum balkonu olan herkes yetistirebilir hatta apartman bahcesinde bile olur videolar var ytube da