• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canim 😘 yediklerimi yazdim, anne evinde yemediklerim neler neler vardi onlari hic sormuyosun ama 😢
Duygu sömürüsü zamani 😇
yemediklerin için aferin ama patates yakışmadı be sana deniz hiiiiç olmadı. aslında kalbim anne yemeklerini azıcık tadın diyor ileride o kadar hasret kalıyor ki insan . kayınvalidem çok güzel yemekler yapardı ben hep reddederdim. ısırganlı böreği nehire hamileyim hiç tatmamıştım ama canım çekti. aradım biz geliyoruz yapar mısın dedim.yapmış kadıncağız. o son ısırganlı böreği oldu. şimdi ne tarif hatırlıyor ne bizi. yatalak yatıyor bende keşke hep yeseydim diyorum. görümcem yapıyor ama annemin ki gibi olmuyor malesef.

Gelin olduktan bir kaç gun sonra çiğ köfte günü yaptılar kadınalar.toplandik ayyy neydi o. Yiyemiyor musun diyorlar. Yok yiyorum diyorum 😂 ama ben nasıl ağlıyorum yerken. En son mendil verdiler 🤣🤣🤣
Anaa kız sen nerelisin acısız yemek mi olur heleki çiğ köfte

Alkislar kayinvalideye gidiyor, masallah ona..
Sakasi bir yana ne guzel mutfaklari var yahu...
Evet ya harika.
Zaten 7 sekiz kiloyu burda aldım 🤣
Lahmacunu hiç sevmezdim burada bayılarak yiyorum. Yerken Için e közlenmiş patlıcan koyuyorlar. Yok böyle birşey
Bide domatesle kazan kebabı yapiyorla r. Mutlaka deneyin onu. Tam diyete uygun aslında

Evet ya harika.
Lahmacunu hiç sevmezdim burada bayılarak yiyorum. Yerken Için e közlenmiş patlıcan koyuyorlar. Yok böyle birşey
Bide domatesle kazan kebabı yapiyorla r. Mutlaka deneyin onu. Tam diyete uygun aslında
Patlıcan favorim bi Bakayım yaparim büyük ihtimal

kahve ve çayı falan şekersiz içiyorum kola içecek içemiyorum.
Şekeride ilk kızımda diyet yaparken biraktim yemedim uzun bir zaman ramazan bayramı olmustu tatlı yemiştim ve o tatlı tadı bna çok igrenc gelmişti aslında istesem yapabiliyorum ama birazdan uygulamayı indiricrm çikolatayı da bırakıcam
Zaten zor kismini halletmissin aslinda canim, gerisinide kafana koyarsan halledersin..
Soyle dusun 1 kez yapmissin, yine yaparsin..

Ayy ben şok salaktim😂😂😂şimdiki aklım olsa keşke yaramaz olsaydim😂
hiç güzel değildi canım hayalini bile kurma. kreşe giderdim hatırlamıyorum neler yapıyordum kesin birilerini dövüyorumdur ama Schwester gelir nein ceyda nein der odaya götürür beni tek başıma tüm gün mandala şablonlarından resim çizdirirdi. oyda bir oyun odası vardı mutfaklı ama çocuk boyutunda herşey ben 2 yıl okudum orada sadece 1 kere onada yanlız soktular yanımda arkadaş olmadan.

yemediklerin için aferin ama patates yakışmadı be sana deniz hiiiiç olmadı. aslında kalbim anne yemeklerini azıcık tadın diyor ileride o kadar hasret kalıyor ki insan . kayınvalidem çok güzel yemekler yapardı ben hep reddederdim. ısırganlı böreği nehire hamileyim hiç tatmamıştım ama canım çekti. aradım biz geliyoruz yapar mısın dedim.yapmış kadıncağız. o son ısırganlı böreği oldu. şimdi ne tarif hatırlıyor ne bizi. yatalak yatıyor bende keşke hep yeseydim diyorum. görümcem yapıyor ama annemin ki gibi olmuyor malesef.
Allah yardimcisi olsun hem onun, hem ona bakanlarin canim...

Benim de icime sinmedi menüm, haklisin canim. İnsallh toparlarim.

😢 duygulandim canim, Allah sifa versin. benim de anneannem alzheimer hastasi. O da hic bir seyin farkında değil. Babasindan evler kaldi, zenginlik icinde, hizmetcisi var. Ama hic birinin keyfini bilmiyor.
Cok becerikli harika titiz bir kadindi, bu haline kimse inanamiyor. Rabbim aklimizi elimizden almasin.

Evet ya harika.
Oyy oyy oyy yazma esim su saatte herkesi aciktirma :)))

hiç güzel değildi canım hayalini bile kurma. kreşe giderdim hatırlamıyorum neler yapıyordum kesin birilerini dövüyorumdur ama Schwester gelir nein ceyda nein der odaya götürür beni tek başıma tüm gün mandala şablonlarından resim çizdirirdi. oyda bir oyun odası vardı mutfaklı ama çocuk boyutunda herşey ben 2 yıl okudum orada sadece 1 kere onada yanlız soktular yanımda arkadaş olmadan.
Ayy evet ya kızımda diyor anne benim öğretmenim arkadaşıma oturma cezası vermiş neden diye sordum çünkü arkadaşlarını dövüyor demişti..burdakiler de anacim çok net ler

Allah yardimcisi olsun hem onun, hem ona bakanlarin canim...
sağol canım
Benim de icime sinmedi menüm, haklisin canim. İnsallh toparlarim.

😢 duygulandim canim, Allah sifa versin. benim de anneannem alzheimer hastasi. O da hic bir seyin farkında değil. Babasindan evler kaldi, zenginlik icinde, hizmetcisi var. Ama hic birinin keyfini bilmiyor.
Cok becerikli harika titiz bir kadindi, bu haline kimse inanamiyor. Rabbim aklimizi elimizden almasin.
titiz ve pimpirikli olamyacaksın zaten ben ona bakarak bunu öğrendim. detyala boğuşurken yıllarca kendini yıpratmış. relaks yaşamak en güzeli

Kısacası Sadece su içiyorsun yemek yemiyorsun yapabildiğiN kadar :*
bu aralar çok popüler bir diyet
Ayy anladım canım. Ben dayanamam ona teşekkür ederim 🥰😂

CEYDOS CEYDOS rabbim bu günlerni aratmasın inşallah. bakana baktırılana daAllah kolaylık versin. Nasıl dua etmem gerektiğini bilemedim şuan, çok üzüldüm 🥺

Back
X