- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Tabiki canim bende liste disindayim ama hergun buradayim :)Çok teşekkür ederim amin canım.ozaman ben izne ayrilayim sizi zor durumda birakmayayim ama liste dışı buralarda olurum değil mi
Liste disinda da ayni kurallar gecerli, hergun menunu yaziyorsun, bildirimlerini yapiyorsun, ne zamanki tartini alirsin hemen listeye geri donersin..
Ben bir sabah 8de, 9da kalksam heralde saskinliktan kalp krzi falan geciririm :))Geçmiş olsun. Güzel haberler alın inş
afiyet olsun
Ben o kadar erken kalkmıyorum. O arayı en iyi kahve içerek geçirebiliyorum
geçmiş olsun canım
Bende 59u ucundan gorsem yeter bana Filizim :)Önce 62 olup 63lerde oyalanicam biraz. Sonra dev artık ne kadar olursa. 57 çok isterim aslında ama o kiloda kalabilecegimi sanmam![]()
Canim gozunaydin ne guzel tamamladin su orucunu, sifa olsun..Iyi aksamlar kizlar
Birazdan su orucumu sonlandiriyorum
76 saat olacak
Aslinda iyiyim ama aciktim :)
Sabaha kadar veya yarin Öglene kadar dur dedim kendime ama menu engel oldu desem![]()
Masallah bol bereketli olsunlar, cok guzeller Tansucum :)Karalahanama bakin
Bu da domatesim le kabagim
Ve ve tabi patatesim ciceklendi![]()
Masallah sana canim, hic egzersiz, hareket var miydi dun?Sulu beslenmek gerektigini biliyorum ama yapmadim.
1 keto atistirmalik ile actim
Sonrada
Keto dolma yaptim icini yedim. Her birinin ici 1 y. K kadar
1,5 y. K kozlenmis patlican salatasi
Galiba regl den boyle oldum. Bas agrisi, halsizlik, baska bir agri filan yoktu
Cok rahat gecti. Tekrar denemeyi dusunuyorum ay sonuEki Görüntüle 2644052 Eki Görüntüle 2644053
Harikalar, ne guzel hobileriniz var kizlar, sizden ozendim benimde 1 saksim var, sogan ekeyim :)Ya ne guzel. Bende balkona diktim
Domates salatalik ve cilek
Ahh o pasta olmasaydi ne guzel bir menuymusss...Bugün ki menüm
Sabah bir yumurta bi dilim peynir biraz lor 7 zeytin bir galeta maydonoz
Akşam 100 gram tavuk yarım patates
Ara bir fındık bir ceviz bir incir
Annem kızkardeşim gelmişti pasta almışlar 3 çatal aldım
3 litre su
Yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş ortalama 8 bin adım
Yawrukush
CEYDOS
asena87 A Aycaokurcan
Az yemissin eksi kesin gelecek bu menuyle :)Bugünküler:
12:00 iki domates, beyaz peynir, 6 zeytin, 1 wasa, çay
15:00 türk kahvesi, tuzsuz yer fıstığı (5-6 tane)
Sonra bir saat yürüyüş(240)+ azıcık market
17:00 dört küçük köfte + acı biber salçası (dünkü köfteci muhabbetimiz beni bu menüye itti Ceyda'cimCEYDOS
) , karpuzun kabuğuna yakın yerinden bi parça
18:30 iki fincan çay + bir kare bitter
Bugün akşam yemeğinden sonra gözüm doymadı ama idare ettim. Hiçbir şey yememiş gibi açtım
Su 3 lt (hatta belki daha fazla)
Yawrukush
Aomine Daiki
Gulum sIkma canini, Allah tez zamanda kavustursun esinle insalah..Bu ara sürekli düşüncelere dalıyorum o düşünceli halimlede is yapmaya çalışıp berbat ediyorum tabi buda o anlardan biri.
Su: 3.5
Spor: 100 mekik 100 suguat 100 bacak cekme, 2 dk plank, 10 dk dans, 6000 adim +ev işi.
Yurt disi ucuslari aciliyor, gelir ziyaretinize...
Cok begendim menuyu Ceydosum :)12:00 öğünü : pastırmalı biberli tereyağlı 2 yumurtalı omlet
Eki Görüntüle 2644078
18:39 öğünü : soğan burger (çarşıdan dönünce geç oldu hızlıca kendime mikrodalgada pişirdim 1 adet evdekilere fırında pişti)
Eki Görüntüle 2644080
su : 2250ml devam
spor çarşıda yürüme + yemek yapma
Hahahah yumurta candir esim :)Ay ben yarını cuma sanıyorum yagidip gelip tartılıyorum.
1 gün daha var diye sevinsem mi yoksa 1 gün daha yumurta yiyecem diye komaya mi girsem![]()
Gayet guzel olmus menun melegim, low carbda bozulmamis panik olma :)Çarşamba menüm
12:30
2 haşlanmış yumurta, birkaç parça, peynir, 1yk kabak çekirdeği, yeşillik ile salata
15:00
2 yk low carb dondurma, yarım bardak şekersiz badem sütü, espresso ile milkshake yaptım
16:00
Çok açıkmıştım yemek hazırlıyordum o şura iki köfte yedim
19:15
3 tane kürdan kebabı, 1 kase cacık
Su: 2,5-3 lt
Spor: 45dk yürüyüş
Yawrukush
CEYDOS
asena87
matilda34
Ahh kuzu kulagini ne cok severim, burada hic gormedim yillardir, en son 2 yil once Turkiye'de yemistimBalkona boyle uzunlamasi olan saksiya Olur mu?
Kuzukulagi aldim onu ekecegim. Cok severim
M MaviFeslegen ya uzuldum. Bende hergun suluyorum yoksa sønuk kaliyor. Balkonum da baya gunes aciyor. Biri baya cicek acti. Cileklerimde oyle.
Salatalik ve obur domates sadece buyuyor