• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım o gün toplu dua isteyecağim hepinizden zaten. çok komik valla birinde annem okunmuş su yaptırdı kızdım öbüründe işim duaya kaldı peki zeki çocuk olan hangisi tabiki dua bekleyen ah ah.
yok canım umutsu olma sakın o eksi yarın gelecek.
tamam canım yap hadi gitsin.
dizisi olduğunu bilmiyordum ben tüh bana hemen dizi izleme listeme ekledim.
ooo müthiş yarın eksi muhteşem olacak.

yeni arkadaşımız @JaneRizzoli canım. bende çırak ve cerrah okumuştum.uzuuuun zaman önce oradan tanıdık geldi sordum.
65.5 değil ya 66.5 yazicaktim.
Nerde bende 65 i görmek.

Bu arada son iki gün hariç 4-5 gündür salataya sirke katıyordum, çok güzel bir eksi görmüştüm tartıda , ama bebeğim sütümü çok içmemeye başladı , iki gündğr bıraktım sirkeyi tepkisi azaldı,düzeldi, çok üzüldüm sirkenin çok faydasını görmüştüm 600 gr eksi gelmişti . Sirkeyi bıraktım 200 gr geri gelmiş gözüküyor 😞 ama malesef sirkeye devam etmicem. Size tavsiye edeyim dedim öğlen menüsüne sirkeli salata güzel gidiyor 👍

Ahahah bakyorlar hep aynı kişiye gidiyor kitaplar 😄
Peki tavsiye eder misin nasıldı kitap
sorduğuna göre dizisinide izlemedin diye düşünüyorum.roman fantastik tarihi romantik. ama gerçekten harikadır FitFiliz FitFiliz ile ah çektiren bir jamie var ki... yanlız bir kitap değil bilgin olsun 13 yada 14 kitaptan oluşuyor ülkemizde. en iyi roman ödülü aldı.

sorduğuna göre dizisinide izlemedin diye düşünüyorum.roman fantastik tarihi romantik. ama gerçekten harikadır FitFiliz FitFiliz ile ah çektiren bir jamie var ki... yanlız bir kitap değil bilgin olsun 13 yada 14 kitaptan oluşuyor ülkemizde. en iyi roman ödülü aldı.
Outlander'a tesadüfen başlamıştım ama sonra en sevdiğim dizi oldu. Hatta bir sahnesinin çekildiği yerde fotoğrafım bile var 🤩
Kitabı okumadım ama eminim efsanedir bnnu bnnu

Outlander'a tesadüfen başlamıştım ama sonra en sevdiğim dizi oldu. Hatta bir sahnesinin çekildiği yerde fotoğrafım bile var 🤩
Kitabı okumadım ama eminim efsanedir bnnu bnnu
çok kıskandım iskoçyaya gittin mi sen. sırf bu yüzden kocamı boşayabilirim. tek yurtdışı iznim kıbrısa var. neden yabancı dilim çooook azmış derdimi nasıl anlatacakmışım. yeminle onların varda ne oluyor bilmem yabancı görünce dut yemiş bülbül gibi duruyorlar. ben otostop yaparken aldığım vietnamlıların bile hayat hikayesini öğrenip bırakıyordum.

çok kıskandım iskoçyaya gittin mi sen. sırf bu yüzden kocamı boşayabilirim. tek yurtdışı iznim kıbrısa var. neden yabancı dilim çooook azmış derdimi nasıl anlatacakmışım. yeminle onların varda ne oluyor bilmem yabancı görünce dut yemiş bülbül gibi duruyorlar. ben otostop yaparken aldığım vietnamlıların bile hayat hikayesini öğrenip bırakıyordum.
Geçen yaz diziyi izledim sırasıyla bitti sezonlar sonra tuhaf birşey oldu, sanki iskoçyaya çekilmiş gibi oldum. MEB bir proje için ingilizce ogretmenlerinden bir grubu edinburgh a gönderdi. Ben de kazananlar arasindaydim. O vesileyle gittim canım. Masal gibi biryerdi. 😍
stitch stitch çok şanslı bence (Senem'cim kilonu koruyorsun galiba uğramıyorsun pek kuzum buraya)

Selam kizlar hafif gecirdim.
Menum
Sabah
1 bardak yoğurt
Turk kahvesi
Soda
Limonlu su

Aksam
2 haslanmis yumurta
Yesilcay
Salata

Su 3lt
Spor yapamadim dün bahcede yorulmusum :)
F fyznr
benim menü bomboş olunca dolu dolu geldi bana.ama güzel olmuş canım yarına bol eksilerle gel.

Geçen yaz diziyi izledim sırasıyla bitti sezonlar sonra tuhaf birşey oldu, sanki iskoçyaya çekilmiş gibi oldum. MEB bir proje için ingilizce ogretmenlerinden bir grubu edinburgh a gönderdi. Ben de kazananlar arasindaydim. O vesileyle gittim canım. Masal gibi biryerdi. 😍
stitch stitch çok şanslı bence (Senem'cim kilonu koruyorsun galiba uğramıyorsun pek kuzum buraya)
vay be gerçekten mükemmel fırsat olmuş.

Merhabar bayanlar
Sabah
1 kaşık lor
1 dilim peynir
Salatalık domates
1 dilim.ekmek

Öğlen
Semizotu çorbası 1 kase

Akşam
4 küçük ızgara köfte
Salata

1 nescafe
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş.sadece suyu arttıralım.

Merhaba, canim takım arkadaşları.
Tartıdan once son gün.
Yarin için hedefler kac?
Benim hedefim -500 falan
Sizde yazın da biraz konuşalım, tartışalım bir şey yapalim ben biraz sıkıldım sanirim, yada yarin cuma ya onun heyacanı sanirim.
Hedef koymuyorum ne gelirse
Bugun
Kullanıcı Adı : Janerizzoli
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Öğretmenim
Yaşınız 34
Medeni Durumunuz : bekarım
Çocuk Sayısı ve yaşları: nope :)
Yaşadığınız şehir: Balıkesir
Boyunuz : 170
Kilonuz: ne sen sor ne ben söyleyim :) sabah tartılıcam, tartımın pili bitmişti yeni aldım. Ama 76 olmam muhtemel.
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz : karantina :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz görüntüm çok irileşti. Kilom rahatsız ediyoe.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Nope :) ama çok kilo alıp verme serüvenim var
Hosgeldin canim
Bize de artık "gıdak gıdaak" diye yazarsın canim. Biz anlarız 😂😂😂
Ayni dili konusuruz belki
E bugün perşembeymiş yemicem :olamaz:
Evet persembe keske carsambalari olsa yarisma
evet canım yarın sabah aç karnına tercihen wc çıkışı 10 dk dinlendikten sonra (en iyi sonuç o zaman çıkıyor) fotoğrafını çekerek bildirim yapmalısın. tess hayranı gördüm seni.

doğru ylu kendin bulmuşsun ama lütfen ya bir çatal yada bir ısırık handisinden alacaksan al. çünkü sütün kesilebilir çok canın çektiyse.
Ben wc den cikar cikmaz tartiliyorum yarin bekleyip tartilayim
Selam kızlar nasılsınız? İki gündür gelemedim kusura bakmayın. Dün akşama doğru öyle bir başım ağrıdı ki anlatamam ağrı kesici aldım ama fayda etmedi uyuyunca geçti anca. Bu hafta Sanirim kilo veremedim iki gündür tartilmadim ama ben yine kendimi șiș hissediyorum ☹️ doğum sonrası adet olmadım daha olacağım da onun siskinligimi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum 🤷‍♂️. Sabit çıkarsam sevinicem. Takımı da etkilemek istemiyorum liste dışı mı devam etsem?
Ben 6 aydan sonra adet olmustum gebe lik korkusu cok zordu canim
Gül gül ben de kendime gülüyorum şu an🤣 yok canım, benim aslında çikolatayla hiç aram yok ama emzirme sonrası tatlı Bir şeyler istiyorum . Benim genel olarak tatlıyla aram yoktur ama emzirme sonrası böyle oluyor , bu günü çarşamba zannediyordum perşembeymiş yemeyeceğim 😞
Aayyyy ben kizim da emzirme bitince bir aclik cekerdim sanki 10 gundur acmis gibi zaten o zaman kilo aldim kan sekerim dusuyordu galiba
Gene ki oglumda oyle seyler yasamadim kilomu korudum simdide vermeye basladim ama gun gectikce zorlasiyor sanki sutum de azalma var
bir dönem facede yarışmalar yapardı yayınevleri. bu cümle hangi romandan diye bilene roman hediye yollarlardı. çok kısa sürdü ama çoğu hediyeyi ben alınca vazgeçtiler yarışmadan. :KK55: önceden okuduklarımı daha iyi hatırlıyorum. sonra rutine sardım. hatta diana gabaldon yabancı kitabım oradan hediyedir. 900 sf diye seçmiştim.pahalıydı satışı
Ayyy keske bende katilsaydim ama gecmis
Bu arada son iki gün hariç 4-5 gündür salataya sirke katıyordum, çok güzel bir eksi görmüştüm tartıda , ama bebeğim sütümü çok içmemeye başladı , iki gündğr bıraktım sirkeyi tepkisi azaldı,düzeldi, çok üzüldüm sirkenin çok faydasını görmüştüm 600 gr eksi gelmişti . Sirkeyi bıraktım 200 gr geri gelmiş gözüküyor 😞 ama malesef sirkeye devam etmicem. Size tavsiye edeyim dedim öğlen menüsüne sirkeli salata güzel gidiyor 👍
Sirkeyi aklimda tutayim bu arada uzum mu elmami

Bu arada menumu paylasayim
Sabah fotoda 9.30
Aksam fotoda 20.00 2 tabak yedim ama ara vakit cok oldugundan mi nedir 3 kasikta pilav
Su 8 9 bardak
Spor 10000 adim 2 saat kuzenimin evine yardima gittim tabi 2 defa eve gel git kecileri yemle sag 5 dk plank hareketleri birazdan yine yapacagim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 deniz diyette deniz diyette M MaviFeslegen B Beklenen2

Eklentiler

• 20200604_202535.webp
    20200604_202535.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200604_093220.webp
    20200604_093220.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
CEYDOS CEYDOS bu diziye başlayacam. Çok övdünüz.
Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale 💛💛💛. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek 😍😄

Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz bnnu bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)

Umarım beğenirsin. Dizi sıralamamda aslında hangisi birinci sırayı alır karar veremiyorum. Sherlock/Outlander/handmaids tale 💛💛💛. Ama en romantik dizinin outlander olduğu bir gerçek 😍😄

Bu arada ben de handmaids tale in romanına başlamıştım bir ara. İyi aklıma getirdiniz bnnu bnnu ona devam edeyim. Elimdeki bitmeyecek süründürüp durdum (dan Brown origin)
Origin mi yeni kitabi mi

Back
X