• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim, a in Amin.
Ever 3 haftada 64 e ulaşırsam eğer o zaman hedefim 60 indiricem, ama kilo vermef yavaßlarsa mezun olio liste dişı devam edicem.
Sen nasil istersen canim, kilonu asagi cekmek istersen cekeriz , liste disi devam etmek istersende mezun ederiz..
Yeter ki kilolar gitsin...:KK200:

Şimdi gitti kilolar 62.6 Dayım hedef 60 az kaldı ama kilodan ziyade görünüş önemli sporsuz kilo verildiğinde fit durmuyorsun malesef hele Doğum yapmışsan hepten felaket görüntü oluyor sıkılaşmak çok önemli bence birde karbonhidrat çok aldığın zamanda kilo aynı olsada görüntü değişiyor
Kesinlikle katılıyorum canım.

Hep köy yumurtası oldu bizde . Hatta kendi tavuklarimiz vardi. Asla market yumurtası yemem. Hatta gittiğin yerlerde de sorarım. Çünkü 3 numaralı yumurtalara karşı protesto yapıyorum. Anlattığım herkes gülüyor ama 3 numaralı yumurtaları almayın. Onlar makine gibi davranilan hayvanciklarin hiç yerinden kalkmasına izin verilmeden dar bir kafeste mahsur birakiliyor. Hazır alıyorsanız 1 alın yada 0 alın. Zaten her yerde köy market var artık. 3 numaralı yumurtalara talep azalsın ki o hayvancıklar mahsur kalmasin
Ben de çok dikkat ediyorum canım çoğu zaman köy yumurtası alıyoruz zaten ama marketten alacaksam 0 olanları tercih ediyoruz ☺️

bu cuma baskül 62,9 gösterirse bunu şerefine bende öncesi sonrası yapacağım bakalım niyetim var haftalardır.
Ben de 64 olunca yapmak istiyorum kaptanım 10 kilo öncesi sonrası inşallah yapabilirim

Sabah: 1 dilim tb ekmeği 1 yk kaymak.
Oglen: 4 kasik pilav, 1 kase salata, 1 dilim tb ekmeği
Ara: dut.
Su:2 litre.
1000 kalori sınırımı aşmadan gunu tamamladim.
Spor: 100 suguat. 6000 adim.
erciyes111 erciyes111
Canım geç yazıyorum kusura bakma ekmek ve pilavı aynı anda olduğu için fazla bulmuştum

Afiyet olsun canım menün çok güzel yulafı kakaoyla denemedim güzel oluyor mu
Canım çok güzel oluyor çikolata tadı veriyor denemelisin

Hoşbulduk :)
Tartı günü normalde de yarın dimi?
Hoş geldin canım ☺

Artik gidiyor kilolar, bu sabah, 65.5 dim.
Sonradan 66 olduğunu okudum ama olsun ☺ devam👍

Selam canım, ben doğumdan 4 ay sonra regl oldum senin ne kadar oldu 4-6 ay arasında genelde olurmuş
Canım 7,5 ay oldu doğum yapalı bakalım ne zaman olacak

65.5 değil ya 66.5 yazicaktim.
Nerde bende 65 i görmek.
😂 Olacak canım o da olacak

Günaydın kızlar her zamanki gibi geriden geliyorum 😂 yetişemiyorum artık. Dünkü menümu de yazayım
Sabah
Iki dilim peynir, beş zeytin, 3 kaşık menemen, bir tk bal, dereotu, yarım simit

Öğle
Bir yumurta, iki lokma ekmek, domates, salatalık, biber

Ara
Bir bardak nescafe

Akşam
Bir buçuk kase ezogelin çorba, dört kaşık yoğurt

Ara
On tane siirt fıstığı

Su 2 litre
Spor 100 tane bisiklet hareketi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze

Sen nasil istersen canim, kilonu asagi cekmek istersen cekeriz , liste disi devam etmek istersende mezun ederiz..
Yeter ki kilolar gitsin...:KK200:
Evet canim, eģer kilo vermef haftada 0.6 antinda olurda Yakima zarar vericem nunu hic istemiyorum, ama berkide haftada 0.8-0.9 kg veririm o zaman normal devam ederim yaşayip gorucez artik ama kararliyom pesce etmiycem.

Hedef koymuyorum ne gelirse
Bugun

Hosgeldin canim

Ayni dili konusuruz belki

Evet persembe keske carsambalari olsa yarisma

Ben wc den cikar cikmaz tartiliyorum yarin bekleyip tartilayim

Ben 6 aydan sonra adet olmustum gebe lik korkusu cok zordu canim

Aayyyy ben kizim da emzirme bitince bir aclik cekerdim sanki 10 gundur acmis gibi zaten o zaman kilo aldim kan sekerim dusuyordu galiba
Gene ki oglumda oyle seyler yasamadim kilomu korudum simdide vermeye basladim ama gun gectikce zorlasiyor sanki sutum de azalma var

Ayyy keske bende katilsaydim ama gecmis

Sirkeyi aklimda tutayim bu arada uzum mu elmami
O gebelik korkusunu ben de yaşadım canım çok zordu Rabbim isteyene versin ☺

04.06.2020

Sabah(11:00)

1/4 kırmızı mercimek krebş
1 haşlama yumurta
1 yk kıymalı yumurta
3 yk domates biber sote

Ara

1 sb kefir

Akşam (18:30)

2 yk taze fasulye
4 adet tavuk kelebek fırın
El kadar lavaş parçası
3 adet köz biber

Su 2,5 lt

Spor
50 zip : 100 p
50 squat :150p

Toplam:250 p

FitFiliz FitFiliz CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bu arada regl oldum.. kaç gündür şiş şiş duruyırdum demek bundanmış.. emzirdiğimden bukadar erken beklemşyordum 🤔
Herkeste farklı oluyor canım oğlumda on ay sonra olmuştum bakalım bunda ne zaman olacağım

Carsamba
Sahur
Menemen 2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
2 litre su

Iftar
Nohut yemegi
3 kaşık pilav
Salata

Su 2 litre
Spor
Yaklaşık 4 saat dışarda yürüdüm çocuklarla
4722 adim

Perşembe
Sabah
Menemen
2 dilim normal ekmek
3 zeytin

Öğle
Nohut yemeği yoğurt

Akşam
Tavuk sote

Su
2 litre
Spor
Ev işi (çamaşır bulaşık mutfak temizleme )
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Hepinizi çok opuyorum
Yarın tartı fotoğrafından sonra ayrılıyorum şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlarım.
Helal olsun canım sen de helal et hakkını gel ama arada ☺️

O zaman unutmadan atıyorum
Insallah devam eder gtmeye kılolar☺
Tebrik ederim canım çok iyi 👍☺️

Izne ayrilmadan 68
Bu hafta :66.1
Fark : - 1,9
Yüzde :2,79
Gelecek hafta Hedef : 65.5

WWc e cikamadim ayriyetten regl im. Insallah Pazartesi 65 i ucundan gorurum
Dönüşün muhteşem oldu canım Hoşgeldin 😍

Yawrukush Yawrukush Eki Görüntüle 2644723
*** 4. Takım 677. Etap ***

erciyes111 (66.7///%)
Milana firuze (66.9/66.3/0.6/0.89%
)
cokofesttt (62.6///%)
Beklenen2 (72.3///%)
Tanssss (79.9///%)
mifihafa (70.6///%)
Aomine Daiki (62.7///%)
Aycaokurcan (74.5///%)
luges (72.2///%) Saglik sorunu nedeniyle izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
asena87 (59.8///%)
fyzanur (55.4///%)
Melegimkorusun (68.1///%)
deniz diyette (59///%)
Matilda34 (82.4///%) Izne ayrilmak istiyor , 1. izin hakki.
Meyyal Hayyal (71///%) 6. takimdan transfer oldu.
Arietty_ (68/66.1/%) 674. etapta izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 3'e bolundu.

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 677. Etap***

melek ada (57///%) Baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50

1delimavi (84.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:17.05.2020 , baslangic kilosu:86 , hedef:70
Derya_the_queen (67.2///%) 629. etapta 64.7 kg ile mezun olan uye geri dondu.
Ceydos (63.5///%) 670. etapta izne ayrildi.
AppLesma (64.6///%) 674. etapta 65.9 kg lie mezun oldu.
fmad (59.8///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
Yawrukush (67.9///%) 643. etapta mezun olan uye geri dondu 10.05.2020, baslangic kilosu:70.1, hedef:60
Kozmogirl17 (75.7///%) 641. etapta 67.4 kilo ile mezun olan uye geri dondu, hedef:70
bnnu (65.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi 25.05.2020, baslangic kilosu: 67, hedef: 58
esmeriiim (66.1/64.7/%) Yeni uye, baslangic tarihi:31.05.2020, baslangic kilosu:66.1 , hedef:59
JaneRizzoli (76///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 04.06.2020 , baslangic kilosu:76, hedef:65
aydingelini (73///%) Yeni uye, baslangic tarihi:01.06.2020, baslangic kilosu: 73, hedef:60
barga (82///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 02.06.2020, bslangic kilosu:82, hedef:65
Canım tebrik ederim çok iyi ☺️ haftaya 65ler geliyor işte ☺

O gebelik korkusunu ben de yaşadım canım çok zordu Rabbim isteyene versin ☺

Herkeste farklı oluyor canım oğlumda on ay sonra olmuştum bakalım bunda ne zaman olacağım

Helal olsun canım sen de helal et hakkını gel ama arada ☺

Tebrik ederim canım çok iyi 👍

Dönüşün muhteşem oldu canım Hoşgeldin 😍

Canım tebrik ederim çok iyi ☺ haftaya 65ler geliyor işte ☺
Ay insallah gelecek hafta hedefim 65.5

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım alıntılara döneceğim 🥰

geçen hafta: 65.8
Bu hafta : 65.2
Fark: 600 gr
Yüzde: 0.91
B0ADE984-B4A8-4B8E-8197-3737B581F343.webp

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Kozmogirl17 Kozmogirl17

ooo kimler gelmis 😘😘
Evet sisko formumu koruyorum 🤦‍♀️🙃
Bu hafta 70 gorup tartida yine basladim diyete. Ama duzenli yapamiyorum, sadece haftada 2 ofise gitmem gerekiyor artik, o gunlerde de gun icinde sadece bir kahve ve aksam yemegi ile kapatmaya calisiyorum gunu, sonra evde oldugum gunlerde de deneyecegim. Sen nasilsin? Buralar yesillik guzel ama her yerin ayri guzelligi var, burasi da hep yagmurlu, hic yaz gelmiyor 😕 covidden TR'ye de gelemiyorum bu yaz 😢
@ Ceydos iskoclarin ingilizcesini ingilizler de anlamiyor zaten 😂
Özlemişim Senem'cim seni 😍 yapma tatlım ya sen de mi aldın 😣 bari birimiz korusaydik 😄😄😅
(Tek teselli kanadali35 kanadali35 bu konuda, kulaklarını cinlatasim geldi özlemcim yüz akimiz sensin 🤩🤩)

Aslında uçak yolculuğunu araştırmadım yani yeterince güvenliyse gelebilirsiniz canim iki güneş görmek için. 🌅Burda bazı şehirlerde hiç kalmadığı söyleniyor. Tabi yine tedbir şart..

Ben 2 sene önce diyetisyene gittiğimde en geç 7 de yemek yeme faslını bitir illa eşinle oturmak istiyosan ayran vs iç demişti. Bu haftadan itibaren ona başlayayım bari.
eşim bi hafta gece bi hafta gündüzcü normalde. Gececi olduğunda 7 de sofrada oluyoruz iyi oluyo akşamları o olmayınca kaçamakta yapmıyorum 🤣 ama Ramazan dan beridir böyle gündüzcü. Önümüzdeki hafta vardiyalar başlayacak ozaman daha güzel düzen olur

Ben doğumdan tam 15 ay sonra adet oldum 🤣

Canım özellikle akşam yemeklerinde sirkeli bişeyler yemek içmek karbonhidratın belli bi kısmını yağa çevirmeden vücuttan atılmasına sebep oluyomuş. Güvendiğim ve bi zamanlar gittiğim bi diyetisyen Var o söyledi. O yüzden de - görmüşsündür ama keskin kokulu şeyler sütün tadını kokusunu değiştirdiği için bebeğin huysuzlanmıştır. Biraz daha nane maydonoz sirke vb şeyler yemeden devam et diyetine bence. Meme reddi yapabilir sonra
Aslında annem sirke yapmıştı, bol bol var evde. Gece deniyeyim bakalım (aklıma gelipte içersem hep gündüz içiyordum)

Back
X