• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar yarın mangal yapıcaz. Sabahtan (12 gibi 🤣) kahvaltıya eşimde olucak ( gündüzcüyken kahvaltıyı oğluşla yapıyoruz az yiyorum ama o varken kaçıyo). Bana fazla olmayacak şekilde neler yiyebilirim tavsiyede bulunurmusnuz.
özellikle akşam salata bolva yerim ama inciği kaç tane knadı kaç tane yemeliyim?
dukan tarzı gidersem et olduğu için ve yağda olmadığı için doyana kadar yeme hakkım var ama yeni başladım dukan ağırlıklıda gitmiyorm tavsiyelerinize ihtiyacımvar.
Bu haftaki eşim sen ne önerirsin 🥰 Yawrukush Yawrukush
Bence protein ye canım bir de bol limonlu salata ımmmm

Burdaki aktiflik mi, hareket olarak mı :)
Malum okullar kapandı, burda aktifim, evde de spora başlıycam
Diyete de bu hafta başladım zaten
Sen ne zamandır yapıyorsun diyet?

Spor olarak :))
Bana sorarsan kizi emzirmeyi biraktikdan beri. Yani 3,5 sene :D
1 hafta diyet 1 ay deli gibi Yemek diye gitti durdu bu sene basina kadar. Adam akilli deneye deneye suan vucudum neye ihtiyaci var cozdum. 70 kg ile basladim yeni yila

15de is cikisi minik spor salonu var.
Indim oraya 20dk Row machine yaptim. 16dk da 3 km cektim. Galiba saatim 270 kalori diyordum
Onun disinda daha bisey yapmadim.
Simdilik bana musade
Eve yeni geldim

Eklentiler

• IMG-20200606-WA0006.webp
    IMG-20200606-WA0006.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 28
Spor olarak :))
Bana sorarsan kizi emzirmeyi biraktikdan beri. Yani 3,5 sene :KK70:
1 hafta diyet 1 ay deli gibi Yemek diye gitti durdu bu sene basina kadar. Adam akilli deneye deneye suan vucudum neye ihtiyaci var cozdum. 70 kg ile basladim yeni yila

15de is cikisi minik spor salonu var.
Indim oraya 20dk Row machine yaptim. 16dk da 3 km cektim. Galiba saatim 270 kalori diyordum
Onun disinda daha bisey yapmadim.
Simdilik bana musade
Eve yeni geldim
Bende de şöyle bir alet var, ben 2 öğün yemek yiyorum. Sabah ve akşam. Yemeklerden önce yarım saat bunda çalışmayı düşünüyorum.
Zayıf olduğum dönemlerde yemeklerden önce yürüyüş yapıyordum o geldi aklıma. Araba kullanmıyordum o zaman her yere yürüyerek gidip geliyordum. Şimdi de bununla aynı şeyi yapmaya çalışıcam bakalım.
Cuma günü kaç çıkıcam, işe yarayıp yaramadığını o zaman anlarız.

Eklentiler

• B7CBEC12-7F1B-4B58-804B-561108AC91D7.webp
    B7CBEC12-7F1B-4B58-804B-561108AC91D7.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31
yok canım herkes çabalıyor hafta boyu 1 öğün ödül hakkı herkesin var. sıralama kişisel tatmin için yapılıyor herkes hafta boyu verdiklerini görsün
aslında ben çok iyi gidiyordum ama yemeğe davet edilmişiz ben herşeye hayır onda un var onda pirinç var demeye başladım.kendimi kötü hissettim ve hissettirdiler ailemdekilerde dahil aman anne falanlar. baskı vardı baskı
cezai işlemler bugün başlıyor ama madem vermişsin yaparım tabi.
3 - 4 haftaya mezun olacakken şimdi o süreyi uzatmış olabilirim deniz ama oalcak canım. s beden mayokini aldım yav içinde iyi durmam şart.
bu ikinci galiba 1 kere daha yapmıştım böyle bişey ama bu daha kötüsü oldu.
hemen güncelliyorum

spor olarak aktif diye sorduğunu düşünüyorum .
O baskı beni de yoruyor , anlamıyorum diyetteyim diyen insana neden tepki veriyorlar , çok sinir oluyorum çok. Ben birşeye karar vermişim götürmek istiyorum çocuk değilim büyüme çağında değilim ne bu tepkiler anlamıyorum. Bana da o kadar yapıyorlar ki amaaan ye gitsin nolacak ye ye diye tutturuyorlar 😕

O baskı beni de yoruyor , anlamıyorum diyetteyim diyen insana neden tepki veriyorlar , çok sinir oluyorum çok. Ben birşeye karar vermişim götürmek istiyorum çocuk değilim büyüme çağında değilim ne bu tepkiler anlamıyorum. Bana da o kadar yapıyorlar ki amaaan ye gitsin nolacak ye ye diye tutturuyorlar 😕
canım eşim sende olmasan ne kadar ıssız olacak bu sayfa.
çok gerildim ben dün gece sanırım ondan gömüldüm yemeğe. üstelik hepsi benim diyette olduğumu biliyor dediğin gibi. komşum yemek getirdiğinde bana böyle şeyler getirme diyebildiğim biri ona rağmen akşam çok tuhaftı hepsi. neyse ders oldu bir daha yemek dediklerinde arkama bakmadan kaçacağım diyet bitene kadar.

CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ istiklal marşı ve kapanış :)
Yarın saat cardio yapmış oldum o aletle.
akşam da muhtemelen bir bardak bitki çayı içerim. Bunlara ek 1 lt dukan birası, 1 kupa sade türk kahvesi, 1 sade soda ve 1,5 lt su var.

Eklentiler

• 8D1390EB-C548-4164-83F9-F9B272160B0A.webp
    8D1390EB-C548-4164-83F9-F9B272160B0A.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 25
  • FA12375E-BE0E-4A2D-A1E2-503FF38B2848.webp
    FA12375E-BE0E-4A2D-A1E2-503FF38B2848.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
  • A69BF925-FF41-4D23-8B48-4660D71F6AFC.webp
    A69BF925-FF41-4D23-8B48-4660D71F6AFC.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 40
  • F1E8F15F-6162-4301-B536-07EF6BDEE640.webp
    F1E8F15F-6162-4301-B536-07EF6BDEE640.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 29
akşam da muhtemelen bir bardak bitki çayı içerim. Bunlara ek 1 lt dukan birası, 1 kupa sade türk kahvesi, 1 sade soda ve 1,5 lt su var.
Harika birgun olmus canim, ne guzel gidiyorsun :)

menün harika olmuş. su seviyen az dukan birazsı içmişsin ama biraz daha su içersen iyi olur.

yok canım herkes çabalıyor hafta boyu 1 öğün ödül hakkı herkesin var. sıralama kişisel tatmin için yapılıyor herkes hafta boyu verdiklerini görsün
aslında ben çok iyi gidiyordum ama yemeğe davet edilmişiz ben herşeye hayır onda un var onda pirinç var demeye başladım.kendimi kötü hissettim ve hissettirdiler ailemdekilerde dahil aman anne falanlar. baskı vardı baskı
cezai işlemler bugün başlıyor ama madem vermişsin yaparım tabi.
3 - 4 haftaya mezun olacakken şimdi o süreyi uzatmış olabilirim deniz ama oalcak canım. s beden mayokini aldım yav içinde iyi durmam şart.
bu ikinci galiba 1 kere daha yapmıştım böyle bişey ama bu daha kötüsü oldu.
hemen güncelliyorum

spor olarak aktif diye sorduğunu düşünüyorum .
Evet canım yapılan kaçamaklar sadece hedefe ulaşacağımız süreyi uzatıyor.
olsun sen toparlarsın neler AtLatmadın ki

Yok ya Ben harika gitmiyorum ama ilginç oldu 😅
Oruçtan herhalde uzun süre aç kalınca metabolizmam yakıyor
Tutmasam alırım direkt diye düşünmedim değil

Bilemedim ya

Geçen sahurda yoğurt da baya işedi yaradı sanırım
Belki tutarken yoğurt yersem daha eriyebilirim

İftarda gözüm biraz dönüyor da sahur yine iyi
😂
iftarda suya Aban karnına su ile doldur İnşallah faydasını görürsün
😂😂

Kendileri istikrar gosteremedigi icin yandas ariyorlardir yanlarina. Herkes yerse, sucluluk hissi olmaz:KK45:

Back
X