- 4 Kasım 2018
- 26.910
- 110.806
- 598
Benim yanlarlm cok. Simitlerim yani. Kendim azaldigini goruyorum ama ølcu almadan bilemem
Ise gittigim halde suan 2. Yuruyusdeyim. Is sonrasi 20dk Row machine yapmaya inmistim yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hayal etmezdim öyle hoppa zıppa bir kızdım ki herkesin sorduğu soru nasıl ev hanımı olacak nasıl annelik yapacaktı. şimdi mi hala aynıyım çocuklar yüksek oranda kendi başlarına baba yardımı ile büyüdüler. ev işlerimi eşim canım ne zaman ev işi isterse yapmama alışmak zorunda kaldı. çizgini bozmazsan senin yerine birileri mutlaka yapıyor.
kafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.Filtre kahve , en sevdiğim ...
Ama emzirme ve kafein zıt oldukları için içemiyorumher sabah içmeden duramazdım , sert seversen sumatra tavsiye ederim çok güzeldir kendileri
ve kesinlikle ekşilik yok :)
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli M MaviFeslegen dolma cezası olmalı eşine.İyi geceler
Sabah nescafe
Kahvalti az dereotu lor ve kabak cicegi ile omlet 3 kucuk yumurta ile domates salatalik zeytin cay
Ara maydanoz sapi cayi
Ara erik
Ogle 1 salatalik taze nane ve yogurt karistirip yedim
İkindi cok aciktim 1 adet cicek dolma
Ara yesil cay
Aksam
1 kepce yayla corbasi hazir 3 kasik kuru fasulye 3 adet cicek dolma bol limonlu marul salatasi
Ara buyuk fincan turk kahvesi
Su 2.5lt
Spor evisi
Yawrukush
CEYDOS M MaviFeslegen
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.Slm canlar bugün oruçlu olucaktım saat
16.00 da regl oldum o yüzden menüm şöyle oldu
Sporumda paylaştım
Su
2 lt
Ara
2 kup yeşil çay
2 minik bitter çikolata
@Beklenen2
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.Tamam cnm fazla özletme ❤
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.Iyiyim canim sagol cocuklarda iyi cok sukur, bu ara tuvalet egitimi vermeye basladim butun gun onlarla evle ograsip duruyorum sikici bir hayat iste benimkisi, yinede cok sukur bu gunumuze.
Sen nasilsin? Diyete kendimi veremiyorum demissin, nedenki?
Iysa cok guzeldi hep menuler falan sonucta takim kaptanisin.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.İyi akşamlar kızlar
11.30: yumurta, bir dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık
Ara: hurma, muz
18.30: tavuk, salata
Ara: kavun, iki kare bitter
Su: 2,5 litre
Spor: 100jj
Bu hafta spor yapamıyorum. Sıfır istek. Önümüzdeki hafta spor yarışması yapalım sanırım öyle olunca daha motive edici oluyor
FitFiliz
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.Selamlar. Yogun bir gundu hic ugrayamadim. Menu yazip minigi uyutmaya calisacagim. Dalarsa gecmis yaparim.
Menu
Sabah
Peynirli soganli omlet, siyah zeytin, söğüs domates, salatalik, biber, papatya cayi
Ogle
Yesil fasulye ve salata
Aksam
But sarma ve kanat (kozde) salata ve ayran
Karpuz
Su 2.5 simdilik
30 dk tempolu yuruyus, 2 saat kadar ev isi
Tamam kaptanim, tesekkur ederim
Minimalce saglikla ideal kilona ulasman dilegiyle.
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.Arkadaşlar ya neden menülerinizde yediklerinizin miktarını yazmıyorsunuz bunu bilerek yorum yapsak çok daha iyi olmaz mı
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.Kahvaltı
Salatalık
1 yumurta
1 t.k. kaymak
2 dilim ekmek
Öğlen
3 kofte kadar Haşlanmış et
4 kaşık pilav
Akşam
2 kase Kıymalı şehriye çorbası
Ara3 top savunmam; dondurma urfa çok sıcaktı bugün
1 türk kahvesi
15 tane kiraz
2 litre su
Spor Hiç boş durmadım
@mifihafa
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.Bi deneyecegim bakalim, faydali olduğu icin, begenirsem bir makinede ben alirim artik
Aynen katılıyorum, artik herseyden sıkıldılar. Cocuklar da bikti artik. Degisik oyuncak gelse bile 10 dakika oynayip bırakıyorlar canim.
Kardes olmasi avantaj. Benim oğlum, bana düşüyor surekli ben oyun kuruyorum.
60 benden önce gelecek sana bu gidişle kıskanıyor muyum? deliler gibi az yavaşla kızım ne acelen var.
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.Geçmiş olsun ceydacım (ablacım :) )
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.Yawrukush alıntılamıştım ama gitmiş :) evet ya ben bide biraz takıntılıyım biliyodum böyle olacağnı ama burda evime yakın bi kuaför bulmam lazım saç kesimi için artık çocukla çok zor oluyo kimsede durmuyo babası hariç. Bugün arkadaşıma gittim o çok kötü durmuyorZaten sürekli topluyosun falan deyince biraz rahatladım 1-2 ay geçsin de öyle gidip düzelttiricem biraz daha kısalttırıcam hemde güzelim saçım da bu
![]()
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.Bugün yediklerimi yazayım birazdan uyuyacağım. Eşim erken geldiği için oğlumda erken uyanıyo bugün çok uykusuz kaldım.
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta
Peynir 1,5 kk kadar salatalık domates (bol)
Çeyrek simit ve 1 bardak çay
ara : 2 grissini kepekli ince 3 yk yoğurt
Ara: arkadaşıma gittim makarna yapmışlar oğluma yedirdim bende 3 yk kdar yedim + 1 türk kahvesi
akşam: 1 kase mercimek çorbası minik küp halinde 5 tane tavuk göğsü( patates yemeği yapmıştım içinden aldım) ve bol salata sirkeli
ara yine Türk kahvesi komşular bahçede kahve yapıp getirdi ve 12 erik tuzsuz ve ufak boy
su :2,5 lt
Spor oğlanın peşinden koşturmaca dışarıda 1 saat kadar ve 20 dk bebek arabasıyla yürüme
CEYDOS
Yawrukush
kaptancım eşim bu hafta güzel kilo veririz inşallah çok az kaldı tartıya :)
afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.Bugünkü menüm sabah
1 yumurta 1 domates 1 biber ile menemen
1 parca ekmek
Öğle
2 yk bulgur pilavı
Akşam
Yarım kase çorba 2 parca fırında tavuk
Şu 2.5 lt
CEYDOS
Yawrukush @Meyyal Hayyal
saaiti geç olmuş olmasa daha iyyimiş am olmuş çokta kötü görünmüyor. menün gene güzel .Salı menüm
11:30
Low carb pizza ( keten tohumu unu, yumurta ve mozarella ile tabanı yaptım, üzerine biraz sucuk ve kaşar)
14:30
2 kare %90 bitter çikolata
20:00
4-5 kaşık Et sote, 3 kaşık yoğurtlu ıspanak, 3 kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
20:30
1 avuç tuzsuz Antep fıstığı ( bunu yememeliydim)
Su: 2,5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Yawrukush
CEYDOS @asena87 @matilda34
çok mutlu oldum.sağol canım .Evet canım dün öyle oldu üzgünüm
Haklısın canım
Hiç sorma canım arkadaşlarla görüşmek çok güzel de bu yeme kısmı kötücanım daha su böreği, Sivas'a özgü bol yağlı bir köfte çeşidi, bir çeşit daha kurabiye vardı anca bu kadar tutabildim kendimi
Hoş geldin canım ☺
Kaptanım olmadı evet biliyorum ama duzelticem durumu bu Arada çok geçmiş olsun
Olmamış canım ikimiz de bu hafta bol kacamak yaptık
afiyet olsun 3 öğünde de karbo olmasa iyi olacakmış ama miktarları az denetimden geçtin.Bugünkü menum
Sabah bir yumurta, bir domates, bir biber ile menemen, bir tk bal, bir dilim peynir, iki zeytin, bir dilim ekmek
Ara
Bir bardak sütlü kahve
Öğle
Bir kase mercimek çorbası, iki tb unlu grissini, üç kaşık yoğurt
Ara
Üç tane yeni dünya
Akşam
Dört kaşık zeytinyağlı türlü, bir kaşık bulgur pilavı
Ara
10 tane fıstık
Su 2 litre
Spor ev işi bu aralar spor da yapamadım kızım uyumuyor ne gece uyuyor ne gündüz uykusunu alamadığı için de huzursuz biraz önce yeni uyudu inşallah uyanmaz Amin. Herkese iyi geceler
Yawrukush
CEYDOS
Birgaripanne
sen bedenen kilolu olabilirsin ama inan bana burada zayıf kimse yok. önce zayıf olduğumuza kendimizi inandırmalıyız. öncelikle ben s beden ev elbisesi var üstümde bakıyorum kendime ne kadar çok yolum var diyorum hala.Hosbuldumm
Bugün sabah ac karnina tartildim. 97.1 kg - sanirim en kilo benim
Sabah kahvalti yapmiyorum, gün sonunda menümü yazarim yine.
kızıyorum sana tansu dikkat etmelisin.Bu hafta zorlu geciyor canim ama dikkat ediyorum yine de eger daha dikkatli olsaydim 78 inerimdim
hadi inşallah cumayı iple çekiyorum.Kızlar
Cuma gününden bugüne kadar
800 gram verdim inşallah bu cuma 69 görücem çok az kaldı bugün tartıldım
70.1 çıktım![]()
burasıda kontrol altına almadı mı seni hadi başla beraber denetim sağlayalım.günaydın herkese.
ben daha önce 1 kere if uygulamıştım, fena da gitmemişti ama 2. gün bozdum. beni kontrol eden biri olmadıkça hiçbir şeyi istikrarlı yapamıyorum, özdenetimim 0, 0, 0.
seni görüdüğüme çok sevindim. mesajına denk gelmeseydim. kayıp ilanı verecektim az sonra. nasılsın nasıl gidiyor tatil?Kaptanim kusura bakmayın @Melegimkorusun sende canım hem yeniden eş olmuşuz sanırım ama haftasonu internetim bitti aslında daha vardı sağolsun oğlum bitirmiş oyun oynarken bugün yenilendi burdayım artık hem tartimida aldım![]()
tansucum senin vücudunun kendini korumaya almasına daha çok var.sen dikkat etmeye devam et bozma artık şu diyetlerini atlama taşları vardır mesela 70 başları 65 kilolar 1-2 kilo oynar tabi bunlar kilit kilolardır en kötüsüde ideal kilona yakın olduğunda yaşanır. sen bunlara yakın değilsin.tam 78 den bahsediyorum canımm yoksa 200 gram gitmiştir ben dikkatsizdim bu hafta vucut korumaya almasın diye de tabi bunu bahane görenler olabilir
CEYDOS umarim veririm. Kalori hesabi yapiyorum. Gitmezse sebebi belli. Az kalori aldigimdan. Cuma gorecegiz. Simdiden tartiya cikmak istemiyorum kontrol icin. Tartiya daha az cikmaya alismam lazim. Ølculerimi alacagim yarin sabah. Regl den 2-3 gun sonra almak iyi diye okumustum.
Benim yanlarlm cok. Simitlerim yani. Kendim azaldigini goruyorum ama ølcu almadan bilemem
Ise gittigim halde suan 2. Yuruyusdeyim. Is sonrasi 20dk Row machine yapmaya inmistim yine
benim sevgililikten evliliğe geçmem arasında 12 gün var. 12 gün önce ex sevgilim olma yolundaydı. 12 gün sonra evlenmiştik. ben sıkılmış ayrılık konuşmasını döşemiştim. evlenelimmi dedi bana iyi hadi o zaman evlenelim dedim. ciddiye bile almıyordum bir baktım ailesi gelmiş beni istemişler biz düğün hazırlıkları için yola çıkmışız. ve çocukluğumdan beri söylediğim şey ben evleneceksem 1 haftada olur yoksa vazgeçerim demişimdir. isteme aşaması ile evlilik arası tam 7 gün. 1 gün uzasa ben bekar kalırdım.ay ben aynı safjh. kendimde ne evlilik ne annelik hamuru görüyorum amma. daha yeni erkek arkadaşımla ufaktan tartışmamız gerekti, o evliliğe benden daha ılımlı bakıyormuş onu anladım. kendimi sevgilimi oyalıyor gibi hissettim valla sdklafj.
benim sevgililikten evliliğe geçmem arasında 12 gün var. 12 gün önce ex sevgilim olma yolundaydı. 12 gün sonra evlenmiştik. ben sıkılmış ayrılık konuşmasını döşemiştim. evlenelimmi dedi bana iyi hadi o zaman evlenelim dedim. ciddiye bile almıyordum bir baktım ailesi gelmiş beni istemişler biz düğün hazırlıkları için yola çıkmışız. ve çocukluğumdan beri söylediğim şey ben evleneceksem 1 haftada olur yoksa vazgeçerim demişimdir. isteme aşaması ile evlilik arası tam 7 gün. 1 gün uzasa ben bekar kalırdım.
kızlarımda beni çok sever anne gibi anne değilmişim hiç .
acele etme dönsün.uzak kalınca eşin bile olsa ilk an yabancı gibi oluyorsun. sonra herşey rayına oturuyor. döndüğü zaman önce 1 hafta ver kendine ,ondan sonra düşüncelerin ne gösterecek hislerin sana ne diyecek ona göre harekete geç canım. fevri kararlar verme.çok benzettim ben sizi kendime. bazen benzer bir konuşmayı kafamda ben de hazırlıyorum, sonra tam tersini düşünmeye başlıyorum bir anda sdaf. biz birkaç ay birlikte yaşadık ve şimdi o askerde, tekrar birlikte yaşama konusunda biraz çekimserim evde yeterince sorumluluk alabilir mi bilmediğim için. ben daha bunları sorgularken evlenme fikri fersah fersah ötelerde.
ay ne güzel, benim de çocuklarım bana böyle desin isterdim, keza benim de annemle ilişkim az çok bu şekilde.
Agirsaglam diye bir net sitesi var makaleleri okumani oneririm canimCEYDOS umarim veririm. Kalori hesabi yapiyorum. Gitmezse sebebi belli. Az kalori aldigimdan. Cuma gorecegiz. Simdiden tartiya cikmak istemiyorum kontrol icin. Tartiya daha az cikmaya alismam lazim. Ølculerimi alacagim yarin sabah. Regl den 2-3 gun sonra almak iyi diye okumustum.
Bizde seni seviyoruz kaptanim bizi basi bos birakmaakşam gelmeye çalışıcam laptopun asıl sahibi geliyor. kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın benim yemeyeceğim şeyleri sakın yemeyin .sizi seviyorum.
İyiyiz güzellik sen nasılsın? Kocamaan bir günaydın kaptişimizeSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Aslında cnm o gün çok avakado da istiyordu birde bende çok iştah kesiyor..kafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli M MaviFeslegen dolma cezası olmalı eşine.
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.
60 benden önce gelecek sana bu gidişle kıskanıyor muyum? deliler gibi az yavaşla kızım ne acelen var.
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.
afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.
Valla cnm iki kızım yapışmış bugün bana bende sabahtan yeni oturdum çıldıracam artıkSelamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ohh harika mis gibi cay, bende kahvemi yaptim sogusun diye bekliyorum..İyiyiz güzellik sen nasılsın? Kocamaan bir günaydın kaptişimize☀
Akşam çayı vaktim geldi, yaşasın![]()
Bana da sanki yapıştı gitmiyor gibi geliyor ya sonralara doğru zormuşkafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli M MaviFeslegen dolma cezası olmalı eşine.
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.
afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.
Dun arkadaslarla konusuyorduk canim, buyuk cocugu olan arkadaslar karantina guzel oldu cocuklar hep evde olsun,ailecek beraber vakit gecirmeye doyduk dediler.Valla cnm iki kızım yapışmış bugün bana bende sabahtan yeni oturdum çıldıracam artık
Ben geldim Tansucum, basi bos birakmam hicbiriciginizi :))Bizde seni seviyoruz kaptanim bizi basi bos birakma