• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta, yarım avakado, domates, salatalık, 2 yk lor peyniri, 1 yk kabak çekirdeği ile salata yapıp yedim

15:30
8-10 tane fındık,

17:00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 küçük dilim low carb ekmek

Su: 2,5 litre
Spor: 10300 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 matilda34 matilda34

Iste her cocuk bir degil kardes bile olsalar.
Canini sIkma , normal olmadigini dusundugun bir sey yoksa icini ferah tut.
Isitme testiyle ilgili videolar vardi youtubeda, bakip evde kendin yapabilirsin..
Sagol canim bakarim esekkurler.

Ne guzel bir yorum olmus Denizcim:)
Bende yesil sogan, nane, maydonoz ve marul ekmeyi dusunuyordum daha kolay bakimlari diye..
Asma icin duzenek kurmam gerekir, yukariya bagliyorlar falan sanirim o suan icin oldukca zor olur..
Bahcenin yarisinda koca bir trambolin, diger yarisinda koca bir sisme havuz var..
Ufaktan baslayayim, olmazsada saglik olsun derim :)
cok güzel düşünmüşsün canim.
Hadi kolay gelsin insallah güzel olur.

Ben geldim Tansucum, basi bos birakmam hicbiriciginizi :))
Cabuk yetis kaptanim 😊😊😊
Guzel arkadaslarim bu hafta diyetim cok zor gidiyor biliyorsunuz, dun babamin dogum gunuydu o sayede tarihin farkina vardim ve regli olmama cok az kaldigini farkettim.
Meger tatli seyler isteme, cok yeme istegim regli olacak olmamdanmis.
O sebeple bugun diyetim icin tam gaz basladim yine gune, tartida ise 200 gram artidayim ama olsun..Daha 2 gun var tartiya, umudumuzu kaybetmek yok...:KK5:
Kaptanim bende bekliyorum adetimi ama kusma da var hamilelik suphelerim artiyor gene
Hiç sorma Yawrukush Yawrukush 'um kızları oyalamak okul da olmayınca zor oluyor. Şu an film izliyorlar ama öyle de içime sinmiyor, her zaman etkinlik yapmaya da enerjim yetmiyor.

Napalim diyorum Allah can sağlığı versin geçecek bu günler de. Bu arada burda çocuklarin dışarı çıkması serbest oldu. Sabah bir park yaptık küçükle 😄😄
Bazen de tv iste
Teşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olur 😁

Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun

Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar 😄

Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim 😉

Neden kahvaltı yapmıyorsun canım

Offne guzel hem spor hem manzara 😍

Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendik 😄 kizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺

Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesi 😁 sen nasılsın

Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsun

Çok güzel olmuş canım ☺ hacamat da yaptırmışsın dün altın gündü şifa olsun ☺
Bence gunduz uyanik tut gece uykusuna alissin iyice
Wc egitimi icin ytube da pediatrik videolar var izlemeni oneririm ne zaman wc ye baslayacagini soyluyorlar
Menümle geldim :)
2 lt su ve 1 lt dukan birası da içildi
Salata tabaktakinden daha fazlaydı. Bol bol salata yiyorum etin yanında.
Eti yağsız bir şekilde fırında pişiriyorum, salataya da çok az yağ koyuyorum. Salatalarım elma sirkeli.
Bugün protein günüydü, karbonhidrat almak istemedim. Sabahki lor yarım yağlı bu arada.
Yarın sebze günüm :)
Sporu da yazayım unutmadan.
6000 adım
Yarım saat kardiyo
15 dakika plates(karın ve bacak çalıştım)
CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush
Masallah
***Kizlar birkac gundur bahceye bir seyler ekmek ve hobi bahcesi yapmak icin videolar izliyorum, arastiriyorum bu konuyu..Bahcenin bir kismi ( boyu 2.5 metre eni 50cm)ekim yapabilecegim gibi..

***Fakat onceden evimde turlu cicek, bitki bakmaya calisip pek de basarili olamamis olan biriyim..Sizler gectigimiz gunlerde saksilarinizi, bitkilerinizi gosterince daha da bir heveslendim.

***Fakat sorun su ki, kucuk oglum muhtemelen ektigim seyleri koparip, ezecek, cunku laftan hic anlamiyor..Cocuklarda bahceye cikip oynuyorlar gun icinde,ezip, zarar vermeleri cok muhtemel..

***Bir diger sorun da daha once eski evimde de kucuk capli bir seyler ekmeye calismistim ama ektiklerimden cok yabani ot olustu ve onlari 2 kucuk cocukla surekli temizlemek hem acayip bunaltmisti beni, hemde cok zaman alan bir isti..

***Sizlere fikir danismak istedim.Ne diyorsunuz ben bu istegimi baska bir bahara mi erteleyeyim:p, cocuklarla ilgilenmek cok mu zor olur?:KK61:
Bitki, sebze vs yetistiren arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum..:KK200:
Kaptanim once cimlendirme yap bahcenin topragindan eger cikarsa o zaman bahce yapmaya karar ver turk yada kacak cayin tortunu suz yumurta kabuklarini da ez harmanla toprakla gubre iyi olur
Benim kucuk oglumda 3 yasinda canim, kac sefer denememize ragmen bezi birakamadik.
Hatta suan bile tuvalet egitimi icin ugraiyorum.
Bunun yani sira konusmasi da yasitlarina gore az.
3 yas kontrolunde doktor az konustugu ve yasitlarina gore bazi seyleri geciktigi icin isitme testi , konusma testi vs yapti.
Cok sukur hepsi normal cikti ama hala duzenli cumle kurdugu cok azdir.
Buyuk oglumla ayni donemlerini karsilastirdigimda cok farklilar.Buyuk oglum cok erken yurudu, konustu, bezi birakti.Ama kucugumle her sey cok yavas ve zor ogrenmeli oluyor.
Fakat sIkmiyorum, kendimi uzmemeye calisiyorum.Eninde sonunda bezi, konusmayi ogrenecek..
Sende benimle ayni seyleri yasiyorsun anladigim kadariyla..
Bende cok kaygidayim ama dili aciliyor yavas yavas
Benim babam nefret ederdi bağ bahçe işinden
Annem zorla soktu onu tarlaya
Şimdi adam domatesleriyle aşk yaşıyor :)
Oyle olur zaten 😊😊😊😊

***Kizlar birkac gundur bahceye bir seyler ekmek ve hobi bahcesi yapmak icin videolar izliyorum, arastiriyorum bu konuyu..Bahcenin bir kismi ( boyu 2.5 metre eni 50cm)ekim yapabilecegim gibi..

***Fakat onceden evimde turlu cicek, bitki bakmaya calisip pek de basarili olamamis olan biriyim..Sizler gectigimiz gunlerde saksilarinizi, bitkilerinizi gosterince daha da bir heveslendim.

***Fakat sorun su ki, kucuk oglum muhtemelen ektigim seyleri koparip, ezecek, cunku laftan hic anlamiyor..Cocuklarda bahceye cikip oynuyorlar gun icinde,ezip, zarar vermeleri cok muhtemel..

***Bir diger sorun da daha once eski evimde de kucuk capli bir seyler ekmeye calismistim ama ektiklerimden cok yabani ot olustu ve onlari 2 kucuk cocukla surekli temizlemek hem acayip bunaltmisti beni, hemde cok zaman alan bir isti..

***Sizlere fikir danismak istedim.Ne diyorsunuz ben bu istegimi baska bir bahara mi erteleyeyim:p, cocuklarla ilgilenmek cok mu zor olur?:KK61:
Bitki, sebze vs yetistiren arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum..:KK200:
Selam canim, annemlerin bahcesi var.
Benim tavsiyem, maydonoz, yesil sogan, nane eklilebilir daha az bakim istiyor.
Ama domates biber çapa istiyor sulamasi daha zor vs.
Toprakla ugrasmak cok güzel desarj olursun.
Cocuklar da karpuz çekirdeği diker, yedikleri meyvelerinin çekirdeğini diker, sulama yaparlar.
Zamanla alisirlar canim.
Yaprak sarmasi seviyorsan, asma dikmeni de öneririm.
Ben de aynı fikirdeyim canım deniz'le çiçek değil de böyle yenebilecek şeyler ekersen seninkiler daha keyif alabilirler kendi yetistirdikleri ürünü yerken. Kabak mesela o kadar pıtrak ki, bakmasan bile ürün verir sadece aradabir sulasan. Taze soğan, marul vs de çok zahmet vermez sana.

Menum
Fotoda
Su 8 bardak
Spor
Bahce isleri 2 saat yabani otlari yoldum
Gece firsatim olursa plank yapicam

Eklentiler

• 20200610_205044.webp
    20200610_205044.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200610_080036.webp
    20200610_080036.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200610_195316.webp
    20200610_195316.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200610_195259.webp
    20200610_195259.webp
    78 KB · Görüntüleme: 31
Sevindim canım ben de herhalde izne çıktı dedim 😂😂
[/QUOT
saaiti geç olmuş olmasa daha iyyimiş am olmuş çokta kötü görünmüyor. menün gene güzel .
çok mutlu oldum.sağol canım .
afiyet olsun 3 öğünde de karbo olmasa iyi olacakmış ama miktarları az denetimden geçtin.
sen bedenen kilolu olabilirsin ama inan bana burada zayıf kimse yok. önce zayıf olduğumuza kendimizi inandırmalıyız. öncelikle ben s beden ev elbisesi var üstümde bakıyorum kendime ne kadar çok yolum var diyorum hala.

kızıyorum sana tansu dikkat etmelisin.
hadi inşallah cumayı iple çekiyorum.
burasıda kontrol altına almadı mı seni hadi başla beraber denetim sağlayalım.
seni görüdüğüme çok sevindim. mesajına denk gelmeseydim. kayıp ilanı verecektim az sonra. nasılsın nasıl gidiyor tatil?
tansucum senin vücudunun kendini korumaya almasına daha çok var.sen dikkat etmeye devam et bozma artık şu diyetlerini atlama taşları vardır mesela 70 başları 65 kilolar 1-2 kilo oynar tabi bunlar kilit kilolardır en kötüsüde ideal kilona yakın olduğunda yaşanır. sen bunlara yakın değilsin.
Canimmm bende döndüğüme sevindim netim bitti işte diyete uymaya çalıştım mekan değişince biraz zor oldu ama toparladım😊

Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta, yarım avakado, domates, salatalık, 2 yk lor peyniri, 1 yk kabak çekirdeği ile salata yapıp yedim

15:30
8-10 tane fındık,

17:00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 küçük dilim low carb ekmek

Su: 2,5 litre
Spor: 10300 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 matilda34 matilda34
Çok güzel menu Low carb ekmek nasıl oluyor

İyi akşamlar herkese

11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, zeytin, bir yumurta yağda, domates, salatalık

18.30: yarım kaşık bulgur pilavı+ yarım kaşık et (pişmiş mi diye tadına baktım), bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara: iki dilim kavun, kahve, küçük lokum

Su: 3 litre
Spor: 1000 jj
FitFiliz FitFiliz

İyi akşamlar herkese

11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, zeytin, bir yumurta yağda, domates, salatalık

18.30: yarım kaşık bulgur pilavı+ yarım kaşık et (pişmiş mi diye tadına baktım), bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara: iki dilim kavun, kahve, küçük lokum

Su: 3 litre
Spor: 1000 jj
FitFiliz FitFiliz
Az yemişsin gibi geldi canım. Ara yazdığın 18.30dan sonra değil di mi eşim?

Menum
Fotoda
Su 8 bardak
Spor
Bahce isleri 2 saat yabani otlari yoldum
Gece firsatim olursa plank yapicam
Oglwn menumu eklemeyi unuttum yulafli omlet denedim ev yumurtasi ile kucuktu ama yarim bardak sutle foto cekmeyi unuttum yarin sabah yapicam insAllah o zaman foto atarim

Back
X