- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
18.30 sonrası canm ama kahve ve lokum iptal eşim istemeyince ben de yemedimAz yemişsin gibi geldi canım. Ara yazdığın 18.30dan sonra değil di mi eşim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18.30 sonrası canm ama kahve ve lokum iptal eşim istemeyince ben de yemedimAz yemişsin gibi geldi canım. Ara yazdığın 18.30dan sonra değil di mi eşim?
AmiiiinAllah yardimcin olsun, zihin açıklığı versin
Allah kalemini yazdirsin![]()
Allah razı olsunNasilsin guzel esim denk gelemiyoruz :)
Canim nasil kuzun, bugunde sesin cikmamis seni merak ediyorum @Tanssss
Bir haber ver....
Dost dedigin dogru soyler..![]()
Harika bir eksi
Cok guzel bir eksi masallah
Canim benim o senin guzel gormenden..
Ne guzel bir eksi Kubracim, nasilsin bugun?
Ahahahh cok guldum bu mesaja :))
Canim dualarim seninle, haydi butsuz gecip gidecek sinavlar :))
cok yerinde ve guzel espiri olmus..
Izne ayrilmadi ama tatilde canim, gelir insallah @matilda34
geçmiş olsun eşim menün de güzel :)Dün ki menüm
Sabah iki wasa iki dilim peynir bi tk bal
Ara Türk kahvesi
Akşam diyet kabak mücveri unsuz yağsız ve salata
Ara 3 dilim karpuz
3 litre su
45 dk leslie
Bu Arada dün hacamat yaptırdım kendimi kuş gibi hissediyorum yapan abla insülin direnci var dedi ki iki sene önce doktorda var demişti tekrar bi tahlil yaptır dedi
Yawrukush
CEYDOS
fayfeyfiy
Tamamdır kuzumAfiyet olsun canım cezan 15 Dk leslie olsun![]()
Öğlen yediğim kahvaltı niyetine canım.Teşekkür ederim canım inşallah cumaya yok olmuş olur
Canım bana da pilav fazla geldi ama senin programın varmış vücudunu en iyi sen bilirsin tabii kahvaltı yapmıyor musun
Ayy tansucum net bir düzenimiz yok ne zaman uyursa öyle işte benim oglan da böyleydi babalarına çekmişler zaar![]()
Canım tuvalet eğitimi çok zor bir süreç ana her şeyde olduğu gibi bu da geçiyor çişini tutamayan yok dimi herkes er ya da geç öğreniyor kızın kaç yaşında tatlım? Her çocuk farklı hazır olmadığını düşünüyorsan erteleyebilirsin bu süreçte elalemi ve Aaa dağa öğrenemedi mi laflarını eş geçmeni tavsiye ederim
Neden kahvaltı yapmıyorsun canım
Offne guzel hem spor hem manzara
Ben de kendimi hızlı sanırdım ekimde tanıştık, aralıkta sevgili olduk, nisanda evlendikkizlarinla iliskine bayıldım ne güzel biz de öyle oluruz inşallah ☺
Selam kaptanım, iyiyiz çok şükür akşam yemeği telasesisen nasılsın
Çok üzüldüm, arkadaşının başı sagolsun
Çok güzel olmuş canım ☺ hacamat da yaptırmışsın dün altın gündü şifa olsun ☺
Bu güzeldiEvet onlar yaşlanınca göbekli amcalar olacak, biz de hafiften kaslı fit hatunlar![]()
Aksam yemedın mi canım bişeySabah: 1 haslanmis yumurta.
Oglen: 1 kanat, 1 tavuk ciyeri, 2 dilim ekmek salata.
Ara: 4 erik, 3 visne, 5 kira, biraz dut.
Su: 2.5 litre
spor: 100 suguat, 100 mekik, 6000 adim.
esmeriiim
yediklerin ödem yapmıştır muhtemelen ben hala hafta sonu yaptığım kaçamağın ağırlığını taşıyorumcokofesttt canım eşim kaç gündür giremiyorum çok çok özür dilerim
Ben 15 dk cezamı bu akşam 45 dk yürüyüş olarak yapacağım inşallah çinkü 2 gündür menüler vasat
Ve uyku düzenim alt üst
Şu an +1 kg deyim diyebilirim belki daha fazla
Toparlayamadım kendimi
Birazdan yürüyüşe çıkacağız
Menülerim baya kötü ama her gün 45 dk yürüdüm baya
Yine de tabi toplayamadım
spor yürüyüş yorgunluğu güzeldir
Çok şükür canım eşim sen nasılsın Ben çocukları yatırdım kafa dinliyorum var mı sessizlik gibisi yaa
Ahh bi gitse de fit olsak yazı güzel ve hafif geçirsekCuma’ya gidecek inşallah biraz daha![]()
tek mi çıkıyorsun yürüyüşe ben tek çok sıkılıyorum illa bi arkadaş buluyorumTamamdır kuzumama yürüyüş şeklinde yapacağım inşallah olur mu
Kız ben kendimi aşıyorum artık Ömrümde yemediğim şeyleri yemeğe başladımHarikasın eşim
Maşallah
Valla bende keşke evde kesseydim en azından okdar para vermezdim 2 defa diye düşünüyorum. Kendi kuaförüme fotoğrafı attım, off ne bu böyle ya yazmış daha kötü oldumkafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli @1delimavi dolma cezası olmalı eşine.
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.
60 benden önce gelecek sana bu gidişle kıskanıyor muyum? deliler gibi az yavaşla kızım ne acelen var.
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.
afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.