- 8 Ağustos 2008
- 36.641
- 48.468
- 1.123
Soğan maydanoz nane gibi yeşillikler kolay olur yetiştirmesi. Biber de ekebilirsin mesela.. Küçük bir alanı bölerek ekip başlarsın..Ne guzel hayat yavas yavas normale donuyor..
Bende iyiyim canim, birkac gundur, hobi bahcesi yapmakla ilgili arastirma yapiyorum, bugun start vermek planim , sogan, maydanoz kucuk capli bir seyler ekmek istiyo7rum ,bakalim becerebilecek miyim:)
Zamanı vardır mutlaka canım. Farklı yoğrulmuşuz her birimiz... Zamanı gelince herbişeyi yağacaktır eminimBenim kucuk oglumda 3 yasinda canim, kac sefer denememize ragmen bezi birakamadik.
Hatta suan bile tuvalet egitimi icin ugraiyorum.
Bunun yani sira konusmasi da yasitlarina gore az.
3 yas kontrolunde doktor az konustugu ve yasitlarina gore bazi seyleri geciktigi icin isitme testi , konusma testi vs yapti.
Cok sukur hepsi normal cikti ama hala duzenli cumle kurdugu cok azdir.
Buyuk oglumla ayni donemlerini karsilastirdigimda cok farklilar.Buyuk oglum cok erken yurudu, konustu, bezi birakti.Ama kucugumle her sey cok yavas ve zor ogrenmeli oluyor.
Fakat sIkmiyorum, kendimi uzmemeye calisiyorum.Eninde sonunda bezi, konusmayi ogrenecek..
Sende benimle ayni seyleri yasiyorsun anladigim kadariyla..
Güzeş menüÇarşamba menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta, yarım avakado, domates, salatalık, 2 yk lor peyniri, 1 yk kabak çekirdeği ile salata yapıp yedim
15:30
8-10 tane fındık,
17:00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 küçük dilim low carb ekmek
Su: 2,5 litre
Spor: 10300 adım
Yawrukush
CEYDOS @asena87 @matilda34
Güzel olmuş bu menü deSabah: 1 haslanmis yumurta.
Oglen: 1 kanat, 1 tavuk ciyeri, 2 dilim ekmek salata.
Ara: 4 erik, 3 visne, 5 kira, biraz dut.
Su: 2.5 litre
spor: 100 suguat, 100 mekik, 6000 adim.
@esmeriiim
Bu karışımo saksı çiçekleri için de yapabiliyomuyuz acaba?Cabuk yetis kaptanim
Kaptanim bende bekliyorum adetimi ama kusma da var hamilelik suphelerim artiyor gene
Bazen de tv iste
Bence gunduz uyanik tut gece uykusuna alissin iyice
Wc egitimi icin ytube da pediatrik videolar var izlemeni oneririm ne zaman wc ye baslayacagini soyluyorlar
Masallah
Kaptanim once cimlendirme yap bahcenin topragindan eger cikarsa o zaman bahce yapmaya karar ver turk yada kacak cayin tortunu suz yumurta kabuklarini da ez harmanla toprakla gubre iyi olur
Bende cok kaygidayim ama dili aciliyor yavas yavas
Oyle olur zaten![]()
Güzel menüİyi akşamlar herkese
11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, zeytin, bir yumurta yağda, domates, salatalık
18.30: yarım kaşık bulgur pilavı+ yarım kaşık et (pişmiş mi diye tadına baktım), bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
Ara: iki dilim kavun, kahve, küçük lokum
Su: 3 litre
Spor: 1000 jj
@Derya_the_queen