• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne guzel hayat yavas yavas normale donuyor..
Bende iyiyim canim, birkac gundur, hobi bahcesi yapmakla ilgili arastirma yapiyorum, bugun start vermek planim , sogan, maydanoz kucuk capli bir seyler ekmek istiyo7rum ,bakalim becerebilecek miyim:)
Soğan maydanoz nane gibi yeşillikler kolay olur yetiştirmesi. Biber de ekebilirsin mesela.. Küçük bir alanı bölerek ekip başlarsın..
Benim kucuk oglumda 3 yasinda canim, kac sefer denememize ragmen bezi birakamadik.
Hatta suan bile tuvalet egitimi icin ugraiyorum.
Bunun yani sira konusmasi da yasitlarina gore az.
3 yas kontrolunde doktor az konustugu ve yasitlarina gore bazi seyleri geciktigi icin isitme testi , konusma testi vs yapti.
Cok sukur hepsi normal cikti ama hala duzenli cumle kurdugu cok azdir.
Buyuk oglumla ayni donemlerini karsilastirdigimda cok farklilar.Buyuk oglum cok erken yurudu, konustu, bezi birakti.Ama kucugumle her sey cok yavas ve zor ogrenmeli oluyor.
Fakat sIkmiyorum, kendimi uzmemeye calisiyorum.Eninde sonunda bezi, konusmayi ogrenecek..
Sende benimle ayni seyleri yasiyorsun anladigim kadariyla..
Zamanı vardır mutlaka canım. Farklı yoğrulmuşuz her birimiz... Zamanı gelince herbişeyi yağacaktır eminim💜
Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta, yarım avakado, domates, salatalık, 2 yk lor peyniri, 1 yk kabak çekirdeği ile salata yapıp yedim

15:30
8-10 tane fındık,

17:00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 küçük dilim low carb ekmek

Su: 2,5 litre
Spor: 10300 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @matilda34
Güzeş menü
Sabah: 1 haslanmis yumurta.
Oglen: 1 kanat, 1 tavuk ciyeri, 2 dilim ekmek salata.
Ara: 4 erik, 3 visne, 5 kira, biraz dut.
Su: 2.5 litre
spor: 100 suguat, 100 mekik, 6000 adim.
@esmeriiim
Güzel olmuş bu menü de
Cabuk yetis kaptanim 😊😊😊

Kaptanim bende bekliyorum adetimi ama kusma da var hamilelik suphelerim artiyor gene

Bazen de tv iste

Bence gunduz uyanik tut gece uykusuna alissin iyice
Wc egitimi icin ytube da pediatrik videolar var izlemeni oneririm ne zaman wc ye baslayacagini soyluyorlar

Masallah

Kaptanim once cimlendirme yap bahcenin topragindan eger cikarsa o zaman bahce yapmaya karar ver turk yada kacak cayin tortunu suz yumurta kabuklarini da ez harmanla toprakla gubre iyi olur

Bende cok kaygidayim ama dili aciliyor yavas yavas

Oyle olur zaten 😊😊😊😊
Bu karışımo saksı çiçekleri için de yapabiliyomuyuz acaba?
İyi akşamlar herkese

11.30: çeyrek yufka, iki dilim peynir, zeytin, bir yumurta yağda, domates, salatalık

18.30: yarım kaşık bulgur pilavı+ yarım kaşık et (pişmiş mi diye tadına baktım), bir kase yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz

Ara: iki dilim kavun, kahve, küçük lokum

Su: 3 litre
Spor: 1000 jj
@Derya_the_queen
Güzel menü 💜

Soğan maydanoz nane gibi yeşillikler kolay olur yetiştirmesi. Biber de ekebilirsin mesela.. Küçük bir alanı bölerek ekip başlarsın..

Zamanı vardır mutlaka canım. Farklı yoğrulmuşuz her birimiz... Zamanı gelince herbişeyi yağacaktır eminim💜

Güzeş menü

Güzel olmuş bu menü de

Güzel menü 💜
Evet canim ben ondan kesvettim zaten kudret nari dikmistim filiz vermis

Iyi geceler
Menu
Sabah-ogle: Cokelekli salata, siyah ve yesil zeytin, dana salamli omlet ve sut

Ara: Armut ve ceviz (4 tane)

Aksam: Ciger sote, sogan salatasi&ayran

Karpuz

Su 3.5
30 dk tempolu yuruyus, ev isleri&bebek

10.02 Menüm

10:30 gibi kremali kahve + belvita bisküvi (kahvemi sade icmeye alisip yaninada kuru kaysi vs. olarak degistiricem bundan sonra)

12:00 Ekmeksiz sezar salata

18:15 kiymali kabak spagetti + yogurt

Ve yemek fasli biter :)

Arada limonlu ilik su, yesil cay ve normal su iciyorum. 3-4 litreye tamamliyorum su icmeyle bir sorunum yok sükür:halay:

birazdan bikac hareket yapicam + ip atlama.
En son bi sade türk kahvesi icerim bu kadar:spor:
BLU3 BLU3
Afiyet olsun canim:KK19:

Hemen deneyeyim ben bunu😁
Hatta bugun maydonoz diktim iceride cimlensin oyle topraga atmayi denicem gecen su ile cimlendirmeye calistim olmadi
Bir puf nokta daha soyleyim canim soymus oldugun patates kabugunu haslayip dokersen de faydasi oluyor sivi gubre niyetine kullaniyorsun ben haslama patatesin suyunu da doktum dun faydasina bakacagim ona gore denicem

10.02 Menüm

10:30 gibi kremali kahve + belvita bisküvi (kahvemi sade icmeye alisip yaninada kuru kaysi vs. olarak degistiricem bundan sonra)

12:00 Ekmeksiz sezar salata

18:15 kiymali kabak spagetti + yogurt

Ve yemek fasli biter :)

Arada limonlu ilik su, yesil cay ve normal su iciyorum. 3-4 litreye tamamliyorum su icmeyle bir sorunum yok sükür:halay:

birazdan bikac hareket yapicam + ip atlama.
En son bi sade türk kahvesi icerim bu kadar:spor:
BLU3 BLU3
Ben beğendim güzel olmuş canım ☺

Evet işte geldi bugün ki menüme

😂
Ben if diyeti yaptığım için saat 13:00 'da yedim yemeğimi

13:00
6 kaşık bulgur pilavi
4 köfte
1 patates fırında
1 tabak çoban salatasi

Ara
Sütlü tarçınlı yeşil çay
2 kup

Su
1.5 lt

Sporuma gelelim

B Beklenen2
Patates ve pilav aynı anda fazla geldi ama tek öğün olunca da bilemedim 😄

***Kizlar birkac gundur bahceye bir seyler ekmek ve hobi bahcesi yapmak icin videolar izliyorum, arastiriyorum bu konuyu..Bahcenin bir kismi ( boyu 2.5 metre eni 50cm)ekim yapabilecegim gibi..

***Fakat onceden evimde turlu cicek, bitki bakmaya calisip pek de basarili olamamis olan biriyim..Sizler gectigimiz gunlerde saksilarinizi, bitkilerinizi gosterince daha da bir heveslendim.

***Fakat sorun su ki, kucuk oglum muhtemelen ektigim seyleri koparip, ezecek, cunku laftan hic anlamiyor..Cocuklarda bahceye cikip oynuyorlar gun icinde,ezip, zarar vermeleri cok muhtemel..

***Bir diger sorun da daha once eski evimde de kucuk capli bir seyler ekmeye calismistim ama ektiklerimden cok yabani ot olustu ve onlari 2 kucuk cocukla surekli temizlemek hem acayip bunaltmisti beni, hemde cok zaman alan bir isti..

***Sizlere fikir danismak istedim.Ne diyorsunuz ben bu istegimi baska bir bahara mi erteleyeyim:p, cocuklarla ilgilenmek cok mu zor olur?:KK61:
Bitki, sebze vs yetistiren arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum..:KK200:
Kaptanım hiç bir seyler ekip bicmedim ama bir gün yaparsam dolunay takvimini esas alırım ne zaman ne ekilir falan. Fikir olabilir bir bak istersen

Sizin deneyiminizde cok ilgincmis.
Ama benim kizimin artik 3 yasi var ve hala bez kulaniyor, konusamiyor ama istese beli etmeye calisir ama yok.
Canım geç konuşması genetik olabilir benim oğlum da geç konuştu ama çok güzel konuşuyor şimdi maşallah ❤ tuvalet eğitimi için bırak biraz daha dili açılsın, ifade edebilsin kendini

Benim kucuk oglumda 3 yasinda canim, kac sefer denememize ragmen bezi birakamadik.
Hatta suan bile tuvalet egitimi icin ugraiyorum.
Bunun yani sira konusmasi da yasitlarina gore az.
3 yas kontrolunde doktor az konustugu ve yasitlarina gore bazi seyleri geciktigi icin isitme testi , konusma testi vs yapti.
Cok sukur hepsi normal cikti ama hala duzenli cumle kurdugu cok azdir.
Buyuk oglumla ayni donemlerini karsilastirdigimda cok farklilar.Buyuk oglum cok erken yurudu, konustu, bezi birakti.Ama kucugumle her sey cok yavas ve zor ogrenmeli oluyor.
Fakat sIkmiyorum, kendimi uzmemeye calisiyorum.Eninde sonunda bezi, konusmayi ogrenecek..
Sende benimle ayni seyleri yasiyorsun anladigim kadariyla..
Sağlık problemi yoksa elbet bir gün konuşacak kaptanım ☺️

3 yasinda canim, 1 yasindan beri basladi "hala bezmi kulaniyorsunuz? Koca kiz olmu" laflari.
Konusmadigi icin söyleyemiyor, ama artik gercekten koca kiz oldu, eger bu virus biterse krese gondermek istiyorum.
Tuvaletini yapamayan bir cocuk nasil gitsin kreşe?.
İnan hepsinin bir zamanı var her çocuk farklı. Hazır olunca bir iki haftada hallolur her şey

Kızlar geçnişi okudum cepten😤 alıntılar yaptım cepten 😤 cevaplarımı akşama yazacağım. Menümü paylaşayım hemen
14:30 3 yurta bol peynirli omlet
17:30 Eki Görüntüle 2647032 patatesleri yemedim. Eşim kurtarıcım oldu.
Su 1500 deva edeceğim.
Spır kolileme devam
Afiyet olsun kaptanım güzel görünüyor sanırım açılmaya başladım yazayım da yatayım bari 😂

Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta, yarım avakado, domates, salatalık, 2 yk lor peyniri, 1 yk kabak çekirdeği ile salata yapıp yedim

15:30
8-10 tane fındık,

17:00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 küçük dilim low carb ekmek

Su: 2,5 litre
Spor: 10300 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 @matilda34
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun 😁

Cabuk yetis kaptanim 😊😊😊

Kaptanim bende bekliyorum adetimi ama kusma da var hamilelik suphelerim artiyor gene

Bazen de tv iste

Wc egitimi icin ytube da pediatrik videolar var izlemeni oneririm ne zaman wc ye baslayacagini soyluyorlar

Masallah

Kaptanim once cimlendirme yap bahcenin topragindan eger cikarsa o zaman bahce yapmaya karar ver turk yada kacak cayin tortunu suz yumurta kabuklarini da ez harmanla toprakla gubre iyi olur

Oyle olur zaten 😊😊😊😊
Yine mi hamilelik şüphesi 😀 dikkat et bacım 😁 canım gündüz uyumasın gece uyusun mantığı bence iyi bir sey değil uyumadikca huzursuz oluyor

Menum
Fotoda
Su 8 bardak
Spor
Bahce isleri 2 saat yabani otlari yoldum
Gece firsatim olursa plank yapicam
Patatesler olmamış canım

Bugünkü menum
Sabah
Iki dilim peynir, domates, biber, dereotu, bir ck çikolata, bir buçuk dilim ekmek

Öğle
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Bir bardak sütlü kahve, yedi Çiğ badem

Aksam
Iki çöp tavuk şiş, iki kaşık bulgur pilavı, bir bardak ayran, salata

Su 2.5 litre
Spor ev işi+ 100 er tane flutter kicks, bisiklet hareketi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne

yediklerin ödem yapmıştır muhtemelen ben hala hafta sonu yaptığım kaçamağın ağırlığını taşıyorum 😜
spor yürüyüş yorgunluğu güzeldir 😘bende akşama kadar spor yapmak için vakit kolluyorum

Çok şükür canım eşim sen nasılsın Ben çocukları yatırdım kafa dinliyorum var mı sessizlik gibisi yaa🥰
Hem de nasıl eşim.. iyi yürüdük 45 dk

Kaptanım hiç bir seyler ekip bicmedim ama bir gün yaparsam dolunay takvimini esas alırım ne zaman ne ekilir falan. Fikir olabilir bir bak istersen

Canım geç konuşması genetik olabilir benim oğlum da geç konuştu ama çok güzel konuşuyor şimdi maşallah ❤ tuvalet eğitimi için bırak biraz daha dili açılsın, ifade edebilsin kendini

Sağlık problemi yoksa elbet bir gün konuşacak kaptanım ☺️

İnan hepsinin bir zamanı var her çocuk farklı. Hazır olunca bir iki haftada hallolur her şey

Afiyet olsun kaptanım güzel görünüyor sanırım açılmaya başladım yazayım da yatayım bari 😂

Yine mi hamilelik şüphesi 😀 dikkat et bacım 😁 canım gündüz uyumasın gece uyusun mantığı bence iyi bir sey değil uyumadikca huzursuz oluyor

Patatesler olmamış canım
Evet her ay oldugu gibi
Canim ekmek tuketmiyorum patates yerine iyi oluyor zayiflamamda da etkisi var

İyi geceler kızlar iki gündür gelemiyorum , şimdi de nöbetteyim nasıl yoruldum bugün , tansiyonum da 17 ye 12 olmus . Şimdi 20 yi buldu heralde gözlerim felan ağrıyor .diger arkadaş uyumaya gitti saat 23.30 gibi , 3 gibi kaldirayimda ben uzanayim birazda , her yerim ağrıyor . Menumu yazayım hemen

10 Haziran menüm
Sabah : peynirli yulaflı omlet
5 zeytin
Domates , biber
3 kaşık yoğurt

Ara : 1bardak kefir
1 ceviz
4 çiğ badem

Akşam yemekhanede : 1 köfte
Çorba
4 parmak.kadar ekmek

Gece 23 te :
domates, biber
3 kiraz ( visneyle kirazı karıştırıyorum visnede olabilir o :) )

Su :1.5 litre ( vaktim olmadı daha fazlasına )
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette

Bugünkü menum
Sabah
Iki dilim peynir, domates, biber, dereotu, bir ck çikolata, bir buçuk dilim ekmek

Öğle
Bir kase mercimek çorbası

Ara
Bir bardak sütlü kahve, yedi Çiğ badem

Aksam
Iki çöp tavuk şiş, iki kaşık bulgur pilavı, bir bardak ayran, salata

Su 2.5 litre
Spor ev işi+ 100 er tane flutter kicks, bisiklet hareketi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
Çok güzel olmuş :)

ya bişi diyeyim mi, hocama serbest kahvaltıdan ne kastettiğini sormuştum ilk programda 'serbest kahvaltı' yazısını görünce. o da işte biraz nutella, reçel, fıstık ezmesi falan dedi. nutellayı sırf o aklıma düşürdü diye yedim. bir hafta hiç çikolata mikolata şeker yemedikten sonra tadı o kadar kötü geldi ki, şimdiki aklım olsa yemezdim.
Hocaya kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz canim :)))

Iyiyim canim sagol cocuklarda iyi cok sukur, bu ara tuvalet egitimi vermeye basladim butun gun onlarla evle ograsip duruyorum sikici bir hayat iste benimkisi, yinede cok sukur bu gunumuze.
Sen nasilsin? Diyete kendimi veremiyorum demissin, nedenki?
Iysa cok guzeldi hep menuler falan sonucta takim kaptanisin.
Takim kaptaniyim ama benimde zorlandigim oluyor gulum, insaniz sonucta..
Bu hafta en cok sorunu esimle yasadim , ne blsa yiyor, eve siparis ediyor..
Birde reglim baslamak uzere cok yemek istegim var.
Bu hafta guzel gitmeyecek kilom haftaya Allah kerim..

😂😂😂
Ne evlenmesi kız kaynanam yaşlı hem kocası da var 😂
Kaynanam ben gelinin iş yapmasını severim diye beni hunharca kullandı. Yani gelin olduğumu hissettirdi demek istedim 😂😂😂
Bende gelinlik yaptirdi diyince, kendine gelinlik yaptirdi sandim :)))
Oyy oyy yoruyor seni desene, daha ne kadar orada olacaksiniz gulum?

Yawrukush Yawrukush alıntılamıştım ama gitmiş :) evet ya ben bide biraz takıntılıyım biliyodum böyle olacağnı ama burda evime yakın bi kuaför bulmam lazım saç kesimi için artık çocukla çok zor oluyo kimsede durmuyo babası hariç. Bugün arkadaşıma gittim o çok kötü durmuyorZaten sürekli topluyosun falan deyince biraz rahatladım 1-2 ay geçsin de öyle gidip düzelttiricem biraz daha kısalttırıcam hemde güzelim saçım da bu 🙄😂
Canim masallah cok gur guzel saclarin var.
Kafana takacak bir seyde yok, kendi kuaforune firsat bulunca gidersin , diledigin gibi olur..

Bugün yediklerimi yazayım birazdan uyuyacağım. Eşim erken geldiği için oğlumda erken uyanıyo bugün çok uykusuz kaldım.
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta
Peynir 1,5 kk kadar salatalık domates (bol)
Çeyrek simit ve 1 bardak çay

ara : 2 grissini kepekli ince 3 yk yoğurt
Ara: arkadaşıma gittim makarna yapmışlar oğluma yedirdim bende 3 yk kdar yedim + 1 türk kahvesi

akşam: 1 kase mercimek çorbası minik küp halinde 5 tane tavuk göğsü( patates yemeği yapmıştım içinden aldım) ve bol salata sirkeli

ara yine Türk kahvesi komşular bahçede kahve yapıp getirdi ve 12 erik tuzsuz ve ufak boy

su :2,5 lt
Spor oğlanın peşinden koşturmaca dışarıda 1 saat kadar ve 20 dk bebek arabasıyla yürüme

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

kaptancım eşim bu hafta güzel kilo veririz inşallah çok az kaldı tartıya :)
Ahh bu hafta regli haftama denk geldi esim, az gidecek kilolar..

Güzel menü

Harika

Günün güzel geçmiş tebrikler canım

Cidden ilginç olmuş. Mısır suyunu neden içiyosun? Bol neskafeli ama yemeksiz bir gün..

Ben çok yoğundum bugün sonra da korkunç bi başağrısı ile boğuştum dinlendim o yüzden.
Gecmis olsun canim dun nasildin, agrin kalmadi insallah..

Iyi canim kizim, bekliyor bebek ne zaman glecek diye :KK70: bulantim sukur gecti.
sen nasilsin canim? ogluslarin nasillar?
Oyy kuzucuk abla olacak tabi, ne kadar heyecanlidir simdi..
Bulantilarinin gecmesinede sevindim Deryacim, ise devam ediyor musun hala?

Revani ve börek hariç güzelmiş menü canım

Benim de yok 😀

Benim ortamı anlattın sanki.. Çok geriliyor insan ister istemez.

Hmm. Anladım. Benim listemde gayet sağlıklı ve yenilebilir canım. Mercimeği boldu ve 1 porsiyon tuttum zaten.

If değil ama ona benzeyen bi proğramdayım ben.

Verirsin inşallah canım.
Evet bu hafta cok zorlaniyorum bu yuzden akrepcim, senin nasil gidiyor diyet?

Çok iyi kaptişim şeytan kulağına kız bu aralar uslu :KK48: akşamları çay içebiliyorum
Masallah masallah canim, daim olsun...
Sanada afiyet olsun, sut olsun :)

Kaptanim kusura bakmayın @Melegimkorusun sende canım hem yeniden eş olmuşuz sanırım ama haftasonu internetim bitti aslında daha vardı sağolsun oğlum bitirmiş oyun oynarken bugün yenilendi burdayım artık hem tartimida aldım 😊
Cok sevindim aramiza donmene canim, gozlerimiz yollarda kalmisti..
Tatil nasil geciyor?

çok tontiş yanaklı oldum ben hergün biraz daha şişiyor sanki. ağrı sızı sıfır.geçer herhalde 17 sinde gene gideceğim.sahte dişlerimin yerleri takılacak heyecanla bekliyorum.
ooo hamarat gördüm seni. bende derbeder hale gelmiş halılarıma bakıp yıkamaya yollsam artık diyorum. paketli koyarım kenara düşüncesindeyim.
olmamış canım kaçamaklar artmış ben yokken.
bende hayal etmezdim öyle hoppa zıppa bir kızdım ki herkesin sorduğu soru nasıl ev hanımı olacak nasıl annelik yapacaktı. şimdi mi hala aynıyım çocuklar yüksek oranda kendi başlarına baba yardımı ile büyüdüler. ev işlerimi eşim canım ne zaman ev işi isterse yapmama alışmak zorunda kaldı. çizgini bozmazsan senin yerine birileri mutlaka yapıyor.
afiyet olsun canım birde böyle dene bakalım.
çok gzel menülerin sporun suyun. böyle yola devam
birincilik bizim o zaman ne güzel. kızlar iddialı olan varsa daha çok çabalasın derim son 2 gün haberiniz olsun eşimle ben iyi geliyoruz.
dolmaları hiç beğenmedim canım. ceza 100 adet crunch istiyorum senden.
bu kadar az yiyerek kilo vermen mümkün oalcak mı canım sporlar çok iyi. su miktarıda sınırda yükseltirsen iyi olur.
afiyet olsun. çok güzel ama su mu yok?
meraya salacağız seni sonunda. çok doğal gördüm . mısır suyu idrar yollarını ödemi çok güzel temizler ne iyi yapmışsın.karpuz kabuğu yahahaha bende karpuz kesince kabuklarını ayırıcam.

ben yokken ne kaçamaklar yaparız diye düşünüyorlardır kaptanım.
Saglikla hallolsun kaptanim dis islerin...

Cabuk yetis kaptanim 😊😊😊

Bazen de tv iste

Masallah

Oyle olur zaten 😊😊😊😊
Tansucum bu ayda mi hamilelik suphen var kuzum..
Sen spiral kullaniyorum demistin sanki, onun koruyuculugu epey fazla, hamile kalman cok dusuk bir ihtimal gulum..
Canim bana bahce islerinde bilgi ver, en bilgilimiz sensin..
Cimlendirme nedir, nasil ekilir, ne yapilir?

Ben de aynı fikirdeyim canım deniz'le çiçek değil de böyle yenebilecek şeyler ekersen seninkiler daha keyif alabilirler kendi yetistirdikleri ürünü yerken. Kabak mesela o kadar pıtrak ki, bakmasan bile ürün verir sadece aradabir sulasan. Taze soğan, marul vs de çok zahmet vermez sana.
Bende oyle kolay sebzeler dusundum canim, bakalim yapabilecek miyim.. :)

Güzeş menü

Güzel olmuş bu menü de

Güzel menü 💜
Zaten ekim yapabilecegim kucuk bir alanim var, 2.5metre uzunlugunda, 50 cm genisliginde.
Oraya ne ekebilirsem :)

Sağlık problemi yoksa elbet bir gün konuşacak kaptanım ☺

Patatesler olmamış canım
Ilk kez duydum canim dolunay takvimini bakayim :)
Arasta insallah vakti gelince konusup, tuvaleti ogrenecek...:dua:

İyi geceler kızlar iki gündür gelemiyorum , şimdi de nöbetteyim nasıl yoruldum bugün , tansiyonum da 17 ye 12 olmus . Şimdi 20 yi buldu heralde gözlerim felan ağrıyor .diger arkadaş uyumaya gitti saat 23.30 gibi , 3 gibi kaldirayimda ben uzanayim birazda , her yerim ağrıyor . Menumu yazayım hemen
Canim senin bu tansiyonun birkac gundur boyle sanki..
Neden boyle acaba, hastanedeyken bir tahlil ,test vs yaptirsana Feyzos, Allah korusun, bir rahatsizligin olmasin....

10 Haziran menüm
Sabah : peynirli yulaflı omlet
5 zeytin
Domates , biber
3 kaşık yoğurt

Ara : 1bardak kefir
1 ceviz
4 çiğ badem

Akşam yemekhanede : 1 köfte
Çorba
4 parmak.kadar ekmek

Gece 23 te :
domates, biber
3 kiraz ( visneyle kirazı karıştırıyorum visnede olabilir o :) )

Su :1.5 litre ( vaktim olmadı daha fazlasına )
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
Afiyet olsun canim güzel menü olmus.
FişnE Ekşi, olur. Bak harflerden çağrışım yapsin sana 😂
Biraz dinlenmeye çalış tansiyon uçmuş gidiyor

Back
X