Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyosun o da bişey mii hafif çıkayım diyelim saç kestirenler bile varofdoıdsa aynı ben. sabah bi tartıldım, kiloyu beğenmeyince külotlu çorabımı çıkarıp bi daha tartıldım sanırım beklentim 500 gram falan farketmesiydi sdaklfjsd
Ayyy bu ben. Sabah tartıldığımda kg vermemiş görünürsem üstümü başımı çıkartıyorum. Sonra giydiklerimi kucağıma alıp oha ya şuncacık şey 700-800 gram mı ediyomuş falan diyorumofdoıdsa aynı ben. sabah bi tartıldım, kiloyu beğenmeyince külotlu çorabımı çıkarıp bi daha tartıldım sanırım beklentim 500 gram falan farketmesiydi sdaklfjsd
Canim yanlis hatirlamiyorsam %96 koruyuculugu vardi spiralin.Evet koruyuculugu fazla ama benimadetim duzene girmedi daha surekli bir suphe oluyor iste ne bilim
Cimlendirme tohumlari filizlendirme canim ne dikmek istiyorsan ona gore hareket edelim cunku bende daha yeniyim![]()
Bu isi becerebilirsem bahceyede kabak, domates, biber, marul ekebilirim ileriki etaplarda diye dusundum..
Naneyi koklerini suda bekletip cimlendirmeyi dusunuyorum, maydanozu tohumdan, soganida gomucem direk topraga..
Sen ne diyorsun canim , onerilerin var mi?
Cok sevindim canim, keyfiniz bol olsun, bizide ihmal etme...Sağol canım iyi geçiyor 3 ay ev hapsi sen sonra çok iyi geldi özellikle oğlum icin
Ne kadar cok hazirlik yapmissin ellerine saglik canim..Slm fit ve güzel arkadaşlarım
Her gün olduğu gibi bugünde başka biryere yürüyüşe çıktım yarın görümceme gidecez evini boyuyor biz gideceğimiz için diğer odaları başka zaman yapicakmis.
Bana 4 saat uzak sen işine bak yemekle uğraşma ben burdan bir şeyler yapip getirecem dedim.
Dün 2 tepsi kurabiye yaptim
Güllü ve cilekli
Bugün bir tencere sarma yapıcam
Ayranli gömme (sosu orda dökülecek)
Kadayıf Yapicam
Bazı şeyleride orda yaparım artık pilav çorba salata vs.
Bugün çok işim var ...
Aman ha sakin tadina bakayim deme canim, yarin tartidan sonra odul olarak yersin...
Ayni durum bende de var canim cok cay kahve iciyorum..Afiyet olsun canım ben de çay içiyorum kahvaltı üstünedişlerim sarardı ya, çay kahve derken. Korkudan dişçiye de gidemiyom temizleyip beyazlatsam ne güzel olacak
![]()
Dis temizligime gidemedim coronadan, simdi ne zaman gidebiliriz belli degil..
Nasil geciyor canim kayinvalidenlerde, nasilsiniz?
Ahaahaa ya bu hafta browni haric kacamak yapmadim oda hafta sonuydu Filizim ama tarti gram oynamiyorTemsilî bizim yavrukuş kaptanımızyarınki durum
Yawrukush
Nette gezinirken rastladım bu karikatüreErdil Yaşaroğlu inanılmaz bence
![]()
Cok moralim bozuk..
Bilmiyordum Feyzos, ilaclarini belki degistirmen gerekiyordur, yinede bir gorunsen mi doktora..canım ben yüksek tansiyon hastasıyım iki tane ilaç kullanıyorum :)
hahah güzel miş bu hatırlatma :)
Tarti icin hazirsin gulum masallah sana..
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | MUAF | ||||||
|
| ODUL 50M | ![]() ![]() | |||||
| M minimalce_ | |||||||
|
| ODUL 10DK A | 200IA | ![]() | ||||
|
| ODUL | 300IA | ![]() ![]() | ||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ODUL | 200IA | |||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
| @BlueSkyyyy | ODUL SPOR? | ![]() ![]() | |||||
|
| 200IA | ![]() ![]() | |||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
| @1delimavi | ![]() ![]() | ||||||
| @Tanssss | 10DK A | ![]() ![]() | 50M | ||||
|
| ![]() ![]() | ||||||
|
| ODUL | ![]() ![]() | |||||
|
| ODUL MUAF | ![]() ![]() | |||||
|
| B barga | ![]() ![]() | ||||||
|
|
| @Meyyal Hayyal | ![]() ![]() | ||||||
|
| MUAF | ||||||
|
| ODUL | ![]() ![]() |
Tablo için ellerine sağlık kaptiş hoşgeldinKizlar menu tablomuzu hazirladim, 2 gunluk menumu de cocuklari doyurup paylasacagim, firsat bulup paylasamamistim aksamlari..![]()
Tablo için ellerine sağlık kaptiş hoşgeldin![]()
Ne kadar buyuk geldi canim, yani corapla giyilebilecek gibiyse giy bence..Ne zamandır beklediğim spor ayakkabım geldi. Çok hevesliydim onunla yürümeye ama büyük geldi bana. İadeyle uğraşmak da istemiyorum. Büyük müyük giysem mi ki öyle?? Ne dersiniz![]()
Canım benim senin durum benden de fenaymiş. Bir ayakkabıcık benimki![]()
Ne kadar buyuk geldi canim, yani corapla giyilebilecek gibiyse giy bence..
Ama rahatsiz edecekse her zaman seni, degistirebilirsin..
Bizim on bahce geri verilecek seylerle doldu , iade ile ugrasmak can sIkIci..
Televizyon aldik, ekranda leke var..geri verilecek..
Arasa oyuncak tren aldik, sadece sesi var, hareket etmiyor geri verilecek..
Cocuklara baska bir sisme havuz aldik, bahceye buyuk geldi, geri verilecek..
Modem aldik 2 tane yollamislar yanlislikla birisi geri verilecek..
Birde Akina tablet almistik, kirildi, yenisini yolladi magaza ,eskisi geri verilecek oyy oyyy..
On bahce kutu doldu![]()
Çokmuş cidden canım kolaygelsin, iade işi sana mı bakıyor? Yoksa eşine mi? Bizde genelde ben gidiyorum. Şu sıra hep internetten alınıyor malum durumdan dolayı. Geçen de bir pantolon iade ettim yarım saat kadar bekledim kargoda sıra vardı
Dun dagittim canim menumu ve az yedim if'ye gore ama yine tarti yuzumu guldurmedi..Canım benim senin durum benden de fenaymiş. Bir ayakkabıcık benimki ☺☺ üşenmeyeyim de geri vereyim bari
Napiyosun bakalım? Bugün biraz dağıtacak misin gün içine menüleri? Ben bugün ara öğünde yoğurt yedim o bile farketti. Akşam açıkmamıştım bile, yani yemeğe saldırmayı önledi.![]()
Kargoda beklemiyoruz biz Allahttan hepsini kutulara koyup, gidip kargoya atiyoruz.Çokmuş cidden canım kolaygelsin, iade işi sana mı bakıyor? Yoksa eşine mi? Bizde genelde ben gidiyorum. Şu sıra hep internetten alınıyor malum durumdan dolayı. Geçen de bir pantolon iade ettim yarım saat kadar bekledim kargoda sıra vardı