- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
içmeye çalışıyorum canım aynen :)Feyzoş beğendim canım menünü suyun çok az yatana kadar birkaç bardak daha iç ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içmeye çalışıyorum canım aynen :)Feyzoş beğendim canım menünü suyun çok az yatana kadar birkaç bardak daha iç ☺
Sağol canimMenün güzelmiş
Yitik Şifa proğramı
Çok geçmiş olsun canım
Senin menü de güzelmiş![]()
Düşük kilolarda normal canım . Ama bu hafta menülerinde bazı ara öğünleri kaldırmıştın sanırım belki vücut şaşırmıştır ve o 55 gelir yarın inşbende 56 küsürde takıldım kaldım , yine çok şiş hissediyorum , kaçamakta yapmıyorum hiç . gece nöbette bile bir şey yemedim aç durdum nerdeyse . ama hala düşemedim 55 e . sabahı korkuyla bekliyorum
Menün güzeldi ama tiramisu olmamış canımBugün ki menüm
Sabah kahvaltı önxesi
1 haş. Yumurta
Domates salatalık
2çay1 ince dilim ekmek
ara Türk kahvesi 4 çubuk kraker
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası
1,5 tavuk incik
2 yk tiramisunun kremasından 1,5 kedi dili ☹
kocam istedi yakında yapmadın diye dayanamadım oğlumunkinden yedim kalanı işyerine yolladım eşimle
su:2,5 yatana kadar 3,5 olur birazdanda yeşikçay içicem
Spor yok sayılır rutin ev işleri
Yawrukush
CEYDOS
Bu sabah umudum kırıldı inşallah yarın güzel olur
Menu
Sabah: Menemen (salamli), siyah zeytin, söğüs salatalik ve marul, sut
Ogle: But sarma izgara, salata ve ayran
Aksam: Babagannus ve ayran
Karpuz
Su 2.5 simdilik
1 saat tempolu yuruyus
M minimalce_
Valla kötü oldu canım zaten sabahtan da çok - görmemiştim tartıda. Tutamadım kendimiMenün güzeldi ama tiramisu olmamış canımkeşke yarına kendine ayırsaydın yarın ödül yerine yerdin tartı öncesi olması kötü olmuş
Bugün pek birsey yemedim.menülerini beğendim canım :) yarına eksi gelecekmisin durumlar nedir ,seninlede ilgilenemedim iyi bir ortak olamadım![]()
İyi iyi daha ne olsun. Beğendim menünü. Zaten calisiyorsun ayaktasin. Ancak kendine gelmissindir.11 haziran menüm
sabah 8 de : 2dilim tb ekmek
peynir
zeytin
1 kaşık reçel
ara : 1 bardak kefir
6 kiraz
öğlen : peynirli omlet
zeytin
domates ,biber
akşam : salata
4 kaşık yoğurt
1 kase mercimek çorbası
8 kaşık ıspanak
ara : domates ,biber, 1 parmak kadar peynir
su : 1.5 litre
spor : yok
Yawrukush
CEYDOS
deniz diyette
agzimin suyu aktiii yemeklereeeeselamlar benim de menüm böyle. su 2.5 lt, spor da sabah 45 dk yürüyüş + akşam 45 dk leslie.
Eki Görüntüle 2647583 Eki Görüntüle 2647587 Eki Görüntüle 2647588
@Aomine Daiki
14 bin adimCok iyi canim
Benim menüm
11:00 gibi sade kahve
12:00 kabak spagetti ve yogurt
17:45 3 dilim mozzarella, bikac ince dilim bol proteinli salam, az birsey kalan kabak spagetti ve cok kücük kase yayla corbasi (hemen hemen pirincsiz ve cok az yagli)
18:15 10 cig badem ve sütlü kahve
biraz ortaya karisik oldu aksam
sporumu unuttum :) 14 bin‘e yakin adim attim

Ne guzel seyler almissin Denizcim marketten, yarin afiyetle ye kuzum...agzimin suyu aktiii yemeklereeee
Cok açım
Harika görünüyorlar sen bu olayi çözmüşsün
Sana diyim canim, cuma dan baslayip ödül mödul yapmazsak, o 7 günü aç gecirirsek kilo veriliyor aaa bir de spor tabi.bende 56 küsürde takıldım kaldım , yine çok şiş hissediyorum , kaçamakta yapmıyorum hiç . gece nöbette bile bir şey yemedim aç durdum nerdeyse . ama hala düşemedim 55 e . sabahı korkuyla bekliyorum
Teşekkür ederim balımNe guzel seyler almissin Denizcim marketten, yarin afiyetle ye kuzum...![]()
Guzel secimler yapmissin canim , bitter cikolatadan az miktarda yiyebilirsin gulum..Teşekkür ederim balım
Cikolatalara baktim hepsinin 100 gr i 500 kalori civarinda . Almadim tabiki.
Bardak corba aldim. Sagliksiz ama napim arada içilir :)
Noodle da alacaktim da o da 450 kaloriymis
Herseyi inceledim market tenhaydı![]()
agzimin suyu aktiii yemeklereeee
Cok açım
Harika görünüyorlar sen bu olayi çözmüşsün
Gayet guzel olmus canim ellerine saglik :)ay uzuldum simdi foto attigima
tesekkur ederim, cok naziksin :) nohut cok uyduruk oldu ama idare ederdi, cok canim cekmisti djdjs
Noldu süzme yoğurt canimDenicem yogurdu suzeyim
Bende gecen tavuk yemegine koymustum cok guzel oldu