• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaa ne guzel tesaduf olmus..
Bana abdde nerede yasamak istersin deseler, California, New York, Boston, Coloradoyu secerim.
Fakat Texas benim 2. memleketim, 20 yasinda gelip , 10 yil yasadigim.
Tum arkadaslarim ,dostlarim , evim her seyim Texasta..
O yuzden Californianin cazibesine cok kapilmadan akilli uslu , canim anadolum Texasa donmek istiyorum:)
Sen nereye gitmistin canim Texasta, hayret genelde pek sevmezler Texasi :))

vallahi hiç hatırlamıyorum onu amaaa six flags'e de gittiğimizi hatırlıyorum ay ne güzel oldu şimdi aklıma geldi. hayatımın en güzel günlerinde top 10'da parlayan bir yıldız dssad.

Ne güzel bir aktivite hem hareket etmiş oluyorsun hem eşle gecirilen vakit :super:
Benimki bu sıra öyle meşgul ki yüzünü göremiyorum, doktora bitmek üzere. Son çalışmaları yapıyor. Derin öğrenme üstüne, belki eşin bilgi sahibidir bu konuda
Ooo zor zamanlar Filizim esimin doktora zamanlarini hatirliyorum, cok zorlanmistik.
Ikinizede kolayliklar diliyorum..
Esinin alani ne kadar guzelmis, oda bilgisayarci sanirim..
Deep learning ucsuz bucaksiz bir alan ve bence cok zevkli..
Aslinda sen ve esin buraya, hatta bizim siteye tasinmalisiniz, komsu olsak cok guzel olur:)
Burada machine learning ve ilerisi ile ilgili cok arastirmalar yapiliyor, yakin gelecekte yapay zekalar, makinalar insanlardan daha zeki olacaklar..Esininde yolu acik olsun canim..
Dipnot: Driverless arabalar geciyor bazen yanimdan , once bir soka ugruyorum, sonra basiyorum gaza seni yeneceeeeeeeeem oglum diye..:KK70:Asla boyle biri degilim bahsi gecen olayda kara mizah yapilmistir:)))

Son düzenleme:
vallahi hiç hatırlamıyorum onu amaaa six flags'e de gittiğimizi hatırlıyorum ay ne güzel oldu şimdi aklıma geldi. hayatımın en güzel günlerinde top 10'da parlayan bir yıldız dssad.
Six flags San Antonia'da canim, oo eglenceli seyler yapmissin :)
San Antonia kucuk bir sehir ama belki Austin ve Houston'ida gezmissindir..
Aslinda Texasin en guzel sehri bence Austin , belki yine gelirsin, Texasi ben gezdiririm sana bu sefer belli mi olur :)

Woaw :) çok iyi
Sen çalışıyor musun peki orda?
Ben beden egitimi ogretmeniyim, buyuk oglum dogana kadar elementary schoolda calistim,sonrasinda devam etmedim ise cocuklarima kendim bakiyorum.
Fakat okullar acilirsa (korona virusten dolayi belli degil ) 2 oglumda okula gidecekler tum gun bende ise donmeyi planliyorum.
Bunun haricinde kendime ait kucuk bir isim de var, organik kremler, merhemler uretip, satiyorum.(ama bunuda cok bosladim diyebilirim) :))

Six flags San Antonia'da canim, oo eglenceli seyler yapmissin :)
San Antonia kucuk bir sehir ama belki Austin ve Houston'ida gezmissindir..
Aslinda Texasin en guzel sehri bence Austin , belki yine gelirsin, Texasi ben gezdiririm sana bu sefer belli mi olur :)

allahım nasip et. seyahat etmek ve roller coasterlar kadar sevdiğim hiçbir şey yok bu dünyada. o.o

afiyet ossun, bulgurlu yaprak sarma fikri değişik geldi, deniycem bir gün :-)
Pirinç şuan yasak olduğundan canım 🤗
Ne zamandır beklediğim spor ayakkabım geldi. Çok hevesliydim onunla yürümeye ama büyük geldi bana. İadeyle uğraşmak da istemiyorum. Büyük müyük giysem mi ki öyle?? Ne dersiniz 😄😄
Yürürken rahatsız edebilir.. özellikle babet çorapla giyince daha çok rahatsız ediyor
ay düzenleyemedim mesajı nedense. yine unuttum etiketi... Aomine Daiki Aomine Daiki Yawrukush Yawrukush @Ceydos
Harika canım 👌🏻

bence çok sağlıksız bu diyet . hani oruç tutarken bile sanırım en fazla 12 saat tutuyoruz , o civarda . 36 saat çok ürkütücü , bünyen çökmesin dikkat et lütfen . korkutucu buldum ben .
Oruç 18 saati de bulabiliyor hatta bazı bölgelerde daha fazlası..
Yok balım gayet sağlıklı.. Vücut açken enerjisini hasta olan bölgeleri ve yağları yok ederek sağlıyor.
Peygamberimizin (s.a.v.)sünneti, ışığında Prof.Aidin Salih in bilgileri ile uygulanan bir proğram.
Seviyeleri bitirenlerin raporları öyle güzelki. Tüm fazlalıklardan kurtulmuşlar.. Fazla olan kilolar,hastalıklar .. Sadece bedenimiz değil ruhumuz da hafifliyor..
Tavsiye ederim💜

umarım umarım. şimdi ben yurtdışı phd programları araştırma aşamasındayım, olur da bulursam güzel bir yer, ben de sizi beklerim :-)
Ne guzel , seninde yolun acik olsun, alanin ne , nerelere bakiyorsun?
Abdde phd bakiyorsan eger Texasi kesinlikle dusunebilirsin , cunku hayat sartlari, ekonomisi acisindan ogrenci eyaleti diyebilirim.
Herhangi bir konuda yardima ihtiyacin olursa buradayim. :KK200:

Günaydin herkese:KK36:

Carsamba: 97.1
Bugün: 95.7
Fark: 1.4
Yüzde: 1.4 oluyor sanirim
Gelecek hafta için hedef kilo:
94 kilo

Yeni basladigim ve kilom yüksek oldugu icin 2 günde 1.4 vermisim:halay: motivasyonum tavann
BLU3 BLU3
Ne guzel bir eksi, tebrikler canim..:nazar::KK9:
Daim olsun, hic takilmadan gitsin kilolar...

Bugün ki menüm
Sabah kahvaltı önxesi
1 haş. Yumurta
Domates salatalık
2çay1 ince dilim ekmek

ara Türk kahvesi 4 çubuk kraker

Akşam 2 kepçe mercimek çorbası
1,5 tavuk incik

2 yk tiramisunun kremasından 1,5 kedi dili ☹
kocam istedi yakında yapmadın diye dayanamadım oğlumunkinden yedim kalanı işyerine yolladım eşimle

su:2,5 yatana kadar 3,5 olur birazdanda yeşikçay içicem
Spor yok sayılır rutin ev işleri

Yawrukush Yawrukush @Ceydos
Bu sabah umudum kırıldı inşallah yarın güzel olur
Tartı öncesi günü keşke yemeseydin canım. Umarım tartıya yansımaz.
Cok iyi canim:KK9:

Benim menüm

11:00 gibi sade kahve

12:00 kabak spagetti ve yogurt

17:45 3 dilim mozzarella, bikac ince dilim bol proteinli salam, az birsey kalan kabak spagetti ve cok kücük kase yayla corbasi (hemen hemen pirincsiz ve cok az yagli)

18:15 10 cig badem ve sütlü kahve

biraz ortaya karisik oldu aksam🤭

sporumu unuttum :) 14 bin‘e yakin adim attim
Menüne bayıldım💜
Eveeeeet
Aç olanlar burda mi bakalim 😂
Tartidan sonra hunharca saldıracağım yemeklere 😂
Bugün marketten kola aldim zero, hindi füme, filtre kahve, karabugdayli misir patlağı, kefir, lor peynir....
Allah Allahhh... diyete uyumlu ne varsa aldim 😍
Yemek icin cumayi bekliyorum 😍
Giden kilolar aşkınaa🎊🎊🎊🎊

Ooo zor zamanlar Filizim esimin doktora zamanlarini hatirliyorum, cok zorlanmistik.
Ikinizede kolayliklar diliyorum..
Esinin alani ne kadar guzelmis, oda bilgisayarci sanirim..
Deep learning ucsuz bucaksiz bir alan ve bence cok zevkli..
Aslinda sen ve esin buraya, hatta bizim siteye tasinmalisiniz, komsu olsak cok guzel olur:)
Burada machine learning ve ilerisi ile ilgili cok arastirmalar yapiliyor, yakin gelecekte yapay zekalar, makinalar insanlardan daha zeki olacaklar..Esininde yolu acik olsun canim..
Dipnot: Driverless arabalar geciyor bazen yanimdan , once bir soka ugruyorum, sonra basiyorum gaza seni yeneceeeeeeeeem oglum diye..:KK70:Asla boyle biri degilim bahsi gecen olayda kara mizah yapilmistir:)))
Sağol canıminici bilg. müh'de doktorası, evet dediğin gibi geleceği parlak bir alan. Eşim de istiyor biliyomusun bir gün Amerika'da yaşamayı. Yani belli mi olur ☺️☺️ Bense bilemiyorum gerçekten öyle bir fırsat doğarsa mesela ne yaparım. Çok zor bir karar. Hayırlısı bakalim

Ben beden egitimi ogretmeniyim, buyuk oglum dogana kadar elementary schoolda calistim,sonrasinda devam etmedim ise cocuklarima kendim bakiyorum.
Fakat okullar acilirsa (korona virusten dolayi belli degil ) 2 oglumda okula gidecekler tum gun bende ise donmeyi planliyorum.
Bunun haricinde kendime ait kucuk bir isim de var, organik kremler, merhemler uretip, satiyorum.(ama bunuda cok bosladim diyebilirim) :))
Becerikli hatun :) çocuklarına kendin bakman güzel olmuş

Ne guzel , seninde yolun acik olsun, alanin ne , nerelere bakiyorsun?
Abdde phd bakiyorsan eger Texasi kesinlikle dusunebilirsin , cunku hayat sartlari, ekonomisi acisindan ogrenci eyaleti diyebilirim.
Herhangi bir konuda yardima ihtiyacin olursa buradayim. :KK200:

çok incesin, teşekkür ederim :)

açıkçası burs alabileceğim veya okurken aynı anda ar.gör.lük yapabileceğim (şu anki işim de bu) yerlere bakıyorum. bunun için en iyi opsiyon abd ancak oturup da okul araştırmadım daha. sonrasında da almanya ve kanada opsiyonlarını değerlendiriyorum. alanım psikoloji. ah bi green card çıkaydı gördüğüm ilk garsonluk ilanına da başvururdum da işte :p

Pirinç şuan yasak olduğundan canım 🤗

Yürürken rahatsız edebilir.. özellikle babet çorapla giyince daha çok rahatsız ediyor

Harika canım 👌🏻
Dün baktım da Zinnet'cim, küçük numarasıni sipariş verip bunu iade edecektim. Tam iki katı olmuş fiyatı aldığım yerde. (Hatta diğer sitelerde de) 😯😯 Çok şaşırdım, o yüzden vazgeçtim. Yüzde 50 kârda olmanın mutluluğu sardı beni 😂😂

Günaydın herkese inşallah bol eksili bir cuma olur tartılmak için biraz bekliyorum ☺ dün de yazamadım menümu, alintilarimi yazıp onu da yazacağım hemen
İyi geceler kızlar iki gündür gelemiyorum , şimdi de nöbetteyim nasıl yoruldum bugün , tansiyonum da 17 ye 12 olmus . Şimdi 20 yi buldu heralde gözlerim felan ağrıyor .diger arkadaş uyumaya gitti saat 23.30 gibi , 3 gibi kaldirayimda ben uzanayim birazda , her yerim ağrıyor . Menumu yazayım
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın dikkat et kendine

10 Haziran menüm
Sabah : peynirli yulaflı omlet
5 zeytin
Domates , biber
3 kaşık yoğurt

Ara : 1bardak kefir
1 ceviz
4 çiğ badem

Akşam yemekhanede : 1 köfte
Çorba
4 parmak.kadar ekmek

Gece 23 te :
domates, biber
3 kiraz ( visneyle kirazı karıştırıyorum visnede olabilir o :) )

Su :1.5 litre ( vaktim olmadı daha fazlasına )
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush @Ceydos @deniz diyette
Çok güzel canım ☺ menulerini hep beğeniyorum zaten dengeli, sağlıklı 👍😊

Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
Bol yesillik
Çay

Ara
Sade türk kahvesi

Öğle
2 kabak dolmasi kiymali
1 kase yoğurt

Aksam
2 kabak dolmasi
1 kase yoğurt
Kiraz sapından çay

Su 3 lt
Spor asma yapragi topladik 2 saat ;)

😃😃😃😃
Bugünkü menüm
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
Yeşilçay

Öğle
yulaf lapasi(3 kasik yulaf, 1 sb süt, yarim muz)
misir püskülünden çay

Aksam
Salata
2 dilim hindi füme
1 dilim karpuz

Su 3 lt
Spor 3 saat marketleri gezerek yürüyüş

@fyzanur
Ne güzel menuler böyle afiyet olsun canım 😁

Bugun ki menum
Sabah aksam foto da
Oglen semizotu yemegi 100 gram
Su 10bardak
Spor 1 saat bahceden yabani ot temizleme
8000 adim
Yawrukush Yawrukush @Ceydos erciyes111 erciyes111
Yalniz kalori acigini cok araladim galiba ac hissediyorum ama doyamamaktan deil
Hadi bakalım o açlık eksi olarak gelir inşallah canım ☺

Bugün aslında o kadar kötü gectiki banka kartımı kaybettim oğlum düşüp bacağını fena yaraladı Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim sen nasilsin
Ayy canım çok geçmiş olsun kartını iptal ettirmissindir, yenisi de gelir. Oğlun nasıl şimdi

Menüm:

Sabah: yürüyüş yarım saat, 15 dk da alışveriş

12.00 çay, bir dilim kendi ekmeğimden, 5-6 cherry domates, 1 salatalık, lor peyniri, labne peyniri üstüne büyük bir fincan daha çay + 1.tk bal

14.00 küçük kasenin yarısi kadar yoğurt + bir kayısı
15.00 filtre kahve
16.40 çay tabağında kavrulmuş kıyma acı yeşil biber, 1 yumurtadan krep
18.civari da 2 fincan çay

3lt su
Çok beğendim canım ☺

Benim yaklaşık 50 dk yürüyüşüm var baya tempolu
Ama reglim çok yakın ve menüme dikkat edemedim
O yüzden kilom kötü gelecek
Ve sana çok kötü eş oldum çok çok özür dilerim :(

Sevgili kaptanlarım çok özür dileyerek sınavlarım bitene kadar ayrılmak durumunda kalıyorum yarın bildirim yapacağım tabi :)

Eğer gelebilirsem sınavlardan sonra da gelirim yoğunluğuma bağlı olarak
Sabah görüşürüz 🥰
Canım seni burda görmek çok güzel, o yüzden sınavlarını güzelce ver gel 😍 başarılar diliyorum tatlım 😘

günaydın herkesee! son 3 gündür kilom hep aynı; vardır bir hayır diyerek başlıyorum sdklfajs:

Geçen hafta: 81.4
Bu hafta: 80.2
Fark: 1.2
Yüzde: 1.47
Gelecek hafta için hedef kilo:
78.7

Eki Görüntüle 2647729
Çok güzel canım tebrik ederim 😍

Gecen hafta: 64.7
Bu hafta: 65.0
Fark: +0,3
Eki Görüntüle 2647759
Canım çok fazla değil artin o yüzden sorun yapma haftaya fazlasıyla gider kıyafetle mi tartildin peki

Back
X