• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canıminici bilg. müh'de doktorası, evet dediğin gibi geleceği parlak bir alan. Eşim de istiyor biliyomusun bir gün Amerika'da yaşamayı. Yani belli mi olur ☺☺ Bense bilemiyorum gerçekten öyle bir fırsat doğarsa mesela ne yaparım. Çok zor bir karar. Hayırlısı bakalim
Canim minik bir bilgi, 2 hafta once abddeki tum tech firmalari, remote system'e gectiler.
Yani dunyanin her yerinden bilgisayarci , it'ci, software engineer ise aliyorlar.
Esinin istegi varsa bu sirketlere basvursun, ben esinin bolumunu bilmiyordum daha oncede soylerdim.
Bu uzaktan kumanda sistemde hic vize mize durumlarina bakmadan , dunyanin her yerinden calisan aliyorlar.
Esin doktorasina devam edip, buyuk tech firmalarinda da calisabilir home office seklinde..
Sonrasinda da buraya gelebilirsiniz ailecek..
Facebook, google, linkedin, apple remote sisteme gecen buyuk firmalardan bazilari..
Is basvurusunda bulunmanin hicbir zarari olmaz , ne dersiniz :)
Bunu detaylida konusabiliriz Filizim..

Günaydin herkese:KK36:

Carsamba: 97.1
Bugün: 95.7
Fark: 1.4
Yüzde: 1.4 oluyor sanirim
Gelecek hafta için hedef kilo:
94 kilo

Yeni basladigim ve kilom yüksek oldugu icin 2 günde 1.4 vermisim:halay: motivasyonum tavann
@BlueSkyyyy
Off ne güzel bir sonuç harikasın canım ☺

Guzel arkadaslarim ben son bir antreman yapip uyumaya geciyorum.
Sabah uyandigimda guzel kilo bildirimlerinizi gorurum umarim.
Hepinize mutlu gunler, bol eksiler.. :KK200:
Iyi uykular kaptanım 😍

Geçen hafta: 66.9
Bu hafta:66.2
Fark: 0.7
Yüzde: 1

IMG_20200612_092404.webp

Günaydın herkese inşallah bol eksili bir cuma olur tartılmak için biraz bekliyorum ☺ dün de yazamadım menümu, alintilarimi yazıp onu da yazacağım hemen

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın dikkat et kendine

Çok güzel canım ☺ menulerini hep beğeniyorum zaten dengeli, sağlıklı 👍😊

Ne güzel menuler böyle afiyet olsun canım 😁

Hadi bakalım o açlık eksi olarak gelir inşallah canım ☺

Ayy canım çok geçmiş olsun kartını iptal ettirmissindir, yenisi de gelir. Oğlun nasıl şimdi

Çok beğendim canım ☺

Canım seni burda görmek çok güzel, o yüzden sınavlarını güzelce ver gel 😍 başarılar diliyorum tatlım 😘

Çok güzel canım tebrik ederim 😍

Canım çok fazla değil artin o yüzden sorun yapma haftaya fazlasıyla gider kıyafetle mi tartildin peki
Sağol canım oğlum iyi çok şükür kartı zaten iptal ettim😊

Canim minik bir bilgi, 2 hafta once abddeki tum tech firmalari, remote system'e gectiler.
Yani dunyanin her yerinden bilgisayarci , it'ci, software engineer ise aliyorlar.
Esinin istegi varsa bu sirketlere basvursun, ben esinin bolumunu bilmiyordum daha oncede soylerdim.
Bu uzaktan kumanda sistemde hic vize mize durumlarina bakmadan , dunyanin her yerinden calisan aliyorlar.
Esin doktorasina devam edip, buyuk tech firmalarinda da calisabilir home office seklinde..
Sonrasinda da buraya gelebilirsiniz ailecek..
Facebook, google, linkedin, apple remote sisteme gecen buyuk firmalardan bazilari..
Is basvurusunda bulunmanin hicbir zarari olmaz , ne dersiniz :)
Bunu detaylida konusabiliriz Filizim..
Ne müthiş bir dostsun canim sen 😍, düşünüp haber vermen bile harika canım
Ben söyleyeyim bakalım bu haberi eşime. (Hatta burdan kopyalar ona atarım 😄😄)
Sonra konuşuruz o zaman detaylı
Öpüyorum Özge'cim :KK68: tatlı tatlı rüyalar canim

Dünkü menüm
Sabah
Tam buğday unlu iki akıtma(boyutu pasta tabağı kadar), salatalık, biber, iki dilim peynir, iki zeytin, çay

Öğle
Ruseymli bulgur gevreği bir kase, bir bardak kadar sütle beraber

Ara
12 tane kiraz

Akşam

Bir yt kabak yemeği, dört kaşık yoğurt

Ara
Normalde yemeyecektim ama çok acıktım 4 tane light buskivi corek otlu, keten tohumlu 100 kalori

Su 2. 25 litre
Spor
200 bisiklet hareketi
100 flutter kicks

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne

çok incesin, teşekkür ederim :)

açıkçası burs alabileceğim veya okurken aynı anda ar.gör.lük yapabileceğim (şu anki işim de bu) yerlere bakıyorum. bunun için en iyi opsiyon abd ancak oturup da okul araştırmadım daha. sonrasında da almanya ve kanada opsiyonlarını değerlendiriyorum. alanım psikoloji. ah bi green card çıkaydı gördüğüm ilk garsonluk ilanına da başvururdum da işte :p
Green carda her yil mutlaka basvur, o sekilde green card alan bir suru tanidigimiz var..
Ama esimde abdye phd icin geldi ve burslu okudu.
Ve o bursla biz cok guzel gecindik..
Houstonda- University of Houston var, Austinde- University of Texas var, College stationda- Texas A&M University var.
Bunlarin websitelerine girip teaching assistant pozisyonlarina bakabilirsin..Bu sayede burs alip, Texasta o bursla cok rahat yasarsin.
Birde sanirim Turkiyede Meb bursu ile gelme opsiyonu vardi ama o konuya cok hakim degilim canim..

Ne müthiş bir dostsun canim sen 😍, düşünüp haber vermen bile harika canım
Ben söyleyeyim bakalım bu haberi eşime. (Hatta burdan kopyalar ona atarım 😄😄)
Sonra konuşuruz o zaman detaylı
Öpüyorum Özge'cim :KK68: tatlı tatlı rüyalar canim
Detayli konusalim canim sabah, opuyorum.. :KK200:

Green carda her yil mutlaka basvur, o sekilde alan bir suru tanidigimiz var..
Ama esimde abdye phd icin geldi ve burslu okudu.
Ve o bursla biz cok guzel gecindik..
Houstonda, University of Houston var, Austinde, University of Texas var, College stationda Texas A&M University var.
Bunlarin websitelerine girip teaching assistant pozisyonlarina bakabilirsin..Bu sayede burs alip, Texasta o bursla cok rahat yasarsin.
Birde sanirim Turkiyede Meb bursu ile gelme opsiyonu vardi ama o konuya cok hakim degilim canim..

o meb bursunun sınavına girdim. çok güzel puanlarım var girdiğim sınavlardan, ancak sağolsunlar mülakatta öyle bir puan verdiler ki bana, genel puanım tam 69.9'da kaldı. tercih yapmak için en az 70 almak gerekiyor. (: her işte bir hayır vardır lafına çok inanırım, şimdi aklıma durdukyere teksas opsiyonu girmiş oldu, girip de bu ünilerin hepsine tek tek bakıcam.

o meb bursunun sınavına girdim. çok güzel puanlarım var girdiğim sınavlardan, ancak sağolsunlar mülakatta öyle bir puan verdiler ki bana, genel puanım tam 69.9'da kaldı. tercih yapmak için en az 70 almak gerekiyor. :-) her işte bir hayır vardır lafına çok inanırım, şimdi aklıma durdukyere teksas opsiyonu girmiş oldu, girip de bu ünilerin hepsine tek tek bakıcam.
Her seyin hayirlisi, sen guzelce teaching assistant pozisyonlarina bak, Texas ogrenci memleketi, Abdye gelirsen en rahat yasayacagin yer orasi olur ogrencilik zamanlarinda.
Hic erteleme, hayallerinden vazgecme.. :KK200:

Back
X