• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti, geciyor?
Gecmisi okudum, kilo bildirimlerinizi gordum, kilo veren, vermek icin cabalayan, guzel egzersizler yapan, tum hafta elinden geleni yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Sabit gelen, ya da kucuk artilari olan arkadaslarim sizlerde uzulmeyin ama hirslanin ki haftaya daha guzel kilolar verelim..
Simdi hemen yarisma listemizi hazirlamaya geciyorum.

CEYDOS CEYDOS yok cunku keto ile alakasizdi malesef
Az önce dus sonrasi 66.2 cikti. Ama 66.6dan sayalim.
Deli gibi de yuruyus yapip Row machine yaptim.
Anlamiyorum ki. Bu vucud en ufak seyde arti olmaya hazir.
Birde bisey yemicem Eve gelene kadar dedim ama cok aciktim

12.30
Ilk ve son ogun
2 cavdar ekmegi
1 kasar
4 Hindi fume
1 y. K cevizli labne

Su ve sporu sonra yazarim..

CEYDOS CEYDOS yok cunku keto ile alakasizdi malesef
Az önce dus sonrasi 66.2 cikti. Ama 66.6dan sayalim.
Deli gibi de yuruyus yapip Row machine yaptim.
Anlamiyorum ki. Bu vucud en ufak seyde arti olmaya hazir.
Birde bisey yemicem Eve gelene kadar dedim ama cok aciktim

12.30
Ilk ve son ogun
2 cavdar ekmegi
1 kasar
4 Hindi fume
1 y. K cevizli labne

Su ve sporu sonra yazarim..
Canim takimimiz ceza alabilir yuzdemiz guzel degil, eger 66.2 ciktiysan az evvel o kilonu baz alalim..

Arkadaslar listemizi paylastim ortalamamiz guzel degil malesef fakat bu haliyle ceza almiyoruz..

***@Arrietty_ canim son kilon 66.2 ise , o kilonla bildirim yapabiliriz, eger oyleyse onay bekliyorum senden listede paylasmak icin..

*** @Meyyal Hayyal saat 20.00den once umarim kilo bildirimini yaparsin, listemize ekleyebilirim seni..Diger turlu hem bu hafta, hem haftaya takimimiz kotu etkilenmis olacak..Yarisma listesinde olan arkadaslarin ekstra hassasiyet gostermesi gerekiyor.Eger kilo bildirimlerin bu sekilde aksayacaksa, seni izne ayirabiliriz, liste disinda da bizimle kilo vermeye devam edebilirsin...

:duduk:YENI GELEN ARKADASLAR ICIN HATIRLATMA:duduk:

Sevgili arkadaslarim her cuma tarti sonrasi eger isterseniz , 1 ogun odul yapma hakkiniz var.
Caninizin istedigi seyleri yiyebilirsiniz.
Bu odullerinize ceza verilmeyecek, menu tablosunda da odul olarak yazilacaktir.
Fakat odullerinizi cuma ya da en gec cumartesi gunu yapip bitirmis olmalisiniz, pazar gunu yenilen, diyete uygun olmayan gidalar odul sayilmayip, malesef cezalandirilacaktir..
Yeni haftamiz icin motivasyonunuz bol olsun.:KK200:

Feyza süper 👏👏👏 haftaya 54 geliyor inş 🙏🏻🙏🏻 Bence suyunu arttır ve 1 ara öğününü iptal et bence vücut şaşırmış olur. Sanki ben görüyorum o rakamları mutlu oluyorum🥳🥳🥳 ahh ben ara vermemiş olsaydım 5 li rakamlarda olur muydum acaba?
Bende senin verdiğini gördükçe mutlu oluyorum eski yarışçılar olmamızdan mıdır acaba ilk senin kilo bildirimine bakıyorum hep :) görürsün canım , kalıcı olsunda geç olsun .

bence eksin harika canım.tebrik ederim.
tebrik ederim canım daha fazla olabilirdi ama patatesler aramıza girdi.
süpersin ne çabuk attın ödemi bravo.
karpuz kabuğu işe yaramış. tebrik ederim.
maşallah maşallah ne güzel eksi geldi tebrikler.
kasım ayında 3 kaplama 12 implant 12000 anlaştım ben ama yerlisini yaptırıyorum. neden dersen iki katı fiyat vardı arada birde aynı dişçi ile önceki konuşmamızda ben anneme yerli yaptım hiçbir fark yok arada demişti bende o şekilde ikna oldum. uygulanan kemik tozları ile 14000 mal oldu bana. ama ek olarak minik dolgular işlem sonrası diş beyazlatma ve uyku plağı yapımı ücretsiz yapacak. şansım şu burada diş işlemleri büyük şehirlere ve batıya göre daha uygun.
bende merakla bekliyorum.daha tartılmadım. wc gitmedim onuda halledince çıkacağım kalbim güm güm.
eeee seni kandırmayayım sonsuza kadar sürmüyor ama dikkat edersen süreyi uzatıyorsun. bildirimini fotoğraflı olarakta yapabilir misin yavrum.
Sen bayağı uyguna yaptirmissin kız :) bakalım biz napacagiz

geçen hafta :62,7
bu hafta :61,9
fark : 0,8
yüzde: %1,28
Eki Görüntüle 2648012 Eki Görüntüle 2648011 Eki Görüntüle 2648010

kızlar sonuca şaşırmadım çünkü laptop üzüntüsünden regl oldum. piskopat diyebilirsiniz. bu kadar üzülür mü insan ama üst üste geldi bozulmalar evde bende gerildim haklı olarak. bu da bu hafta şişliğimi indirdi. tek artısı oldu. darısı önümüzdeki haftanın başına diyorum.

@bnnu
Kız bir başladın inmeye tam başladın masaallah sana ya :) bende inat ettim bu hafta 1 kg verecem :)

1-1,5 saat arkadaşlarımla sosyalleşmeye çıkıyorum. akabinde yavaş yavaş sonuçları açıklayacağım. kendinize iyi bakın
Bende hastalarimi bekliyorum sosyalleşmek için :) kendileri 20.30 itibariyle yatmaya gelecekler :) bana yine geceler uykusuz diridiridim dim.dim :)

Selam kizlar 10 sayfa gecmisi okudum, beğene beğene geldim.
Kilo veren, vermeye calisan tüm arkadaslarimi tebrik ederim.
Ben de sabah sabit cikmistim, 12 ye kadar bekledim, parka ciktim yürüyüş yaptım derken -300u görebildim 😂
Hepinizi cok iyi anliyorum, kilo vermek cooooook zor, sabir emek istiyor.
fyzanur fyzanur eşim ayni kilo vermemiz güzel tesaduf olmuş. Cok guzel gecti bu hafta.

CEYDOS CEYDOS okudum, inanamadim. regl olmana cok sevindim canim hadi gözünaydin

erciyes111 erciyes111 guzel olmus, cok sevindim eksilerine canim.

Birgaripanne Birgaripanne nazar değmesin bu hafta da iyi vermissin bahce islerinin cok avantaji oluyor bence sana.
😘😘😘😘😘😘

Hepiniz canimsiniz cok güzel takımımız 💖 Allah nazarlardan korusun herkesi 💖

Back
X