Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kabizlik yaptigi icin kilo veremiyorum canim.Kızlar cay cok tüketiyorum aksamları 3-4 bardak etkısı olmaz demı kıloya
Sen süpersin eşimm. Ben oğlanı uyutunca uyuyayım dedim 15 dk uyuyamamışımdır bile seslere uyandım. Şimdide öylece yattım uzanıyorum. Pazartesiden itibaren çocuk uyurken bende leslie başlayayım yapabildiğim kadar bu hafta güzel kg verelim inşallah. 69 u ucundan görmem gerekSagol canim, kremali kahveyi birakmam lazim haklisin :) Saat ben de düsünüyorum cünkü telefon sürekli yanimda olmuyor.
Ohh Cok iyi valla ben de sabah leslie 1 mile yaptim 150 ip atladim ve ev temizligi beni bekler![]()
Merhaba canım tanışalım tabikide ne bilmek istersinmatilda34 bu haftaki esim merhaba, tanismaya ne dersin?
Olur mu hiç sen o 500 vermeseydin olamazdiktebrik ederim canım bir nevi senin sayende ben 500gr verdim sadece![]()
Nazar duasi oku canim ihlas fatiha nas felak bunlarida abdestli iken suya oku o suyu da sifa niyetine icir istedikceKızlar telefondan girdiğim için herkesi alıntılayamıyorum çok karışıyo sonra. Hepinize çok teşekkür ederim inşallah bidaha tekrarlanmaz dediğiniz gibi. Gece gözümü kapattğım an başka başka senaryolar döndü beynimde uyku tutmadı bi türlü. Peşinden de oğlum en az 12 kere uyandı hiç uyuyamadım.
nazarlandırdı kendini sıpa. Aşağıdan bozacı geçiyodu bu da bozaa diye bağırmaya başladıeşimin kuzeni aynı apt oturuyo onun çocuğu. 2,5 yaşını geçti hala çok konuşmuyo. Anında çekti nazarı sıpa
Canim benim bel cevrem 100 kalca 117Yok canim keske internetden basit bir test yaptim aşırı oranda yağlı çıktım.
Hani su kalça cevresi, bel cevresi, boy, kilo ve boyun cevresi yazilarak olculen.
Tabi ne kadar dogru bilinmez.
Ve tabi bunu demisken bel cevrem 73 sm mis cok kalin hic ölçmemiştim kalcam ise 103 of bu rakamlarin büyük ölçüde dusmesini isdiyorum ama yapamıyorum.
Okudum canım sabah. Suya okumak aklıma gelmemişti ama onuda yapayım teşekkür ederimNazar duasi oku canim ihlas fatiha nas felak bunlarida abdestli iken suya oku o suyu da sifa niyetine icir istedikce
Bekliyorum hahahahAynen benimde armut tip ya ,ahh bı kurtulsak su basenlerden , eve gidince boydan foto atayım gruba :)
deniz diyette bu hafta ayrilmisiz eşim , tekrar yeni yarışmalarda buluşmak ümidiyle
![]()
@melek ada bu hafta eş olmuşuz , umarım güzel kilolar veririz birlikte :)
Selam canim.Selam kızlar nasılsınız
Ben sonunda regl olduummm
Ayy nasıl rahatladım
yanlış düşünüyorsun kilo verme hızı olağan dışı haller dışında kesinlikle yaş ile alakalı bu sebeple yaşsız ekleyemiyorum.
Gozum yandi okumaktanDünkü menum cok karmasik. Tam bir cuma menüsü
Hepimizin menüsü gibi kaos halinde
Tartidan sonra......
3 dilim hindi füme
3 üçgen peynir
2 salatalik
1 dilim karpuz
Ara
Kuru kayisi 4 adet
Leblebi 1 avuç
2 hurma
1 kuru incir
Aksam patatesli et haslama 1 porsiyon
Salata
1 kase yoğurt
Ödül
1 dilim kaymakli ekmek kafayifi
1 bardak zero cola
İslak kek yarim dilim
Cikolatali ekmek oglandan kalan
Baska şeylerde yemis olabilirim, hatirladiklarimin hepsini yazdim sapıttım...
Suyu 4 lt ictim cok yedigim icin ancak sindirir![]()
Darisi bana canim yaaa 5 gun gecti belki de o yuzden anca 500 gram verdimSelam kızlar nasılsınız
Ben sonunda regl olduummm
Ayy nasıl rahatladım
Sorma sormaaaGozum yandi okumaktan
Canim keske butun gun uyusaydin umarim kilo olarak donmez
Darisi bana canim yaaa 5 gun gecti belki de o yuzden anca 500 gram verdim
Bana hafta sonu daha zor esime uygun ve tabi bana uygun seyler pisiriyorum hatta farketmeden if yapmaya basladim galiba menumu paylasinca gorursunSorma sormaaa
Uyusam da aklimda kalirdi bunlar 1 haftadır bu günü bekledim :))))
Neyse bugün toparliyorum. Açlık cekmeye devam ediyorum.
Bol kahveli gün gecirdim.
Sende durumlar nasil canim, haftasonu eşler evde yemek icmek daha duzenli oluyor
Hayirli olsun, ayni ekipteymisiz bu hafta. 1+ kilo vermek hedefim var. Sen de bu hafta cok daha iyi kilo verirsin umarim. Ogunlerinde icecek tuketmiyor musun? Sivi alimini biraz arttirabilirsin. Bu arada beni degil bir baslasini etiketliyorsunMenumm
Sabah 10.15
Opsie ekmek denedim olmadi bende omlete cevirdimchiali
Aksam 17.00
Bugun kahvaltiya boguldum
Su 10 bardak
Spor her zamanki gibi kosusturmaca
10000 adim 500 puan
Yawrukush
CEYDOS B blueskyy
deniz diyette