- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
Cok tesekkurler canim ama bu hafta kendimi mutlu his ediyorum enerjik his ediyorum eminin kilolar gidicek.Tamam canim ben senin menulerini takibe aldim, bu hafta detayli yzacagim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkurler canim ama bu hafta kendimi mutlu his ediyorum enerjik his ediyorum eminin kilolar gidicek.Tamam canim ben senin menulerini takibe aldim, bu hafta detayli yzacagim :)
İnsallah canim, Allah saglikli omur versin.Ne guzel ananemi en son 2 yil once gordum Denizcim, beni o buyuttu, emegi okadar coktur ki, annem gibidir..
84 yasinda, insallah dunya gozuyle bende yine gorurum...![]()
Sey mesajimi gunceledim de onada yeniden bakarmisin lutfen?.Tamam canim ben senin menulerini takibe aldim, bu hafta detayli yazacagim :)
Bu enerjin tum hafta devam etsin insallah,, kizlar nasillar, esinden haber var mi?Cok tesekkurler canim ama bu hafta kendimi mutlu his ediyorum enerjik his ediyorum eminin kilolar gidicek.
Çok iyi olmuş canmm13 haziran menüm
sabah : 2 dilim tb ekmek
2 yumurta
1kk peynir
2 zeytin
ara : 1 kaşık yoğurt
yarım elma
öğlen : haşlanmış tavuk
4 kaşık yoğurt
6 kaşık yeşil fasulye
akşam : 3 ceviz
yoğurt
2 kaşık ıspanak
su :1.5 litre
spor : 15 dk eliptik
ara : henüz yapmadım ama saat 21 gibi yarım elma +1 kaşık yoğurt düşünüyorum .
Yawrukush @Ceydos
Melek Ada
Biliyorum hatirliyorum, senin evladinda senin gibi merhametli, hatir-kiymet bilen bir insan olsun insallah Denizcim..İnsallah canim, Allah saglikli omur versin.
gecen de yazmistim anneannem alzheimer hastasi
o bizi tanimiyor ama biz onun emeklerini unutmuyoruz .
Kek yapmıştım, cok sevdi. O yedikce ben mutlu oldum.
Menu guzel cikolata degil ustelik gec saat de hic olmamis kalorisi dusuk ola bilir ama yinede olmamis bence, bende cok anlamiyorum sayilmaz ama yinede bilemedim.İyi akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
10.30: yarım yufka, yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, salatalık, domates, bir çk bal
18.00: balık, salata
Ara: iki tane küçük çikolata(parmak kadar)
Su: 2,5 litre
Spor: 100 mekik
200 bacak egzersizi
100 bisiklet
400 jj
fyzanur
Canim bu ekmek ikisine de benziyor.Merhaba canim takim arkadaslarim.
Sabah: 8:00 2 dilim ekmek, 1 ck tereyagi, 1 ck dan az recel.
Oglen: 12:00 1 cukur tabakta domates corbasi, yaninda salata.
Aksam: 17:00 salata, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Ara: kahve ve dut.
Su: 3 litre
Spor: 100 suguat, 100 mekik, 100 bacak cekme, 1 dk plank, 15 dk leslie, 15 dakika dans, 6000 adim.
@matilda34
Yawrukush @asena87 @Ceydos
Eki Görüntüle 2648491 bu tam bugday ekmegimi? Cavdar ekmegimi?
Cok guzel birgun olmus canim, sadece cikolatayi bitter olarak az miktarda tuketmeye calis, nasilsin?İyi akşamlar kızlar ben de menümü yazayım
10.30: yarım yufka, yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, salatalık, domates, bir çk bal
18.00: balık, salata
Ara: iki tane küçük çikolata(parmak kadar)
Su: 2,5 litre
Spor: 100 mekik
200 bacak egzersizi
100 bisiklet
400 jj
fyzanur
Çavdar ekmeği daha sağlıklı.Merhaba canim takim arkadaslarim.
Sabah: 8:00 2 dilim ekmek, 1 ck tereyagi, 1 ck dan az recel.
Oglen: 12:00 1 cukur tabakta domates corbasi, yaninda salata.
Aksam: 17:00 salata, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek.
Ara: kahve ve dut.
Su: 3 litre
Spor: 100 suguat, 100 mekik, 100 bacak cekme, 1 dk plank, 15 dk leslie, 15 dakika dans, 6000 adim.
@matilda34
Yawrukush @asena87 @Ceydos
Eki Görüntüle 2648491 bu tam bugday ekmegimi? Cavdar ekmegimi?
Inşallah devam eder, kizlarda iyi cok sukur butun gunu kavga ediyorlar, oynuyorlar.Bu enerjin tum hafta devam etsin insallah,, kizlar nasillar, esinden haber var mi?
15 temmuzda aciliyorsa, yakinda gorusursunuz insallah canim..Inşallah devam eder, kizlarda iyi cok sukur butun gunu kavga ediyorlar, oynuyorlar.
Esimle sanirim bir sure daha ayri kalicaz, 15 temmuz da acilicak yolar, 1 ayda vize anca alirim her halde, en erken agustosta oda sadice bir ihtimal simdilik.
Internetden baktim 1 dilimi (kalorisi azaltilmişı) 50 kalori ama uzerinde 100 gram 115 kalori, agirlik 450 gram yaziyor ve 20 dilim yaklasik 25-30 kalori yani.Canim bu ekmek ikisine de benziyor.
Zaten tam bugday ekmegide, cavdar ekmegide bu renk oluyor genelde..
Yiyebilirsin bu ekmekten canim..
Menu guzel cikolata degil ustelik gec saat de hic olmamis kalorisi dusuk ola bilir ama yinede olmamis bence, bende cok anlamiyorum sayilmaz ama yinede bilemedim.
Afiyet olsun
Çikolatayı ödül olarak yedim aslındaCok guzel birgun olmus canim, sadece cikolatayi bitter olarak az miktarda tuketmeye calis, nasilsin?
Tesekkurler canim, uzerinde sadice siyah ekmek yaziyor. Diye sordum kalorisini dogru hesaplamak için.Çavdar ekmeği daha sağlıklı.
Fotodaki bana cavdar ekmegi gibi geldi, dokusu biraz daha sert gibi oluyor.
Menün gayet iyi geldi bana canim. Ölçülü hersey.
Canim arkasinda yazan dogrudur ama bana cok az yazilmis gibi geldi kalorisi..Internetden baktim 1 dilimi (kalorisi azaltilmişı) 50 kalori ama uzerinde 100 gram 115 kalori, agirlik 450 gram yaziyor ve 20 dilim yaklasik 25-30 kalori yani.
Bende bilemedim neye gore hesaplanmalı yım. O yüzde sordum.
iyi olmana sevindim, haftasonu da ders oluyor mu, bilmiyordum :)Çikolatayı ödül olarak yedim aslındaiyiyim canm bugün iki saat dersim vardı. Bilgisayar başında oturdum.