• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar kızlar :) 3 aylık karantinadan sonra ilk defa arkadaşlarımızla sosyalleştik zaten hepimiz evdeyiz ve eşlerde evden çalışıyordu artık yeter dedik buluştuk. cok cok iyi geldi hem bize hem çocuklara. öğlen karar verdik ve acele evde kek, kurabiye, poğaça falan hazırladık. o kadar süre sonra buluşunca ben diyetteyim demek istemedim o_Oo_O açıkçası pişmanda değilim yalnız dün @Derya_the_queen sana oklava gösteriyordum bugün ben hakkettim biraz :KK6::KK6:

cumartesi menüm
12:00
1haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, domates, salatalık ile salata, yarım dilim low carb ekmek (bunu da yememeliydim ama buluşacağımız belli değildi)

16:30
1 küçük dilim kek, 1 tane kurabiye, 4-5 tane çiğ badem, 2-3 tane üzüm

20:00
1haşlanmış yumurta, 2yk lor peyniri, domates, salatalık ile salata

su:2-2,5lt
spor: 7000 adım (yürüyerek gidip geldik)
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @Derya_the_queen

senin gün nasıl geçti @Derya_the_queen ?
Yürüyerek gidip gelmen ve arladaşlarla buluşma coşkusu eritmiştir inşallah tüm cısları canım💜💜 yarın ve sonrsı daha sıkı sarılıp telafi edersin💜
Oyy Arasi uyutup bahveye daldim ,2 agacim var arka bahcede ama felaket uzamislar, serpilmislerdi, onlari budadim tam 1 saat surdu, simdi yarim saatte onlarin dallarini bahceden temizleyip ,konteynira yuruyup atmakla gecer.
Yoruldum bir kahve molasi verdim...
Sizlerede iyi geceler canlar.. :KK200:
Ooo ağaç budama😍😍😍😍😍😍 bahçe işlerinde hız kazanıyordu😁
Bunlar dun ektigim nane,sogan,sarimsak ve suya koydugumuz marul kokleri🤗

Eki Görüntüle 2648552
Eki Görüntüle 2648551
Eki Görüntüle 2648555

Bunlarda bugunku bahce budama islerim😶
Eki Görüntüle 2648550
Eki Görüntüle 2648549
Bi trambolin gördüm sankiii😍😍😍😍😍

Yürüyerek gidip gelmen ve arladaşlarla buluşma coşkusu eritmiştir inşallah tüm cısları canım💜💜 yarın ve sonrsı daha sıkı sarılıp telafi edersin💜

Ooo ağaç budama😍😍😍😍😍😍 bahçe işlerinde hız kazanıyordu😁

Bi trambolin gördüm sankiii😍😍😍😍😍
4 aydir evde karantinadayiz akrepcim, bagla bahceyle kendimi oyaliyorum :)
Trambolin kuzucanlarin..:anne:

Kolay gelsin kaptanim bahce iyidir negatif enerjini alir aha ben bugun yine sinirliyim bir sebep yok oyle ama en ufak seye patlayacak dereceye geliyorum
Bi multi iç veya omega3 veya Dvitamini
Bugünkü menüm sabah
Yarım dilim peynir 1 tk tereyağı 1 dilim ekmek
Öğlen
1 kase bulgur
Akşam
1 dilim ekmek 5 yk patlıcan yemeği
Ara biraz kiraz
Şu 2 lt
Spor
6000 adım
asena87 asena87 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Menü güzelmiş💜

Canim 0 karbonhidratli ekmek var biliyorum ama sifir kalorili ekmek olacagini sanmiyorum, internettende arastirdim malesef 0 kalorili bir ekmek bulamadim..

Uzuldum canim hafta sonunda is yaptirmalarina..

Bahce kucucuk aslinda canim ama karantinada o kadar bunaldik ki 4 aydir, artik kendimi baga bahceye verdim :)
Sende yuruyus yaparak cok iyi yapmissin canim..

Esim cok guzel birgun olmus :)

Guzel bir gun olmus canim :)

Tiramisu odulun olmus canim afiyet olsun :)

Oglen lavas yememen cok iyi olmus canim..
Menun bana cok dolu geliyor ama gayet guzel kilo veriyorsun sen bu menulerle..

Oh cok sevindim Aysuncum sizin adiniza, ne guzel birgun olmus :)

Adim, su, menu hepsi guzel olmus canimcim :)

Odul olmus Aysuncum, nasil iyi gelmistir arkadaslarini gormek...

Aman iyi olsun canim..:KK200:
Teşekkürler kaptanım sana da kolay gelsin 🥰
Şimdi üst komşumun kızıyla saçlarımızı boyadık. Bi gençleşirm sanırım. Aşırı beyazım var kaynanam benden bakımlı valla 🙄

Az miktrda yiyebilirsin canim, israf etmene gerek yok..
Kayin validem sag olsun o yedi.
Israfa kesinlikle karsiyim hic israf olmasina izin verirmiyim?.
Sizinde mi bahce var canim?
Evet canim var, ama dedigim gibi sadice meyve sebze toplamak icin gidiyorum bakimi falan cok ilgilenmiyorum,
O yuzden meyve cesitleri menumde fazlaca ola biliyor.
Kiraz, dut, visme, erik...
Ve simdide kayisinin olgunlasmasini bekliyorum.
Ve tabiki sebzeler bizim bahcede patates, misir, patlican var sadice ama gorumcemin bahcesinde domates ve salatalik he gun taze taze gidip toplayip salatami yapiyorum mis gibi.

Yaa sorma önce evde kalmak zor geliyordu şimdi de dışarı çıkmak😐
Evet hepimiz ayni durumdayiz :(

Teşekkürler kaptanım sana da kolay gelsin 🥰
Şimdi üst komşumun kızıyla saçlarımızı boyadık. Bi gençleşirm sanırım. Aşırı beyazım var kaynanam benden bakımlı valla 🙄
Oh mis gibi olmustur, sende bak kendine canim, genceciksin :)

Kayin validem sag olsun o yedi.
Israfa kesinlikle karsiyim hic israf olmasina izin verirmiyim?.

Evet canim var, ama dedigim gibi sadice meyve sebze toplamak icin gidiyorum bakimi falan cok ilgilenmiyorum,
O yuzden meyve cesitleri menumde fazlaca ola biliyor.
Kiraz, dut, visme, erik...
Ve simdide kayisinin olgunlasmasini bekliyorum.
Ve tabiki sebzeler bizim bahcede patates, misir, patlican var sadice ama gorumcemin bahcesinde domates ve salatalik he gun taze taze gidip toplayip salatami yapiyorum mis gibi.
Ne guzel bahcenizin olmasi, ne buyuk bir sans..
Cok emek istiyor ama her seyi organik yiyorsunuz daha otesi var mi?
Afiyet olsun :)

Takim hepimizin, kimseye bugune kadar takimdan git demedim, umarim kimseye oyle bir sey diyecek bir durum da yasamayiz..
Tahmini 30larinda oldugunu dusunuyorum akrepcim, onu baz alalim orta yolu saglayalim.. :)

Guzel bir gun olmus canim :)
Ne var ne yok, kuzenin nasil oldu?

Nazar boncukluk birgun olmus, pazara gitmek egzersiz zaten :)

Iyi hafta sonlari canim, nasilsin, bebisin nasil?
Gunun gayet guzel olmus..

Guzel bir gun olmus feyzos nasilsin canim?
Nobetci misin bugun, tansiyonun nasil oldu?
Iyiyim kaptanim. Gece gunduz karisik biraz bu donemde. Yoruyor biraz yaramaz. Siz nasilsiniz?

Evet hepimiz ayni durumdayiz :KK43:

Oh mis gibi olmustur, sende bak kendine canim, genceciksin :)

Ne guzel bahcenizin olmasi, ne buyuk bir sans..
Cok emek istiyor ama her seyi organik yiyorsunuz daha otesi var mi?
Afiyet olsun :)
Evet vallahi haklisin, cok buyuk sans, sagol, hic bir sey olmasa bile sadice bahcede gitip gelmem 500-600 adim atmam 1 turda. demek oluyor. :)

Arkadaslar listemizi paylastim ortalamamiz guzel degil malesef fakat bu haliyle ceza almiyoruz..

***@Arrietty_ canim son kilon 66.2 ise , o kilonla bildirim yapabiliriz, eger oyleyse onay bekliyorum senden listede paylasmak icin..

*** @Meyyal Hayyal saat 20.00den once umarim kilo bildirimini yaparsin, listemize ekleyebilirim seni..Diger turlu hem bu hafta, hem haftaya takimimiz kotu etkilenmis olacak..Yarisma listesinde olan arkadaslarin ekstra hassasiyet gostermesi gerekiyor.Eger kilo bildirimlerin bu sekilde aksayacaksa, seni izne ayirabiliriz, liste disinda da bizimle kilo vermeye devam edebilirsin...
Slm cnm ben görümceme başka şehire geldim onların wi-fi de bozulmustu ekstra yaptığım bir şey değil di ama en son 70 kilo çıktım hatta cuma günü tartılmaya vaktm bile olmadi 😂

Gunaydin kizlar
Dun dinlenme gunumdu ugrayamadim burayada

Kahvalti yumurta
Domates
Salatalkk
Rokka
Kasar
Foto asagida

Öglen Yarim døner

Ara
5 kiraz

Ödül ogunum dun kullandim