• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK5:TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. GRUP ===>
Aomine Daiki Aomine Daiki & M MaviFeslegen

2. GRUP ===> @blueskyyy & Birgaripanne Birgaripanne

3. GRUP ===> M minimalce_ & aydingelini aydingelini

4. GRUP ===>
Arrietty_ Arrietty_ & @bnnu

5. GRUP ===> Melegimkorusun Melegimkorusun & FitFiliz FitFiliz

6. GRUP ===> @cokofesttt & @deniz diyette

7. GRUP ===> @asena87 & B Beklenen2

8. GRUP ===> @mifihafa & erciyes111 erciyes111

9. GRUP ===> esmeriiim esmeriiim & @JaneRizzoli

10. GRUP ===> Yawrukush Yawrukush & B barga

11.GRUP ===> @fyzanur & @melek ada

12.GRUP ===>
@matilda34 & @Milana firuze

***Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.

***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.

***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.

***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.:KK200:

*** Listede adı mevcut olmayan eşi olmayan arkadaşlarım bu dönem işlerinizin yoğunluğu nedeniyle sizleri eşlemedim. Eğer bende dahil olmak istiyorum derseniz eşleme yapabilirim.

M MaviFeslegen sevgili eşim güzel kilolar verelim inşallah 🤗
Bugünkü menüm

08:00
1 kupa limonlu su

10:00
3 günkurusu kayısı

12:30
2 domates

19:00
Közlenmiş patlican biber domates soğan az zeytinyağı ile
5 yeşil 2 siyah zeytin

Spor
1 saat yürüyüş

Su
3 ü geçer yatana kadar

Aomine Daiki Aomine Daiki Yawrukush Yawrukush
Çok güzel canım menün maşallah 🤗 ben biraz bozdum dün inşallah toplayacam
Kahvaltı
Salatalık domates
3 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
Semizotu çorbası 1 kase

Akşam
Zeytinyağlı fasulye sote 5 kaşık
4 kasik pirinc pilavi
1 bardak ayran

Ara sade türk kahvesi ( içerken şekilden şekle girdim 🤣 )
3 tane kuru incir
2 litre su
Spor ;Çok halsizim sürekli uyumak istiyorum
Ev işleri balkon yıkadım. Yemek çamaşır.
Aomine Daiki Aomine Daiki
Çok gğzel canıö 👍🏻 B12 eksikliğimi var acaba
Bugünkü menüm

10:00 Sade kahve

11:00
3 kupa limonlu çay

12:30
Mantarlı haşlanmış yumurta kavurması (1 yumurta)
Patlican salatası 2 kaşık
Yeşil ve siyah zeytin
Nane maydanoz
Yardımcım kendine salata yapmış gün boyu yemek yerine yemek için, semizotlu felan ondan 2 kaşık aldım. (Dikkat etmeliymiş. Benden 20 kilo daha zayıftır:KK43:( çaktırmadım ama lavaş yemekten vaz geçtim ve çabuk doydum :/ iştahımı kapattı)

17:00
Sade kahve

17:30
Limonlu çay 3 kupa

18:30
4 tane fırında kıyma köfte biber soğan
Salata
1 kase yoğurt

Su
3 litre

Spor
100 ip

Aomine Daiki Aomine Daiki Yawrukush Yawrukush
Bizde verecez düşecez o kilolara canıö inşallah 😘

12.06.2020

2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
2 tk tahin

18:00

1 kase mercimek çorbası
15 tane bulgurlu sarma

Spor 30 dk yürüyüş :120p

Su 2,5 lt

13.06.2020

2 haşlama yumyrta
1 dilim haşlanmış patates
3 dilim sucuk
Yeşillik
3 dilim peynir
2 çk tahin

16:00

1 dilim çikolatalı yaş pasta (amcamızın oğlunun nişanıydı 😣 ödül varsa ödül oldun.. yoksa cezama razıyım 😋)

1 yt tavuklu bulgur pilavı
4 yk patlıcan yemeği

Su 2,5 lt
Spor 50 zip : 150 p

M MaviFeslegen
Ellssa Ellssa

Gunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..🥺
Cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, az evvel uyandim simdi kendi yatagimda tekrar uykuya donuyorum.😴
Gununuz guzel gecsin.🥰
Bu da bahcenin before after fotosu olsun🙃
MVIMG_20200613_191840.webp
MVIMG_20200613_135435.webp

Günaydın kızlar. Sabah tartıda anlamsızca + çıktım baya. Bir iki lokma attım ağzıma dukan birası içicem. Kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 2 gün bakalım ne olacak. Bugün pikniğe gidicektik normalde yağmurdan dolayı iptal oldu. Kaynanama da gitmek istemiyorum evde durursak kabak detoksum beni bekler 🤣

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 34
iyi akşamlar kızlar :) 3 aylık karantinadan sonra ilk defa arkadaşlarımızla sosyalleştik zaten hepimiz evdeyiz ve eşlerde evden çalışıyordu artık yeter dedik buluştuk. cok cok iyi geldi hem bize hem çocuklara. öğlen karar verdik ve acele evde kek, kurabiye, poğaça falan hazırladık. o kadar süre sonra buluşunca ben diyetteyim demek istemedim o_Oo_O açıkçası pişmanda değilim yalnız dün FitFiliz FitFiliz sana oklava gösteriyordum bugün ben hakkettim biraz :KK6::KK6:

cumartesi menüm
12:00
1haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, domates, salatalık ile salata, yarım dilim low carb ekmek (bunu da yememeliydim ama buluşacağımız belli değildi)

16:30
1 küçük dilim kek, 1 tane kurabiye, 4-5 tane çiğ badem, 2-3 tane üzüm

20:00
1haşlanmış yumurta, 2yk lor peyniri, domates, salatalık ile salata

su:2-2,5lt
spor: 7000 adım (yürüyerek gidip geldik)
Yawrukush Yawrukush @Ceydos @asena87 FitFiliz FitFiliz

senin gün nasıl geçti FitFiliz FitFiliz ?
Aslında gün faslına göre bile iyi sayılır bence sıkma canını tatlım, biraz dikkatle gider bence
Ban de menümü paylasicam birazdan

Nerede yaşıyorsun, Ankara'da artiyormus ben cesaret edemiyorum henüz kimseyle buluşmaya o yüzden. Bir de biraz anlatsana canım kendini tanışalım Aysuncum.
Umarım çook iyi geçer haftamız :KK68:

Cuma menü:

Sabah yürüyüş
3ltsu

12 de hiç abartmadim akşama sakladım kendimi 😅domates salatalık ağırlıklı klasik kahvaltı az zeytin, az peynir

Ara: iki küçük kase kiraz

Akşam: 20 yaprak sarma🤗 (sararken de spor oldu 😅😅) üstüne çay

Cumartesi:

Saat 11: çeyrek dilim ekmek (kendi yaptığımdan), domates az peynir çay, sade Nescafe

13.30 bir küçük boy haşlanmış mısır, yine Nescafe

14.30 çay tabağında kiraz

16.00 fırında kuzu eti biraz da patates sonra da saat 6 gibi çay
Spor olarak da market alışverişi

Melegimkorusun Melegimkorusun

Gunaydin guzel arkadaslarim, benim icin uyku vakti, her yerim agriyor, tam 5 saat arka bahceyle ugrastim,temizledim..🥺
Cocuklari uyuturken uyuyakalmisim, az evvel uyandim simdi kendi yatagimda tekrar uykuya donuyorum.😴
Gununuz guzel gecsin.🥰
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Ellerine sağlık Özgecim, güzel güzel büyürler canım inş. ektiklerin ve afiyetle yersiniz.

Güzel de olmuş değmiş bence uğraşmana 😍
Tatlı rüyalar canim 🤗

Gununuz guzel gecsin.🥰
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588

ayy elinize sağlık ne kadar güzel olmuş (: trambolin çekti canım

Günaydın kızlar. Sabah tartıda anlamsızca + çıktım baya. Bir iki lokma attım ağzıma dukan birası içicem. Kabak detoksu yapmayı düşünüyorum 2 gün bakalım ne olacak. Bugün pikniğe gidicektik normalde yağmurdan dolayı iptal oldu. Kaynanama da gitmek istemiyorum evde durursak kabak detoksum beni bekler 🤣

ben her sabah tartılıp takvime kaydediyorum. son 5 gündür birrrrebir aynı kilodayım ama daralıyorum, 1 hafta önce giremediğim elbiseye şu an girebiliyorum. bence bu cuma bildirimlerine böyle bi opsiyon da gelsin, 'kilo veremedim ama var bi gelişmeler...' dsklşfjds.

Selam kızlar ve sevgili eşim M minimalce_ bugün menüm
Sabah: 1,5 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir (1 kk ) 1 yeşil çay

ara: yarım dilim tiramisu. Geçen günden içimde kaldı yemesem çatlayacaktım

akşam:6 tane fırında mantar üstünde biraz kaşar peynir vardı
6 tane ufak köfte 2 yk pilav 2 dilim karpuz

Ara nescafe 3 kiraz

su: 2 lt
Spor; sabahtan 2 saat evi topladım dün akşamdan kalan dağınıklık oyuncaklar banyoya kadar girmiş
Pazara gidip geldim baya dolaştım
Sonra oğlumla ufak bi yürüyüş yapıp eve geldik onu yıkadım şimdi uyutuyorum

Günaydin esim :) + cikmana üzüldüm aslinda dünki menün tiramisu disinda kötüde degil. Regl zamanin mi yaklasti acaba? Kabak detoksu ben de düsünüyorum istersen beraber yapabiliriz canim

Benim Cumartesi menüm

12:30 2 yum. kiymali omlet / peynir zeytin sögüs tabagi ve cok az humus. 1 kuru kaysi

sade türk kahvesi

aksam biraz gec oldu 19:30
Firinda balik fileto, salata, kasarli mantar ve kücük kase soguk ayran corbasi (nohut ve sehriyeli)

ardindan 4 tane bögürtlen.

spor: leslie 1 mile / 150 ip atlama / ev temizligi / ve aksam uyumadan önce yine leslie 1 mile yakin kendimce hareket. suan bacaklarim hamlamis durumda🤣

Aslında gün faslına göre bile iyi sayılır bence sıkma canını tatlım, biraz dikkatle gider bence
Ban de menümü paylasicam birazdan

Nerede yaşıyorsun, Ankara'da artiyormus ben cesaret edemiyorum henüz kimseyle buluşmaya o yüzden. Bir de biraz anlatsana canım kendini tanışalım Aysuncum.
Umarım çook iyi geçer haftamız :KK68:
Ben Almanya’da yaşıyorum canım. Burda sayılar baya azalıyor ama hala tedbirliyiz. Ama çok bunalmıştık iyi oldu geniş yeşillikte buluştuk eşlerde evden çalışıyordu zaten☺️ Biz yaklaşık 2 yıl önce taşındık buraya . Türkiye’de 9 yıllık memuriyetten sonra istifa ettim ben 🙈🙈eşim yazılımcı onun işi nedeniyle burdayız oğlum var 4 yaşında. Ben de çalışmıyorum. Almanca öğrenmeye çalışıyorum bu aralar. GÜn içinde aktif bir insanım kolay kolay oturmam evde bulurum yapacak seyler 😂😂 yaklaşık 3-4 haftadır low carb besleniyorum son iki haftasonu hariç 😂😂 seni yurt dışında yaşıyor sanıyordum. Sen doktora yapıyorsun sanırım

Cuma menü:

Sabah yürüyüş
3ltsu

12 de hiç abartmadim akşama sakladım kendimi 😅domates salatalık ağırlıklı klasik kahvaltı az zeytin, az peynir

Cumartesi:

Saat 11: çeyrek dilim ekmek (kendi yaptığımdan), domates az peynir çay, sade Nescafe

Cuma akşam ödül olmuş canım afiyet olsun 😊 menülerin güzel olmuş Cuma su da güzel, Cumartesi yazmamışsın onu da fazla içtiğini varsayıyorum ☺️☺️

12.06.2020

2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
2 tk tahin

1 kase mercimek çorbası
15 tane bulgurlu sarma

Su 2,5 lt

13.06.2020

2 haşlama yumyrta
3 dilim sucuk
Yeşillik
3 dilim peynir
2 çk tahin

1 dilim çikolatalı yaş pasta (amcamızın oğlunun nişanıydı 😣 ödül varsa ödül oldun.. yoksa cezama razıyım 😋)

4 yk patlıcan yemeği

Su 2,5 lt

M MaviFeslegen
Ellssa Ellssa
Patates ve pasta 😳
Yasaklı yiyerek bozmuşsun canım seviyeyi.. Yeniden başladın mecburen dimi?
Gununuz guzel gecsin.🥰
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Ohh miss gibi olmuş ellerine sağlık. İyi uykular canım💜

tebrikler :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

tebriklerr :KK9::KK9:

tebrikler canım:KK9::KK9:

olsun canım bu hafta sabitse haftaya kesin eksi gelir

tebrikler :KK9::KK9:

feyza sınavlarında başarılar canım inş hepsi çok güzel geçer :dua::dua:, stresten yemeklere dalma olur mu:KK49::KK49:

tebrikler :KK9::KK9:
İnşallah canım♥️
Tartıdan 5 saat sonra regl oldum
Ama yine de ..

Sınavlarım bitsin de bi kendimi vereyim inşallah

ayy elinize sağlık ne kadar güzel olmuş :-) trambolin çekti canım

ben her sabah tartılıp takvime kaydediyorum. son 5 gündür birrrrebir aynı kilodayım ama daralıyorum, 1 hafta önce giremediğim elbiseye şu an girebiliyorum. bence bu cuma bildirimlerine böyle bi opsiyon da gelsin, 'kilo veremedim ama var bi gelişmeler...' dsklşfjds.
Ya bilmiyorum 600 gr fazlaydım okadarda olmaz ki canım 😒😒 hadi 100-200 anlarımda. Saç boyamakla kilo alınmaz heralde 😂😂😂
Günaydin esim :) + cikmana üzüldüm aslinda dünki menün tiramisu disinda kötüde degil. Regl zamanin mi yaklasti acaba? Kabak detoksu ben de düsünüyorum istersen beraber yapabiliriz canim

Benim Cumartesi menüm

12:30 2 yum. kiymali omlet / peynir zeytin sögüs tabagi ve cok az humus. 1 kuru kaysi

sade türk kahvesi

aksam biraz gec oldu 19:30
Firinda balik fileto, salata, kasarli mantar ve kücük kase soguk ayran corbasi (nohut ve sehriyeli)

ardindan 4 tane bögürtlen.

spor: leslie 1 mile / 150 ip atlama / ev temizligi / ve aksam uyumadan önce yine leslie 1 mile yakin kendimce hareket. suan bacaklarim hamlamis durumda🤣
Ay bilmiyorumki eşim ya. Neden böyle oldu çözemedim. Valla olur kabak detoksu yapalım bakalım. Ben bugünü çok hafif geçirmeyi düşünüyorum en azından şu + gitsin yarına kadar.
Senin menüne sporuna bayıldım maşallah ya. Bende dün okdar iş yapmayı spordan saydım işte 😒

Iki günlük alintilarimi yazayım ☺️

canim tebrik ederim ıkinize de 😍

@ fyzanur 9.olmusuz kiiizzz hhahahha 😂😂😂
Tebrik ederim
biz de tansucuumla sizden bir tık üstte 😂😂

Benim cok param olsa her yerimi yaptırırım 😂😂😂
Yüzümde benler vardi, onlari plastik cerrahide aldirdim cok memnunum.
Lazer epilasyona gittim cok memnunum.
Simdi de cok pahali olmasa basen çıkıntılarımı aldirmak isterdim. Lipoliz filan olaylari var.
Ben de dişlerimi ve memeleri yaptırmak istiyorum 😂😂

Cuma menusunde yalniz olmadigimi gördüm sevindim 😂😂
Gel beraber bataklığa batalim 😂😂😂
Batalim canım sonra beraber çıkarız yine🤣🤣

Ne guzel seni dusunen, kucuk suprizler yapan bir esin var, diyetini sabotede etse, davranisin icinde sevgi kirintilari var, masallah ,daim olsun canim. :nazar:
Teşekkür ederim kaptanım ben kilo verdikçe daha çok almaya başladı sanki yoksa benim kilo vermemi kıskanıyor mu 😂😂

Sabah
Sade türk kahvesi

Ara
2 erik
2 kasik yoğurt

Öğle 14.00
10 yaprak sarmasi
3 hindi füme
1 sb ayran

Ara
Sütlü nescafe

Aksam 19.00
1 porsiyon tavuk sote
Salatalik
1 sb ayran

Su 3 lt
Spor parkta tempolu 45 dakika yürüdüm.
@cokofesttt
Çok güzel canım afiyet olsun eksi olarak dönsün 😍

Teşekkürler kaptanım sana da kolay gelsin 🥰
Şimdi üst komşumun kızıyla saçlarımızı boyadık. Bi gençleşirm sanırım. Aşırı beyazım var kaynanam benden bakımlı valla 🙄
Ohh ne güzel olmuş canım ben de bugün boyayacagim inşallah ☺

12.06.2020

2 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
2 tk tahin

1 kase mercimek çorbası
15 tane bulgurlu sarma

Su 2,5 lt

13.06.2020

2 haşlama yumyrta
3 dilim sucuk
Yeşillik
3 dilim peynir
2 çk tahin

4 yk patlıcan yemeği

Su 2,5 lt

M MaviFeslegen
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canım cumaya çoktan gitmiş olur o pastacik merak etme ☺️

Gununuz guzel gecsin.🥰
Eki Görüntüle 2648587
Eki Görüntüle 2648588
Ellerine sağlık kaptanım çok güzel olmuş 😍 iyi uykular 😘

Cumaya eksi olur canım merak etme ☺️ kabağı çok severim ama detoksunu hiç sevmemiştim 😁 sen faydasını görürsün inşallah canım ☺

Cuma menü:

Sabah yürüyüş
3ltsu

Cumartesi:

Gayet güzel olmuş 😍

Back
X