• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz :)
Aksaminiz nasil geciyor, menuler nasil bugun?
Cok kotu geciyor kaptanim hala sinirliyim uzerine bugun annem icli kofte yapiyordu soganlari ben dogradim tabi bas parmagimi da onu gectim esim gelecek seneye kurbanlik cebis bakmaya gitti o yuzden bugun denize gidemedik gerci babam gil de araba ile koye mevlute gitti ama gec gittiler sabah 5 te gidip gelebilirdik ogleden sonra
Arti dun kv ye gittik kp nin bize verdigi miras olarak arazi de armut var gecen sene ogluma hamile iken o agacin meyvesi ile yanip tutustum ama doymayan kaynim hepsini yemis inip cikmak kolay olsa motoru yada biickiyi alip geri yukari cikip kesecektim de gucum yoktu eger bu senede aynisi olursa cikip kesecegim
dun gittigimde sorduk hic yok dediler Allahtaan esim gidip bakmis 10 tane var dedi ama bir tane koparip gelmedi neymis yetsinmis gecen sene yapraklarini yoldum sinirden hamile hamile ta yukari ciktim yokus yukari dibinde curugu bile kalmamisti arsiz bir kaynim var doymaz doymayasica bu sene de yer hepsini ben yine bir tane yiyemem neyse hamile hamile butun dallarini yoldum gecen sene
bu sene aksam gittik esim tek basina cikmis benden habersiz :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: sinirden cildiriyorum ne var yani bir tane kopar getir bugun adana da ki gorumcem 1 tane koparmis benim kocada gorumum kadar akil yok gorumume bir sey demem terbiyeli bir tane almis yemis helal olsun ama digerleri ayyyyyyyyyy
Dunde psikolojik hasta olan kaynim diyor ki hepsini yiyecegiz bu doymaz kaynim deil gecen sene ki olanlardan sonra
7 tane oglu olunca kv nin sasirmayin :deli::işsiz::KK62::KK62:tam olarak duygu halimi anlatacak emoji bulamadim 😠😡😠😡😠😡😡😠😡😡😡😡😡😡😡😡😤😤😤😤😤😤😤�� buldum telefondan

Gunaydin kizlar
Dun dinlenme gunumdu ugrayamadim burayada

Kahvalti yumurta
Domates
Salatalkk
Rokka
Kasar
Foto asagida

Öglen Yarim døner

Ara
5 kiraz

Ödül ogunum dun kullandim
1kulah dondurma

Su 2 L
Spor
1 saat crossfit

Simdide kalktim spora gidecegim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS bnnu bnnu

çok güzel eşim tebrikler,
Ben regl günlüğü çok iyi sayılmam 😞
Allah kolaylik versin canim, gececek bu surecler..
Bende iyiyim gulum, sagol sordugun icin :)

Bol bol bahceye git gel canim, guzel adim oluyormus sana :)

Gorumcene gidecegini soylemistin canim fakat tarti bildiriminde sorun olabilecegini konusmamistik!
Sabah evinde tartilip paylasip gorumcene gitsen cok guzel olurdu..
2 gundur menulerini de yazmiyorsun, takimin esas listesindesin, esas listede olmak sorumluluk isteyen bir durum.
Dilersen bu cuma seni izne ayiralim ve liste disinda bizimle kilo vermeye devam et...

Canim bugun kismet olursa birde salincak alicaz bahcemize, yazin sefasini surmek kismet olur insallah:)

Insallah Filizim, bugun birde salincak alacagiz bahceye, cocuklar oynrken esimle oturup cay icmelik , seninlede birgun oturup karsilikli cay iceriz insallah..

Sagol canim benim :)

Cok sevindim gulum :)

Oyy bu krepten mi yapsam kahvaltiya, keto pizzaya niyetliydim, simdi sarstin beni canim :)))

Emeklerine saglik kaptanim, dun yorgunluktan uyuyakaldim paylasamamistim :)

Canim gecmis olsun, acilen toparlanirsin insallah...
Teşekkür ederim çok ağır geçiyor halsizlikten kolumu kaldıramıyorum 😞
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Dünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 tk lor peyniri
Domates, salatalık
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk bal
1 tk tereyağı

öğle
1 haşlanmış tavuk baget

ara:
1 koçan mısır

Akşam:
1 porsiyon etli taze fasulye

su: 2 lt
Spor: yok (regl çok halsizim yatıyorum, bebeğime bile zorlanarak bakıyorum)

Bugün:

sabah:
1 simit
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 tk tereyağı
1 tl bal

öğle
1 küçük haşlanmış tavuk baget

Ara:
Toplamı avuç içi kadar kaju badem fındık

akşam:
1 p kıymalı makarna
(Ben yatarak bebeğime bakıyordum eşim yaptı yemeği mecbur yedim hem güçsüzüm hem de başka yapacak birşey yoktu üzgünüm 😞)

Su: 2 litre yapayım 1bitti
Spor: yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_

CUMARTESI MENUM
SABAH (11.15te)

1 haslanmis yumurta
12 zeytin
1 dilim tb ekmegi
Domates-salatalik-ceyrek avokado
5 dilim sucuk

OGLEN (14te)
1 avuc kabak cekirdegi
1 dikdortgen parca (avuc ici kadar) pestil
Filtre kahve

AKSAM (19da)
Yarim dilim somon baligi
Yarim hamburger koftesi
5 zeytin
1 kk peynir
Ceyrek avokado

SU: 2 lt
SPOR: Bahce isleri, ev isleri
B barga

afiyet olsun, etli balıklı güzel proteinli bir gün olmuş :-)

Dünki menüm
Sabah:
1.5 haşlanmış yumurta
2 tk lor peyniri
Domates, salatalık
1 ince dilim siyez ekmeği
1 tk bal
1 tk tereyağı

öğle
1 haşlanmış tavuk baget

ara:
1 koçan mısır

Akşam:
1 porsiyon etli taze fasulye

su: 2 lt
Spor: yok (regl çok halsizim yatıyorum, bebeğime bile zorlanarak bakıyorum)

Bugün:

sabah:
1 simit
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 tk tereyağı
1 tl bal

öğle
1 küçük haşlanmış tavuk baget

Ara:
Toplamı avuç içi kadar kaju badem fındık

akşam:
1 p kıymalı makarna
(Ben yatarak bebeğime bakıyordum eşim yaptı yemeği mecbur yedim hem güçsüzüm hem de başka yapacak birşey yoktu üzgünüm 😞)

Su: 2 litre yapayım 1bitti
Spor: yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_
Gecmis olsun canim. Neden bu kadar yogun geciyor?

Ben şu ara evdeyim ve yalnızım.
Bunun büyük avantajı oldu
Düzenimi oturtuyorum
İf ile tanışmam da şahane
Bakalım sürdürebilirim umarım.
Senin işin yoğun mu? Evli misin? Evde kalabalık mısınız?
Maşallah sana cok ıyı emzırdıgın halde az yıyosun bol sıvı alıyosun tebrık ederım gercekten
Ben sabah 7:30 ta kalkıp işe gıdıyorum hıc bos kalmıyorum ısyerınde kahvaltı yapamıyorum
12 de kahvaltı menusu yapıyorum
Arada etı form bıskuvı cay kahve meyve
Aksam 8 de aksam yemegı yiyoruz işte aksam gec oluyor ona hı çözüm bulamadım😕
Ben ıkı dogum yaptım ıkısındede 13 kılo verdım evde yalnızdım o zaman delı gıbı tepınıyordum butun gun oryantel spor zumba şuan öyle bıseyde yapamıyorum🤭

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Eline sağlık özgecim ben cumartesi günü de yazmıştım menümü canım 🤗

İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
11:30
1 yumurtadan omlet, 7-8 dilim sucuk, domates, salatalık, kapya biber

16:30
2 kare %90 kakaolu bitter çikolata, 6 çiğ badem

19:30
4-5 kaşık menemen, kapya biber, 5 siyah zeytin, 2 tane küçük badem unundan kurabiye

(Kurabiye: 200gr badem unu, 100 gr eritrol, 2 yumurta akı bunları yoğurup yuvarladım bisküvi gibi bastırdım üstünden 200derecede 10dk pişirdim) 1 kurabiyede 1grdan az şeker var ve yaklaşık 100kalori gibi

Su: 1,5 lt çok az oldu
Spor: 19300 adım : 965puan
(Suan ayaklarımın altı ağrıyor valla )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 FitFiliz FitFiliz

Bugünkü menüm

12:30
3 kuru incir
1 avuç fındık (kavrulmamış)

15:00 Türk kahvesi

18:00
1 porsiyon sarma dolma (bulgur mercimek et içerikli)
1 kase yoğurt
3 mercimekli köfte (anne yapımı)
Salata ve acı yeşil biber

Su
3 litre

Spor
40 dk yürüyüş 160 puan
100 ip 300 puan

Aomine Daiki Aomine Daiki Yawrukush Yawrukush

Son düzenleme:
Iyi aksamlar

Günün özeti
Ilk ogun
1 buyuk yumurta ile omley
1 ck zeytinyag
Kuzukulagi
Rocca
40 gr kasar

Son ogun
2 yk bulgur
100 gr tavuk
100 gr Salata

Suan 2,5 L su
Yatmadan 3 olur

Spor
1 saat yuruyus 240 puan
1200 ip atlama 2400 puan
30dk crossfit 300 puan
1 saat cardio 600 puan
22408 adim? Kaptanim hayrina sunu hesapla. Kafam basmiyor yine :D CEYDOS CEYDOS
bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS

Toplam 3540 puan

Gecmis olsun esim. O regl agrisi Bende de oyle
Ilk gun hic kalkamam. Agrisi beni mahvediyor

Eklentiler

• IMG_20200614_200442.webp
    IMG_20200614_200442.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200614_183421_781.webp
    IMG_20200614_183421_781.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200614_183332_583.webp
    IMG_20200614_183332_583.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 20
Memnun oldum Filiz 🤗 Çocuklar evde dura dura baya daraldı normal artık birbirlerine sarıyorlar ☺ Evet ırkçılık yaşayan varmış ama çok şükür suana kadar öyle birsey yaşamadık. Ama o tamamen kişisel bir şey bence. İnsanın içinde kötülük varsa ne yaparsan yap o kişiye iyilik bulamazsın gerçekten. Bazı ülkenin bazı şehirleri aşırı sağcıymış burda bunlar baya ırkçı Almanlar ne yazık ki 😔 ama o bölgede olmazsan çok karşılaşacağımızı sanmıyorum yani umarım. Çok şükür oturduğumuz bölgeden memnunuz Başka bir yerde yaşamak kolay değilmiş biz zaten ailelerden uzaktaydık nasılsa zaten gurbetteyiz fırsat çıkınca Almanya’yı deneyelim dedik ama tabi kolay olmuyor dilini kültürünü bilmediğin yerde yeni hayat kurmak. Ama zamanla alışıyorsun buradaki doğayla iç içe olmak hem herşeye ulaşılabilirlik ; bunun için trafik gürültü çekmeden ulaşılabilir olması paha biçilemez tabi. Biz öncesinde istanbuldaydık hali ile baya kalabalık, trafik yormuştu. Burada şuan için mutluyuz zaman ne gösterir bilinmez. Hep hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diye dua ederim kısmet zaman bize ben gösterir. Geldiğim ilk zamanlar çok çok depresiftim ama suan mutluyum zaman gerekiyor sadece.

Canımm benim çok tatlısın 😂😂 😍 aslında low carb menüm metabolizmayı yavaşlatıyor farkındayım ama en rahat bunu yapıyorum öbür türlü hipoglisemi atakları yaşıyorum çok bunda hiç öyle birşey yok, doymadan kalkmıyorum sofradan ☺☺ Pirinç , makarna aramıyorum hiç. Hamur işine bayılırım bunda da badem ünü yada keten tohumu ünü ile onu telafi edebiliyorsun 😂😂 mesela aklımda limonlu kek var bugün badem unu ve eritrol ile . Suan yürüyüşe gideceğiz döndüğümde geç olmazsa yapacağım

Ellerinize sağlık canım. Güzel görünüyor hemn kaydediyorum. Bir Egeli olarak ot olsun nerde neyle olursa olsun 😂😂😂
Egeli misin Aysun'cum 😍🌄🌅? İzmir'de okudum ben, o vesileyle tanıştım ege mutfağıyla müthiş gerçekten. Çok severim İzmir'i. Bir de Ege'de Aydın ve Nazilli'yi de. Gerçi yurdun her yeri ayrı güzel 😍

Almanya'yanin güzel bir yerinde olmanıza da ayrıca sevindim. Orda türk marketler var mı? Ya bir suçuk var Egetürk markasi burda öylesini yemedim. Bir akrabam getirmişti Almanya'dan. Düşün ne kadar sucuk bağımlısıysam, bana sucuk getirmişti 😂😂😂

Bademunlu tariflere ben de çok rastlıyorum belki alır denerim. Yapabildin mi tatlım limonlu keki? En son yaptığım limonlu kurabiye geldi aklıma. Ekşi olmuştu bildiğin :KK70: :KK70:
Wie war der Weg? Gibt es eine besondere Art zu laufen (Sie wissen von diesen roten Spuren)? Oder bist du wie ein Naturspaziergang gegangen?

Vallaha düşünüyorum bulamıyorum içtiğim sekersız çayda bıle suç aradım
Karpuz yıyorum aksam yemeklerınde 2-3 parca ondan mı acaba
Suyu ve meyveyi yemekle birlikte tüketmesenmi acaba.. Bir de böyle denesen..
Yemek saatinden 30 dk önce bitiriyorum sıvı tüketimini.. Yemeklerden 1,5 / 2 saat sonra da başlıyorum sıvı alımına.. Menü ile su çay vs içmiyorum.
Sindirime faydası oluyor bu şekilde ve mide gereksiz genişlemiyor.

Iyi aksamlar

Günün özeti
Ilk ogun
1 buyuk yumurta ile omley
1 ck zeytinyag
Kuzukulagi
Rocca
40 gr kasar

Son ogun
2 yk bulgur
100 gr tavuk
100 gr Salata

Suan 2,5 L su
Yatmadan 3 olur

Spor
1 saat yuruyus 240 puan
1200 ip atlama 2400 puan
30dk crossfit 300 puan
1 saat cardio 600 puan
22408 adim? Kaptanim hayrina sunu hesapla. Kafam basmiyor yine :KK70: CEYDOS CEYDOS
bnnu bnnu CEYDOS CEYDOS

Toplam 3540 puan

Gecmis olsun esim. O regl agrisi Bende de oyle
Ilk gun hic kalkamam. Agrisi beni mahvediyor
1200 ip atlama mı :KK57: beni de gaza getirir bu sayı :spor:

Maşallah sana cok ıyı emzırdıgın halde az yıyosun bol sıvı alıyosun tebrık ederım gercekten
Ben sabah 7:30 ta kalkıp işe gıdıyorum hıc bos kalmıyorum ısyerınde kahvaltı yapamıyorum
12 de kahvaltı menusu yapıyorum
Arada etı form bıskuvı cay kahve meyve
Aksam 8 de aksam yemegı yiyoruz işte aksam gec oluyor ona hı çözüm bulamadım😕
Ben ıkı dogum yaptım ıkısındede 13 kılo verdım evde yalnızdım o zaman delı gıbı tepınıyordum butun gun oryantel spor zumba şuan öyle bıseyde yapamıyorum🤭
Yalnız ben emzirmiyorum :) bekarım ☺️ Biriyle karıştırdın herhalde 🙃

Back
X