• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu akşamki öğünüm olacak kendisi: IMG_20200616_161130.webp

Hiç un koymadım yapım aşamaları şöyle: 😊

İki üç kaşık kadar chia tohumu biraz suda bekletilip jelleştirilir (koyu kıvamlı). Bu karışıma ben bir fiske keten tohumu ve yarım kaşık kadar yulaf da ekledim.

Birer tutam dereotu, maydonoz, taze soğan doğranıp bir kaba alınır, üstüne peynir çeşitleri ve birkaç kaşık yoğurt dökülür. İstenilen baharatlar eklenir. (Ben bolmpul biber, karabiber ve zerdeçal ekledim)

Chia tohumlu karışım da peynirli otlu karışıma eklenir.

İki yumurtanin sarısı ve beyazı ayrılır. Sarısı kasedeki karışıma katılır. 2 kabak rendelenir ve suyu sıkılır, hoop o da karışıma katılır, biraz tuz ve kabartma tozu da eklenip karıştırılır

En son yumurta beyazların içine bir iki damla limon sıkılır ve köpük köpük olana kadar çırpılır. Yumurta beyazlari da nazikçe karışıma yedirilir.

Altı yağlanmış borcama aktarılır. 180 derecede yarım saat kadar pişiyor.
Deneyeceklere afiyet olsun. :kk77:

Bu akşamki öğünüm olacak kendisi: Eki Görüntüle 2649756

İki üç kaşık kadar chia tohumu biraz suda bekletilip jelleştirilir (koyu kıvamlı). Bu karışıma ben bir fiske keten tohumu ve yarım kaşık kadar yulaf da ekledim.

Birer tutam dereotu, maydonoz, taze soğan doğranıp bir kaba alınır, üstüne peynir çeşitleri ve birkaç kaşık yoğurt dökülür. İstenilen baharatlar eklenir. (Ben bolmpul biber, karabiber ve zerdeçal ekledim)

İki yumurtanin sarısı ve beyazı ayrılır. Sarısı kasedeki karışıma katılır. 2 kabak rendelenir ve suyu sıkılır, hoop o da karışıma katılır, biraz tuz ve kabartma tozu da eklenip karıştırılır

En son yumurta beyazların içine bir iki damla limon sıkılır ve köpük köpük olana kadar çırpılır. Yumurta beyazlari da nazikçe karışıma yedirilir.

resmen agzim sulandi baya acikmisim ben :bicak:

Bu akşamki öğünüm olacak kendisi: Eki Görüntüle 2649756

Bu resmen sanat eseri olmus, yemek yapmamis, ince ince islemissin canimcim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Hyperborea17 Hyperborea17
İsim (İsteğe Bağlı ): ad lazım değil baş harfi ben
Mesleginiz: öğrenciyim(mezun olmaya ve iş aramaya 3 ay kala)
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :ilişkim var
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:Tekirdağ
Boyunuz :160
Kilonuz:62.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz: Depresyon,sağlık durumundan dolayı ilaçlardan, karbonhidrat ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Hem kendimi iyi hissetmek hem de koşuda çabuk yorulma ak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz: Depresyon,sağlık durumundan dolayı ilaçlardan, karbonhidrat ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Hem kendimi iyi hissetmek hem de koşuda çabuk yorulma ak için
Hoşgeldin takıma canım, son bir Özcan'lar yap bence gelmeden 🤩🤩

4. TAKIM KATILIM FORMU
Aramiza hosgeldiniz, ben takim kaptaniyim, ismim Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Verilecek kilonuz oldukca az, beraber verecegimize eminim.
1. sayfada takim kurallarimiz var firsatiniz oldugunda okursaniz cok guzel olur:)
Genel olarak yazarsam, hergun menu-ictigimiz su ve egzersizlerimizi yziyoruz.
Cuma gunleri tartilip , tarti fotogramizla kilo bildirimi yapiyoruz.
Pazartesi gunleri de kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Bunun haricinde sohbet muhabbtle kilolari veriyoruz..

Aramiza hosgeldiniz, ben takim kaptaniyim, ismim Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var.
Verilecek kilonuz oldukca az, beraber verecegimize eminim.
1. sayfada takim kurallarimiz var firsatiniz oldugunda okursaniz cok guzel olur:)
Genel olarak yazarsam, hergun menu-ictigimiz su ve egzersizlerimizi yziyoruz.
Cuma gunleri tartilip , tarti fotogramizla kilo bildirimi yapiyoruz.
Pazartesi gunleri de kontrol amacli tartilip kilomuzu yaziyoruz.
Bunun haricinde sohbet muhabbtle kilolari veriyoruz..
Memnun oldum Özge Hanım. Kurallara üstünkörü gözatmıştım. Bir kere daha iyice okuyup sorularımı -olursa- sormak isterim.
Verilecek kilom az görünebilir. Ama kilonun sahibi bazen ağır bazen de hafif yiyerek yerinde sayıyor. Önceden burada 68,7 olarak,zayıflama arkadaşları edinmeye çalışmıştım ama disiplin bana bağlı olduğu için 59 kiloya kadar inip tekrar 65-64-63-62 lere çıktım.

Back
X