- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Uyumadin mi gulum gece?Selan canim nasilsin hosbuldum
Iyi mi cocuklar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumadin mi gulum gece?Selan canim nasilsin hosbuldum
canim guzel beslenememissin bugun. Birde muz kabizligi artirir sanirimİyi akşamlar kızlar
10.30: çeyrek yufka, domates, salatalık, yumurta yağda, bir kase yoğurt, bir dilim peynir
Ara: Bir muz, bir dilim karpuz
Akşam: bir kase kiraz, iki salatalık
Su: 2,5 litre
Spor : sıcaktan ve halsizlikten bişey yapamadım maalesef
Bugün istediğim gibi geçmedi. Dünden beri kabızlık sorunum var. Kendimi şiş hissettiğim için menüler de böyle oluyor.
mifihafa
Kuzenim de oyle canim esi de o isi nasil yapiyorlar anlamiyorum halbuki sarilmak gibisi yok evlenince en cok seveceginiz seyBen anormalim herhal. Hic sevmiyorum uyurken bana dokunulmasini![]()
BendeEn buyuk kavga nedeniniz bu olsun canim, masallah asik sana sanirim.
I sanin gercek askini bulmasi cok guzel bir sey.
Ha bir de
Hamileyken zaten nasiz uyuyacağiz diye dusnmekten zaman olmuyor ki.
Ay ben hic ozlemiyorum hamiley kenki zamanlarimi.
Tamam kaptanimIyi uykular guzel arkadaslarim,Birgaripanne canim kaptan yardimciligini editorumuze yazacagim :)
Tarcinli sut oneriyorumkarpuz acıktırdı ama canım da çok çekmişti, 3 haftadır hiç meyve yemedim. onun acıktırma zinciriyle öğlen de çok acıktım kuruyemiş (2 ceviz, 6-7şer badem ve fıstığa denk geldi) kesmedi. e sonrasında da salata kesmedi valla şu anda açım. son 3 gündür hem çok açım hem spora gücüm yetmiyor. adet düzensizliğim var, belki adet olacağımdır ondandır, hiç bilemiyorum. meeh.
stres de iş yüzünden. yarına verilen bir işi bugün istediler, 2 saat diken üstünde onla uğraştım, ne yedim ne içtim çok anlayamadım o esnada.

seni çok etkileyeceğini düşünmüyorum canım..çünkü tek öğün iki günde spor olsa güzel olurdu.. ben sabit bekliyorum senden yarın :)
ayy maşallah canım ne güzel.. İnşallah bende aynı performansı gösterebilirim cumaya kadarGünaydin kizlar iyi haftalar herkese
Gecen cuma 94.2
Bugün 93.5
tika basa yedigim icin beklemiyordum bu sonucu mutlu oldum valla
Eksi bile olmus esim bu hafta güzel sonuc bekliyorum bizdenn![]()

Yawrukush kaptanim ben cezami yapamayacagim onun yerine yun silkeleyip asacagim vaktim olmaz o yuzden
Aa neden ki kaptanım. Ödülümüzü cuma ya da cumartesi mi kullanmak zorundayız sadeceCanim pazar gunu odul hakki yok, pastaya 10dk adimlama cezasi geliyor.
Yarin bildirim yapmasanda olur gulum..
Esinle nasil oldunuz?
Agirlikli hulahop cevirirken yaziyorum
Ben bugun taryilmayi es geciyorum. Haftasonum iyi gecmedi. O yuzden Canimi skmak istemiyorum