• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aa ben
Ama manga ile tanisinca anime i biraktim. Okumak daha zevkli. Kore dizi ve filmleri ise muhteşem.
Ergen iken basladi, kazik kadarim hala devam.
Ayni buse hatta kendisi ile 7 yil once bu takimda tanismistik, dostlugumz yillardir devam ediyor..
Dur cagirayim onu takima :))

kızlar pc den girdim alıntılar gitti
gecmişe donup olabildigince yazmak istedim

bugun bozdum ama yarıntoparlarım ınsALLAH

YUN YIKAMAYA GİTTİK AMA KARDESİMİN YATAK İÇİN FOTO ATARIM

GÜZELMİŞ DAYIMDA DA VAR BENDE BAKAYIM UYGUN OLURSA

BUTUN BABALARIN VE BABA ADAYLARININ BABALAR GUNU KUTLU OLSUN

AFİYET OLSUN

FİKİR ALAYIM GELECEK SENEYE

BENDE ASIGIYDIM HATTA KIZIMA HAMİLE İKEN BAYAGI İZLEDİM KIZIM DİLLENİRKEN AYNI ONLAR GİBİ KONUSUYORDU

BENDE DE Bİ ARA TAKINTI OLMUSTU SUKUR KURTULDUM CAMASIRLAR İYİCE BEYAZLAMAYA BASLAMISTI

KOREANTURKE BAK CANIM

GUZELMİŞ BAKALIM KISMETSE ALIRIM

KIZLAR YUNDEN FOTO ATICAM BİRAZDAN 200 KILO FALAN YIKADIK REVANININ TELAFISI OYDU ENERJI DEPOLAMAKK İÇİN
Ellerine saglik yorulmussundur canim..

Iyi aksamlar:KK37: Pazar yogunlugu bir de babalar gunu vesilesiyle kardesim bizdeydi esi ve cocuklariyla:21:

Menu
Sabah-ogle
Salamli omlet, sögüs domates ve kapya, siyah zeytin ve papatya cayi

Ara
Sutlu kahve

Aksam
Firin somon ve salata

Karpuz

Su 2.5 simdilik
30 dk leslie 210 puan

Hyperborea17 Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Sporumu yapıp acı eşliğinde suyumu diktiğimde sana gün sonunda listeyi atıcam. Karbonhidrat neredeyse hiç yok. Protein ve bitkisel ağırlıklı beslenmen. Beğendim. Leslie yi hiç denemedim. Hep plank yapıyorum ben.

Biz uzakken hep kavga ediyorduk, cunku bir kamera ekranindan, dokunamiyorsun, opemiyorsun, sarilamiyorsun, olmuyordu..
Ufacik seylere kavga ediyorduk.
Bir araya gelince kaldigi yerden devam ediyor hic merak etme sen...
Aslinda bizimki daha farkli, daha 1 kez gitdi geldi 50 gun sonra yine gitdi ya o 50 gunun 40 ni kavga ederek gecirdik resmen.
Ama telefonda tek bir kavgamiz bile yok nerdeyse ve gitdikten sonra yine ayni yerden devam etdik bizde.
Yani sizin durumun tam tersi iste bu yuzden korkuyorum.

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta
Öğle
Domates biraz kıyma kavurması 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Akşam
100 gr et
Ara 7 8 kiraz
Su 2.5 lt
Spor 5000 adım işteydim çok yoruldum başka spor yapamadım bi de regl olacağım şişkinlik var yarın çok fazla artı çıkmam umarim😪
CEYDOS CEYDOS @yawrukus JaneRizzoli JaneRizzoli

@aomine
Aslinda bizimki daha farkli, daha 1 kez gitdi geldi 50 gun sonra yine gitdi ya o 50 gunun 40 ni kavga ederek gecirdik resmen.
Ama telefonda tek bir kavgamiz bile yok nerdeyse ve gitdikten sonra yine ayni yerden devam etdik bizde.
Yani sizin durumun tam tersi iste bu yuzden korkuyorum.
Her iliski farkli tabi ama ben uzak kalmanin, birbirini ozlemenin esler uzerinde olumlu etkileri olduguna inaniyorum..
Daha guzel oluyor bir araya gelince :)

@aomine

Her iliski farkli tabi ama ben uzak kalmanin, birbirini ozlemenin esler uzerinde olumlu etkileri olduguna inaniyorum..
Zaten onu o gunlerde mutlu gormegi beklemiyordum sonucta babasni yeni kayip etmisdi.
Bakalim bu sefer gele bilirse artik anliycam bende nasil oluyormus bu bir birimize olan ozlemimizin iliskimizde etkisi.
Tabi gele bilse..

@aomine

Bizde nisanli iken cok atesliydik surekli birlikte zaman gecirmek istiyorduk hala da oyle oluyor sarilip uyumadigi zamanlar butun kaprislerimi cekmek zorunda kaliyor bir tek hamile iken sarilasim gelmiyordu

Bizde nisanli iken cok atesliydik surekli birlikte zaman gecirmek istiyorduk hala da oyle oluyor sarilip uyumadigi zamanlar butun kaprislerimi cekmek zorunda kaliyor bir tek hamile iken sarilasim gelmiyordu
En buyuk kavga nedeniniz bu olsun canim, masallah asik sana sanirim.
I sanin gercek askini bulmasi cok guzel bir sey.
Ha bir de
Hamileyken zaten nasiz uyuyacağiz diye dusnmekten zaman olmuyor ki.
Ay ben hic ozlemiyorum hamiley kenki zamanlarimi.

Anca yazmaya zamanim oluyor, dün tüm gün disardaydim. Önce temizlik ve alisveris kosturmasi ardindan arkadaslarla mangal menüm

aksam 5-6 ya kadar birsey yemedim, ondan sonra ölcüsüz kasarli mantar, et, tavuk, salata, patlican salatasi ve kiraz yedim / 1 bardak cola zero

Bugün 17:15 firinda pirzola ve kaburga yanina közlenmis biber ve mantar

arkadasim ev yapimi recel verdi 2 ck tadina baktim
2 tane düz seftali (ismini bilmiyorum) yedim
ve suan sütlü kahve iciyorum

en azindan suyumu yeterince icmeye calistim ve dün olabildigince hareket ettim ama bugün hic halim yok:KK43:

sacma ve karmakarisik bir haftasonu oldu benim icin. yarin kabak detoksu yapicam umarim sabah tarti cok acimasiz olmaz🙄 Aomine Daiki Aomine Daiki

seni çok etkileyeceğini düşünmüyorum canım..çünkü tek öğün iki günde spor olsa güzel olurdu.. ben sabit bekliyorum senden yarın :)

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta
Öğle
Domates biraz kıyma kavurması 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Akşam
100 gr et
Ara 7 8 kiraz
Su 2.5 lt
Spor 5000 adım işteydim çok yoruldum başka spor yapamadım bi de regl olacağım şişkinlik var yarın çok fazla artı çıkmam umarim😪
CEYDOS CEYDOS @yawrukus JaneRizzoli JaneRizzoli
Calisiyor musun sen gulum, dikkat et kendine cok yorma kendini..
Menin gayet guzel olmus:)

Zaten onu o gunlerde mutlu gormegi beklemiyordum sonucta babasni yeni kayip etmisdi.
Bakalim bu sefer gele bilirse artik anliycam bende nasil oluyormus bu bir birimize olan ozlemimizin iliskimizde etkisi.
Tabi gele bilse..
Insallah canim en kisa zamanda hayirlsiyla birbirinize kavusun..:dua::dua:

Back
X