• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar

10.30: çeyrek yufka, domates, salatalık, yumurta yağda, bir kase yoğurt, bir dilim peynir

Ara: Bir muz, bir dilim karpuz

Akşam: bir kase kiraz, iki salatalık

Su: 2,5 litre
Spor : sıcaktan ve halsizlikten bişey yapamadım maalesef

Bugün istediğim gibi geçmedi. Dünden beri kabızlık sorunum var. Kendimi şiş hissettiğim için menüler de böyle oluyor.
mifihafa mifihafa
canim guzel beslenememissin bugun. Birde muz kabizligi artirir sanirim

En buyuk kavga nedeniniz bu olsun canim, masallah asik sana sanirim.
I sanin gercek askini bulmasi cok guzel bir sey.
Ha bir de
Hamileyken zaten nasiz uyuyacağiz diye dusnmekten zaman olmuyor ki.
Ay ben hic ozlemiyorum hamiley kenki zamanlarimi.
Bende
Hep bekledim yanlis kisilere hoslanti duyarak yanlis yaptim halbuki sadece zamanini beklemeliymisim

Iyi uykular guzel arkadaslarim, Birgaripanne Birgaripanne canim kaptan yardimciligini editorumuze yazacagim :)
Tamam kaptanim
karpuz acıktırdı ama canım da çok çekmişti, 3 haftadır hiç meyve yemedim. onun acıktırma zinciriyle öğlen de çok acıktım kuruyemiş (2 ceviz, 6-7şer badem ve fıstığa denk geldi) kesmedi. e sonrasında da salata kesmedi valla şu anda açım. son 3 gündür hem çok açım hem spora gücüm yetmiyor. adet düzensizliğim var, belki adet olacağımdır ondandır, hiç bilemiyorum. meeh.

stres de iş yüzünden. yarına verilen bir işi bugün istediler, 2 saat diken üstünde onla uğraştım, ne yedim ne içtim çok anlayamadım o esnada.
Tarcinli sut oneriyorum

Günaydin kizlar iyi haftalar herkese :KK36:

Gecen cuma 94.2
Bugün 93.5
tika basa yedigim icin beklemiyordum bu sonucu mutlu oldum valla:halay:

seni çok etkileyeceğini düşünmüyorum canım..çünkü tek öğün iki günde spor olsa güzel olurdu.. ben sabit bekliyorum senden yarın :)

Eksi bile olmus esim bu hafta güzel sonuc bekliyorum bizdenn🤭

Günaydin kizlar iyi haftalar herkese :KK36:

Gecen cuma 94.2
Bugün 93.5
tika basa yedigim icin beklemiyordum bu sonucu mutlu oldum valla:halay:

Eksi bile olmus esim bu hafta güzel sonuc bekliyorum bizdenn🤭
ayy maşallah canım ne güzel.. İnşallah bende aynı performansı gösterebilirim cumaya kadar :bicak:

Canim pazar gunu odul hakki yok, pastaya 10dk adimlama cezasi geliyor.
Yarin bildirim yapmasanda olur gulum..
Esinle nasil oldunuz?
Aa neden ki kaptanım. Ödülümüzü cuma ya da cumartesi mi kullanmak zorundayız sadece :KK64:
10 dk bugün hiç bişey bana, çünkü pazara gidicem adım adım adımlarım :KK70:

eşimle o olayın gecesinde saçma sebepten tartıştık. Sonra umursamadım. Dün gece de kaynanamda kaldık. Belli etmek istemediğim için uzatmadım konuyu eşimde uzatmadı. Düzeldik yani:KK74:

ama valla kaynana, kaynana ya..kadın hiç sormuyo planınız programınız var mı diye. Hastaymış ama avmye gitmeyi sonra pazara sonra hastaneye gitmeyi düşünüyo ki bunların hepsinin arası özel araçla 20 dk sürüyo. Bende bize fırsat kalsaydı bizimde işimiz vardı ama fırsat kalmıyo hiç bi zaman dedim 😒 çünkü eşim onun özel şöförü. Gece gündüz, isteyken yada benimleyken, uyurken vsvs farketmiyo. Bide bana demez mi sizde gelin avm e diye. Ufacık çocukla işimiz yok bizim orda corona kaynıyo harita da kıpkırmızı o bölge dedim.
ay içimi dökesim geldi çünkü dün aşırı sinir oldum

Agirlikli hulahop cevirirken yaziyorum :p
Ben bugun taryilmayi es geciyorum. Haftasonum iyi gecmedi. O yuzden Canimi skmak istemiyorum

ay yine bir spora çok özendim :-)

hayyyyyatımda hulahop çeviremedim. ya bu öğrenilebilir bir şey midir? allahım bu kadar özendiğim bir şey daha olamaz. bir çevirebilsem 9 saat çeviririm.

Back
X