- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Oyle tatli oyle sekeriz ki , bizii birakip gidemediler..Aboww siz daha burdamısınız
Selam kızlar![]()
Birazdan da karinlari acikacak haberleri yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle tatli oyle sekeriz ki , bizii birakip gidemediler..Aboww siz daha burdamısınız
Selam kızlar![]()
Sen burayadami geldin senden kurtuluş.yokmu.gııBenden kacamazsiniz![]()
Sözünüze itimat ediyim bariBu takim toplama kampi her ulkeden insan var gulum
Misal ben daha yeni kahvalti yaptim burda saat sabah 10..
Sizi boyle yaniltiyoruz , bizi hafife alin diyeee![]()
Bence seni 6. Takımda bir başına koyup geldiler burayaAboww siz daha burdamısınız
Selam kızlar![]()
Bize bunlarla gelin sampiyon, cok pis gaza geliyoruzbizde öyle 7 oldu mu bile geç , erkenden yemek işi biter, şampiyonluklar tesadüf değil yani![]()
Ne yapayim kaptanim 2 gundur cok yoruldumAhh benim guzelim ah benim canim, iste boyle aci yok Rockyyy![]()
Hosgeldin canimselam 4. takım
keyifler nasıl
Abla sabah beri biz bunu demedik 2 dk da herşeyi açık ettin haftaya rakibizbizde öyle 7 oldu mu bile geç , erkenden yemek işi biter, şampiyonluklar tesadüf değil yani![]()

MinikBence seni 6. Takımda bir başına koyup geldiler buraya![]()

Abla sabah beri biz bunu demedik 2 dk da herşeyi açık ettin haftaya rakibiz![]()
Efendim

Ay alti ustu eggloa
Abla sabah beri biz bunu demedik 2 dk da herşeyi açık ettin haftaya rakibiz![]()
Benden korkuyolla en güçlü rakipleri benim--
hiç bişey olmaz, olsa olurdu baksana
nasıl mesela gaza gelmiş haliniz bu cuma özellikle takip edicemBize bunlarla gelin sampiyon, cok pis gaza geliyoruz![]()
Ben telliogullari kahrolsun seferogullari4. takim haydi ataga kizlar, kendi iclerinde kariti 6. takim, kavga etmeleri yakindir...![]()
Oyle tatli oyle sekeriz ki , bizii birakip gidemediler..
Birazdan da karinlari acikacak haberleri yok![]()